sserhat Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδιά ένα καλό tablet για ταινίες και internet browsing; Με τιμή μέχρι 150 ευρώ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδιά ένα καλό tablet για ταινίες και internet browsing; Με τιμή μέχρι 150 ευρώ. Ευχαριστώ. http://www.geekbuying.com/item/Cube-U39GT-RK3188-1-6GHz-9-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-PLS-Capacitive-Touch-Screen-1920-1280-2GB-16GB-317609.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sserhat Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 http://www.geekbuying.com/item/Cube-U39GT-RK3188-1-6GHz-9-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-PLS-Capacitive-Touch-Screen-1920-1280-2GB-16GB-317609.html Σ'ευχαριστώ όμως μπορούσες να μου προτείνεις από κανένα σκουρομάγαζο? και γενικά από δω. Δεν έχω prepaid ή πιστωτική μόνο αντικαταβολή δλδ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ψάχνω ένα tablet για Χριστουγεννιάτικο δώρο κι έχω καταλήξει σε τρια μετά από μια σύντομη έρευνα... D75 MTK8389 1.2GHz 7.85 inch Ainol Numy 3G AX1 MTK8389 1.2GHz 7 inch Cube U55GT Talk79 MTK8389 1.2GHz 7.9 inch Για πείτε ποιο από τα τρια; Η αλήθεια είναι πως κλείνω περισσότερο προς το Cube... Θέλω να δώσω 100-140 ευρώ και να έχει και 3G... έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Το cube με κλειστα ματια φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το πρωτο ειναι ανώνυμο ,ουτε για πλακα μην το δοκιμασεις. Το ainol ειναι μια χαρα ,το εχω δουλεψει και ειναι τζετ ,θα μπορουσε να εχει καλυτερη οθονη αλλα δεν θα εχεις προβλημα.Πολυ λεπτο και portable αν σε ενδιαφερει η φορητοτητα παρε αυτο. Για το cube δεν εχω ιδια αποψη (το περιμενω) αλλα καλα λογια εχω ακουσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παρήγγειλα το Cube τελικά και το περιμένω... ελπίζω να έρθει πριν την πρωτοχρονιά.... 11/30/2013 Payment Confirmed (Processing).... άντε να δούμε Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 καλημερα παιδια ψαχνω κι εγω ενα οικονομικο tablet και το ματι μου εχει πεσει στο pipo u8 τελευταια υπαρχει κατι αλλο δοκιμασμενο με περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα? επισης ποιο κινεζικο καταστημα να επιλεξω? ρωταω γιατι ειμαι ηδη σε κατασταση επιστροφης ενος tablet στην bangood λογω λαθους μοντελου και δεν θελω παλι να μπλεξω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Γνώμες για αυτό το tablet : http://www.cube-tablet.com/cube-u39gt-quad-core-tablet-pc-rk3188-9-0-inch-1920-1280-android-4-2-bluetooth-2gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Παρήγγειλα το Cube τελικά και το περιμένω... ελπίζω να έρθει πριν την πρωτοχρονιά.... 11/30/2013 Payment Confirmed (Processing).... άντε να δούμε Φιλε μου , σχετικά με εγγύηση απο το σελίδα που το πήρες τι παίζει ? Edited December 1, 2013 by nebtios Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmoras Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ενδιαφέρομαι και εγω για τη αγορά του συγκεκριμένου tablet. To εχει παρει κανεις ή υπαρχει καποιο αναλυτικο thread για το tablet; μου φαίνεται δελεαστική η τιμη του και τα χαρακτηριστικα του. Και για αλλες προτασεις στα 150 ευρω δεν θα έλεγα όχι... ευχαριστώ περιμενω για απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Γεια σας και απο μένα.Λέω τώρα τις γιορτές να προχωρήσω σε αγορά tablet και είμαι ανάμεσα σε 3 και θα ήθελα τη γνώμη σας - εμπειρία σας κυρίως για τις εταιρίες (υποστήριξη, software, hardware) των παρακάτω tablets. 1.Pipo 2.Chuwi 3.Window Όσο αφορά τα κινεζομάγαζα θα επιλέξω ανάμεσα σε pandawill kai merismobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterbull Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Να ρωτησω κι εγω ρε παιδια.Pipo max m6 η Ramos i9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να παραγγείλω ένα τάμπλετ από Κίνα με οθόνη από 9 '' και πάνω. Η χρήση του θα είναι κυρίως ψυχαγωγία (βίντεο, ταινίες, παιχνίδια, ιντερνετ) και μετά εργασίες γραφείου. Θα επιθυμούσα καλή μπαταρία και να συνδέεται με HDMI και usb αν γίνεται. Blutooth και gps επιθυμητά επίσης. Τιμή μέγιστη μέχρι 150 Ε άντε και λίγο πάνω. Θα παρακακαλούσα για τις γνώμες σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παιδιά γεια σας...επειδή δεν γνωρίζω πολλα απο tablet μήπως μπορείτε να μου προτείνεται το καλύτερο μέχρι 60-65€ ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παιδιά γεια σας...επειδή δεν γνωρίζω πολλα απο tablet μήπως μπορείτε να μου προτείνεται το καλύτερο μέχρι 60-65€ ;;;; Καλύτερα να δώσεις λίγα παραπάνω και να πάρεις κάτι που δεν θα σε κάνει να βλαστημάς. Γύρω στα 100-20 ευρώ δηλαδή. Στα 60 απλά δεν αξίζει από καμία άποψη. Η εμπειρία θα είναι κάκιστη και θα έχεις πολλές ελλείψεις. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Βασικά έχω laptop απλα το θέλω μόνο για σερφάρισμα ...Facebook youtube ενημέρωση τίποτα παραπάνω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ρίξε μια ματιά στο Cube U18GT http://www.geekbuying.com/item/Cube-U18GT-Dual-Core-7-inch-Android-4-1-Tablet-PC-RK3066-1024-600-1G-RAM-8G-HDMI-White-312904.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 παιδια γεια σας. το παραπανω ταμπλετακι αξιζει??το εχει κανεις απο εσας??μου το δινουνε δωρεαν με συνδεση στην κοσμοτε.αν οχι αξιζει να δωσεις κατι παραπανω για κατι πιο ποιοτικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Αν πεις να πάρεις κάτι καλύτερο από γερμανό θα πρέπει να δώσεις και αρκετά χρήματα παραπάνω. Το συγκεκριμένο tablet από τα λίγα που έχω διαβάσει φαίνεται αρκετά καλό. Δεν πρέπει να παίζει άλλο τετραπύρηνο σε αυτή την τιμή από τα συγκεκριμένα καταστήματα. Απλά νομίζω πως δεν έχει θύρα hdmi και δεν υποστηρίζει σύνδεση otg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 otg υποστηριζει το δοκιμασα, hdmi yok! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ειναι απο κάποιο κατάστημα η μόνο μέσο internet ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tucpower Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αξιόλογα tablet μέχρι τα 100 ευρώ? Θα προτιμούσα να είναι διαθέσιμα από Ελλάδα αλλά αν αξίζει και από εξωτερικό (online) είναι οκ. Επιπλέον μπορείτε να προτείνετε κάποια αξιόπιστα site για online παραγγελίες tablet? Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Φιλε μου , σχετικά με εγγύηση απο το σελίδα που το πήρες τι παίζει ? 12 Months Free Repair λέει όσον αφορά την εγγύηση και είναι γενικά για όλα που πουλάει η συγκεκριμένη σελίδα όχι μόνο για το συγκεκριμένο. Μια ερώτηση για τους γνώστες της κινέζικης αγοράς... Κάνω tracking το πακέτο μου και γράφει Item No. Posting Date Status Date Status Description RF186626295SG 04-12-2013 06-12-2013 Received from customer Επειδή είναι η πρώτη μου παραγγελεία από την Κίνα... Το στείλανε σήμερα από την Σινγκαπούρη (είχα επιλέξει δωρεάν με SingPost) και στις 6 αναμένεται να ρθει Ελλάδα ή σε εμένα; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μια ερώτηση για τους γνώστες της κινέζικης αγοράς... Κάνω tracking το πακέτο μου και γράφει Item No. Posting Date Status Date Status Description RF186626295SG 04-12-2013 06-12-2013 Received from customer Επειδή είναι η πρώτη μου παραγγελεία από την Κίνα... Το στείλανε σήμερα από την Σινγκαπούρη (είχα επιλέξει δωρεάν με SingPost) και στις 6 αναμένεται να ρθει Ελλάδα ή σε εμένα; Σε δυο μερες απο Κινα στην Ελλαδα...ουτε με πυραυλο :lol: Αν σου ερθει το επομενο δεκαπενθημερο θα εισαι τυχερος αλλα και λογω γιορτων....δυσκολα. Θα κανεις υπομονη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts