mitsos7777 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) ρε φιλε ενοω οτι αφησα την συσκευη ανοιχτη οχι οτι την αφησα να φορτιζει.αφου το γραφω "μολις εκανα την διαδικασια"... ακριβως αυτα που εγραψες εκανα και η μπαταρια ειχε σχεδον τελειωσει μεσα σε 7 ωρες χωρις ουτε καν να αγγιξω το κινητο Edited March 16, 2011 by mitsos7777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 ρε φιλε ενοω οτι αφησα την συσκευη ανοιχτη οχι οτι την αφησα να φορτιζει.αφου το γραφω "μολις εκανα την διαδικασια"... ακριβως αυτα που εγραψες εκανα και η μπαταρια ειχε σχεδον τελειωσει μεσα σε 7 ωρες χωρις ουτε καν να αγγιξω το κινητο αυτα περι καλιμπραρισματος της μπαταριες δεν ισχυουν. το θεμα ειναι να μην τρεχουν εφαρμογες και επιβαρυνουν το cpu , να μην εχετε ανοικτο το gps location , και την περιαγωγη δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι,αλλά με τον τρόπο που προτείνει ο φίλος(*#0228#) έχω φτάσει την 3η ένδειξη στο 99,875% και είμαι ακόμα στην 5η φόρτιση. Μπορείτε να μου πείτε πως κρατάω backup στην κάρτα μνήμης? Κυρίως μηνύματα,επαφές και σημειώσεις θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Για να καταλάβετε πια widget είναι βαριά και τρώνε πολύ μπαταρία, παίξτε το asphalt και μπορεί να βγάλει low memory και το wave απενεργοποιεί από μόνο του τα widget που το ζορίζουν. Θα το καταλάβετε γιατί αυτά τα widget δεν θα υπάρχουν πλέον στην αρχική οθόνη. Μου εξαφανιζόταν συνέχεια ένα widget και νόμιζα ότι έκανα μαγικά λόγω ταχύτητας :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannidg Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 γεια σας εχω λιγες μερες που αγορασα το wave 2 προσπαθω να μεταφερω της επαφες μου απο το παλιο κινητο ενα sony p1i και δεν μπορω αν ξερει καπιοσ κατι ευχαρηστω.και θα τα λεμε συχνα σα πρωτη εντειπωση του κινητου πολλη καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 μου κλεψαν το κινητο μου , samsung wave με καρτα κοσμοτε μεσα. συγγνωμη αν το γραφω σε λαθος μερος στο φορουμ αλλα μηπως γνωριζει κανενας αν γινεται να το βρω μεσω καποιας εταιριας; να δηλωσω και το ΙΜΕΙ πχ της συσκευης μου κ να το βρουν εαν το ανοιξει ο κλεφτης με αλλη καρτα;; ευχαριστω πολυ. εχω αγχωθει..δεν ξερω τι να κανω. μαλλον να το κλαψω ε; Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts