Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά ένα καλό tablet για ταινίες και internet browsing; Με τιμή μέχρι 150 ευρώ. Ευχαριστώ.

http://www.geekbuying.com/item/Cube-U39GT-RK3188-1-6GHz-9-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-PLS-Capacitive-Touch-Screen-1920-1280-2GB-16GB-317609.html

Σ'ευχαριστώ όμως μπορούσες να μου προτείνεις από κανένα σκουρομάγαζο? και γενικά από δω. Δεν έχω prepaid ή πιστωτική μόνο αντικαταβολή δλδ :)

Ψάχνω ένα tablet για Χριστουγεννιάτικο δώρο κι έχω καταλήξει σε τρια μετά από μια σύντομη έρευνα...

D75 MTK8389 1.2GHz 7.85 inch

Ainol Numy 3G AX1 MTK8389 1.2GHz 7 inch

Cube U55GT Talk79 MTK8389 1.2GHz 7.9 inch

Για πείτε ποιο από τα τρια; Η αλήθεια είναι πως κλείνω περισσότερο προς το Cube... Θέλω να δώσω 100-140 ευρώ και να έχει και 3G... έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε;

BORN TO BE AEL

Το πρωτο ειναι ανώνυμο ,ουτε για πλακα μην το δοκιμασεις.

Το ainol ειναι μια χαρα ,το εχω δουλεψει και ειναι τζετ ,θα μπορουσε να εχει καλυτερη οθονη αλλα δεν θα εχεις προβλημα.Πολυ λεπτο και portable αν σε ενδιαφερει η φορητοτητα παρε αυτο.

Για το cube δεν εχω ιδια αποψη (το περιμενω) αλλα καλα λογια εχω ακουσει.

Παρήγγειλα το Cube τελικά και το περιμένω... ελπίζω να έρθει πριν την πρωτοχρονιά.... 11/30/2013 Payment Confirmed (Processing).... άντε να δούμε
BORN TO BE AEL

καλημερα παιδια

ψαχνω κι εγω ενα οικονομικο tablet και το ματι μου εχει πεσει στο pipo u8 τελευταια

υπαρχει κατι αλλο δοκιμασμενο με περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα?

επισης ποιο κινεζικο καταστημα να επιλεξω?

ρωταω γιατι ειμαι ηδη σε κατασταση επιστροφης ενος tablet στην bangood λογω λαθους μοντελου και δεν θελω παλι να μπλεξω.

ευχαριστω

Παρήγγειλα το Cube τελικά και το περιμένω... ελπίζω να έρθει πριν την πρωτοχρονιά.... 11/30/2013 Payment Confirmed (Processing).... άντε να δούμε

Φιλε μου , σχετικά με εγγύηση απο το σελίδα που το πήρες τι παίζει ?

Edited by nebtios

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενδιαφέρομαι και εγω για τη αγορά του συγκεκριμένου tablet. To εχει παρει κανεις ή υπαρχει καποιο αναλυτικο thread για το tablet; μου φαίνεται δελεαστική η τιμη του και τα χαρακτηριστικα του. Και για αλλες προτασεις στα 150 ευρω δεν θα έλεγα όχι... ευχαριστώ περιμενω για απαντήσεις.

Γεια σας και απο μένα.Λέω τώρα τις γιορτές να προχωρήσω σε αγορά tablet και είμαι ανάμεσα σε 3 και θα ήθελα τη γνώμη σας - εμπειρία σας κυρίως για τις εταιρίες (υποστήριξη, software, hardware) των παρακάτω tablets.

1.Pipo

2.Chuwi

3.Window

Όσο αφορά τα κινεζομάγαζα θα επιλέξω ανάμεσα σε pandawill kai merismobiles

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να παραγγείλω ένα τάμπλετ από Κίνα με οθόνη από 9 '' και πάνω. Η χρήση του θα είναι κυρίως ψυχαγωγία (βίντεο, ταινίες, παιχνίδια, ιντερνετ) και μετά εργασίες γραφείου. Θα επιθυμούσα καλή μπαταρία και να συνδέεται με HDMI και usb αν γίνεται. Blutooth και gps επιθυμητά επίσης. Τιμή μέγιστη μέχρι 150 Ε άντε και λίγο πάνω. Θα παρακακαλούσα για τις γνώμες σας.

Παιδιά γεια σας...επειδή δεν γνωρίζω πολλα απο tablet μήπως μπορείτε να μου προτείνεται το καλύτερο μέχρι 60-65€ ;;;;

Καλύτερα να δώσεις λίγα παραπάνω και να πάρεις κάτι που δεν θα σε κάνει να βλαστημάς. Γύρω στα 100-20 ευρώ δηλαδή.

Στα 60 απλά δεν αξίζει από καμία άποψη. Η εμπειρία θα είναι κάκιστη και θα έχεις πολλές ελλείψεις.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

παιδια γεια σας.

το παραπανω ταμπλετακι αξιζει??το εχει κανεις απο εσας??μου το δινουνε δωρεαν με συνδεση στην κοσμοτε.αν οχι αξιζει να δωσεις κατι παραπανω για κατι πιο ποιοτικο??

Αν πεις να πάρεις κάτι καλύτερο από γερμανό θα πρέπει να δώσεις και αρκετά χρήματα παραπάνω. Το συγκεκριμένο tablet από τα λίγα που έχω διαβάσει φαίνεται αρκετά καλό. Δεν πρέπει να παίζει άλλο τετραπύρηνο σε αυτή την τιμή από τα συγκεκριμένα καταστήματα. Απλά νομίζω πως δεν έχει θύρα hdmi και δεν υποστηρίζει σύνδεση otg.

Καλησπέρα σε όλους,

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αξιόλογα tablet μέχρι τα 100 ευρώ?

Θα προτιμούσα να είναι διαθέσιμα από Ελλάδα αλλά αν αξίζει και από εξωτερικό (online) είναι οκ.

Επιπλέον μπορείτε να προτείνετε κάποια αξιόπιστα site για online παραγγελίες tablet?

Σας ευχαριστώ.

Φιλε μου , σχετικά με εγγύηση απο το σελίδα που το πήρες τι παίζει ?

12 Months Free Repair λέει όσον αφορά την εγγύηση και είναι γενικά για όλα που πουλάει η συγκεκριμένη σελίδα όχι μόνο για το συγκεκριμένο.

Μια ερώτηση για τους γνώστες της κινέζικης αγοράς... Κάνω tracking το πακέτο μου και γράφει

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF186626295SG 04-12-2013 06-12-2013 Received from customer

Επειδή είναι η πρώτη μου παραγγελεία από την Κίνα... Το στείλανε σήμερα από την Σινγκαπούρη (είχα επιλέξει δωρεάν με SingPost) και στις 6 αναμένεται να ρθει Ελλάδα ή σε εμένα;

BORN TO BE AEL

Μια ερώτηση για τους γνώστες της κινέζικης αγοράς... Κάνω tracking το πακέτο μου και γράφει

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF186626295SG 04-12-2013 06-12-2013 Received from customer

Επειδή είναι η πρώτη μου παραγγελεία από την Κίνα... Το στείλανε σήμερα από την Σινγκαπούρη (είχα επιλέξει δωρεάν με SingPost) και στις 6 αναμένεται να ρθει Ελλάδα ή σε εμένα;

Σε δυο μερες απο Κινα στην Ελλαδα...ουτε με πυραυλο :lol:

Αν σου ερθει το επομενο δεκαπενθημερο θα εισαι τυχερος αλλα και λογω γιορτων....δυσκολα.

Θα κανεις υπομονη !