wiperslio Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Εχει βαλει καποιος μπαταρια των 1680mAh (http://www.ebay.com/itm/1680mAh-Battery-For-Nokia-5220-C3-01-C5-00-C6-01-BL-5CT-/190550773748?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5db60ff4). Μπορει να ειναι επικινδυνη για το κινητο; Επισης υπαρχει και σε 2050mAh.... Edited May 10, 2012 by wiperslio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15333/cat/500/ppuser/32244 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εχει βαλει καποιος μπαταρια των 1680mAh (http://www.ebay.com/itm/1680mAh-Battery-For-Nokia-5220-C3-01-C5-00-C6-01-BL-5CT-/190550773748?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5db60ff4). Μπορει να ειναι επικινδυνη για το κινητο; Επισης υπαρχει και σε 2050mAh.... μπαταρία με τέτοια τιμη..δεν είναι μπαταρία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Όσα mah και να γράφουν,θα σου κρατάνε το ίδιο με την γνήσια. Μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) Όσα mah και να γράφουν,θα σου κρατάνε το ίδιο με την γνήσια. Μην περιμένεις και πολλά πράγματα. ούτε καν, η συγκεκριμένη μπαταρία που κανει 6$ θα κρατάει λιγότερο κι απ την γνήσια, μην σου πω σ ενα μηνα θα χει χαλάσεο Μια ερώτηση. έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα burn-in στην οθόνη του C6-01?.. Edited May 15, 2012 by Itchrist86 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς να μου πεί πως μπορώ να βάλω το chat του facebook στο κινητό? έχω παρατηρήσει οτι όταν είμαι online απο pc, σε κάποιους φίλους δείχνει οτι είναι διαθεσιμοι απο το κινητό τους, με ενα εικονίδιο κινητου δίπλα στο ονομά τους Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς να μου πεί πως μπορώ να βάλω το chat του facebook στο κινητό? έχω παρατηρήσει οτι όταν είμαι online απο pc, σε κάποιους φίλους δείχνει οτι είναι διαθεσιμοι απο το κινητό τους, με ενα εικονίδιο κινητου δίπλα στο ονομά τους αυτό που λες δεν είναι το τσατ αλλά δυνατότητα να σου ρχονται τα μηνύματα του fb σε sms (το ρυθμίζεις απ το fb). Στο τσατ μπορείς να μπεις απ το touch.facebook.com ή με εφαρμογές όπως το slick, im+ κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiperslio Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Καλησπέρα. Μετά από hard reset που έκανα στην συσκευή δεν μπορώ να μπω με τίποτα στο ovi store ούτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω υπολογιστή........... καμία ιδέα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15333/cat/500/ppuser/32244 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agillera Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα, θέλω τα μηνύματα να αποθηκεύονται απευθείας στην κάρτα μνήμης κ' όχι στην μνήμη του κινητού γιατί μου τρώνε πολύ χώρο... Σε παλαιότερα κινητά γινόταν στο C6-01 δεν βρίσκω κάποια επιλογή :( Ελπίζω να μην το αφαίρεσαν γιατί είναι κρίμα να τρώει όλη τη μνήμη... Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα, θέλω τα μηνύματα να αποθηκεύονται απευθείας στην κάρτα μνήμης κ' όχι στην μνήμη του κινητού γιατί μου τρώνε πολύ χώρο... Σε παλαιότερα κινητά γινόταν στο C6-01 δεν βρίσκω κάποια επιλογή :( Ελπίζω να μην το αφαίρεσαν γιατί είναι κρίμα να τρώει όλη τη μνήμη... Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Ακριβώς το ίδιο έψαχνα κι εγώ, αλλά δεν έχω εντοπίσει κάποια σχετική ρύθμιση όπως στις προηγούμενες συσκευές μου. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα, θέλω τα μηνύματα να αποθηκεύονται απευθείας στην κάρτα μνήμης κ' όχι στην μνήμη του κινητού γιατί μου τρώνε πολύ χώρο... Σε παλαιότερα κινητά γινόταν στο C6-01 δεν βρίσκω κάποια επιλογή :( Ελπίζω να μην το αφαίρεσαν γιατί είναι κρίμα να τρώει όλη τη μνήμη... Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) μα καλά πόσα μηνύματα έχεις και σου τρώνε τη μνήμη..?? εγώ έχω κοντά 15000 μηνύματα και τρώνε μόλις 5ΜΒ, δεν έχεις 5ΜΒ στη C?? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Το πρόβλημα που είχα με το c6 (2 σελίδες πριν) εξακολουθεί να υπάρχει. Έχοντας κάνει τα παντα κ πολλές φορές παρατήρησα ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν εμφανιστεί το σήματακι ότι υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Τότε λειτουργούν μόνο τα κουμπιά κ η οθονη σταματάει. Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνετε. Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agillera Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 μα καλά πόσα μηνύματα έχεις και σου τρώνε τη μνήμη..?? εγώ έχω κοντά 15000 μηνύματα και τρώνε μόλις 5ΜΒ, δεν έχεις 5ΜΒ στη C?? Για την ακρίβεια μου τρώει αυτή τη στιγμή 5Mb, αλλά θέλω να μεταφέρω απ' το παλιό μου κινητό τα μηνύματα κ' γράφει στο παλιό ότι είναι σύνολο 20Mb, άρα 5+20=25Mb κ' φαντάσου ότι θα μου στείλουν φυσικά κ' άλλα μηνύματα... Οπότε ναι δεν θέλω να μου τρώνε όλο το χώρο τα μηνύματα κ' εκτός από αυτό θέλω να είναι αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης ούτως ώστε αν πάθει τίποτα το κινητό (χτύπα ξύλο :P) τα μηνύματα να μου μείνουν... Κατάλαβες?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Τα μηνύματα μπορείς να τα πάρεις back up με το Ovi Suite και δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) ρε παιδια,μετα την αναβαθμιση σε belle,εχασα την επιλογη που σεταρεις δικτυακο δισκο. που πηγε? εχει χαθει απο την διαδρομη Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Απομακρ. δίσκοι.. τι εγινε? Edited June 18, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ρε παιδια,μετα την αναβαθμιση σε belle,εχασα την επιλογη που σεταρεις δικτυακο δισκο. που πηγε? εχει χαθει απο την διαδρομη Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Απομακρ. δίσκοι.. τι εγινε? καταργήθηκε...μονο με τρίτη εφαρμογή πλεον Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) καταργήθηκε...μονο με τρίτη εφαρμογή πλεον ....ΓΙΑΤΙ..?τι τους πειραζε? τελος παντων..ποια ειναι ρε φιλε αυτη η εφαρμογη? Edited June 19, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ....ΓΙΑΤΙ..?τι τους πειραζε? τεσπα..ποια ειναι ρε φιλε αυτη η εφαρμογη? τι περιμένεις απο μια εταιρία που αυτοκτονεί... myExplorer 1.7.0 http://store.ovi.com/content/97011 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 τι περιμένεις απο μια εταιρία που αυτοκτονεί... myExplorer 1.7.0 http://store.ovi.com/content/97011 τι να πω? ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Καλησπέρα μετά από καιρό είπα να αφήσω τη μπαταρία μου να αδειάσει τελείως, αλλά μόλις έσβησε το κινητό, είναι νεκρό και όσο και αν του έχω τον φορτιστή δεν παίρνει ρεύμα. Τι να έχει?? αν με κάποιο τρόπο φορτίζω την μπαταρία σε άλλο κινητό λέτε να ανοίξει??? τελευταία φορά που το αφήνω να σβήσει, αν καταφέρω να το ξαναανοίξω...!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Καλησπέρα μετά από καιρό είπα να αφήσω τη μπαταρία μου να αδειάσει τελείως, αλλά μόλις έσβησε το κινητό, είναι νεκρό και όσο και αν του έχω τον φορτιστή δεν παίρνει ρεύμα. Τι να έχει?? αν με κάποιο τρόπο φορτίζω την μπαταρία σε άλλο κινητό λέτε να ανοίξει??? τελευταία φορά που το αφήνω να σβήσει, αν καταφέρω να το ξαναανοίξω...!!! Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως έπρεπε να το αφήσεις περισσότερη ώρα στο ρεύμα. Πόση ώρα το άφησες και παρέμεινε νεκρό; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Καλησπέρα μετά από καιρό είπα να αφήσω τη μπαταρία μου να αδειάσει τελείως, αλλά μόλις έσβησε το κινητό, είναι νεκρό και όσο και αν του έχω τον φορτιστή δεν παίρνει ρεύμα. Τι να έχει?? αν με κάποιο τρόπο φορτίζω την μπαταρία σε άλλο κινητό λέτε να ανοίξει??? τελευταία φορά που το αφήνω να σβήσει, αν καταφέρω να το ξαναανοίξω...!!! ΠΟΤΕ μην αφήνεις το κινητό να σβήνει από μπαταρία. τώρα άστο στο φορτιστή μέχρι ν ανοιξει, μπορεί να πάρει πολλά λεπτά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Βασικά του έβγαλα κάρτα sim και κάρτα μνήμης και το άφησα όλο το βράδυ στο φορτιστή, αλλά τίποτα και πάλι, δε δικαιολογείται όταν σβήσει να μην ανάβει πάλι...με βλέπω να το σουτάρω...και να τερματίζω την πολύχρονη ενασχόληση μου με τα nokia.... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Βασικά του έβγαλα κάρτα sim και κάρτα μνήμης και το άφησα όλο το βράδυ στο φορτιστή, αλλά τίποτα και πάλι, δε δικαιολογείται όταν σβήσει να μην ανάβει πάλι...με βλέπω να το σουτάρω...και να τερματίζω την πολύχρονη ενασχόληση μου με τα nokia....δοκίμασε με άλλη μπαταρία, άλλο φορτιστή (μεσω usb) κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 δοκίμασε με άλλη μπαταρία, άλλο φορτιστή (μεσω usb) κλπ Τα δοκίμασα όλα εκτός από άλλη μπαταρία που δεν έχω...αύτη είναι η μοναδική μου ελπίδα, ή αν με κάποιο τρόπο καταφέρω να φορτισω τη δική του, αν αυτο δουλεύει λογικα θα φορτίζει μετά. Γιατί δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με το service της Nokia Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Τα δοκίμασα όλα εκτός από άλλη μπαταρία που δεν έχω...αύτη είναι η μοναδική μου ελπίδα, ή αν με κάποιο τρόπο καταφέρω να φορτισω τη δική του, αν αυτο δουλεύει λογικα θα φορτίζει μετά. Γιατί δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με το service της Nokiaπήγαινε τη μπαταρία για τσεκ σε κάνα κατάστημα,εκτός κι αν ξέρεις να την μετρήσεις με πολύμετρο, ή αν ξέρεις και μπορείς προσάρμοσε με καλωδια και ταινία άλλη μπαταρία στις υποδοχές και δες αν δουλεύει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts