aboulafia Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπερα.θα ηθελα την βοηθεια σας για να προβω στην αγορα ενος αξιοπιστου ταμπλετ.Το θελω για σερφαρισμα στο ιντερνετ και προβολη ταινιων.θα ηθελα να ειναι με 10αρα οθονη (αν ειναι δυνατον retina) καλη αναλυση και γενικα να μην κολλαει. Διαθετω μεχρι 300 ευρω max (θα προτιμουσα 20-30 πιο κατω να παρω και μια θηκη). οποιος εχει δοκιμασει καποιο αναλογο σας μου το προτεινει και εμενα. ΥΓ εχω ακουσει καλα λογια για το samsung galaxy tab 3.0 και το ainol novo 9.7 spark και hero II ευχαριστω. ΕΓώ αντιθέτως σου λέω να πάρεις κάτι από κίνα. Πλέον για τα λεφτά που κοστίζουν δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα επώνυμα. Πήρα αρχές Φλεβάρη το Pipo max m6 (ένα από τα λίγα τελαυταία ίσως) και το μηχάνημα πραγματικά πετάει. Ακόμα δεν το έχω πειράξει καθόλου δε, ούτε άλλη ΡΟΜ ούτε τίποτα. Έτσι όπως ήρθε, του πέρασα ότι ήθελα και απο τότε δουλεύει μια χαρά. Και με το HDMI του το συνδέω στην τηλεόραση και βλέπω μια χαρά και η οθόνη του είναι κρύσταλλο στα 2048*1536 και μνήμη 2/16 έχει και με 185€ ήρθε στην πόρτα μου. Άρα μέχρι το ποσό που σκέφτεσαι να δώσεις, σου μενουν για πολλές θήκες και όχι για μία μόνο. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μπορει καποιος να προτεινει ενα ταμπλετ μεχρι 50 ευρο για παιδι. Δεν χρειαζεται να ειναι τιποτα τρομερο. Να ειναι απο σχετικα αξιοπιστη εταιρια και ανθεκτικο, να εντεξει λιγο μεχρι να το σπασει. Αν διάβαζες 2-3 σελίδες πιο πίσω, έχω και σχετικό review αυτού που πήρα για τη μικρή. Είχαμε και ολόκληρη συζήτηση μάλιστα με 2-3 άλλα παιδιά επί των πιθανών επιλογών. Αυτό είναι το tablet που πήρα, και μπορώ να σου πω ότι είναι ίσως τα καλύτερα 50€ που έχω δώσει για παιχνίδι στη μικρή :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ψάξε στο Geekbuying για επεξεργαστή A23... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αν διάβαζες 2-3 σελίδες πιο πίσω, έχω και σχετικό review αυτού που πήρα για τη μικρή. Είχαμε και ολόκληρη συζήτηση μάλιστα με 2-3 άλλα παιδιά επί των πιθανών επιλογών. Αυτό είναι το tablet που πήρα, και μπορώ να σου πω ότι είναι ίσως τα καλύτερα 50€ που έχω δώσει για παιχνίδι στη μικρή :cool: Ευχαριστω, καλο φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ψάξε στο Geekbuying για επεξεργαστή A23... Αν και πιο ακριβός, ειναι πολύ καλός επεξεργαστής. Διπύρηνος και ξεπερνάει τα 13000 στο Antutu, με πολύ χαμηλή κατανάλωση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αν και πιο ακριβός, ειναι πολύ καλός επεξεργαστής. Διπύρηνος και ξεπερνάει τα 13000 στο Antutu, με πολύ χαμηλή κατανάλωση Πιό ακριβός από τι ρε Σταύρο? 55$ κάνει, όσο και οι μονοπύρηνοι Q8 με τον Α13. http://www.geekbuying.com/category/Android-Tablet---MID-1146/?c=1014&v=1407&freeshipping=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πιό ακριβός από τι ρε Σταύρο? 55$ κάνει, όσο και οι μονοπύρηνοι Q8 με τον Α13. http://www.geekbuying.com/category/Android-Tablet---MID-1146/?c=1014&v=1407&freeshipping=3 Κατά πάσα πιθανότητα κάτι τέτοιο θα ήταν πιο γρήγορο από αυτό που πήρα. Έχει βέβαια χειρότερα τα υπόλοιπα specs, δεν έχει HDMI, αλλά το βασικότερο όλων είναι αυτό που είπα περί υλικών, κατασκευής και αντοχής. Ειδικά για "παιδικό" tablet, θες κάτι που να αντέχει, άρα κατασκευή από σιλικόνη, bumper τριγύρω και όσο το δυνατόν πιο χοντρό γυαλί στην οθόνη. Χωρίς να έχω πρωθύστερη εμπειρία, αυτό που τελικά αγόρασα μπορώ να το χαρακτηρίσω "Hilux των tablets" :lol: Το έχει κοπανήσει με κάθε πιθανό τρόπο, υπό κάθε δυνατή γωνία και από κάθε διαθέσιμο ύψος η μικρή, ακόμα δουλεύει κανονικότατα.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Παιδια με γυρω στα 100 ευρω το πολυ 130 ταβανι και 1280 χ 800 αναλυση τι μπορειτε να προτεινετε...??Βλεπω πολυ youtube,λιγο facebook και να εχει μια αξιολογη μπαταρια...ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Είναι που η κόρη σου μάλλον το πιο βαρυ παιχνίδι που παίζει είναι η Pou, γι αυτό σας φτάνουν τα 4000 antutu. Ο δικός μου ο κανίβαλλος που παίζει angry birds go όλη μέρα, κοντεύει να λιώσει και την τετραπύρηνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Είναι που η κόρη σου μάλλον το πιο βαρυ παιχνίδι που παίζει είναι η Pou, γι αυτό σας φτάνουν τα 4000 antutu. Ο δικός μου ο κανίβαλλος που παίζει angry birds go όλη μέρα, κοντεύει να λιώσει και την τετραπύρηνη... Ναι ρε συ, 2,5 χρονών είναι, τι παραπάνω να παίξει ? :p Puzzles, memory games, dots, ζωάκια στη φάρμα, τέτοια.... Τώρα που το είπες, θα κάνω μια απόπειρα να τρέξω κανά Angry Birds να δω πως θα σέρνεται... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλημερα εχει κανεις εμπειρια απο το ployer momo8 το εχω βρει σε προσφορα αξιζει?ψαχνομαι για παραπανω απο 8 ιντσες για παιχνιδια απο 2 αγορια κ ταινιες κ ιντερνετ οπως καταλαβαινετε δεν προτιθεμαι να δωσω πανω απο 70 80 ευρω για κατι που μπορει να το σπασει ο ενας στο κεφαλι του αλλου(οποιος εχει αγορια καταλαβαινει);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Το pipo m1 ειναι τιμιο??γενικα απο 100 ευρω μεχρι 140 τι αξιζει ρε παιδια?? Να παρεις κατι και να ειναι και λιγο αξιοπιστο εννοω...ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλημερα εχει κανεις εμπειρια απο το ployer momo8 το εχω βρει σε προσφορα αξιζει?ψαχνομαι για παραπανω απο 8 ιντσες για παιχνιδια απο 2 αγορια κ ταινιες κ ιντερνετ οπως καταλαβαινετε δεν προτιθεμαι να δωσω πανω απο 70 80 ευρω για κατι που μπορει να το σπασει ο ενας στο κεφαλι του αλλου(οποιος εχει αγορια καταλαβαινει);) Δες την http://www.geekbuying.com/item/T923----Allwinner-A23-1-5GHz-9-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Dual-Core-Capacitive-Touch-Screen-800-480-1GB-8GB---White-323813.html σε 9", 80$ βγαίνει από το Geek. Και μιά καλύτερη αργότερα για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Το pipo m1 ειναι τιμιο??γενικα απο 100 ευρω μεχρι 140 τι αξιζει ρε παιδια?? Να παρεις κατι και να ειναι και λιγο αξιοπιστο εννοω...ευχαριστω.. Το παλιό Pipo M1 με τον RK3066, είναι μακράν η πιο αξιόλογη και η πιο αξιόπιστη ταμπλέτα της γενιάς των διπήρυνων. Η πεθερά μου την έχει ξεκατινιάσει δυο χρόνια τώρα και αντέχει ακόμη με ένα μόνο φλασάρισμα ενδιάμεσα για να καθαρίσει από τα σκουπίδια που μάζεψε εγκαθιστώντας και παίζοντας συνεχώς ιντερνετικά παιχνίδια απροσδιόριστης ποιότητας και ασφάλειας. Το λίγο χαμηλό της ηχείο διορθώνεται πλήρως με διάφορα προγραμματάκια που κυκλοφορούν και τα κάποια προβληματάκια επικοινωνίας με την εξωτερική SD (που δεν εμφανίζονται πάντα) δεν δημιουργούν πρόβλημα στη χρήση. Άλλα προβλήματα δεν έχει. Αλλά νομίζω ότι είναι ακριβότερη από 140. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Το pipo m1 ειναι τιμιο??γενικα απο 100 ευρω μεχρι 140 τι αξιζει ρε παιδια?? Να παρεις κατι και να ειναι και λιγο αξιοπιστο εννοω...ευχαριστω.. Πήρα το pipo u6. Τιμιότατο υπέρ το δέον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Πιό ακριβός από τι ρε Σταύρο? 55$ κάνει, όσο και οι μονοπύρηνοι Q8 με τον Α13. http://www.geekbuying.com/category/Android-Tablet---MID-1146/?c=1014&v=1407&freeshipping=3 Αυτό δεν εχει να κανει με την τιμή του chipset. Ειν ακριβότερο φυσικά απ τα παλιότερα, απλά οι κατασκευαστές τσιμπάν λίγο τις τιμές των μονοπύρηνων Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELLAS21 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Καλησπερα θα ηθελα μια γνωμη γι αυτο αξιζει για την τιμη του? http://www.aliexpress.com/item/iPPO-F988-Quad-Core-A31S-9-7-Inch-IPS-Screen-Android-4-2-Tablet-PC-1GB/1323610175.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Το παλιό Pipo M1 με τον RK3066, είναι μακράν η πιο αξιόλογη και η πιο αξιόπιστη ταμπλέτα της γενιάς των διπήρυνων. Η πεθερά μου την έχει ξεκατινιάσει δυο χρόνια τώρα και αντέχει ακόμη με ένα μόνο φλασάρισμα ενδιάμεσα για να καθαρίσει από τα σκουπίδια που μάζεψε εγκαθιστώντας και παίζοντας συνεχώς ιντερνετικά παιχνίδια απροσδιόριστης ποιότητας και ασφάλειας. Το λίγο χαμηλό της ηχείο διορθώνεται πλήρως με διάφορα προγραμματάκια που κυκλοφορούν και τα κάποια προβληματάκια επικοινωνίας με την εξωτερική SD (που δεν εμφανίζονται πάντα) δεν δημιουργούν πρόβλημα στη χρήση. Άλλα προβλήματα δεν έχει. Αλλά νομίζω ότι είναι ακριβότερη από 140. Αυτο ειναι διαφορετικο??ειναι σε γενικες γραμμες οκ?? http://www.skroutz.gr/s/4151446/PiPO-M1.html Αυτο ειναι διαφορετικο??ειναι σε γενικες γραμμες οκ?? Edited March 8, 2014 by psiliammos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 http://www.skroutz.gr/s/4151446/PiPO-M1.html Αυτο ειναι διαφορετικο??ειναι σε γενικες γραμμες οκ?? Είναι αυτό για το οποίο σου λέω τα καλά λόγια πιο πάνω. Τώρα για το μαγαζί δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Για σας παιδια, θελω αλλη μια συμβουλη. Μπορειται να μου πειτε ενα καλο και αξιοπιστο ταμπλετ στα 70 με 90 ευρω. Με ενδιαφερει να ειναι σχετικα γρηγορο, κυριως για χρηση internet και καμια ταινια, με 1GB ram αν γινεται, δεν με ενδιαφερει το 3G, το WIFI αρκει. Εχω δει αυτα http://www.pandawill.com/pipo-s1pro-quad-core-rk3188-tablet-pc-7-inch-android-42-1gb-ram-8gb-dual-camera-black-p78489.html http://www.pandawill.com/cube-u23gt-ice-16gb-tablet-pc-rk3066-dual-core-8-inch-android-40-1g-16g-black-p67593.html http://www.pandawill.com/onda-v801s-tablet-pc-quad-core-a31s-8-inch-android-42-hd-screen-1gb-ram-8gb-black-p84384.html http://www.minideal.net/tablet-pc-7-cube-u51gt-talk7-android-4-2-3g-mobile-mtk8312-ram-1g-4g-wifi-gps.html http://www.geekbuying.com/item/Onda-V711S-7-inch-Android-4-1-Tablet-PC-A31s-Quad-Core-1GB-RAM-8GB-ROM-IPS-1024-600---White-317057.html περιμενω γνωμες.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Έχει κανείς δοκιμάσει το Onda V975M Quad-core; Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! http://www.onda-tablet.com/onda-v975m-quad-core-2-0ghz-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-tablet.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπερς παιδια...θα ηθεκα την γνωμη σας..σκεφτομαι να αγορασω ενα tablet οικονομικο μεχρι τα 150 ευρω...η χρήση του θα ειναι για ιντερνετ ταινιες κανενα παιχνιδι για να περναει η ωρα ...σκεφτόμουν στην αρχη για το xpad mini..αλλα δεν ξερω τι παίζει με τις οχι κ τοσο γνωστες μαρκες..μπορειτε να προτεινετε κανενα απο δικη σας εμπειρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αυτό που ανέβασα από πάνω πως σου φαίνεται; Νομίζω έχει δυνατά χαρακτηριστικά από αυτά που διάβασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αυτό που ανέβασα από πάνω πως σου φαίνεται; Νομίζω έχει δυνατά χαρακτηριστικά από αυτά που διάβασα... φοβερο φαινεται...αυτα ρε παιδια το skroutz δεν τα εχει???Γιατι εχει μονο 2 onda και δεν εχει και αλλα??εγω δηλαδη που θελω να παρω απο ελλαδα θα αναγκαστω να επιλεξω μεταξυ των 2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 φοβερο φαινεται...αυτα ρε παιδια το skroutz δεν τα εχει???Γιατι εχει μονο 2 onda και δεν εχει και αλλα??εγω δηλαδη που θελω να παρω απο ελλαδα θα αναγκαστω να επιλεξω μεταξυ των 2?? Σε λίγες μερες παραλαμβανει φιλος το onda. Θα σας πω εντυπωσεις, πάντως πρέπει να πετάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts