Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες.

Για να μην σου συγκρίνω με το Nexus 4 που το έχω ενάμιση χρόνο με πάνω από 200 εφαρμογές, χωρίς κανένα format και το κινητό πετάει, μπορώ να σου αναφέρω το κινέζικο tv box μου.

Το έχω πάνω από 8 μήνες, έχει custom Rom , το hardware είναι ίδιο εκτός της οθόνης που δεν έχει με τα ταμπλετ που έβγαιναν τότε και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του. Δεν σέρνεται μετά από τόσο καιρό και δεν έχω δει καμία μείωση στην απόδοση, παρόλο που έχω περάσει δεκάδες εφαρμογές.

Όμως πάντα πρόσεχα τι περνούσα και επίσης αφαιρούσα ότι δεν χρειαζόταν

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

PANKAN said:
Ασχολούμαι με τις κινέζικες ταμπλέτες τα τελευταία 3-4 χρόνια. Αυτό το διάστημα έχουν περάσεια από τα χέρια μου 4 ταμπλέτες στις οποίες άλλαξα τη ρομ με την οποία ήρθαν. Παράλληλα παρακολουθώ ανελλιπώς όλο αυτό το διάστημα και το φόρουμ. Παρακολουθώ τα θέματα για όλες τις ταμπλέτες και όχι μόνο αυτά που αφορούν τις ταμπλέτες που έχω (είχα) εγώ.

Νομίζω λοιπόν ότι η διαπίστωσή μου είναι γενική.

Με ότι ρομ και να έρθει ένα μηχάνημα ή ότι ρομ και να του φορτώσουμε εμείς, ενώ το μηχάνημα στην αρχή πετάει, όσο περνάει ο καιρός η απόδοσή του πέφτει. Και τελικά κάποιες φορές καταλήγει να σέρνεται.

Του φορτώνουμε λοιπόν απ' την αρχή μια νέα ρομ (ή και την ίδια με την οποία σέρνεται), για να ξαναγίνει αστέρι και για να ξαναρχίσει έτσι ο κύκλος ...πετάγματος-σουρσίματος.

Που οφείλεται αυτό; Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει όσο το δυνατό πιο εκτενώς αλλά ταυτόχρονα και εκλαικευμένα;

Μπορεί να αποφευχθεί ή έστω να μετριαστεί αυτή η εξέλιξη;

Υποπτεύομαι ότι με τη χρήση, τα διάφορα προγράμματα που εγκαθιστούμε αφήνουν διάφορα σκουπίδια. Υπάρχει τρόπος ή εργαλεία για να ελέγξουμε αυτά τα σκουπίδια και να επαναφέρουμε το μηχάνημα στην αρχική του κατάσταση;

ΥΓ Δεν το έβαλα το θέμα σαν ερώτηση σε κάποιο άλλο θέμα, γιατί πιστεύω ότι θα χανόταν. Και πέρα του ότι νομίζω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, πιστεύω κιόλας ότι αφορά τους πάντες. Κι αν υπάρχει λύση, καλό θα ήταν να υπήρχαν οι απαντήσεις κάπου που να μπορούν πάντα, όλοι να τις βλέπουν

ελα ντε!!!!!

τεινω να πιστευω οτι ο σωτηρας των os αποδεικνυεται προβληματικος...

Δεν εχει 5-6 χρονια που βγηκε και εχει βγαλει 5 μεγαλες αναβαθμισεις,χωρις ποτε να λυνονται τα προβληματα των προηγουμενων.Το hware αναπτυσεται με γοργους ρυθμους και ηδη απο τα 600mμhz επεξεργαστη το 11 εχουμε φτασει το 14 σε τετραπυρηνους και 2gb ram(που ακομη δεν ξερει το λειτουργικο να την διαχειριζεται ) και τα κοληματα ακομα συνεχιζονται.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Καλημέρα,μηπως μπορει να μου πει καποιος,εαν αγορασω ένα ταμπλετ που δεν είναι 3G θα μπορω να εχω το πρόγραμμα viber ; ή ανεξάρτητα το εχουν όλα;

Ναι, ολα. ( το κατεβαζεις εσυ)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Roid_rage said:
Ναι, ολα. ( το κατεβαζεις εσυ)

Αρα δεν χρειαζεται να ψαξω ταμπλετ που να παιρνει καρτα σιμ,η ερωτηση μου είναι όμως πως θα μου βρισκει ποιοι εχουν viber που αυτό γινεται μεσω του αριθμου κινητης τηλεφωνιας;

Aν το εχεις ενεργοποιησει ηδη στο κινητο σου, θα το εγκαταστησεις και θα κανεις ενεργοποιηση και στο ταμπλετ. Θα σουρθει στο κιν ενας 4ψηφιος κωδικος

Ακομα και αν ειχε 3g το ταμπλετ, παλι το ιδιο θα επρεπε να γινει. Το πιθανοτερο να μη λειτουργουσε σαν τηλεφωνο

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

gnomonas said:
Αρα δεν χρειαζεται να ψαξω ταμπλετ που να παιρνει καρτα σιμ,η ερωτηση μου είναι όμως πως θα μου βρισκει ποιοι εχουν viber που αυτό γινεται μεσω του αριθμου κινητης τηλεφωνιας;

Δεν θα μπορεις να κανεις ξεχωριστο λογαριασμο,θα δουλευει με το λογαριασμο που εχεις στο κινητο και τις επαφες που εχεις περασμενες σε αυτο.Οταν θα στελνουν μυνημα θα πηγαινει και στα δυο .Αν θες ξεχωριστο πρεπει να δημιουργησεις ενα λογαριασμο google στο ταμπλετ σου και να κατεβασεις το viber δηλωνοντας ενα τυχαιο αριθμο (γνωστο σου για να λαβεις τους κωδικους) .Επαφες θα τις περασεις στο Viber μονο.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

PANKAN said:

Νομίζω λοιπόν ότι η διαπίστωσή μου είναι γενική.

Με ότι ρομ και να έρθει ένα μηχάνημα ή ότι ρομ και να του φορτώσουμε εμείς, ενώ το μηχάνημα στην αρχή πετάει, όσο περνάει ο καιρός η απόδοσή του πέφτει. Και τελικά κάποιες φορές καταλήγει να σέρνεται.

...

Μπορεί να αποφευχθεί ή έστω να μετριαστεί αυτή η εξέλιξη;

ΥΓ Δεν το έβαλα το θέμα σαν ερώτηση σε κάποιο άλλο θέμα, γιατί πιστεύω ότι θα χανόταν. Και πέρα του ότι νομίζω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, πιστεύω κιόλας ότι αφορά τους πάντες. Κι αν υπάρχει λύση, καλό θα ήταν να υπήρχαν οι απαντήσεις κάπου που να μπορούν πάντα, όλοι να τις βλέπουν

junglist said:
Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες.

...

Όμως πάντα πρόσεχα τι περνούσα και επίσης αφαιρούσα ότι δεν χρειαζόταν

Αφου οι διαχειριστές θεώρησαν έτσι, ας συνεχίσουμε τη συζήτηση γι' αυτό το (προφανώς χωρίς ενδιαφέρον) θέμα κάτω από την κουβέντα για το ...viber.

Λες ότι προσέχεις τι περνάς. Τι προσέχεις δηλαδή; Γιατί εδώ το φαινόμενο εμφανίζεται σε ταμπλέτες με εγκατεστημένες εφαρμογές κατεβασμένες αποκλειστικά από το Play. Και μάλιστα στις θεωρητικά καλύτερες κινέζικες ταμπλέτες.

Δεν αναφέρομαι σε mainstream ταμπλέτες (samsung κλπ) γιατί δεν τις ξέρω καθόλου. Είχα απορία πως συμπεριφέρονται αυτές, αλλά όπως γράφεις, το nexus μετά από ενάμιση χρόνο και 200 εφαρμογές είναι ίδιο όπως το πρωτοπήρες.

Είναι λοιπόν θέμα hardware;

Γιατί σε ότι αφορά τις κινέζικες ταμπλέτες, βάζω στοίχημα ότι αν κοιτάξουμε εδώ μέσα στα θέματα του φόρουμ, δεν θα βρούμε ούτε μία που να μην αντιμετωπίζει το πρόβλημα που περιγράφω με όποια ρομ κι αν φοράει.

Δηλαδή μετά από κάμποσο καιρό κανονικής χρήσης (τακτικής εγκατάστασης-απεγκατάστασης εφαρμογών, τακτικό τρέξιμο κάθε είδους νόμιμων εφαρμογών, τακτικό σερφάρισμα, κλπ) όλες λειτουργούν χειρότερα απ' ότι όταν πρωτοδουλεύτηκαν. Με όποια ρομ κι αν έχουν επάνω.

Καλημέρα καί από εμένα! Εντυπώσεις ρε παιδιά Teclast x98 air 3g από αυτούς πού το παρέλαβαν, κάτι αρνητικό? δουλεύει σωστά? χωρίς προβλήματα? καί κάποιος σε προηγούμενο ποστ πού ρώτησε: Teclast x98 air 3g ή Onda v975w, νάστε καλά:D

roukou said:
Καλημέρα καί από εμένα! Εντυπώσεις ρε παιδιά Teclast x98 air 3g από αυτούς πού το παρέλαβαν, κάτι αρνητικό? δουλεύει σωστά? χωρίς προβλήματα? καί κάποιος σε προηγούμενο ποστ πού ρώτησε: Teclast x98 air 3g ή Onda v975w, νάστε καλά:D

φιλε μου εγω δεν το παρελαβα ακομη. οταν το παρω στα χερια μου θα γραψω.

δεν ξερω αν ο antonis_greece το παρελαβε.

Η κατασταση σε μενα απο το postnl ειναι

28-09-2014 08:17 The item has arrived in the country of destination

στα ελτα δεν φανηκε ακομη....

Νικήτας

nik187 said:
φιλε μου εγω δεν το παρελαβα ακομη. οταν το παρω στα χερια μου θα γραψω.

δεν ξερω αν ο antonis_greece το παρελαβε.

Η κατασταση σε μενα απο το postnl ειναι

28-09-2014 08:17 The item has arrived in the country of destination

στα ελτα δεν φανηκε ακομη....

Κι εγώ στο ίδιο status είμαι. Ελπίζω να το παραλάβω μέχρι την Παρασκευή

Surprise! Teclast X98 Air II

Η Teclast έβγαλε ΝΕΟ μοντέλο σε τρεις μήνες. Το ανέφερε ο Mike Cane στο blog του δίνοντας αυτά τα κινέζικα site όπου κάνεις προπαραγγελία:

http://item.jd.com/1235465.html και http://www.weibo.com/1763950617/Bpo4HcYdx?mod=weibotime#_rnd1412174240137.

Το νέο μηχάνημα έχει επεξεργαστή Intel 3736F με συχνότητα (peak) 2.16 GHz. Αυτό σημαίνει πως το νέο μοντέλο θα σπάσει κοντέρ στο AnTuTu (σίγουρα πάνω από 30,000). Άρα θα ακολουθήσει και μοντέλο 3G σύντομα. Οι Κινέζοι έκαναν την έκπληξη. Εν αναμονη των εντυπώσεων από τους ευτυχείς που το αναμένουν θα δούμε το βασικό μοντέλο και αυτό θα δείξει και τι επείκειται.:D

tsiknomenos said:
Surprise! Teclast X98 Air II

Η Teclast έβγαλε ΝΕΟ μοντέλο σε τρεις μήνες. Το ανέφερε ο Mike Cane στο blog του δίνοντας αυτά τα κινέζικα site όπου κάνεις προπαραγγελία:

http://item.jd.com/1235465.html και http://www.weibo.com/1763950617/Bpo4HcYdx?mod=weibotime#_rnd1412174240137.

Το νέο μηχάνημα έχει επεξεργαστή Intel 3736F με συχνότητα (peak) 2.16 GHz. Αυτό σημαίνει πως το νέο μοντέλο θα σπάσει κοντέρ στο AnTuTu (σίγουρα πάνω από 30,000). Άρα θα ακολουθήσει και μοντέλο 3G σύντομα. Οι Κινέζοι έκαναν την έκπληξη. Εν αναμονη των εντυπώσεων από τους ευτυχείς που το αναμένουν θα δούμε το βασικό μοντέλο και αυτό θα δείξει και τι επείκειται.:D

Μη μπερδεύεσαι, το x98 air 3G έχει ήδη βγει με τον αναβαθμισμένο Intel 3736F είναι αυτό που περιμένουν ήδη κάποια παιδιά και περιμένουμε όλοι εντυπώσεις τόση συζήτηση γίνεται στις τελευταίες σελίδες αν διαβάσεις. Το air2 που λές είναι απλά μια αναβάθμιση του απλού x98 air χωρίς 3G άρα αδιάφορο τελείως εκτός αν έρθει σε πολύ χαμηλότερη τιμή από το 3G αλλά πόσο πιο κάτω πια.

H πραγματική έκπληξη είναι ότι θα διαθέσει 100 συσκευές x98 air 3G σε μέλη του φορουμ της teclast dual boot. Θα αλλάζουν δηλαδή από android σε windows ακαριαια εν λειτουργία. Απλά τα windows θα είναι για επαγγελματική χρήση με βασικές λειτουργίες και office χωρίς 3D γραφικά και χωρίς δυνατότητα για παιχνίδια. Θα δουν πως θα πάει και ίσως το δούμε και στα υπόλοιπα χ98 http://mikecanex.wordpress.com/2014/09/30/shock-teclast-x98-air-3g-dual-system-androidwindows-8-1/

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

I stand corrected! Έχεις δίκιο. Πάντως το dual boot είναι Η είδηση αφού οι Αμερικάνοι το είχαν εγκαταλείψει. Πάντως το X98 Air 3G φαίνεται πως είναι πολύ καλή επιλογή. Θα ήθελα όμως ένα συγκριτικό μεταξύ Cube Talk 9x και Telcast X98 Air 3G. Το δεύτερο έχει ένα πρόβλημα αυτονομίας μπαταρίας αφου το πρώτο έχει λίγο μεγαλύτερη (10000) έναντι του δεύτερου (8500). Πάντως ΟΛΑ τα τεστ του πρώτου λένε Indoor use καθώς δεν αποδίδει ιδιαίτερα σε φωτεινό περιβάλλον.

tsiknomenos said:
Θα ήθελα όμως ένα συγκριτικό μεταξύ Cube Talk 9x και Telcast X98 Air 3G..

ΑΥΤΟ περιμενω και εγω φιλε μου και μετα θα βαλω την παραγγελεια...

(170 το teclast & 150 ο κυβος....)

Μακαρι να το παραλαβουνε τα παιδια απο εδω μεσα το δυνατον συντομοτερα για να εχουμε εικονα...

Και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ παιδες ΕΑΝ μπορει να γινει ενα συγκριτικο , μεταξυ των 2 , μαλλον θα βοηθησει αρκετους απο δω στην επιλογη ...

Ευχαριστω

fragiskos said:
ΑΥΤΟ περιμενω και εγω φιλε μου και μετα θα βαλω την παραγγελεια...

(170 το teclast & 150 ο κυβος....)

Μακαρι να το παραλαβουνε τα παιδια απο εδω μεσα το δυνατον συντομοτερα για να εχουμε εικονα...

Και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ παιδες ΕΑΝ μπορει να γινει ενα συγκριτικο , μεταξυ των 2 , μαλλον θα βοηθησει αρκετους απο δω στην επιλογη ...

Ευχαριστω

Μα για να γινει συγκριτικο πρεπει καποιος να παρει και τις δυο συσκευες πραμα απιθανο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα κανείς δεν θα έχει και τα δύο. Όμως έχουμε πρώτες εντυπώσεις από το CUBE. Ελπίζω να ακολουθήσουν αναλυτικές και συγχρόνως θα έχουμε και από το TECLAST οπότε μπορούμε να διαμορφώσουμε άποψη. Πάντως και εξωτερικό το CUBE τώρα εμφανίστηκαν τα σχετικά πιό ολοκληρωμένα test. Οπότε αναμένουμε.

antonis_greece said:
Κι εγώ στο ίδιο status είμαι. Ελπίζω να το παραλάβω μέχρι την Παρασκευή

Άκυρη η Παρασκευή. Από βδομάδα .... :(

Υπάρχει κανένα μοντέλο σε αυτή την κατηγορία που συζητάτε, αλλά να έχει και hdmi και να είναι 16:9 ;

Καλησπερα.Ενδιαφερομαι για αγορα ταμπλετ,με οθονη τουλαχιστον 8" για χρηση σε αυτοκινητο.Θα συνδεθει μεσω aux στο υπαρχων ραδιο cd για αναπαραγωγη mp3.

Εχω να κανω 2 ερωτησεις,εχει διαφορα στο τι εξοδο ηχου βγαζει το καθε ταμπλετ απο αποψη ποιοτητας?

Η ολα τα ιδια θα παιζουν?Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παιζει οσο το δυνατον καλυτερα και να εχει equalizer για να μπορεις να ρυθμιζεις μπασα πριμα κλπ.

Για παραδειγμα το κινητο μου note 2 που χρησιμοποιησα για δοκιμη δεν ηταν και οτι καλυτερο απο αποψη ποιοτητας ηχου που βγαζει μεσω 3.5 βυσμα για να συνδεθει στη θυρα aux του ραδιο cd.

Και το 2ο που με ενδιαφερει ειναι να εχει οσο το δυνατον καλυτερη οθονη.

Στα χρηματα τωρα αυτο που εχω ως ανωτερο ειναι τα 200 ευρω και το παρακατω samsung

http://www.skroutz.g...Wi-Fi-16GB.html

Βεβαια θα προτιμουσα κατι πολυ φθηνοτερο αλλα να μην κολλαει και να παιζει αρκετα καλα!

Δεν θα με πειραζε να παω και σε αγνωστη μαρκα οπως αυτο

http://www.e-shop.gr...ck-p-PER.902485

Αλλα θα αξιζει η θα ειναι πολυ κακο για αυτο που το θελω?

Το κεφάλαιο tablet ως carputer είναι μεγάλο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν ανάλογα με τις απαιτήσεις σου(αν θα είναι in-dash ή όχι πχ). Στα απαραίτητα εγώ θεωρώ μόνο το bluetooth για να μπορείς να χρησιμοποιείς external gps αν δεν πιάνει καλά το tablet καθώς και για χρήση obd. Για τον ήχο τώρα παίζει πάντα η επιλογή να τον μεταφέρεις με bluetooth ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο usb dac αν δεν σου κάνει η έξοδος των ακουστικών.

Πάντως καλή ιδέα λόγω ιδιαιτεροτήτων που έχει η χρήση που θες να κάνεις είναι να πας σε σίγουρες λύσεις. Και η πιο δοκιμασμένη λύση είναι το Nexus του 2012 για το οποίο υπάρχει rom ειδικά για χρήση στο αμάξι. Άλλες καλές λύσεις είναι το nexus του 13 καθώς και όσα samsung επιτρέπουν στο tablet να μπουτάρει όταν συνδέεται ο φορτιστής.

Εάν παραγγείλω το Teclast X98 Air 3G τώρα καί βγεί σε ενα μήνα το dualboot windows - Android, θα δουλεύει στο δικό μου τάμπλετ?

Λέω τώρα!!! θα πρέπει να κάνω αλλαγές ρουταρίσματα κ.λ.π, ναπεριμένω να το πάρω έτοιμο τότε? καί άν ανεβάσει τιμή?

Πολλές οι σκέψεις!!!!!!!!!!!!:(

Εχει ξαναειπωθει σε προηγουμενο ποστ απο αλλο μελος

Αυτες οι αναζητησεις ειναι ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ

σε 6 μηνες θα εχουν ισως εχουν ερθει τουμπα ολα

roukou said:
Εάν παραγγείλω το Teclast X98 Air 3G τώρα καί βγεί σε ενα μήνα το dualboot windows - Android, θα δουλεύει στο δικό μου τάμπλετ?

Λέω τώρα!!! θα πρέπει να κάνω αλλαγές ρουταρίσματα κ.λ.π, ναπεριμένω να το πάρω έτοιμο τότε? καί άν ανεβάσει τιμή?

Πολλές οι σκέψεις!!!!!!!!!!!!:(

Πάντα κάτι καινούργιο θα βγαίνει... πολλοί λένε ότι το x98 υποστηρίζει διπλό λειτουργικό απλά είναι κλειδωμένη η λειτουργία θα φανεί...

Γενικά μετά από πολύ μελέτη σε ξένα fora οι πρώτοι εκτός Κίνας αγοραστές (xda, hispatablets) μιλάνε για μια πολύ καλή συσκευή που δε κολλάει ή κάνει reboots όπως γράφουν τα κινέζικα reviews ακόμα και με το αρχικό firmware. To μεγάλο μελανό σημείο της συσκευής και για μένα προς το παρόν αποτρεπτικό είναι ο ήχος. Φαίνεται τα ηχεία να αποδίδουν πολύ χαμηλά και είναι άγνωστο αν είναι θέμα hardware. Γι αυτό διαμαρτύρονται και στα κινέζικα φορουμ και xda βλέπω και η επίσημη θέση της εταιρείας είναι να χρησιμοποιήσουν το viper4android που θέλει όμως ρουτ κάτι που δείχνει ότι ίσως να μην είναι θέμα software γιατί έχουν ήδη βγει δυο νεες εκδόσεις που δε διορθωνουν κάτι οσον αφορά τον ήχο.

Απλά βλέπω ότι υπάρχουν δεκάδες post που μιλάνε για άθλια και χαμηλή ποιότητα ήχο και θα είναι κρίμα να χάνει εκεί και είναι ο βασικός λόγος που με κρατάει να το παραγγείλω γιατί θέλω δυνατό ήχο όπως είχε το ainol μου.

από xda "The volume on this tablet is incredibly low and a bit of a dealbreaker for me. It's about 1/3 the volume of the iPad Air. I've attempted to install viper4android, but can't get any of the settings to work."

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

BrocasHelm said:
Το κεφάλαιο tablet ως carputer είναι μεγάλο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν ανάλογα με τις απαιτήσεις σου(αν θα είναι in-dash ή όχι πχ). Στα απαραίτητα εγώ θεωρώ μόνο το bluetooth για να μπορείς να χρησιμοποιείς external gps αν δεν πιάνει καλά το tablet καθώς και για χρήση obd. Για τον ήχο τώρα παίζει πάντα η επιλογή να τον μεταφέρεις με bluetooth ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο usb dac αν δεν σου κάνει η έξοδος των ακουστικών.

Πάντως καλή ιδέα λόγω ιδιαιτεροτήτων που έχει η χρήση που θες να κάνεις είναι να πας σε σίγουρες λύσεις. Και η πιο δοκιμασμένη λύση είναι το Nexus του 2012 για το οποίο υπάρχει rom ειδικά για χρήση στο αμάξι. Άλλες καλές λύσεις είναι το nexus του 13 καθώς και όσα samsung επιτρέπουν στο tablet να μπουτάρει όταν συνδέεται ο φορτιστής.

Τι μου κάνεις τώρα...έχω λίωσει να ψάχνω για να βάλω το Nexus στην giulietta :lol:

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.