antonis_greece Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Φίλε Αντώνη εσενα σου το έστειλαν η περιμένεις ; γιατί περίεργο να το έστειλαν μόνο στο Νικ. Καλημέρα. Μου το έστειλαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Oποιος βρει θηκη σηλικονης για το Teclast που να το περιβαλει, ας το ποσταρει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiknomenos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Για slim θήκες για το Teclast X98 Air 3G δείτε στο Aliexpress: 1) http://www.aliexpress.com/item/For-Teclast-P98-3G-Octa-Core-X98-Air-Smart-Cover-Fashion-Leather-Case-Skin-Stand-9/1927328818.html 2) http://www.aliexpress.com/item/High-quality-PU-Leather-For-Teclast-P98-3g-octa-core-X98-Air-Case-Fashion-Colorful-Ultra/1977112937.html 3) http://www.aliexpress.com/item/Teclast-original-pad-protector-TECLAST-X98-air-pad-shell-9-7inch-TECLAST-x98-3g-tablet-cover/2042038309.html και για κλασική leather: http://www.aliexpress.com/item/Teclast-original-pad-protector-TECLAST-X98-air-pad-shell-9-7inch-TECLAST-x98-3g-tablet-cover/2042038309.html Μάλλον κι εγώ για το ταμπλετάκι πάω αφού ό,τι κριτικές έχω "αλιεύσει" λένε τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_greece Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλημέρα. Μου το έστειλαν Στο tracking μου εμφανίζει "The item is pre-advised" Τι σημαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Στο tracking μου εμφανίζει "The item is pre-advised" Τι σημαίνει? Το ίδιο βγάζει και σε μένα. Λίγο που το έψαξα it means shipper has already printed shipping label, but parcel has not been received by Netherlands Post yet Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το ίδιο βγάζει και σε μένα. Λίγο που το έψαξα it means shipper has already printed shipping label, but parcel has not been received by Netherlands Post yet Προφανώς έβγαλαν tracking αλλά ακόμα δε το έχουν στείλει. Περίεργο μου φάνηκε να το έστειλαν αμέσως ενώ στο chat μου έλεγαν ότι δεν το έχουν σε stock. Τι να πω θα φανεί σε λίγες μερες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημέρα Πριν 6 μέρες πήρα ενα tablet απ το eshop αλλά επειδή δεν πρόλαβα να ασχοληθω μαζί του τόσες μέρες είπα χτες να το δουλεψω λίγο,είναι πολύ αργό τραβάει κάτι σκαλωματα και δεν ξέρω τι να κάνω. Το tablet είναι αυτό http://www.e-shop.gr/serioux-s9742tab-97-quad-core-cortex-a7-12ghz-16gb-wifi-android-42-p-PER.902499 Αλήθεια αυτά είναι τόσο αργά η είναι ελαττωματικό,λέω επειδή εχει doa 7 ημερών τι προτεινετε να κάνω να το στειλω πίσω η έτσι δουλεύουν αυτα(κανει ενα λεπτο για να ανοίξει τις ρυθμίσεις ας πούμε και σε αλλά app το ίδιο και δεν είναι πολύ φορτωμένο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Όπως και να χει πήγαινε το πίσω καλύτερα να πάρεις κάποιο άλλο Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouktsouk Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδιά καλησπέρα!! Σήμερα ήρθε το Onda v975w. Το πήρα από το geekbuying 14 μέρες έκανε να έρθει. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Οτι θέλετε ρωτήστε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Στις 17/9/14 βλέποντας στο tinydeal in stock στα 176 ευρώ το χτύπησα και εγώ. το αγόρασα τώρα γιατί θεωρώ ότι θα ανέβει η τιμή του. σκέφτηκα ότι το x98 3g το πουλανε 189 ευρώ αυτό που είναι πιο καινούργιο και πιο καλό είναι δυνατόν να είναι πιο φτηνό ; μαλων θα ανεβει η τιμη του Σήμερα μου έδωσαν tracknumber και το στέλνουν με PostNL Registered Air Mail. τώρα αναμένουμε ....................... Στο tracking μου εμφανίζει "The item is pre-advised" Τι σημαίνει? Το ίδιο βγάζει και σε μένα. Λίγο που το έψαξα it means shipper has already printed shipping label, but parcel has not been received by Netherlands Post yet Προφανώς έβγαλαν tracking αλλά ακόμα δε το έχουν στείλει. Περίεργο μου φάνηκε να το έστειλαν αμέσως ενώ στο chat μου έλεγαν ότι δεν το έχουν σε stock. Τι να πω θα φανεί σε λίγες μερες Τελικά απ ότι φαίνεται το έστειλαν κανονικά γιατί σήμερα το πρωί μου έβγαλε The item is at the PostNL sorting center Λογικά σε λίγες μέρες θα το έχω στα χέρια μου........ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 για ταμπλέτα που να μπορεί να παίζει άνετα παιχνίδια τι προτείνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ασχολούμαι με τις κινέζικες ταμπλέτες τα τελευταία 3-4 χρόνια. Αυτό το διάστημα έχουν περάσεια από τα χέρια μου 4 ταμπλέτες στις οποίες άλλαξα τη ρομ με την οποία ήρθαν. Παράλληλα παρακολουθώ ανελλιπώς όλο αυτό το διάστημα και το φόρουμ. Παρακολουθώ τα θέματα για όλες τις ταμπλέτες και όχι μόνο αυτά που αφορούν τις ταμπλέτες που έχω (είχα) εγώ. Νομίζω λοιπόν ότι η διαπίστωσή μου είναι γενική. Με ότι ρομ και να έρθει ένα μηχάνημα ή ότι ρομ και να του φορτώσουμε εμείς, ενώ το μηχάνημα στην αρχή πετάει, όσο περνάει ο καιρός η απόδοσή του πέφτει. Και τελικά κάποιες φορές καταλήγει να σέρνεται. Του φορτώνουμε λοιπόν απ' την αρχή μια νέα ρομ (ή και την ίδια με την οποία σέρνεται), για να ξαναγίνει αστέρι και για να ξαναρχίσει έτσι ο κύκλος ...πετάγματος-σουρσίματος. Που οφείλεται αυτό; Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει όσο το δυνατό πιο εκτενώς αλλά ταυτόχρονα και εκλαικευμένα; Μπορεί να αποφευχθεί ή έστω να μετριαστεί αυτή η εξέλιξη; Υποπτεύομαι ότι με τη χρήση, τα διάφορα προγράμματα που εγκαθιστούμε αφήνουν διάφορα σκουπίδια. Υπάρχει τρόπος ή εργαλεία για να ελέγξουμε αυτά τα σκουπίδια και να επαναφέρουμε το μηχάνημα στην αρχική του κατάσταση; ΥΓ Δεν το έβαλα το θέμα σαν ερώτηση σε κάποιο άλλο θέμα, γιατί πιστεύω ότι θα χανόταν. Και πέρα του ότι νομίζω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, πιστεύω κιόλας ότι αφορά τους πάντες. Κι αν υπάρχει λύση, καλό θα ήταν να υπήρχαν οι απαντήσεις κάπου που να μπορούν πάντα, όλοι να τις βλέπουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες. Για να μην σου συγκρίνω με το Nexus 4 που το έχω ενάμιση χρόνο με πάνω από 200 εφαρμογές, χωρίς κανένα format και το κινητό πετάει, μπορώ να σου αναφέρω το κινέζικο tv box μου. Το έχω πάνω από 8 μήνες, έχει custom Rom , το hardware είναι ίδιο εκτός της οθόνης που δεν έχει με τα ταμπλετ που έβγαιναν τότε και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του. Δεν σέρνεται μετά από τόσο καιρό και δεν έχω δει καμία μείωση στην απόδοση, παρόλο που έχω περάσει δεκάδες εφαρμογές. Όμως πάντα πρόσεχα τι περνούσα και επίσης αφαιρούσα ότι δεν χρειαζόταν Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ασχολούμαι με τις κινέζικες ταμπλέτες τα τελευταία 3-4 χρόνια. Αυτό το διάστημα έχουν περάσεια από τα χέρια μου 4 ταμπλέτες στις οποίες άλλαξα τη ρομ με την οποία ήρθαν. Παράλληλα παρακολουθώ ανελλιπώς όλο αυτό το διάστημα και το φόρουμ. Παρακολουθώ τα θέματα για όλες τις ταμπλέτες και όχι μόνο αυτά που αφορούν τις ταμπλέτες που έχω (είχα) εγώ. Νομίζω λοιπόν ότι η διαπίστωσή μου είναι γενική. Με ότι ρομ και να έρθει ένα μηχάνημα ή ότι ρομ και να του φορτώσουμε εμείς, ενώ το μηχάνημα στην αρχή πετάει, όσο περνάει ο καιρός η απόδοσή του πέφτει. Και τελικά κάποιες φορές καταλήγει να σέρνεται. Του φορτώνουμε λοιπόν απ' την αρχή μια νέα ρομ (ή και την ίδια με την οποία σέρνεται), για να ξαναγίνει αστέρι και για να ξαναρχίσει έτσι ο κύκλος ...πετάγματος-σουρσίματος. Που οφείλεται αυτό; Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει όσο το δυνατό πιο εκτενώς αλλά ταυτόχρονα και εκλαικευμένα; Μπορεί να αποφευχθεί ή έστω να μετριαστεί αυτή η εξέλιξη; Υποπτεύομαι ότι με τη χρήση, τα διάφορα προγράμματα που εγκαθιστούμε αφήνουν διάφορα σκουπίδια. Υπάρχει τρόπος ή εργαλεία για να ελέγξουμε αυτά τα σκουπίδια και να επαναφέρουμε το μηχάνημα στην αρχική του κατάσταση; ΥΓ Δεν το έβαλα το θέμα σαν ερώτηση σε κάποιο άλλο θέμα, γιατί πιστεύω ότι θα χανόταν. Και πέρα του ότι νομίζω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, πιστεύω κιόλας ότι αφορά τους πάντες. Κι αν υπάρχει λύση, καλό θα ήταν να υπήρχαν οι απαντήσεις κάπου που να μπορούν πάντα, όλοι να τις βλέπουν ελα ντε!!!!! τεινω να πιστευω οτι ο σωτηρας των os αποδεικνυεται προβληματικος... Δεν εχει 5-6 χρονια που βγηκε και εχει βγαλει 5 μεγαλες αναβαθμισεις,χωρις ποτε να λυνονται τα προβληματα των προηγουμενων.Το hware αναπτυσεται με γοργους ρυθμους και ηδη απο τα 600mμhz επεξεργαστη το 11 εχουμε φτασει το 14 σε τετραπυρηνους και 2gb ram(που ακομη δεν ξερει το λειτουργικο να την διαχειριζεται ) και τα κοληματα ακομα συνεχιζονται. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλημέρα,μηπως μπορει να μου πει καποιος,εαν αγορασω ένα ταμπλετ που δεν είναι 3G θα μπορω να εχω το πρόγραμμα viber ; ή ανεξάρτητα το εχουν όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ναι, ολα. ( το κατεβαζεις εσυ) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ναι, ολα. ( το κατεβαζεις εσυ) Αρα δεν χρειαζεται να ψαξω ταμπλετ που να παιρνει καρτα σιμ,η ερωτηση μου είναι όμως πως θα μου βρισκει ποιοι εχουν viber που αυτό γινεται μεσω του αριθμου κινητης τηλεφωνιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) Aν το εχεις ενεργοποιησει ηδη στο κινητο σου, θα το εγκαταστησεις και θα κανεις ενεργοποιηση και στο ταμπλετ. Θα σουρθει στο κιν ενας 4ψηφιος κωδικος Ακομα και αν ειχε 3g το ταμπλετ, παλι το ιδιο θα επρεπε να γινει. Το πιθανοτερο να μη λειτουργουσε σαν τηλεφωνο Edited September 30, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αρα δεν χρειαζεται να ψαξω ταμπλετ που να παιρνει καρτα σιμ,η ερωτηση μου είναι όμως πως θα μου βρισκει ποιοι εχουν viber που αυτό γινεται μεσω του αριθμου κινητης τηλεφωνιας; Δεν θα μπορεις να κανεις ξεχωριστο λογαριασμο,θα δουλευει με το λογαριασμο που εχεις στο κινητο και τις επαφες που εχεις περασμενες σε αυτο.Οταν θα στελνουν μυνημα θα πηγαινει και στα δυο .Αν θες ξεχωριστο πρεπει να δημιουργησεις ενα λογαριασμο google στο ταμπλετ σου και να κατεβασεις το viber δηλωνοντας ενα τυχαιο αριθμο (γνωστο σου για να λαβεις τους κωδικους) .Επαφες θα τις περασεις στο Viber μονο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Νομίζω λοιπόν ότι η διαπίστωσή μου είναι γενική. Με ότι ρομ και να έρθει ένα μηχάνημα ή ότι ρομ και να του φορτώσουμε εμείς, ενώ το μηχάνημα στην αρχή πετάει, όσο περνάει ο καιρός η απόδοσή του πέφτει. Και τελικά κάποιες φορές καταλήγει να σέρνεται. ... Μπορεί να αποφευχθεί ή έστω να μετριαστεί αυτή η εξέλιξη; ΥΓ Δεν το έβαλα το θέμα σαν ερώτηση σε κάποιο άλλο θέμα, γιατί πιστεύω ότι θα χανόταν. Και πέρα του ότι νομίζω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, πιστεύω κιόλας ότι αφορά τους πάντες. Κι αν υπάρχει λύση, καλό θα ήταν να υπήρχαν οι απαντήσεις κάπου που να μπορούν πάντα, όλοι να τις βλέπουν Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες. ... Όμως πάντα πρόσεχα τι περνούσα και επίσης αφαιρούσα ότι δεν χρειαζόταν Αφου οι διαχειριστές θεώρησαν έτσι, ας συνεχίσουμε τη συζήτηση γι' αυτό το (προφανώς χωρίς ενδιαφέρον) θέμα κάτω από την κουβέντα για το ...viber. Λες ότι προσέχεις τι περνάς. Τι προσέχεις δηλαδή; Γιατί εδώ το φαινόμενο εμφανίζεται σε ταμπλέτες με εγκατεστημένες εφαρμογές κατεβασμένες αποκλειστικά από το Play. Και μάλιστα στις θεωρητικά καλύτερες κινέζικες ταμπλέτες. Δεν αναφέρομαι σε mainstream ταμπλέτες (samsung κλπ) γιατί δεν τις ξέρω καθόλου. Είχα απορία πως συμπεριφέρονται αυτές, αλλά όπως γράφεις, το nexus μετά από ενάμιση χρόνο και 200 εφαρμογές είναι ίδιο όπως το πρωτοπήρες. Είναι λοιπόν θέμα hardware; Γιατί σε ότι αφορά τις κινέζικες ταμπλέτες, βάζω στοίχημα ότι αν κοιτάξουμε εδώ μέσα στα θέματα του φόρουμ, δεν θα βρούμε ούτε μία που να μην αντιμετωπίζει το πρόβλημα που περιγράφω με όποια ρομ κι αν φοράει. Δηλαδή μετά από κάμποσο καιρό κανονικής χρήσης (τακτικής εγκατάστασης-απεγκατάστασης εφαρμογών, τακτικό τρέξιμο κάθε είδους νόμιμων εφαρμογών, τακτικό σερφάρισμα, κλπ) όλες λειτουργούν χειρότερα απ' ότι όταν πρωτοδουλεύτηκαν. Με όποια ρομ κι αν έχουν επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roukou Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλημέρα καί από εμένα! Εντυπώσεις ρε παιδιά Teclast x98 air 3g από αυτούς πού το παρέλαβαν, κάτι αρνητικό? δουλεύει σωστά? χωρίς προβλήματα? καί κάποιος σε προηγούμενο ποστ πού ρώτησε: Teclast x98 air 3g ή Onda v975w, νάστε καλά:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλημέρα καί από εμένα! Εντυπώσεις ρε παιδιά Teclast x98 air 3g από αυτούς πού το παρέλαβαν, κάτι αρνητικό? δουλεύει σωστά? χωρίς προβλήματα? καί κάποιος σε προηγούμενο ποστ πού ρώτησε: Teclast x98 air 3g ή Onda v975w, νάστε καλά:D φιλε μου εγω δεν το παρελαβα ακομη. οταν το παρω στα χερια μου θα γραψω. δεν ξερω αν ο antonis_greece το παρελαβε. Η κατασταση σε μενα απο το postnl ειναι 28-09-2014 08:17 The item has arrived in the country of destination στα ελτα δεν φανηκε ακομη.... Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_greece Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 φιλε μου εγω δεν το παρελαβα ακομη. οταν το παρω στα χερια μου θα γραψω. δεν ξερω αν ο antonis_greece το παρελαβε. Η κατασταση σε μενα απο το postnl ειναι 28-09-2014 08:17 The item has arrived in the country of destination στα ελτα δεν φανηκε ακομη.... Κι εγώ στο ίδιο status είμαι. Ελπίζω να το παραλάβω μέχρι την Παρασκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiknomenos Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Surprise! Teclast X98 Air II Η Teclast έβγαλε ΝΕΟ μοντέλο σε τρεις μήνες. Το ανέφερε ο Mike Cane στο blog του δίνοντας αυτά τα κινέζικα site όπου κάνεις προπαραγγελία: http://item.jd.com/1235465.html και http://www.weibo.com/1763950617/Bpo4HcYdx?mod=weibotime#_rnd1412174240137. Το νέο μηχάνημα έχει επεξεργαστή Intel 3736F με συχνότητα (peak) 2.16 GHz. Αυτό σημαίνει πως το νέο μοντέλο θα σπάσει κοντέρ στο AnTuTu (σίγουρα πάνω από 30,000). Άρα θα ακολουθήσει και μοντέλο 3G σύντομα. Οι Κινέζοι έκαναν την έκπληξη. Εν αναμονη των εντυπώσεων από τους ευτυχείς που το αναμένουν θα δούμε το βασικό μοντέλο και αυτό θα δείξει και τι επείκειται.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Surprise! Teclast X98 Air II Η Teclast έβγαλε ΝΕΟ μοντέλο σε τρεις μήνες. Το ανέφερε ο Mike Cane στο blog του δίνοντας αυτά τα κινέζικα site όπου κάνεις προπαραγγελία: http://item.jd.com/1235465.html και http://www.weibo.com/1763950617/Bpo4HcYdx?mod=weibotime#_rnd1412174240137. Το νέο μηχάνημα έχει επεξεργαστή Intel 3736F με συχνότητα (peak) 2.16 GHz. Αυτό σημαίνει πως το νέο μοντέλο θα σπάσει κοντέρ στο AnTuTu (σίγουρα πάνω από 30,000). Άρα θα ακολουθήσει και μοντέλο 3G σύντομα. Οι Κινέζοι έκαναν την έκπληξη. Εν αναμονη των εντυπώσεων από τους ευτυχείς που το αναμένουν θα δούμε το βασικό μοντέλο και αυτό θα δείξει και τι επείκειται.:D Μη μπερδεύεσαι, το x98 air 3G έχει ήδη βγει με τον αναβαθμισμένο Intel 3736F είναι αυτό που περιμένουν ήδη κάποια παιδιά και περιμένουμε όλοι εντυπώσεις τόση συζήτηση γίνεται στις τελευταίες σελίδες αν διαβάσεις. Το air2 που λές είναι απλά μια αναβάθμιση του απλού x98 air χωρίς 3G άρα αδιάφορο τελείως εκτός αν έρθει σε πολύ χαμηλότερη τιμή από το 3G αλλά πόσο πιο κάτω πια. H πραγματική έκπληξη είναι ότι θα διαθέσει 100 συσκευές x98 air 3G σε μέλη του φορουμ της teclast dual boot. Θα αλλάζουν δηλαδή από android σε windows ακαριαια εν λειτουργία. Απλά τα windows θα είναι για επαγγελματική χρήση με βασικές λειτουργίες και office χωρίς 3D γραφικά και χωρίς δυνατότητα για παιχνίδια. Θα δουν πως θα πάει και ίσως το δούμε και στα υπόλοιπα χ98 http://mikecanex.wordpress.com/2014/09/30/shock-teclast-x98-air-3g-dual-system-androidwindows-8-1/ Edited October 1, 2014 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts