impreza_sti Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 @pan82 Καινούργια συσκευή,και μάλιστα Symbian^3,και να κάνεις format δεν είναι ότι πιο λογικό μπορεί κάποιος να κάνει.Εφόσον μόλις ανοίχτηκε η συσκευασία παρατηρήθηκε το πρόβλημα,τότε καλύτερα να ζητηθεί αντικατάσταση.Εκτός εάν πρόκειται για χρησιμοποιημένη συσκευή,πράγμα δύσκολο για την συγκεκριμένη αλυσίδα.Για δοκίμασε να βάλεις τον κωδικό για το life timer να δεις τι βγάζει. Υ.Γ.Μήπως η φίλη σου έβαλε μέσα κάρτα μνήμης από άλλη συσκευή χωρίς πρώτα να της κάνει format; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Το πήρα και εγώ σήμερα. Μου άρεσε αν και από το Ε52 που είχα μου φαίνεται βαρύτερο!!!! Που βρίσκουμε widget (για τον καιρό κ.α. ) αλλά και για την διάρκεια κλήσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Στο ovi store θα βρεις widget για καιρό. Για να βλέπεις αναλυτικά τις κλήσεις σου και την διάρκεια της κάθε μίας ξεχωριστά, θα βάλεις τις συντομεύσεις και σε μία από τις 4 θέσεις το μητρώο. Όταν το ανοίγεις θα πηγαίνεις στην δεξιά καρτέλα. Για να βλέπεις την διάρκεια της κλήσης ενώ μιλάς, θα πας Ρυθμίσεις - Κλήσεις - Κλήση Εμφάνιση διάρκειας κλήσης ΝΑΙ Σύνοψη μετά την κλήση ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan5 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 εγω σημερα αγορασα το κινητο απο την vodafone,αλλα κολλαει απιστευτα και πολλες φορες δεν μπαινει ουτε καν στο μενου και μου βγαζει ενα μηνυμα ''πληρης μνημη'' και δεν χρησιμοποιω καμια εφαρμογη...μπορει να μου πει κανενας τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 (edited) Καινούριο κινητό και σου κάνει τέτοια κόλπα; Άποψή μου μην ασχοληθείς πολύ μαζί του κάνοντας φορματ και φλασαρίσματα. Την Τρίτη πήγαινέ το πίσω και πες του ότι κολλάει και ζήτα άλλο. Έχουν εμφανιστεί, ελάχιστα βέβαια, περιστατικά κατόχων C7 και Ν8 που πήραν προβληματικές συσκευές που κολλούσαν από την πρώτη μέρα και τις αντικατέστησαν αμέσως. Edited March 6, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan5 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Ευχαριστώ πολύ! Αλλά στην κάρτα μνήμης πώς θα κάνω φορμάτ; Μέσω κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan5 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 ενταξει!με το φορματ στο κινητο εγινε η δουλεια!δεν ρισκαρω να κανω φορματ και στην καρτα :lol:...απλα διεγραψα μερικες εφαρμογες! ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilaouas Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Μπορεί κάποιος κάτοχος να μας πει γιρ την διάρκεια της μπαταρίας του? Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 mirrorofsorrow thanks. Παιδιά αγόρασα μια 16άρα (class4). Χρειάζεται να αντιγράψω την κάρτα της νοκια στην νέα κάρτα? Τι αρχεία έχει μέσα η κάρτα της νοκια? Ποιά από αυτά χρειάζονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 mirrorofsorrow thanks. Παιδιά αγόρασα μια 16άρα (class4). Χρειάζεται να αντιγράψω την κάρτα της νοκια στην νέα κάρτα? Τι αρχεία έχει μέσα η κάρτα της νοκια? Ποιά από αυτά χρειάζονται? Καλησπέρα,αντέγραψε αν θές τίς εικόνες&και τα βίντεο όπως και τους χάρτες που είναι στον φάκελλο 'cities',ωστόσο όλα αυτά μπορείς και να τα κατεβάσεις απ' την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ερωτήσεις παιδιά που ψάχνουν απεγνωσμένα απάντηση (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:)) 1) Προφανώς ότι προγράμματα ισχύουν και τρέχουν στα Ν8-C7 τρέχουν και στο C6-01 2) Τις ρυθμίσεις από κάποιον στο πως στέλνουμε φωτογραφίες, ήχους και γενικά δεδομένα από bluetooth, να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης και όχι στην μνήμη του τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ερωτήσεις παιδιά που ψάχνουν απεγνωσμένα απάντηση (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:)) 1) Προφανώς ότι προγράμματα ισχύουν και τρέχουν στα Ν8-C7 τρέχουν και στο C6-01 2) Τις ρυθμίσεις από κάποιον στο πως στέλνουμε φωτογραφίες, ήχους και γενικά δεδομένα από bluetooth, να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης και όχι στην μνήμη του τηλ. 1) Ναι. 2) Τα αρχεία που λαμβάνωνται μέσω Bluetooth έτσι κι΄αλλιώς αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης(E:\ received files). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 1) Ναι. 2) Τα αρχεία που λαμβάνωνται μέσω Bluetooth έτσι κι΄αλλιώς αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης(E:\ received files). Λίγη προσοχή ωστόσο στίς εφαρμογές java(με κατάληξη jar)γιατί στο C6-01 πάνε στην εσωτερική μνήμη και πρέπει κάθε φορά να το προσέξει κανείς να αλλάξει μνήμη προορισμού από τίς 'πληροφορίες'(τίς τους ήρθε να το κάνουν έτσι στο symbian 3;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Λίγη προσοχή ωστόσο στίς εφαρμογές java(με κατάληξη jar)γιατί στο C6-01 πάνε στην εσωτερική μνήμη και πρέπει κάθε φορά να το προσέξει κανείς να αλλάξει μνήμη προορισμού από τίς 'πληροφορίες'(τίς τους ήρθε να το κάνουν έτσι στο symbian 3;) Αυτό ισχύει ήδη στις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού S60v5(πχ. Χ6,C6) διότι αλλαξε η έκδοση Java σε 2.1.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 @pan82 Καινούργια συσκευή,και μάλιστα Symbian^3,και να κάνεις format δεν είναι ότι πιο λογικό μπορεί κάποιος να κάνει.Εφόσον μόλις ανοίχτηκε η συσκευασία παρατηρήθηκε το πρόβλημα,τότε καλύτερα να ζητηθεί αντικατάσταση.Εκτός εάν πρόκειται για χρησιμοποιημένη συσκευή,πράγμα δύσκολο για την συγκεκριμένη αλυσίδα.Για δοκίμασε να βάλεις τον κωδικό για το life timer να δεις τι βγάζει. Υ.Γ.Μήπως η φίλη σου έβαλε μέσα κάρτα μνήμης από άλλη συσκευή χωρίς πρώτα να της κάνει format; Noμίζω ότι βρήκα τη πηγή του προβλήματος, το καθυστερεί προφανώς αρκετά η δόνηση που είχε ενεργοποιημένη σε κάθε πάτημα σε σημεία που να καθυστερούσε σε ακραίο βαθμό ειδικά στη συγγραφή μηνυμάτων. Απενεργοποιώντας τη δόνηση πλέον το κινητό είναι κανονικό με άμεση αντίδραση σε κάθε πάτημα. Δε πετάει όπως ένα android αλλά πάντα τα symbian στη ταχύτητα υστερούσαν οπότε νομίζω ότι είμαστε κομπλέ είναι αρκετά γρήγορο πλέον χωρις καθυστερήσεις πέραν τις κλασικές αργοπορίες του symbian Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 δεν ειναι λογικο αυτο που λες..καποιο προβλημα θα εχει η πλακετα λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Η τελευταία έκδοση λογισμικού ποιά είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Η τελευταία έκδοση λογισμικού ποιά είναι? 013.016 PR 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Παιδιά ίσως bug. Αν μεγαλώσεις την γραμματοσειρά με το font magnifier στο 125% και αλλάξεις το ρολόι σε ψηφιακό, τότε σαν screen saver είναι πολύ μεγάλο και δεν φαίνεται ενώ το αναλογικό δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που το αναφέρω για να το φτιάξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Καλησπερα. Σεκφτομαι την αγορα του C6-01. 1. Μπορειτε να αναφερετε πιθανα προβληματακια που εχει βγαλει μεχρι τωρα? 2. Το ραδιοφωνο παιζει καλα απο θεμα ληψης και εντασης απο τα ακουστικα? 3. Το ηχειο του ειναι δυνατο (εννοω το πισω που χρησιμοποιειται για μουσικη-ραδιο). 4. Η οθονη αποκρινεται καλα και γενικοτερα ειναι γρηγορο στο μενου στα καθημερινα (μηνυματα, κλησεις, καμερα)? 5. Τελος το GPS πιανει γρηγορα σημα (χωρις A-GPS)? Υ.Σ. Update εχει βγει για το μικρο της παρεας ή μονο για τα Ν8 και C7? Ευχαριστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Καλησπερα. Σεκφτομαι την αγορα του C6-01. 1. Μπορειτε να αναφερετε πιθανα προβληματακια που εχει βγαλει μεχρι τωρα? 2. Το ραδιοφωνο παιζει καλα απο θεμα ληψης και εντασης απο τα ακουστικα? 3. Το ηχειο του ειναι δυνατο (εννοω το πισω που χρησιμοποιειται για μουσικη-ραδιο). 4. Η οθονη αποκρινεται καλα και γενικοτερα ειναι γρηγορο στο μενου στα καθημερινα (μηνυματα, κλησεις, καμερα)? 5. Τελος το GPS πιανει γρηγορα σημα (χωρις A-GPS)? Υ.Σ. Update εχει βγει για το μικρο της παρεας ή μονο για τα Ν8 και C7? Ευχαριστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις... Πολύ καλό κινητό. Το μόνο που μου φαίνεται είναι λίγο "βαρύ" σε σύγκριση με το Ε52 και το C7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Καλησπερα. Σεκφτομαι την αγορα του C6-01. 1. Μπορειτε να αναφερετε πιθανα προβληματακια που εχει βγαλει μεχρι τωρα? 2. Το ραδιοφωνο παιζει καλα απο θεμα ληψης και εντασης απο τα ακουστικα? 3. Το ηχειο του ειναι δυνατο (εννοω το πισω που χρησιμοποιειται για μουσικη-ραδιο). 4. Η οθονη αποκρινεται καλα και γενικοτερα ειναι γρηγορο στο μενου στα καθημερινα (μηνυματα, κλησεις, καμερα)? 5. Τελος το GPS πιανει γρηγορα σημα (χωρις A-GPS)? Υ.Σ. Update εχει βγει για το μικρο της παρεας ή μονο για τα Ν8 και C7? Ευχαριστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις... Καλημέρα,θα σου απαντήσω σε κάθε ερώτηση ξεχωριστά:1)Δεν έχω διαπιστώσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα,είναι αρκετά ισορροπημένο και γρήγορο.Μόνο αρνητικό η μπαταρία που με πολύ χρήση δεν βγάζει μέρα.(εννοείται το δουλεύω με τέρμα φωτεινότητα στην οθόνη που είναι από τίς καλύτερες της αγοράς!)2)Το ηχείο είναι από τα καλύτερα της Nokia,συγκρίσιμο του 5800 και πολύ πιο δυνατό από του Ν8 και του Ε7.3)Για το ραδιόφωνο δεν έχω άποψη για δεν το δουλεύω σχεδόν καθόλου,πάντως νομίζω πιάνει καλά και στα ακουστικά βγαίνει καθαρά(έχει rds και 50 μνήμες)4)Η αφή της οθόνης του (όπως και των υπόλοιπων symbian^3 συσκευών)πολύ καλή για τα δεδομένα της Nokia και ανταποκρίνεται άψογα σε όλους τους τομείς που αναφέρεις5)Το GPS πιάνει πάρα πολύ γρήγορα(έχω απενεργοποιήση κάθε υποβοήθηση)και ειδικά η έκδοση 3.06 που την παρέχει και το ovi store είναι πολύ θεαματική με ενσωματωμένη πυξίδα και ενημέρωση χαρτών κατευθείαν από την εφαρμογή μέσω wifi.(περιττό να πούμε για την δωρεάν πλοήγηση).Το αρνητικό της κάμερας είναι η έλλειψη auto focus αλλά οι φωτογραφίες είναι καλούτσικες και με σχετικά κοντινά θέματα(θέλει να την δουλέψεις λίγο),όσο για το hd video είναι πολύ ευκρινές και εντυπωσιακό,έχει και το smart zoom του Ν8(είναι τέλειο και στην οθόνη του υπολογιστή)Πιστεύω άν το αγοράσεις θα το ευχαριστηθείς αρκετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boby44 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 παιδες, χθες πηρα το κινητο κ ηθελα μια βοηθεια... ενεργοποιησα το wlan του σπιτιου μου, μπηκα νετ, κατεβασα χαρτες κτλ απο Ovi. ola ok. οταν παω να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ το wlan γ να μν μ τρωει μπαταρια (μενου-ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα) πατω αποσυνδεση. κ μετα aπο περιπου 10'' συνδεεται κ παλι μονο του στο wlan του σπιτιου μου! τα νευρα μου!!!!!! εχω δοκιμασει τα παντα! μετα απο 6-7 προσπαθεις, μενει απενεργοποιημενο, αλλα μολις συνδεθω παλι, κ επειτα παω να αποσυνδεθω, μ κανει παλι τα ιδια. δλδ συνδεεται αυτοματα μονο του κ αφου το απενεργοποιησ 6-7 φορες, μενει απενεργοποιημενο.. τι να κανω? πλζ βοηθηστε.. θυμαμαι κ στ ν95 π ειχα παλια, γινοταν κατι τετοιο.. γτ? δν εχουν καμια επιλογη τα νοκια π να μν συνδεεται αυτοματα το κινητο οταν βρει wlan? μου φαινεται απιστευτο .. :( και μεσα στ ρυθμισεις βρηκα καπου π λεει "αλλαγη σε wlan" k επελεξα "ΜΗ αυτοματα", παλι ομως το ιδιο. συμβαινει ι κ σε αλλοους αυτο, κ αν ναι, πως το αντιμετωπιζει? χιλια ευχαριστω παιδια... Παράθεση Boby44 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ρίξε μια ματιά στο FAQ της πρώτης σελίδας Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boby44 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) Ρίξε μια ματιά στο FAQ της πρώτης σελίδας Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί file Μου σε υεχαριστω πολυ. τα κανα ολα οπως λεει, ελπιζω την επομενη φορα που θα συνδεθω και επειτα ια ΑΠΟσυνδεθω, να μην συνδεεται αυτοματαπαλι στο wi fi tou σπιτιου μου.. :mad: να ρωτησω κατι αλλο τωρα.. και συγνωμη αν σας πρηζω αλλα απο smartphones δεν γνωριζω παρα πολλα, ωστοσω θελα να μαθω οσο πιο πολλα μπορω! εχω κατεβασει τους χαρτες της ΝΟΚΙΑ, και τωραθελω να μου πει καποιος πως γινεται να δουλεψει το GPS. σε πεζοπορια. πχ αν παω μενου-χαρτες-πεζοπορια, και βρισκομαι εξω που δεν θπαρχει wlan, θα μπορεω να κανω την δουλεια μου και να παω στο προορισμο που θα ορισω? η δεν δουλευει ετσι το πραμα? σοορυ για τις πιθανων ανοητες ερωτησεις μου ε? απλα πρεπει να αρχισω απο τα πιο απλα για να ανεβω και γω επιπεδο οπως εσεις... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Edited March 20, 2011 by impreza_sti Παράθεση Boby44 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts