gechro Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 λοιπον ψαχνοντας καταληγω σε αυτα http://www.merimobiles.com/window-n70-dual-core-s-1-6ghz-rk3066-7inch-1024-600-android-4-1-1-hdmi-8gb_p/meri5782.htm?setCurrencyId=33 http://www.merimobiles.com/window-n70-dual-core-hd-1-6ghz-rk3066-7inch-ips-1280-800-android-4-1-hdmi-16gb_p/meri5776.htm η χρηση που το θελω ειναι ιντερνετ και μονο θα κανω την δουλειά μου? ή σέρνεται? επισης ητο πρωτο που ειναι και πιο φτηνο η οθονη του βλεπετε? ή πρεπει αναγκαστικα ν απαω σε hd? ταινιες δεν βλεπω ποτε 1) Όχι απλά δε σέρνεται, αλλά πάει σφαίρα!!! 2) Η οθόνη του 1ου είναι μια χαρά απλά όταν το έχεις υπό γωνια δε φαίνεται το ίδιο καλή. Αν δε σε ενοχλεί η διαφορά πάρε το 2 (είναι πολύ καλά στα προτείνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 1) Όχι απλά δε σέρνεται, αλλά πάει σφαίρα!!! 2) Η οθόνη του 1ου είναι μια χαρά απλά όταν το έχεις υπό γωνια δε φαίνεται το ίδιο καλή. Αν δε σε ενοχλεί η διαφορά πάρε το 2 (είναι πολύ καλά στα προτείνω) παραγγειλα το πρωτο με sigapore post θα δωσει αριθμο αποστολης? ποσο θα κανει να ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παραγγειλα το πρωτο με sigapore post θα δωσει αριθμο αποστολης? ποσο θα κανει να ερθει? εξαρτάται από το πότε θα φύγει απο κει. Τον τελευταιο καιρό αργουν λίγο. Αλλά με sig post λογικά μέσα σε 2 βδομάδες θα το έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παραγγειλα το πρωτο με sigapore post θα δωσει αριθμο αποστολης? ποσο θα κανει να ερθει? Εχω παραγγειλει ενα Pipo Max M1 απο Merimobiles.Εκανα την παραγγελια 19/02.Πρωτη ενημερωση ειχα στις 26/02 οτι εγινε (και καλα) shipped και πηρα και tracking number απο Singpost.Εκανε 4 μερες να φανει στο track-trace.com και αρχικα ελεγε απλα information received....Προχθες μου ηρθε mail οτι πλεον ειναι σε κατασταση ''Despatched to overseas,country code GR'' με ημερομηνια 08/03....Οποτε σε κανα 10ημερο το περιμενω...Ενδεικτικα για να ξερεις τι παιζει...Απλα εχουν μεγαλο ογκο παραγγελιων λογω των εορτων τους και εχουν παει πισω οι αποστολες τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 ainol novo 10 hero, sta 140€ σου ηρθε? πως ειναι? (που το βρηκες 140?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 σου ηρθε? πως ειναι? (που το βρηκες 140?) Αμέ. Το είχα όλο το Σ/Κ. Πολύ καλό, εξαιρετικά τα ηχεία καθώς κι η αυτονομία. Με πείραξε το τρίξιμο της συναρμολόγησης, όπως και στο ainol fire, αλλά λεπτομέρεια. Από merimobiles το πηρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αμέ. Το είχα όλο το Σ/Κ. Πολύ καλό, εξαιρετικά τα ηχεία καθώς κι η αυτονομία. Με πείραξε το τρίξιμο της συναρμολόγησης, όπως και στο ainol fire, αλλά λεπτομέρεια. Από merimobiles το πηρα Καλορίζικο....Το 1 φαντάζομαι πήρες. Απο wifi πως το είδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλορίζικο....Το 1 φαντάζομαι πήρες. Απο wifi πως το είδες? Ευχαριστώ αν και δεν ήταν για μένα:p Δεν δοκίμασα εκτενώς το wifi, αλλά με αναζήτηση στο σπίτι μου, έπιανε όσα πιανω και με 2 κινητά, και φυσικά μια χαρά σήμα στο ρούτερ μου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μια βοηθεια εχει BT??δεν το βλεπω http://www.yuandaocn.com/product_details.aspx?id=39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μια βοηθεια εχει BT??δεν το βλεπω http://www.yuandaocn.com/product_details.aspx?id=39 τόσα αγγλικά site, το κινέζικο έψαξες; Όχι δεν έχει bleutooth Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) τι λες;; ενα θελω αμα εχει επισημο site η yuandao στα Αγγλικα....δωστο! Edited March 12, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 τι λες;; ενα θελω αμα εχει επισημο site η yuandao στα Αγγλικα....δωστο! Καταστήματα και φόρουμ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καταστήματα και φόρουμ αμα δεν ξερεις μην απαντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 αμα δεν ξερεις μην απαντας Τι δεν ξέρω; Για χαλάρωσε λίγο, εντάξει; Σου πα ότι μπορείς να βρεις τα χαρακτηριστικά του τάμπλετ και στα αγγλικά, αντί να ψάχνεις τα κινέζικα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλησπέρα,ψάχνω για tablet κινέζικο μέχρι 100Ε Θέλω να έχει οπωσδήποτε wifi Bluetooth 7" η παραπάνω Και γενικά να μην σέρνεται Τι έχετε να προτείνετε?:O εχω αυτο pipo s2 και ειναι ολα τα λεφτα !!!!!!!! απο τιμη και απο χαρακτηριστικα http://www.banggood.com/Wholesale-Pipo-S2-Rk3066-Dual-Core-1_6ghz-8-Inch-Android-4_1-16gb-Tablet-p-52639.html Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μια βοηθεια εχει BT??δεν το βλεπω http://www.yuandaocn.com/product_details.aspx?id=39 δεν έχει ΒΤ, δες εδώ έχει αξιόπιστες περιγραφές http://www.aliexpress.com/store/product/UPS-free-shipping-Vido-N80IPS-Yuandao-N80IPS-tablet-RK3066-dual-core-8-IPS-multi-points-touch/103919_694940639.html να σου πω την αμαρτία μου, έτσι διαγώνια που το είδα δεν βλέπω γιατί να το προτιμήσεις έναντι του N70HD, τα μόνα καλύτερα σημεία του είναι η πίσω κάμερα και η μπαταρία 4500, αλλά ανάλυση οθόνης είνια χαμηλότερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) δεν έχει ΒΤ, δες εδώ έχει αξιόπιστες περιγραφές http://www.aliexpress.com/store/product/UPS-free-shipping-Vido-N80IPS-Yuandao-N80IPS-tablet-RK3066-dual-core-8-IPS-multi-points-touch/103919_694940639.html να σου πω την αμαρτία μου, έτσι διαγώνια που το είδα δεν βλέπω γιατί να το προτιμήσεις έναντι του N70HD, τα μόνα καλύτερα σημεία του είναι η πίσω κάμερα και η μπαταρία 4500, αλλά ανάλυση οθόνης είνια χαμηλότερη... ρε παιδια,ειναι με RK3188,Memory 2GB,κτλ,και οχι με δυπηρινο αλλα δεν εμπιστευομαι τις περιγραγες των καταστηματων,για αυτο ζητησα επισημο αγγλικο σαιτ μπας και βγαλω ακρη με το BT αυτο εδω ειναι http://www.aliexpress.com/item/Pre-sell-yuandao-window-N80-IPS-quad-core-RK3188-android-4-1-tablet-pc-WIFI-dual/767594121.html και εδω ειναι ολα τα RK3188 στο aliexpress http://www.aliexpress.com/wholesale/wholesale-rk3188.html?SearchText=rk3188&CatId=0&SortType=price_asc&filterCat=100005062&groupsort=1 Edited March 12, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αμέ. Το είχα όλο το Σ/Κ. Πολύ καλό, εξαιρετικά τα ηχεία καθώς κι η αυτονομία. Με πείραξε το τρίξιμο της συναρμολόγησης, όπως και στο ainol fire, αλλά λεπτομέρεια. Από merimobiles το πηρα Φίλε πήρε το dual core η το 4 πύρηνο. Κι εγώ το σκεφτόμουν για κάτι οικονομικό αλλά στο αντίστοιχο topic τουλάχιστον για το 2πυρηνο είχα διαβάσει ότι είχε απίστευτα χαμηλό ήχο από τα ηχεία σε σημείο να μη μπορείς να δεις μια ταινία χωρίς ακουστικά. Και συχνές αποσυνδέσεις στο wifi αν κι αυτό μπορεί να λύθηκε με αναβαθμίσεις υποθέτω. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Φίλε πήρε το dual core η το 4 πύρηνο. Κι εγώ το σκεφτόμουν για κάτι οικονομικό αλλά στο αντίστοιχο topic τουλάχιστον για το 2πυρηνο είχα διαβάσει ότι είχε απίστευτα χαμηλό ήχο από τα ηχεία σε σημείο να μη μπορείς να δεις μια ταινία χωρίς ακουστικά. Και συχνές αποσυνδέσεις στο wifi αν κι αυτό μπορεί να λύθηκε με αναβαθμίσεις υποθέτω.:blink: Έχει δυο στερεοφωνικά ηχεία που είναι τα δυνατότερα που χω δει σε τάμπλετ ή κινητό. Για το παλιό διπύρηνο μιλάω. Και κανένα πρόβλημα απολύτως στο Wifi http://www.youtube.com/watch?v=fuZnW4uwkYQ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) :blink: Έχει δυο στερεοφωνικά ηχεία που είναι τα δυνατότερα που χω δει σε τάμπλετ ή κινητό. Για το παλιό διπύρηνο μιλάω. Και κανένα πρόβλημα απολύτως στο Wifi http://www.youtube.com/watch?v=fuZnW4uwkYQ Δεν έχει ενοχλητικά lags που έγραφαν κάποιοι παλιότερα, κατά τη περιστροφή της οθόνης είτε στα μενού; Γενικά όλα πάνε γρήγορα, δε με νοιάζει και παιχνίδια καθημερινή χρήση, ιντερνετ και φωτο, μουσική. Αλήθεια γιατι δε προτίμησες το quad core μοντέλο μιας και η διαφορά τιμής είναι μικρότερη από 10€; ΥΓ: Δικό σου το βίντεο, τώρα το βλέπω.. Edited March 12, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Sorry που παρεμβαίνω. Λένε οτι το 4πυρινο εχει πιο ''άγνωστο'' επεξεργαστή και μη υποστηριξιμο ενω και η κάρτα γραφικών δεν ειναι τοσο καλη οσο η Mali. Γενικα το Hero 1 φοραει οτι και το Fire/Flame που εχει αποδειχτεί καλο αξιόπιστο και υποστηριξιμο. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Σημερα μου στειλε μηνυμα ο seller και μου ειπε οτι ενω ετοιμαζονταν να στειλει την παραγγελια μου, για το 7Inch Ainol NOVO7 Mars 8GB Tablet PC βλεπει οτι το εχει μονο σε 'ασπρο' χρωμα, κι οχι σε μαυρο που εβαλα παραγγελια. Και με ρωτα, τι θελω να κανει, να στειλει με το λευκο ή όχι. Εγω στο νετ που κοιταζω δεν ξεκαθαρισα ποιο ειναι το μαυρο και ποιο το ασπρο. Επισημη σελιδα προιοντος βρηκα οτι ειναι αυτη http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-7-mars-8gb.html Απο την αλλη δεν καταλαβαινω, λεει "sorry to inform you that the item only WHITE in stock now." Οταν βαζω παραγγελια, δεν δεσμευει ενα προιον για μενα? Τι στο καλο κανουν? Παλι καλα που με ενημερωσε δηλαδη. Ασπρο εννοει αυτο με την ασημενια πλατη? Ή λευκο χρωμα ειναι? Οι φωτο με ξεγελουν. Μπορει καποιος να μου πει, ή να μου δωσει ενα λινκ να το δω? Γιατι μεχρι αν στειλω μηνυμα στον seller μεχρι να απαντησει θα περασει κανενα τριημερο. Αξιζει σε λευκο ή βρωμιζει ευκολα? Απο την αλλη, να κανω την δουλεια μου θελω, δεν θα σταθω ιδιαιτερα σε θεματα αισθητικης. Και δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω παραπανω χρηματα αγοραζοντας αλλου, μονο και μονο για να ειναι μαυρο. Αλλα η πρακτικοτητα με νοιαζει. Γενικα αποφευγω τα λευκα, θεωρω οτι βρωμιζουν. Δωστε μου λινκ σε μαυρο, και λευκο, σας παρακαλω, και πειτε κι εσεις τι πιστευετε γι αυτο το συμβαν. Edited March 13, 2013 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Δεν έχει ενοχλητικά lags που έγραφαν κάποιοι παλιότερα, κατά τη περιστροφή της οθόνης είτε στα μενού; Γενικά όλα πάνε γρήγορα, δε με νοιάζει και παιχνίδια καθημερινή χρήση, ιντερνετ και φωτο, μουσική. Αλήθεια γιατι δε προτίμησες το quad core μοντέλο μιας και η διαφορά τιμής είναι μικρότερη από 10€; ΥΓ: Δικό σου το βίντεο, τώρα το βλέπω.. Δεν λαγκάρει φυσικά, μόνο τα retina και τα μονοπύρηνα Α8 έχω δει να λαγκάρουν. Ακόμη και σε παιχνιδια όπως nfs most wanted, δεν λαγκάρει, απλά έχει χαμηλό frame rate λόγο της διπύρηνης mali-400 σ αντίθεση με τις τετραπύρηνες που χουν τα rk3066. Για τη χρήση που λες ειναι άριστο και ταχύτατο, και για μουσική υπερτερεί λόγω των εξαιρετικών στεροφωνικών ηχείων. Όσο αφορά το τετραπύρηνο↓ Sorry που παρεμβαίνω. Λένε οτι το 4πυρινο εχει πιο ''άγνωστο'' επεξεργαστή και μη υποστηριξιμο ενω και η κάρτα γραφικών δεν ειναι τοσο καλη οσο η Mali. Γενικα το Hero 1 φοραει οτι και το Fire/Flame που εχει αποδειχτεί καλο αξιόπιστο και υποστηριξιμο. Επεξεργαστής ACT-ATM7029 GPU: Vivante GC1000+. Ο επεξεργαστής είναι ενεργοβόρος, με επιδόσεις ίδιες με τα rk3066 αλλά στην πράξη αποδυκνείεται μέτριος, προφανώς λόγω firmware. Η gpu έχει ανύπαρκτη υποστήριξη επίσης, και στην πράξη αποδίδει χειρότερα απ την mali400mp2 [...] Δωστε μου λινκ σε μαυρο, και λευκο, σας παρακαλω, και πειτε κι εσεις τι πιστευετε γι αυτο το συμβαν. το μαύρο είναι όλο μαύρο. Το λευκό είναι λευκή πλάτη μαύρο περίβλημα οθόνης Edited March 13, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και δεν έχει και bluetooth το II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 το μαύρο είναι όλο μαύρο. Το λευκό είναι λευκή πλάτη μαύρο περίβλημα οθόνης Αυτο στη φωτο, ειναι το λευκο? Ειναι πιο ευπαθες κατα τη γνωμη σου σαν χρωμα? Πχ. κιτρινιζει με τον καιρο κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts