Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-01

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει βαλει καποιος μπαταρια των 1680mAh (http://www.ebay.com/itm/1680mAh-Battery-For-Nokia-5220-C3-01-C5-00-C6-01-BL-5CT-/190550773748?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5db60ff4). Μπορει να ειναι επικινδυνη για το κινητο; Επισης υπαρχει και σε 2050mAh.... Edited by wiperslio
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15333/cat/500/ppuser/32244

• Απαντήσεις 874
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει βαλει καποιος μπαταρια των 1680mAh (http://www.ebay.com/itm/1680mAh-Battery-For-Nokia-5220-C3-01-C5-00-C6-01-BL-5CT-/190550773748?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5db60ff4). Μπορει να ειναι επικινδυνη για το κινητο; Επισης υπαρχει και σε 2050mAh....

μπαταρία με τέτοια τιμη..δεν είναι μπαταρία

Όσα mah και να γράφουν,θα σου κρατάνε το ίδιο με την γνήσια.

Μην περιμένεις και πολλά πράγματα.

Όσα mah και να γράφουν,θα σου κρατάνε το ίδιο με την γνήσια.

Μην περιμένεις και πολλά πράγματα.

ούτε καν, η συγκεκριμένη μπαταρία που κανει 6$ θα κρατάει λιγότερο κι απ την γνήσια, μην σου πω σ ενα μηνα θα χει χαλάσεο

Μια ερώτηση. έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα burn-in στην οθόνη του C6-01?..

Edited by Itchrist86

• 2 weeks later...
Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς να μου πεί πως μπορώ να βάλω το chat του facebook στο κινητό? έχω παρατηρήσει οτι όταν είμαι online απο pc, σε κάποιους φίλους δείχνει οτι είναι διαθεσιμοι απο το κινητό τους, με ενα εικονίδιο κινητου δίπλα στο ονομά τους

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς να μου πεί πως μπορώ να βάλω το chat του facebook στο κινητό? έχω παρατηρήσει οτι όταν είμαι online απο pc, σε κάποιους φίλους δείχνει οτι είναι διαθεσιμοι απο το κινητό τους, με ενα εικονίδιο κινητου δίπλα στο ονομά τους

αυτό που λες δεν είναι το τσατ αλλά δυνατότητα να σου ρχονται τα μηνύματα του fb σε sms (το ρυθμίζεις απ το fb).

Στο τσατ μπορείς να μπεις απ το touch.facebook.com ή με εφαρμογές όπως το slick, im+ κλπ

• 3 weeks later...
Καλησπέρα. Μετά από hard reset που έκανα στην συσκευή δεν μπορώ να μπω με τίποτα στο ovi store ούτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω υπολογιστή........... καμία ιδέα;
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15333/cat/500/ppuser/32244

Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα, θέλω τα μηνύματα να αποθηκεύονται απευθείας στην κάρτα μνήμης κ' όχι στην μνήμη του κινητού γιατί μου τρώνε πολύ χώρο... Σε παλαιότερα κινητά γινόταν στο C6-01 δεν βρίσκω κάποια επιλογή :(

Ελπίζω να μην το αφαίρεσαν γιατί είναι κρίμα να τρώει όλη τη μνήμη...

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα, θέλω τα μηνύματα να αποθηκεύονται απευθείας στην κάρτα μνήμης κ' όχι στην μνήμη του κινητού γιατί μου τρώνε πολύ χώρο... Σε παλαιότερα κινητά γινόταν στο C6-01 δεν βρίσκω κάποια επιλογή :(

Ακριβώς το ίδιο έψαχνα κι εγώ, αλλά δεν έχω εντοπίσει κάποια σχετική ρύθμιση όπως στις προηγούμενες συσκευές μου.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα καλά πόσα μηνύματα έχεις και σου τρώνε τη μνήμη..?? εγώ έχω κοντά 15000 μηνύματα και τρώνε μόλις 5ΜΒ, δεν έχεις 5ΜΒ στη C??

Το πρόβλημα που είχα με το c6 (2 σελίδες πριν) εξακολουθεί να υπάρχει. Έχοντας κάνει τα παντα κ πολλές φορές παρατήρησα ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν εμφανιστεί το σήματακι ότι υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Τότε λειτουργούν μόνο τα κουμπιά κ η οθονη σταματάει. Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνετε.
6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

μα καλά πόσα μηνύματα έχεις και σου τρώνε τη μνήμη..?? εγώ έχω κοντά 15000 μηνύματα και τρώνε μόλις 5ΜΒ, δεν έχεις 5ΜΒ στη C??

Για την ακρίβεια μου τρώει αυτή τη στιγμή 5Mb, αλλά θέλω να μεταφέρω απ' το παλιό μου κινητό τα μηνύματα κ' γράφει στο παλιό ότι είναι σύνολο 20Mb, άρα 5+20=25Mb κ' φαντάσου ότι θα μου στείλουν φυσικά κ' άλλα μηνύματα... Οπότε ναι δεν θέλω να μου τρώνε όλο το χώρο τα μηνύματα κ' εκτός από αυτό θέλω να είναι αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης ούτως ώστε αν πάθει τίποτα το κινητό (χτύπα ξύλο :P) τα μηνύματα να μου μείνουν... Κατάλαβες??

:)

ρε παιδια,μετα την αναβαθμιση σε belle,εχασα την επιλογη που σεταρεις δικτυακο δισκο.

που πηγε?

εχει χαθει απο την διαδρομη Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Απομακρ. δίσκοι..

τι εγινε?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ρε παιδια,μετα την αναβαθμιση σε belle,εχασα την επιλογη που σεταρεις δικτυακο δισκο.

που πηγε?

εχει χαθει απο την διαδρομη Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Απομακρ. δίσκοι..

τι εγινε?

καταργήθηκε...μονο με τρίτη εφαρμογή πλεον

καταργήθηκε...μονο με τρίτη εφαρμογή πλεον

....ΓΙΑΤΙ..?τι τους πειραζε?

τελος παντων..ποια ειναι ρε φιλε αυτη η εφαρμογη?

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

....ΓΙΑΤΙ..?τι τους πειραζε?

τεσπα..ποια ειναι ρε φιλε αυτη η εφαρμογη?

τι περιμένεις απο μια εταιρία που αυτοκτονεί...

myExplorer 1.7.0 http://store.ovi.com/content/97011

τι περιμένεις απο μια εταιρία που αυτοκτονεί...

myExplorer 1.7.0 http://store.ovi.com/content/97011

τι να πω?

ευχαριστω παντως

• 4 weeks later...

Καλησπέρα μετά από καιρό είπα να αφήσω τη μπαταρία μου να αδειάσει τελείως, αλλά μόλις έσβησε το κινητό, είναι νεκρό και όσο και αν του έχω τον φορτιστή δεν παίρνει ρεύμα.

Τι να έχει?? αν με κάποιο τρόπο φορτίζω την μπαταρία σε άλλο κινητό λέτε να ανοίξει??? τελευταία φορά που το αφήνω να σβήσει, αν καταφέρω να το ξαναανοίξω...!!!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

Καλησπέρα μετά από καιρό είπα να αφήσω τη μπαταρία μου να αδειάσει τελείως, αλλά μόλις έσβησε το κινητό, είναι νεκρό και όσο και αν του έχω τον φορτιστή δεν παίρνει ρεύμα.

Τι να έχει?? αν με κάποιο τρόπο φορτίζω την μπαταρία σε άλλο κινητό λέτε να ανοίξει??? τελευταία φορά που το αφήνω να σβήσει, αν καταφέρω να το ξαναανοίξω...!!!

Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως έπρεπε να το αφήσεις περισσότερη ώρα στο ρεύμα. Πόση ώρα το άφησες και παρέμεινε νεκρό;

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΟΤΕ μην αφήνεις το κινητό να σβήνει από μπαταρία. τώρα άστο στο φορτιστή μέχρι ν ανοιξει, μπορεί να πάρει πολλά λεπτά

Βασικά του έβγαλα κάρτα sim και κάρτα μνήμης και το άφησα όλο το βράδυ στο φορτιστή, αλλά τίποτα και πάλι, δε δικαιολογείται όταν σβήσει να μην ανάβει πάλι...με βλέπω να το σουτάρω...και να τερματίζω την πολύχρονη ενασχόληση μου με τα nokia....

Βασικά του έβγαλα κάρτα sim και κάρτα μνήμης και το άφησα όλο το βράδυ στο φορτιστή, αλλά τίποτα και πάλι, δε δικαιολογείται όταν σβήσει να μην ανάβει πάλι...με βλέπω να το σουτάρω...και να τερματίζω την πολύχρονη ενασχόληση μου με τα nokia....
δοκίμασε με άλλη μπαταρία, άλλο φορτιστή (μεσω usb) κλπ

δοκίμασε με άλλη μπαταρία, άλλο φορτιστή (μεσω usb) κλπ

Τα δοκίμασα όλα εκτός από άλλη μπαταρία που δεν έχω...αύτη είναι η μοναδική μου ελπίδα, ή αν με κάποιο τρόπο καταφέρω να φορτισω τη δική του, αν αυτο δουλεύει λογικα θα φορτίζει μετά. Γιατί δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με το service της Nokia

Τα δοκίμασα όλα εκτός από άλλη μπαταρία που δεν έχω...αύτη είναι η μοναδική μου ελπίδα, ή αν με κάποιο τρόπο καταφέρω να φορτισω τη δική του, αν αυτο δουλεύει λογικα θα φορτίζει μετά. Γιατί δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με το service της Nokia
πήγαινε τη μπαταρία για τσεκ σε κάνα κατάστημα,εκτός κι αν ξέρεις να την μετρήσεις με πολύμετρο, ή αν ξέρεις και μπορείς προσάρμοσε με καλωδια και ταινία άλλη μπαταρία στις υποδοχές και δες αν δουλεύει