billyme Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 παιδια ψαχνω για tαblet μεχρι 150 ευρω 9-10 ιντζες, για να αντικαταστησω το ainol hero που εχω. Το θελω για παιχνιδια βιντεο. Τι μμου προτεινετε; σκεφτομαι το cube talk 9x αλλα επειδη βλεπω οτι ειναι περσινο, θα κρατησει 3-4 χρονια (αναβαθμισεις κλπ)? θα πάρει lollipop? Για μενα κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Νομιζά μπορώ να περάσω λεφτά στο paypal τωρα? οχι? Όχι δεν γίνεται......προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Exεις κανεις εμειρια απο το συγκεκριμενο? Ειναι για χρηση ιντερνετ,e-mail,οnline banking,εχει 3G που μας ενδιαφερει επισης. Ξερω οτι εχει 512 ram.δεν μας ενδιαφερει για παιχνιδια ομως,ειναι για μαγαζι. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Θα είναι σίγουρα τρομερά αργό στα πάντα. Μπορεί να μην κρατάει στην μνήμη ούτε δύο καρτέλες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 κοντευουνε 2 εβδομαδες παρεα του.Να πω μερικες εντυπωσεις: Το πηραμε για απλη χρηση,για ιτερνετ περισσοτερο,και φυσικα να εχει 3G για να βαλουμε μια καρτα sim οπου εχουμε αφθονο ιντερνετ...... Aντικαθιστα προσωρινα ενα laptop toshiba που παει για επισκευη,για αυτο και το low budget. Ξεραμε οτι εχει ram 512. Αndroid 4.4. Η κατασκευη πλαστικη αλλα δειχνει καλοδουλεμενη συνδεσμολογια. Πατωντας το ΟΝ αργει να ανοιξει (απο σβηστη συσκευη,οχι αναμονη) Βαζοντας την καρτα sim,εκανε ολες τις ρυθμισεις μονο του και ξεκινησε το 3G. To wifi ταχυτατο και σταθερο,το συνδεσαμε με αρκετες συσκευες απροβληματιστα. Το bluetooth επισης αψογο. Η οθονη σε ευθεια θεαση ειναι μια χαρα,αν αλλαξεις γωνια ειναι......ασχολιαστο :mad: Αφου αφαιρεσα η παγωσα αρκετη σαβουρα,η συσκευει τρεχει μια χαρα γενικως.Και στο ιντερνετ δεν κομπιαζει,και το tuch αρκετα υπακουο.το market δουλεψε αμεσως και κατεβασα διαφορα. Εχει 2 καμερες,η δε πισω εχει και φλας.Δεν θα το αναλυσω πολυ,αλλα οταν τραβηξα φωτο με την πισω των 2mp και ειδα την φωτο μετα στο αλμπουμ ητανε καλη,αρκετα καθαρη.Το βιντεο κομπιαζει,σαν να χανει καρε. Σε γενικες γραμμες μας καλυψε πληρως σε οτι θελαμε και μολις με 95 ευρω μαζι με αψογη θηκη. Υ.Γ. εψαχνα το huawei T1 αλλα δεν υπηρχε πουθενα,και κατεληξα σε αυτο με πρωτο γνωμονα το 3G. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomou01 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, και είμαι ανάμεσα σε Chuwi Vi8, Pipo W4s και Onda V820w. Τα χαρακτηριστηκά είναι πάνω κάτω τα ίδια, με το Chuwi ελαφρός πιο φτηνό. Τι λέτε ξεχωρίζει κανένα ή να πάρωτο πίο φτηνό? Παράθεση Τα μυαλά μας πονάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλησπερα,θελω τανπλετ νε σχετικα καλη αυτονομια και χωρις κολληματα στο σερφαρισμα,αυτο τι λεει? http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_HUAWEI-MediaPad-T1-8-0-Quad-Core-1-2GHz-8GB,99452,480514,2208763.html?langId=-18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλησπερα,θελω τανπλετ νε σχετικα καλη αυτονομια και χωρις κολληματα στο σερφαρισμα,αυτο τι λεει? http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_HUAWEI-MediaPad-T1-8-0-Quad-Core-1-2GHz-8GB,99452,480514,2208763.html?langId=-18 Αν και εχει μικρη μνημη, αν το θες κυριως για σερφαρισμα, αντε και κανενα παιχνιδι να περνα η ωρα χωρις να το φορτωσεις με πολλες εφαρμογες, νομιζω δεν θα εχεις προβλημα. Παιρνει και εξωτερικη καρτα οποτε ειναι βολικο αυτο. Ο οθονη του τιμια, το ιδιο και η μπαταρια, εχει το brandname της huawei η οποια εχει γενικα πολυ καλα και απροβληματιστα software, τιμη καλη για 8αρα οθονη, εγω θα το χτυπουσα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλησπερα,θελω τανπλετ νε σχετικα καλη αυτονομια και χωρις κολληματα στο σερφαρισμα,αυτο τι λεει? http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_HUAWEI-MediaPad-T1-8-0-Quad-Core-1-2GHz-8GB,99452,480514,2208763.html?langId=-18 Για τη χρήση που το θέλεις "πάρτο με κλειστά μάτια" "Συμβιώνω" μαζί του εδώ και ένα 20ήμερο και με έχει ενθουσιάσει ;) Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εχω δει αυτο Jumper EZpad mini2 στα γνωστα κινεζικα μαγαζια απλα δε βρισκω πουθενα ουτε review ουτε hands on αν εχει βρει καποιος κατι θα το εκτιμουσα. Ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα απλα θελω να το δω στην πραξη. :!: :!: Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, και είμαι ανάμεσα σε Chuwi Vi8, Pipo W4s και Onda V820w. Τα χαρακτηριστηκά είναι πάνω κάτω τα ίδια, με το Chuwi ελαφρός πιο φτηνό. Τι λέτε ξεχωρίζει κανένα ή να πάρωτο πίο φτηνό? Έχω εδώ και 10 μέρες το Chuwi Vi7 3G Android 5.1 Lollipop Tablet με Intel επεξεργαστή και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και καλή ταχύτητα. Δύσκολα βρίσκεις τέτοια ποιότητα σε αυτή την κατηγορία τιμής. Με αυτό το σκεπτικό σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτή την εταιρεία. Για τα άλλα δύο μοντέλα που αναφέρεις, για έχω άποψη! :) Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ψαχνω ταμπλετ με10 ιντζες οθονη μεχρι 150€ τι προτεινετε; Αν ειναι και dual boot ακομα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, η μονο windows , αλλα πιστευω πως οι 8 ιντσες ειναι πολυ λιγες και για αυτο θα ηθελα να ειναι 9-10 ιντσες... Να εχει καλη οθονη αν full HD και καλη αυτονομια πανω απο 6 ωρες κατα τα αλλα καμερα δεν με νοιαζει καθολου , τιμη μεχρι 180 ευρω. πιο θα μου προτεινατε? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, η μονο windows , αλλα πιστευω πως οι 8 ιντσες ειναι πολυ λιγες και για αυτο θα ηθελα να ειναι 9-10 ιντσες... Να εχει καλη οθονη αν full HD και καλη αυτονομια πανω απο 6 ωρες κατα τα αλλα καμερα δεν με νοιαζει καθολου , τιμη μεχρι 180 ευρω. πιο θα μου προτεινατε? Μαλλον θα μεινουμε στη σκέψη και οι 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχω στον γιο μου ένα tablet Alcatel one touch Tab 8HD....ξέρει κανείς πως μπορώ να του περάσω cwm recovery και που μπορώ να βρω custom roms για αυτή την συσκευή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 tablet HANNSPAD 133 TITAN - 13.3" FHD WIFI ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ 13.3 "IPS πάνελ οπίσθιου φωτισμού LED Ανάλυση 1920x1080 Full HD CPU Quad Core 1.6GHz / Cortex A9 ARM 2GB DDR3 μνήμης RAM Μνήμη 16GB εσωτερικής αποθήκευσης OS 4.4 (KitKat) Διπλή κάμερα 2MP / 5Mp με αυτόματη εστίαση Λεπτός σχεδιασμός / περίβλημα φινίρισμα από βουρτσισμένο μέταλλο Mini HDMI εξόδου στα 290 ευρώ http://www.hannspree.eu/en/tablet-pc/tablets/sn14t72b ποια είναι η γνώμη σας, αξίζει για τα λεφτα του; Εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο 13αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Μαλλον θα μεινουμε στη σκέψη και οι 2 :) Pipo w6s. http://www.banggood.com/PIPO-W6S-3G-Intel-Z3735F-Quad-Core-8_9-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-985364.html?utm_design=18&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_men143_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Winna&sc_src=email_1452544&sc_eh=849369bebd6ea5d91&sc_llid=156454&sc_lid=73090579&sc_uid=9HuFHkXGie&emst=9HuFHkXGie_156454_1452544_118 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω αυτο το tablet HANNSPAD 133 TITAN - 13.3 "FHD WIFI ποια ειναι η γνωμη σας;;; Κοστιζει 280 ευρω http://www.hannspree.eu/en/tablet-pc/tablets/sn14t72b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω αυτο το tablet HANNSPAD 133 TITAN - 13.3 "FHD WIFI ποια ειναι η γνωμη σας;;; Κοστιζει 280 ευρω http://www.hannspree.eu/en/tablet-pc/tablets/sn14t72b Hannspad? RK3188? 280eur? :lol: Σοβαρά ρε παιδιά που πάτε και τα βρίσκετε; Κοίτα κάτι σε Cude, Teclast. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αξιόλογες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Γιατί το λες αυτό;;;Δεν υπάρχουν επιλογές για 13.3" Επίσης όσα αλλά βρήκα έχουν Ram 1GB.. Edited September 19, 2015 by xanthoula4ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Γιατί ο λες αυτό;;;Δεν υπάρχουν επιλογές για 13.3" Άγνωστη εταιρεία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία της... Επεξεργαστής, 2 γενιές πίσω... Και ζητάει 280 euros... Ούτε 80 δεν θά δινα γι αυτό το πράγμα. Υπάρχουν αξιόλογα 10-11άρια όπως Cube i7 Remix, Cube Talk 9X, Teclast Air X98 Air ακόμα και Chuwi Vi10 με πολύ λιγότερα απ τα 300$ που δίνεις. Κατα την γνώμη μου το να κοιτάς δοκιμασμένες λύσεις, απ το να "πετάξεις" απλά τα λεφτά σου είναι πιο λογικό. Αν πάλι όχι τότε προχώρα άφοβα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλώς θέλω 13αρι κ όχι 10αρι γιατί έχω ήδη 6αρι κινητό.Βρήκα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο και επικοινώνησα μαζί τους. Ενώ από το ebay ή aliexpress δεν έχω ξανά κάνει τόσο μεγάλη αγορά και μου φαινεται οτι παραγγελνεις στα τυφλα, για κατι τοσο ακριβο.Αν δεις στο ebay τόσο έχουν τα 13αρια με 1Gb ram!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλώς θέλω 13αρι κ όχι 10αρι γιατί έχω ήδη 6αρι κινητό.Βρήκα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο και επικοινώνησα μαζί τους. Ενώ από το ebay ή aliexpress δεν έχω ξανά κάνει τόσο μεγάλη αγορά και μου φαινεται οτι παραγγελνεις στα τυφλα, για κατι τοσο ακριβο.Αν δεις στο ebay τόσο έχουν τα 13αρια με 1Gb ram!!! Μην νομίζεις ότι το 13άρι εχει μεγάλη διαφορά απο το 11άρι. 5εκ διαγώνιος είναι. Άσε που εμένα η (λίγο) μεγαλύτερη οθόνη για μειονέκτημα μου κάνει παρά το αντίθετο. Δεν βολεύει. Το 11άρι το μεταφέρεις πιο εύκολα. Γι αυτό οι διαστάσεις στα tablet είναι στάνταρ σε όλες τις εταιρείες. Όσον αφορά τον ενδοιασμό σου για ebay και ali, δεν είναι τόσο τραγικό. Κοιτάς να αγοράσεις απο αξιόπιστο πωλητή ή σοβαρό κατάστημα που δέχεται paypal. Σε περίπτωση εγγύησης (αν ποτέ την χρειαστείς) θα σε καλύψουν απλά είναι λίγο ταλαιπωρία η όλη κατάσταση. Αλλά ζυγίζεις τα πράγματα και επιλέγεις. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν φοβερές επιλογές και απο ελλάδα, στα λεφτά που δίνεις, με καλύτερα χαρακτηριστικά και brands της προκοπής. πχ: Lenovo IdeaTab 2 A10-70F Lenovo Yoga 2 10" Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Ψαξτο λίγο καλύτερα το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Δεν ειναι αγνωστη εταιρια η hannspree. Πριν 10 χρονια περιπου φιλος αγορασε καμια 80αρια οθονες και διάφορα άλλα, τοτε που δεν ξερατε τιποτα για την teclast κλπ. Edited September 20, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δεν ειναι αγνωστη εταιρια η hannspree. Πριν 10 χρονια περιπου φιλος αγορασε καμια 80αρια οθονες και διάφορα άλλα, τοτε που δεν ξερατε τιποτα για την teclast κλπ. Εννοεις προς πώλησης φαντάζομαι....είχε μείνει ευχαριστημένος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts