Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πρωτο και το τριτο τα εχουν ολα με το πρωτο να μοστραρει με cpu intel

και το τριτο με μπαταρια κτηνος σε σχεση με οποιοδηποτε ταμπλετ

το δευτερο μοστραρει με ισχυροτερο cpu αλλα κυριως με ισχυροτερη gpu χωρις ομως να εχει 3g,gps

τα περι μεγαλυτερης μπαταριας και ισχυροτερων χαρακτηριστικων μεμονομενα εχουν να κανουν με νουμερα οπου αποσκοπουν στην εγερση των καταναλωτικων μας ενστικτων οποτε θεωρω οτι το ταμπλετ οπου βρισκεται πιο κοντα στην χρυση τομη ειναι το πρωτο

http://www.tinydeal.com/teclast-x98-air-3g-97-android-44-z3736f-3g-tablet-phone-p-137122.html?sk=35732952kH

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το πρωτο και το τριτο τα εχουν ολα με το πρωτο να μοστραρει με cpu intel

και το τριτο με μπαταρια κτηνος σε σχεση με οποιοδηποτε ταμπλετ

το δευτερο μοστραρει με ισχυροτερο cpu αλλα κυριως με ισχυροτερη gpu χωρις ομως να εχει 3g,gps

τα περι μεγαλυτερης μπαταριας και ισχυροτερων χαρακτηριστικων μεμονομενα εχουν να κανουν με νουμερα οπου αποσκοπουν στην εγερση των καταναλωτικων μας ενστικτων οποτε θεωρω οτι το ταμπλετ οπου βρισκεται πιο κοντα στην χρυση τομη ειναι το πρωτο

http://www.tinydeal.com/teclast-x98-air-3g-97-android-44-z3736f-3g-tablet-phone-p-137122.html?sk=35732952kH

επειδή κάποτε είχα διαβάσει ότι κάποια ταμπλετ που είχαν ενσωματωμένο 3g ακόμα και εάν ΔΕΝ έβαζες σιμ μέσα είχαν battery drain, ισχύει τελικά αυτό η όχι; εγώ βασικά θα ενδιαφερομουν για το teclast γιατί δεδομένα θα δίνω από το κινητό μου άρα δεν χρειάζομαι το 3g. αλλά εάν έχει μειωμένη διάρκεια η μπαταρία ακόμα και χωρίς σιμ δεν θέλω να το ρισκάρω.

υπάρχει αντίστοιχο σαν το πρώτο που λες της ίδιας εταιρείας χωρίς όμως 3g ;

Αυτό που λες για battery drain, είχε αναφερθεί για το Pipo M9 Pro 3G.

Δεν ισχύει όμως παντού. Εγώ που έχω το Pipo M6 Pro 3G δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Οσοι παρελαβαν το Teclast θα κάνουν κανενα review??

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν έχουν διάφορα τα 1 με 2 γιγα?

Οτι θέλετε λέτε ορισμένοι και θα πάρετε και άλλους στον λαιμό σας.

Εκτός αν μιλάτε για οταν το tablet είναι κλειστό.

φιλε μου έχω το JIAYU G4S με 2gb ram octacore και το CHUWI VX8 3G με 1gb ram και Intel Z3735G Quad-Core 1.83GHz, antutu 33000 έναντι 30500, στη πράξη όμως το CHUWI πάει πιο σφαίρα στα πάντα, ξεζιπαρίσματα εκκίνηση multitasking παιχνίδια επεξεργασία εικόνας κλπ κλπ, για απόκριση στο gps δε το συζητώ, σφαίρα εκκίνηση υπολογισμούς επανυπολογισμούς το chuwi του 1 gb ram, μιλάμε δίπλα δίπλα τα test καλύτερο σε όλα το CHUWI.

Θυμήσου ότι μιλούσαμε για το tablet των 75 ευρώ με 1gb ram που απευθύνεται σαφώς για απλούς χρήστες, προσπάθησε να μην επηρεάζεις κόσμο και να τον παίρνεις στο λαιμό σου κάνοντας τους να πιστέψουν ότι η πανάκεια των android είναι η ram άρα πρέπει να δώσουν 400+ για tablet ειδάλλως με 1 gb ram να το πετάξουν οι απλοί χρηστες facebook youtube googlαρίσματα και τα συνηθισμένα

Επειδή λογικά πρέπει να ισχύει ότι τα 2 gb ram αποκρίνονται καλύτερα μπορείς να μου υποδείξεις πως μπορώ να το δω στην πράξη? τι πρέπει να κάνω για να γονατίσει το CHUWI μου με το 1gb, με τι εφαρμογή? μη μου αναφερθείς σε micro-seconts και χαζολεπτομέρειες των hi teck περιοδικών

Στα windows όπως είπα μια απλή επεξεργασία εικόνας ακόμη και με απλό άνοιγμα φακέλων αισθάνεσαι την διαφορά από τα 2 στα 4gb,

Προσωπικά θα αντάλλαζα το επιπλέον 1 gb ram του G4S με την ομαλότητα χρήσης του gps που έχω στο CHUWI VX8 3G INTEL για παράδειγμα, ίσος σε κάποια μηχανήματα με αδύνατο cpu να βελτιώνει την κατάσταση η ram, προσωπικά σε android οκταπύρηνα και τετραπύρηνα θηρία με intel δε μπορώ να δω αυτή την τεράστια όπως υπονοείς διαφορά, το ίδιο παίζουν είτε με 1 είτε με 2gb, όπως στο pc μου όταν πήγα από τα 8 στα 16gb ram (cpu 2500k ψιλοπουσαρισμένο) δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά νομίζω ισχύει το ίδιο και στα android 4, τώρα με την έλευση του android 5 ίσως και να χρειάζονται τα 2gb,

Edited by giorgoslekkas

Δε μπορεις να γενικευσεις αυτο το συμπερασμα που εβγαλες, απο τα συγκεκριμενα στα παντα. Και εμενα το ταμπλετ ειναι διπυρηνο με 2Gb Ram και το κινητο 4πυρηνο με 1 Gb Ram, το ταμπλετ δεν κανει reload καμια εφαρμογη, παιζει ολα τα παιχνιδια smooth χωρις κανενα κολλημα και γενικα ειναι πιο καλο στο multitasking. To κινητο εκκινει την εφαρμογη πιο γρηγορα, αλλα κλεινει καθε προηγουμενη εφαρμογη και την ξανανοιγει ακομα και χωρις να μεσολαβησει ώρα απο το κλεισιμο και οπου χρειαζεται μνημη, πχ εναλλαγη φακελων φωτογραφιων και Multitasking αστα να πανε.

2Gb με τα χιλια απο μενα

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

giorgoslekkas

νομίζεις οτι θα με πείσεις οτι είναι το ίδιο το 1 με τα 2γιγα .

Εμείς δηλαδή δεν βλέπουμε τι γίνετε μπροστά μας δεν έχουμε κινητά και ταμπλετ?

Εξακολουθείς να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο να πάρει 1 γιγα αντί να δώσει 40 ευρώ παραπάνω και να πάρει κάτι καλό με 2 γιγα που θα αντέξει ΛΙΓΟ παραπάνω στον χρόνο και δεν θα πετάξει τα λεφτα του κοιτάζοντας μια οθόνη που δεν αποκρίνεται /έχει lag?

Η νομίζεις οτι αγόρασαν ταμπλετ για να έχουν ενα tab ανοιχτό?

Ίσως για παλιότερες ή πιο απλές εφαρμογές το 1 gb είναι αρκετό.

Για να έχεις όμως full multitasking με πολλά παράθυρα ανοιχτά και να τρέχουν όλα σφαίρα, θες απαραίτητα 2 gb

Δεν είναι τυχαίο που πλέον όλα τα κορυφαία μοντέλα βγαίνουν με 3gb . Η μνήμη χρειάζεται.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δε μπορεις να γενικευσεις αυτο το συμπερασμα που εβγαλες, απο τα συγκεκριμενα στα παντα. Και εμενα το ταμπλετ ειναι διπυρηνο με 2Gb Ram και το κινητο 4πυρηνο με 1 Gb Ram, το ταμπλετ δεν κανει reload καμια εφαρμογη, παιζει ολα τα παιχνιδια smooth χωρις κανενα κολλημα και γενικα ειναι πιο καλο στο multitasking. To κινητο εκκινει την εφαρμογη πιο γρηγορα, αλλα κλεινει καθε προηγουμενη εφαρμογη και την ξανανοιγει ακομα και χωρις να μεσολαβησει ώρα απο το κλεισιμο και οπου χρειαζεται μνημη, πχ εναλλαγη φακελων φωτογραφιων και Multitasking αστα να πανε.

2Gb με τα χιλια απο μενα

αμα δεις στο θεμα Lgl9ii θα δεις το κινητο με 800τοσο ram και εκλεινε μεχρι και τον launcher γιατι δεν ειχε μνημη.Απο τοτε που κανανε καμποσοι downgrage απο την κιτκατ το κινητο σταματησε να Lagαρει ara δεν εχει να κανει με το ποση μνημη εχει αλλα με το πως την διαχεριζεται.

Αν δεν πιστευεις μπες στο θεμα και ρωτα.

Ίσως για παλιότερες ή πιο απλές εφαρμογές το 1 gb είναι αρκετό.

Για να έχεις όμως full multitasking με πολλά παράθυρα ανοιχτά και να τρέχουν όλα σφαίρα, θες απαραίτητα 2 gb

Δεν είναι τυχαίο που πλέον όλα τα κορυφαία μοντέλα βγαίνουν με 3gb . Η μνήμη χρειάζεται.

αφου μεχρι στιγμης οι περισοτερες εφαρμογες δεν θελουν πανω απο 1gb για να τρεξουν (για να μην πω ολες) δεν το βρισκω και εγω απαραιτητο για 2gb.Ισως αν εκανε 20€ παραπανω η ηταν δωρεαν να το συζηταγαμε.Του χρονου ισως ειναι αναγκαιο.

Τωρα για τα κορυφαια μοντελα,καποιος πρεπει να τα αγορασει.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

giorgoslekkas

νομίζεις οτι θα με πείσεις οτι είναι το ίδιο το 1 με τα 2γιγα .

Εμείς δηλαδή δεν βλέπουμε τι γίνετε μπροστά μας δεν έχουμε κινητά και ταμπλετ?

Εξακολουθείς να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο να πάρει 1 γιγα αντί να δώσει 40 ευρώ παραπάνω και να πάρει κάτι καλό με 2 γιγα που θα αντέξει ΛΙΓΟ παραπάνω στον χρόνο και δεν θα πετάξει τα λεφτα του κοιτάζοντας μια οθόνη που δεν αποκρίνεται /έχει lag?

Η νομίζεις οτι αγόρασαν ταμπλετ για να έχουν ενα tab ανοιχτό?

δε προσπαθώ να πίσω κανένα ειδικά ειδήμονες όπως εσύ, είπα δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά, δεν βλέπω θεαματική διαφορά όπως στα pc, διευκρίνισα ότι πιθανόν με αδύνατο cpu η επιπλέον ram ίσος δείχνει την αξια τις. Προσγειωθείτε πότε είπα ότι είναι το ίδιο το 1 και το 2?,

και για να το τελειώνουμε, η όλη κουβέντα άρχισε από το tablet των 75 ευρώ που κάποιοι το απορρίπτανε λόγο 1gb ram!!!!, ε λοιπόν εγώ το πλήρωνα 30-40 ευρώ επιλέον αυτό το tablet εάν είχε καλύτερη οθόνη κίας ήτανε με 1gb ram, λειτουργούσε τέλεια very smooth σε όλα, η οθόνη του ήταν η αχίλλειος πτέρνα του όχι η ram.

Σαφώς μεγαλύτερη ram, καλύτερο cpu, καλύτερη κάρτα γραφικών, καλύτερο αποτέλεσμα, εσείς δώστε προτεραιότητα στη ram εγώ δίνω προτεραιότητα στο cpu ο καθένας διαβάζει και κρίνει, βρες ένα μονοπύρηνο με 2 gb ram και σύγκρινε το με ένα τετραπύρινο με μισό gb ram και δες πιο παίζει καλύτερα, (μονοπύρηνο-τετραπύρινο εννοούμε δυνατό αδύνατο cpu για να απλοποιήσουμε την κουβέντα, το ξέρω ότι υπάρχουν διπύρηνα cpu δυνατότερα από τετραπύρινα)οκ? το διευκρινίζω μη βρείτε ευκαιρία για καινούργια αντιπαράθεση για τα cpu τώρα, δεν είμαι κορόιδο να μου δίνουν δυο και να θέλω ένα, το ξαναλέω όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά.

Αποψη μου όμως ότι και με 1gb ram στο KITKAT όλα δουλεύουν μια χαρά, ειδικά για τον μέσο χρήστη.

Παιχνίδια δε πολύ παίζω εκτός κάτι υπέρ απλά, σε εφαρμογές greekwpa sygic κ.α. ταυτόχρονη εκκίνηση, στο CHUWI μου με 1 gb ram ανοίγουν γρηγορότερα και καλκουλάρουν γρηγορότερα κάποια δευτερόλεπτα, ξανά και ξανά νικητής βγαίνει πάντα το CHUWI έναντι του 2gb GS4, δε μου δείχνει καμιά αδυναμία λόγο λίγης ram ούτε σε multitasking, τώρα εάν ψιλό λαγκάρει ανεπαίσθητα, η κλείνει εφαρμογές στο παρασκήνιο και τέτοια δε θα πάθω και ψυχολογικά.

Nαι θα έδινα 10 το πολύ 15 ευρώ επιπλέον για 2gb ram, 40 ευρώ επιπλέον για το CHUWI VX8 3G μόνο και μόνο για τι ram εγω δεν τα έδινα, θα πήγαινα σε άλλο μοντέλο με επιπλέον πλεονεκτήματα εκτός τις εξαιρετικής ram, το πήρα 120-130ευρώ, στα 170ευρώ έχει καλύτερα tablets από το CHUWI μου,

Και για να τελειώνω, την άποψη μου δεν την δημοσιεύω για τους Gynius χρήστες που ψάχνουν γωνία στο δεκάρικο, ερωτευμένους με το antutu και τα αλλα συναφί προγράμματα, κυνηγούς τις τεχνολογίας κλπ, αυτοί τα ξέρουν τα γράμματα.

Το 99% των χρηστών δε ξέρουν τι είναι το ram και το vam και το multitasking, κάτι youtubes και σερφαρίσματα κάνουν, δε χρειάζεται να τους τρομοκρατούμε ότι θα πετάξουν το καινούργιο τους tablet εάν δεν έχει 2gb ram, και τα δικά σας πέρυσι 1gb ram είχανε και καμαρώνατε, πριν μερικούς μήνες το 1gb ήτανε θεός στο android OS, και τα μηχανάκια με 2 gb στα 300 ευρώ....

Tέλος πάντων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Ας ξανά γυρίσουμε στο θέμα του forum για κανένα αξιοπρεπές tablet, ψάχνω και εγώ κάτι γύρο στα 150 άντε 170 ευρώ μιάς και το CHUWI κατασχέθηκε από την σύζυγο, είχα το x98 air κατά νου αλλά με ψιλό απογοητεύσανε τα σχόλια,

καλή συνέχεια

Edited by giorgoslekkas

Είναι όντως ενδιαφέρον, και πράγματα που καλό είναι να ξέρουν αυτοί που θέλουν να αγοράσουν κινητά, γιατί βλέπω κόσμο να πηγαίνει τυφλά για specs και όχι για ουσία. Όμως ας είναι συζήτηση και όχι τσακωμός και εξυπνάδες. Όποιος ξέρει (ή νομίζει ότι ξέρει περισσότερα) από κάποιον άλλον, δεν χρειάζεται αυτομάτως να παίρνει το εξυπνακίστικο ειρωνικό στυλάκι και να μειώνει, αλλά μπορεί απλά να λέει την άποψη του. Ας σταματήσουμε την διαμάχη και ας συνεχίσουμε την κουβέντα στο θέμα μας... Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

Ας ξανά γυρίσουμε στο θέμα του forum για κανένα αξιοπρεπές tablet, ψάχνω και εγώ κάτι γύρο στα 150 άντε 170 ευρώ μιάς και το CHUWI κατασχέθηκε από την σύζυγο, είχα το x98 air κατά νου αλλά με ψιλό απογοητεύσανε τα σχόλια,

καλή συνέχεια

Πρώτα από όλα ίσως να μην διάβασα αρκετά πίσω για να καταλάβω που προτείνεις και τι προτείνεις, είδα το 1 γιγα και τσίνησα γιατί το είδα κάπως απόλυτα γραμμένο..

Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ μαζί σου απλά αν δεν ξέρεις ακριβώς την περίπτωση δεν προτείνεις ποτέ κατά την γνώμη μου να πάρει κάποιος 1 γιγα ραμ.

Εγώ είχα και έχω κινητά με 1 γιγα και εκτός από την χρήση το βασικότερο είναι το πόσο "καθαρό" είναι το λειτουργικό.

Άρα ξέροντας την χρήση μπορείς να προτείνεις κάποιες "καθαρές" συκευες που θα παίζουν smooth multitasking με 1 γιγα.

Αυτό είναι το βασικότερο για να επαρκεί το 1 γιγα.. τέλος και φαντάζομαι ότι συμφωνείς με το παραπάνω.

Στο θέμα μας όπως λες και οπως λέει ο φίλος απο επάνω.

Σκεφτόμουν και εγώ για το x98 air 3g 2,16 γιατί λες ότι δεν... τι σχόλια διάβασες?

Εγώ το βλέπω αρκετά πλήρες.

Ίσως να του λείπει η εγγραφή 4κ..αλλά τα έχει όλα...?

Να πω εδώ οτι θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο από 10 ίντσες αλλά δεν έχω βρει.

Αν έχει κάποιος κάτι στο νου του ας μιλήσει.

Edited by drdedus

Πρώτα από όλα ίσως να μην διάβασα αρκετά πίσω για να καταλάβω που προτείνεις και τι προτείνεις, είδα το 1 γιγα και τσίνησα γιατί το είδα κάπως απόλυτα γραμμένο..

Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ μαζί σου απλά αν δεν ξέρεις ακριβώς την περίπτωση δεν προτείνεις ποτέ κατά την γνώμη μου να πάρει κάποιος 1 γιγα ραμ.

Εγώ είχα και έχω κινητά με 1 γιγα και εκτός από την χρήση το βασικότερο είναι το πόσο "καθαρό" είναι το λειτουργικό.......

.....κάτι μεγαλύτερο από 10 ίντσες αλλά δεν έχω βρει.

Αν έχει κάποιος κάτι στο νου του ας μιλήσει.

Απόλυτα σύμφωνος, και ναι μια καλή rom αξίζει σαν επιπλέον hardware, είχα το lg p880 και με μια custom rom το κινητό μεταμορφώθηκε, πήγαινε βολίδα και με διπλάσια διάρκεια μπαταρίας, σε κανένα κινητό tablet δεν είδα τέτοια μεταμόρφωση μόνο με αλλαγή rom, anyway

Για το x98 air 3g δες στο νήμα που έχει ανοιχτεί, το συγκρίνει με ένα αρχαίο samsung tft και έχει λέει κατώτερη οθόνη, το ηχείο λέει παίζει χαμηλά και γενικά δεν είδα ενθουσιασμό, ρίξε μια ματιά

Για το x98 air 3g δες στο νήμα που έχει ανοιχτεί, το συγκρίνει με ένα αρχαίο samsung tft και έχει λέει κατώτερη οθόνη, το ηχείο λέει παίζει χαμηλά και γενικά δεν είδα ενθουσιασμό, ρίξε μια ματιά

To Χ98 Air 3G το έχω παραγγείλει και εγώ και θα κάνω review - όπως πάντα - μόλις το παραλάβω.

Προχώρησα στην αγορά του γιατί είναι με διαφορά το πληρέστερο και καλύτερο ποιοτικά Κινέζικο tablet αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να παίξει τόσο με Android όσο και με Windows 8.1 x86_64 ουσιαστικά βγάζει εκτός μάχης όλα τα υπόλοιπα στα μάτια μου. Αλλά και σε ξένα forums όπως το xda-developers και το Slatedroid, μόνο καλά λόγια διαβάζω για αυτό (έχουν μπει και κάποια video reviews στο νήμα του).

Προφανώς και έχει να κάνει με το τι ζητά κανείς, αλλά στα χρήματά του (περίπου €170) θεωρώ ότι είναι εξαιρετική πρόταση.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

To Χ98 Air 3G το έχω παραγγείλει και εγώ και θα κάνω review - όπως πάντα - μόλις το παραλάβω.

Προχώρησα στην αγορά του γιατί είναι με διαφορά το πληρέστερο και καλύτερο ποιοτικά Κινέζικο tablet αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να παίξει τόσο με Android όσο και με Windows 8.1 x86_64 ουσιαστικά βγάζει εκτός μάχης όλα τα υπόλοιπα στα μάτια μου. Αλλά και σε ξένα forums όπως το xda-developers και το Slatedroid, μόνο καλά λόγια διαβάζω για αυτό (έχουν μπει και κάποια video reviews στο νήμα του).

Προφανώς και έχει να κάνει με το τι ζητά κανείς, αλλά στα χρήματά του (περίπου €170) θεωρώ ότι είναι εξαιρετική πρόταση.

υπάρχει "αδερφακι" του χωρίς 3g , ξέρεις?

Το Chuwi VX8 3G εκτός από την έκδοση android με τον z3735g (που έχει και ο giorgoslekkas και μόνο καλά σχόλια έχω ακούσει) έβγαλε και εκδοση windows με μόνη διαφορά τον επεξεργαστή (z3735f), το χρώμα (μάυρο) και την τιμή που είναι καμιά 10αρια δολάρια παραπάνω.

Το παράδοξο είναι ότι έβγαλε και έκδοση windows 2GB/32GB και το pandawill το έχει στα 166$, όσο δηλαδή και την εκδοση windows 1GB/16GB.

Μου φαίνετε ή είναι εξαιρετική περίπτωση????

Τροποποίηση

Μάλλον ήταν προσφορά μόνο για χθές??? Τώρα το έχει στα 189$. Το έχει βάλει και αύριο στο Happy Hour στα 160$ άλλα όπως συνήθως για 5 κομμάτια και μετά θα το έχει για καμιά 300αρια κομμάτια με μικρότερη έκπτωση

Edited by panandreas

Ναι, τo TECLAST X98 Air II

Το οποίο και παρήγγειλα το Σάββατο από Tinydeals στα 165 ευρώ, εστάλη εχθές και το περιμένω....:cool:

Edited by electrok

Kαποιο με επεξεργαστη RK3288? πχ Pipo P1 ή P9? καπου αναφερεις για προβληματα... Τι παιζει;

Μια πλήρης φόρτιση.

Kαποιο με επεξεργαστη RK3288? πχ Pipo P1 ή P9? καπου αναφερεις για προβληματα... Τι παιζει;

Οι ως τώρα αναφορές για τον RK3288 είναι ανάμικτες: άλλοι αναφέρουν γενικά πολύ καλή λειτουργία (π.χ ο Randy στο Freaktab για το P1), άλλοι έχουν θέματα (πάλι από το ίδιο forum). O RK3288 δυνητικά έχει τα specs για να αποδίδει καλύτερα σε παιχνίδια από τους MTK Octa, αλλά οι ως τώρα υλοποιήσεις - ειδικά στα usb sticks - είναι μέτριες.

Αν και όπως είχα γράψει και παλαιότερα εδώ, το παιχνίδι για τους ARM της Rockchip στα tablets τελειώνει σιγά-σιγά, από τη στιγμή που υπάρχουν καλύτερες, φθηνότερες και περισσότερο αξιόπιστες λύσεις, χώρια που η στρατηγική συνεργασία Intel-Rockchip αλλά και το ότι η Microsoft δίνει δωρεάν τα Windows για tablets με οθόνες <= 9.7", βάζει για τα καλά στο παιχνίδι την Intel ως αξιόπιστη εναλλακτική και τα Windows ως Δούρειο Ίππο στο οικοσύστημα των Κινέζικων Android κατασκευαστών/συναρμολογητών.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Παιδιά δεν το κατέχω καλά το θέμα,αλλά ψάχνοντας από χθες για τάμπλετ έχω καταλήξει πως από Κίνα μεριά από τα καλύτερα είναι αυτά τα 2-3:

http://www.tinydeal.com/teclast-p98-air-97-android-44-a80t-tablet-pc-w-miracast-otg-p-135857.html

http://www.tinydeal.com/onda-v989-97-android-44-a80t-32gb-tablet-pc-w-miracast-p-132523.html

http://www.tinydeal.com/cube-talk9x-u65gt-97-android-44-octa-core-3g-tablet-phone-p-130266.html

Έχω διαβάσει όλο το νήμα για το onda &το hands on του,αλλα σαν ομορφιά μου αρέσει περισσότερο το teclast p98 air. Κατακρίθηκε το onda πως βγάζει με τεχνάσματα εξωπραγματικό σκορ στο antutu,αλλά στο παρακάτω βίντεο το ίδιο δείχνει να επιτυγχάνει και το teclast.

Ιδού:

https://www.youtube.com/watch?v=oZFBsMTd-Yc

Επίσης ως άπειρος εντόπισα την διαφορά στις κάμερες μεταξύ onta & teclast υπέρ της τελευταίας συσκευής (8mp vs 13mp).

Άρα καταλήγουμε πως έχουν ίδιο σκορ στο antutu απλά η teclast έχει καλύτερη κάμερα;; (σημαντικά κριτήρια αμφότερα για μένα)

Είναι γενικά δυο ίδιες ή παρόμοιες συσκευές με σχετικά παρόμοιες δυνατότητες;; Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει,καθώς δεν έχω την εμπειρία σας;

Παιδιά δεν το κατέχω καλά το θέμα,αλλά ψάχνοντας από χθες για τάμπλετ έχω καταλήξει πως από Κίνα μεριά από τα καλύτερα είναι αυτά τα 2-3:

http://www.tinydeal.com/teclast-p98-air-97-android-44-a80t-tablet-pc-w-miracast-otg-p-135857.html

http://www.tinydeal.com/onda-v989-97-android-44-a80t-32gb-tablet-pc-w-miracast-p-132523.html

http://www.tinydeal.com/cube-talk9x-u65gt-97-android-44-octa-core-3g-tablet-phone-p-130266.html

Έχω διαβάσει όλο το νήμα για το onda &το hands on του,αλλα σαν ομορφιά μου αρέσει περισσότερο το teclast p98 air. Κατακρίθηκε το onda πως βγάζει με τεχνάσματα εξωπραγματικό σκορ στο antutu,αλλά στο παρακάτω βίντεο το ίδιο δείχνει να επιτυγχάνει και το teclast.

Ιδού:

https://www.youtube.com/watch?v=oZFBsMTd-Yc

Επίσης ως άπειρος εντόπισα την διαφορά στις κάμερες μεταξύ onta & teclast υπέρ της τελευταίας συσκευής (8mp vs 13mp).

Άρα καταλήγουμε πως έχουν ίδιο σκορ στο antutu απλά η teclast έχει καλύτερη κάμερα;; (σημαντικά κριτήρια αμφότερα για μένα)

Είναι γενικά δυο ίδιες ή παρόμοιες συσκευές με σχετικά παρόμοιες δυνατότητες;; Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει,καθώς δεν έχω την εμπειρία σας;

Και εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι. Ψάχνω ταμπλετ σε αυτά τα χρήματα και έχω ξεχωρίσει αυτά τα τρία με βάση αυτά που διαβάζω στο φόρουμ. Μάλλον καταλήγω στο teclast air 3g (ή το νέο teclast air II) ως πληρέστερο

Και εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι. Ψάχνω ταμπλετ σε αυτά τα χρήματα και έχω ξεχωρίσει αυτά τα τρία με βάση αυτά που διαβάζω στο φόρουμ. Μάλλον καταλήγω στο teclast air 3g (ή το νέο teclast air II) ως πληρέστερο

Επειδή πολύ μπερδεύεστε, τo νέο teclast x98 air II δεν είναι πληρέστερο από το Air 3G είναι ακριβώς το ίδιο απλά χωρίς 3G. Mέχρι αυτή τη στιγμή το πληρέστερο είναι το x98 air 3G ακολουθεί το air II (-το 3G) και το air Ι (-παλιότερο επεξεργαστή, χωρίς Hdmi)

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw