kwstas97 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Και εγώ το ίδιο ρώτησα πριν μερικές μέρες ... δυστυχώς όμως καμιά απάντηση. Τελικά παρήγγειλα το Onda V891, είχε και μια μικρή έκπτωση το πήρα με 106 € ... Εύχομαι η αγορά να είναι καλή :) Άμα το πάρεις πες μας άμα αξίζει γιατί λέω να το αγοράσω και εγώ. Έχει hdmi; από που το παραγγείλες; Το βρήκα στο tinydeal εγώ. Αναμένω σύντομα νέα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Άμα το πάρεις πες μας άμα αξίζει γιατί λέω να το αγοράσω και εγώ. Έχει hdmi; από που το παραγγείλες; Το βρήκα στο tinydeal εγώ. Αναμένω σύντομα νέα σου Το banggood είχε σε προσφορά το Onda V891 Z3735F ... στα 106€ Έχει HDMI ρίξε μια ματιά εδώ 115€ το έχει τώρα, σε καμιά 15αρια μέρες θα μου έρθει. Το HDMI να μη σε ενοχλεί πολύ υπάρχουν αντάπτορες από miniUSB σε HDMI με 6-10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 μια χαρά με το καλό θα το παραγγείλω και εγώ μέσα σε αυτές τις μέρες. Αλλά δεν ξέρω από που από εκεί που το πήρες εσύ είναι αξιόπιστα ; Αν ναι να το πάρω από εκεί αλλιώς θα το πάρω από το tinydeal. Τώρα δεν ξέρω ποιο είναι ποιο αξιόπιστο σαν μαγαζί. Το myphone βέβαια το έχει ανακηνωσει αξιόπιστο αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τους Κινέζους. Το λέω αυτό γιατί όταν μερικές φορές προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους απλά δεν παίρνω απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Και εγώ το ίδιο ρώτησα πριν μερικές μέρες ... δυστυχώς όμως καμιά απάντηση. Τελικά παρήγγειλα το Onda V891, είχε και μια μικρή έκπτωση το πήρα με 106 € ... Εύχομαι η αγορά να είναι καλή :) Έχει και το geek σε προσφορά 99.99US$ http://www.geekbuying.com/item/Cube-iWork-8-Dual-Boot--8---Intel-Z3735F-Quad-Core-Win8-1-Android4-4-Tablet-PC-IPS-1280-800-2G-32G-342387.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Έχει και το geek σε προσφορά 99.99US$ http://www.geekbuying.com/item/Cube-iWork-8-Dual-Boot--8---Intel-Z3735F-Quad-Core-Win8-1-Android4-4-Tablet-PC-IPS-1280-800-2G-32G-342387.html Αυτό είναι 8" και όχι 9" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το banggood είχε σε προσφορά το Onda V891 Z3735F ... στα 106€ Έχει HDMI ρίξε μια ματιά εδώ 115€ το έχει τώρα, σε καμιά 15αρια μέρες θα μου έρθει. Το HDMI να μη σε ενοχλεί πολύ υπάρχουν αντάπτορες από miniUSB σε HDMI με 6-10€. Τι;;;; Δηλαδή να μην ζητάω απαραίτητα HDMI να έχει το ταμπλετ που ψάχνω; και από mini usb δίνει HDMI? Γιατί είναι δυσεύρετο ταμπλετ και με GPS και με HDMI! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αυτό είναι 8" και όχι 9" ;) Έχεις δίκιο! Πάντως έχοντας κατά περιόδους όλη τη γκάμα από 7'', 8'', 9'' και 10.1'', η προσωπική μου άποψη είναι πως τα 8άρια είναι η χρυσή τομή σε φορητότητα - λειτουργικότητα. Τα 9άρια είναι ένα κλικ καλύτερα από τα 10αρια στο θέμα της φορητότητας, όμως για εμένα πλέον, πάει δαγκωτή η ψήφος στα 8άρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Έχεις δίκιο! Πάντως έχοντας κατά περιόδους όλη τη γκάμα από 7'', 8'', 9'' και 10.1'', η προσωπική μου άποψη είναι πως τα 8άρια είναι η χρυσή τομή σε φορητότητα - λειτουργικότητα. Τα 9άρια είναι ένα κλικ καλύτερα από τα 10αρια στο θέμα της φορητότητας, όμως για εμένα πλέον, πάει δαγκωτή η ψήφος στα 8άρια :) Δεν διαφωνώ μέχρις που απέκτησα πρεσβυωπια! Τα 8 αρια ήθελα αλλά εάν ανοίξεις με έναν browser μια σελίδα ΧΩΡΊΣ να κάνεις zoom δεν διαβάζονται κάποια άρθρα λόγω του ότι χρειάζεται λιιιιιγο ακόμα ζουμ για τον πρεσβυωπα! Γι'αυτό κοιτάω πλέον 9.7.Αλλά μιας και το ανέφερες θα ξανά κοιτάξω ένα 8αρι από κοντά να βεβαιωθώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δεν διαφωνώ μέχρις που απέκτησα πρεσβυωπια! Τα 8 αρια ήθελα αλλά εάν ανοίξεις με έναν browser μια σελίδα ΧΩΡΊΣ να κάνεις zoom δεν διαβάζονται κάποια άρθρα λόγω του ότι χρειάζεται λιιιιιγο ακόμα ζουμ για τον πρεσβυωπα! Γι'αυτό κοιτάω πλέον 9.7.Αλλά μιας και το ανέφερες θα ξανά κοιτάξω ένα 8αρι από κοντά να βεβαιωθώ! άμα θες βάζεις να φορτώνει τις σελίδες με 110%ζουμ από το 100% που είναι το κανονικό. Γι αυτό υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Κατά την γνώμη μου και εγώ πιστεύω ότι 8 ίντσες είναι ιδανικό παραπάνω είναι too much για φορητότητα δεν βολεύει γιατί ημουν κάτοχος 10αρι και το πούλησα αφού δεν βόλευε άσε που είναι άσχημο γιατί είναι μεγάλο χάνει την κομψότητα. Δεν αλλάζει η λειτουργικότητα με την ίντσα αλλά η ομορφιά και η φορητότητα αλλάζει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Καλησπερα.Ψαχνω ενα ταμπλετακι με dual os και εχω βρει τα δυο παρακατω : 1. http://www.banggood.com/Onda-V891-Z3735F-Quad-Core-8_9-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-973999.html 2. http://www.banggood.com/CHUWI-V89-Intel-Z3735F-Quad-Core-8_9-Inch-32GB-Windows-8_1-Tablet-p-955531.html αν ειναι κατοχο καποιος να μο πει το εγκρινει καποιο απο τα δυο η αν εχετε καποιο αλλο να προτεινετε Ευχαριστω εκ των προτερων Για όσους ενδιαφέρονται για το CHUWI V89 Dual Boot, (δεύτερο link), απλά να ενημερώσω ότι έχω ανοίξει σχετικό θέμα εδώ. Επίσης, για περισσότερο ψάξιμο υπάρχει θέμα και στο xda-developers όπου έχουμε μαζευτεί κάποια άτομα. Βέβαια ως επί το πλείστων μιλάμε για την έκδοση με 64GB ROM αλλά δυστυχώς από ότι βλέπω αυτή η έκδοση έχει εξαντληθεί από την αγορά! Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για το ίδιο μοντέλο, κατά τα άλλα... ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή έχω δει να γράφουν (από λάθος) κάποιοι Sellers ότι υποστηρίζει μέχρι 32GB microSD, αυτό είναι λάθος. Υποστηρίζει επίσημα 64GB. Προσωπικά έχω πάνω μια SAMSUNG MicroSDXC 64GB EVO) και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Edited May 13, 2015 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggala7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός tablet μέχρι 250 ευρώ,αν κάνω την υπέρβαση θα είναι για το Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) ή το tab s to 10,5 ή το 8,4... θα ήθελα να είναι 3g ή 4g και η χρήση που θα του κάνω είναι σχετικά απλή (browsing μουσική ταινίες και κανα παιχνιδάκι που και που) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Παιδια εχει κανεις λειτουργησει το viva i10g υπαρχει δυνατοτητα με 70 ευρω να το αποκτησω. Το προτεινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 καλημερα σε ολους. εχει κανεις αποψη για τα ramos και συγκεκριμενα για το i9s; ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 καλημερα σε ολους. εχει κανεις αποψη για τα ramos και συγκεκριμενα για το i9s; ευχαριστω εκ των προτερων Γενικά τα Ράμος είναι καλά αλλά ακριβά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους.Απ' ότι είδα, δεν υπάρχει ανάλογο θέμα και σκέφτηκα ν' ανοίξω ένα εδώ!!Ποια είναι η γνώμη σας παιδιά για την MLS στα τάμπλετ?Και 2) σκέφτομαι να πάρω το MLS iQTab Bianco 3G.Αξίζει;Τι λέτε; http://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=362 Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όσοι από εσάς έχετε κινέζικο Windows Tablet ή Dual Boot με Android + Windows, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το μήνυμα και ενημερώστε μας αν παρατηρείτε αυτό το φαινόμενο και στη δική σας συσκευή... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Ρε παιδία τι θα μου προτείνατε σε φτηνό αλλά καλό ταμπλετ?? Δεν με νοιάζει να είναι κινέζικο, Φτάνει να τρέχει Android και να το παιδεύω χωρίς να κολλάει... Μπορώ να δώσω το μέγιστο 150 ευρώ Edited June 16, 2015 by gkontos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ρε παιδία τι θα μου προτείνατε σε φτηνό αλλά καλό ταμπλετ?? Δεν με νοιάζει να είναι κινέζικο, Φτάνει να τρέχει Android και να το παιδεύω χωρίς να κολλάει... Μπορώ να δώσω το μέγιστο 150 ευρώ http://m.banggood.com/Cube-U65GT-TALK9X-3G-MTK8392-Octa-Core-97-Inch-Android-44-Tablet-p-930639.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπερα παιδια κ εγω μια γνωμη για ταμπλετ μεχρι 200 € 3g θελω κοιταω κατι σε onda v919 το εχει κανενα?καμια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky_monk Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω τάμπλετ και έχω καταλήξει σε κάποια από την κινέζικη αγορά. Είμαι ανάμεσα στο Teclast P98 4g στο Onda V919 4g air και στο Cube talk 9X. Ποια είναι η γνώμη σας; Ανοιχτός και σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση για κάτι αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά και τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 http://m.banggood.com/Cube-U65GT-TALK9X-3G-MTK8392-Octa-Core-97-Inch-Android-44-Tablet-p-930639.html Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες φίλε μου για αυτο?? Το έχεις δοκιμάσει? Απο μπαταρία τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Το ανηψουδι έχει γιορτή σε κάνα μήνα και μου ζήτησε αναβάθμιση στο tablet.Παιχνιδομηχανή οπότε οι μόνες προϋποθέσεις είναι δεκαρι, να τσουλανε τα games και αξιοπρεπή οθόνη.Ταβάνι τα 150 ευρώ και μάλλον πάμε για κινέζο αν και το σκέφτομαι και από Ελλάδα με κάποιες ελαφρές παραχωρήσεις. Έτσι πρόχειρα μου έρχεται το cube 9x.Any other ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Καλησπέρα.Επειδή έχω καλη επιδότηση στην cosmote μπορώ να πάρω δωρεαν αυτο το tablet http://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=313 Απο χαρακτηριστικα είναι αρκετά καλό.Γενικά για τα MLS tablets τi γνώμη έχετε? έχετε ακουσει προβλήματα?το συγκεκριμένο δεν το βρiσκω σε κάποιο review. Ξερω μόνο οτι η MLS είναι ελληνικη εταιρία και τα tablet φτιαχνονται στην κινα. θα το προτείνατε? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταλαθος ανοιξα νεο θεμα.Παρακαλώ καποιος να το μεταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω τάμπλετ και έχω καταλήξει σε κάποια από την κινέζικη αγορά. Είμαι ανάμεσα στο Teclast P98 4g στο Onda V919 4g air και στο Cube talk 9X. Ποια είναι η γνώμη σας; Ανοιχτός και σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση για κάτι αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά και τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες φίλε μου για αυτο?? Το έχεις δοκιμάσει? Απο μπαταρία τι λέει? Το ανηψουδι έχει γιορτή σε κάνα μήνα και μου ζήτησε αναβάθμιση στο tablet.Παιχνιδομηχανή οπότε οι μόνες προϋποθέσεις είναι δεκαρι, να τσουλανε τα games και αξιοπρεπή οθόνη.Ταβάνι τα 150 ευρώ και μάλλον πάμε για κινέζο αν και το σκέφτομαι και από Ελλάδα με κάποιες ελαφρές παραχωρήσεις. Έτσι πρόχειρα μου έρχεται το cube 9x.Any other ideas? Μακριά είπαμε από το onda air!!!! Το cube είναι πολύ καλό και με την καλύτερη μπαταρία που μπορείς να βρεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Μπορούμε να το βρούμε από κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη?? Είναι εύκολο να δώσεις λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts