Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση

Τους έχω στείλει mail εδώ και δύο μέρες ρωτώντας αν το έχουν και δεν έχουν απάντήσει παρότι λένε ότι απαντούν σε 24 ώρες. Ούτε το banggood απάντησε. Το Geekbuing μου ζήτησε να τους στείλω κωδικό της ταμπλέτας που ζητάω προφανώς γιατί δεν ήμουν σαφής όταν έγραφα Pipo Max M6 3G (not the Pro). Τους έστειλα παρόλα αυτά τον κωδικό αλλά από τότε καμμία απάντηση. Πολύ φοβάμαι ότι δεν το έχει κανείς.

Ξαναγυρνάω στο Pipomall για να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το εξής:

Έχουν δύο είδη που μοιάζουν ίδια, με τη διαφορά ότι το ένα είναι φτηνότερο και έχει και δώρα. Έχει κανείς άποψη; Μαζί τους πάντως δεν μπορώ να επικοινωνήσω.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσω να βρω το Μ6 προσανατολίζομαι στο Μ9 Pro. Τι λέτε; Βασικό κριτήριο η αντοχή-ποιότητα. Έχω αρχίσει να διαβάζω και το σχετικό νήμα.

Εγώ πάντως δεν είχα επικοινωνήσει με κανέναν στο πίπομολ, είχα ρωτήσει στο γκικ αν έχουν το απλό Μ6 και όχι το ΠΡΟ και μου είχαν πει πως είναι το απλό, αλλά μετά είδα πως το είχαν φθηνότερα στο πίπο και το πήρα κατευθείαν από εκεί.

Πάντως την 3G έκδοση την έχει ακόμα σε στοκ (τώρα που σου γράφω), οπότε θα έλεγα να το πάρεις, το πολύ πολύ αν δεν είναι διαθέσιμο πάρε τα λεφτά σου πίσω και πάρε ένα άλλο.

Αν ανοίξεις το φθηνό με τα δώρα που λες (αν πατήσεις πανω του και ανοίξει) θα δεις ότι γράφει "Christmas Promotion Package" γιαυτό και η χαμηλότερη τιμή του μαζί με τα δώρα.

Αυτά από εμένα,

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως την 3G έκδοση την έχει ακόμα σε στοκ (τώρα που σου γράφω), ...

Που το ξέρεις ότι την έχει σε στοκ; Το γράφει κάπου στο site τους;

Υπάρχει κάποιο καλύτερο android tablet από το PiPO m9 pro (3g) αυτή την στιγμή; Στα 220-230 ευρώ, android, gps, 1900x1200.

Ευχαριστώ.

Που το ξέρεις ότι την έχει σε στοκ; Το γράφει κάπου στο site τους;

Εφοσον το εχει εδω, το εχουν στοκ.

Ειχε πριν και το δικο μου αλλα μετα απο λιγο το εβγαλαν, ετσι θεωρω οτι εφοσον φαινεται ειναι στοκ ακομα.

Παναγιωτης

Εφοσον το εχει εδω, το εχουν στοκ.

Ειχε πριν και το δικο μου αλλα μετα απο λιγο το εβγαλαν, ετσι θεωρω οτι εφοσον φαινεται ειναι στοκ ακομα.

Παναγιωτης

Τελικά μου απάντησαν όλοι μαζί χτες το βράδυ.

Τα Pipomall, Banggood, Merimobiles, Pandawill δεν έχουν πια το παλιό καλό Pipo Max M6 3G. Από το Pipomall μου απάντησαν αόριστα "will have to wait to next week for the stock". Φαντάζομαι ότι θα με πηγαίνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Τελικά η παρουσία ενός είδους στο site τους, δεν είναι ασφαλής ένδειξη για παρουσία και στην αποθήκη τους. Από το Geekbuing δεν απάντησαν καθόλου και από το Fastcardtech μου απάντησαν ότι ...έχει 3G (άσχετο) αλλά όχι αν είναι το παλιό Μ6 ή το Pro.

Όπως έχουν τα πράγματα φαίνεται ότι οδηγούμαι στο Pipo M9 Pro. Διάβασα τα θέματα για το Μ6 Pro και το M9 Pro στο φόρουμ μας και βρίσκω το Μ9 Pro μικρότερο ρίσκο από το Μ6 Pro. Δεν έχει τη πολύ συνηθισμένη "βλάβη" της οθόνης με γραμμές, που έχουν πάρα πολλά Μ6 Pro (και κάνει ολοφάνερη τη κακή ποιότητα) και δεν διάβασα για πολλές επιστροφές ή για επαναλαμβανόμενη την ίδια βλάβη σε πολλά μέλη.

Αν έχει κάποιος κάτι να προσθέσει σχετικά με τα Pipo Μ6, Pipo Μ9 ας το κάνει. Ειδικά αν ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στο οποίο να είναι ακόμη διαθέσιμο το παλιό Pipo Max M6.

Επίσης θα ήθελα τις προτάσεις σας για κατάστημα αγοράς. Προσανατολίζομαι προς το Pipomall αλλά θα ήθελα να ξέρω τι λέει η εμπειρία σας, όχι τόσο από τις αγορές, όσο από τις επιστροφές μέσα στον 1 χρόνο της εγγύησης. Είχα διαβάσει ότι κάποιοι είναι τόσο αξιόπιστοι που σε περίπτωση ευθύνης τους επιστρέφουν και τα μεταφορικά. Ποιοί είναι αυτοί;

Για θήκη με πληκτρολόγιο, άμεσα διαθέσιμη, καλή είναι η MODECOM του e-shop; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη;

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.504196

σκεφτομαι να παρω αυτο το tablet αλλα μου αρεσει και το pipo m9 pro 3g. αυτο στο βιντεακι ειναι καλο τι λετε?

Τελικά μου απάντησαν όλοι μαζί χτες το βράδυ.

Τα Pipomall, Banggood, Merimobiles, Pandawill δεν έχουν πια το παλιό καλό Pipo Max M6 3G. Από το Pipomall μου απάντησαν αόριστα "will have to wait to next week for the stock". Φαντάζομαι ότι θα με πηγαίνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Τελικά η παρουσία ενός είδους στο site τους, δεν είναι ασφαλής ένδειξη για παρουσία και στην αποθήκη τους. Από το Geekbuing δεν απάντησαν καθόλου και από το Fastcardtech μου απάντησαν ότι ...έχει 3G (άσχετο) αλλά όχι αν είναι το παλιό Μ6 ή το Pro.

...

Τελικά μου απάντησαν ξανά από το Fastcardtech ότι το παλιό Μ6 είναι διαθέσιμο. Ελπίζω να λένε αλήθεια μιας και είναι οι μόνοι που το έχουν. Πήρα απάντηση και από το Geekbuying και ούτε αυτοί το έχουν.

Προχωρώ λοιπόν σε παραγγελία του παλιού Pipo M6 3g από το Fastcardtech και ο θεός βοηθός.

Γεια σε όλους και συγχαρητήρια σε όλο το φόρουμ για την βοήθεια που προσφέρει.

Θέλω να αγοράσω ένα tablets και έχω καταλήξει σχεδόν σε ένα Galaxy Note 8.0 3G άλλα το κλώνο από Κίνα http://www.aliexpress.com/item/in-stock-Bluebo-T200S-8-inch-Quad-Core-3G-N5100-Tablet-PC-Note-8-0-phone/1467610167.html

Θα ήθελα τις απόψεις σας εάν κάποιος το έχει πάρει το συγκεκριμένο και γενικά τις απόψεις για Κινέζικα tablet.

Επίσης θέλω εάν τελικά το πάρω να κάνω shipping με EMS, υπάρχει κάποιο θέμα όσο αφορά το τελωνείο γιατί διάβασα ότι άλλαξε ο νόμος για εισαγωγές από τρίτες χώρες.

Ευχαριστώ πολύ

Edited by ArtOfMoz

Παιδιά γιατί στα tablets προτιμώνται τα dual core απο τα quad core...???

Ή μήπως κατάλαβα λάθος...???

Για εναν που θέλει ενα tablet για τα βασικά μέχρι το πολύ 150 ευρώ, ποιό θα προτείνατε...???

Απλά να έχει γρήγορο internet, να δείχνει οτι αντέχει στο χρόνο(δεν είναι gadgetakias για να αλλάξει σε 1 χρόνο), αυτονομία καλή, 9-10'' γιατί είναι και μεγάλος άνθρωπος και καλή ανάλυση.

Από ότι διαβάζω και έχω δει σε άλλη αντίστοιχη Α31s (onda v711s), μια χαρά, σφεντόνα σε όλα. Το περιμένω, οπως και μια μπαταρία 4500mAh που θα βάλω γινα λύσω το θέμα της μικρής αυτονομίας...

Την μεγαλύτερη μπαταρία που τη βρήκες και πως την αλλάζεις; Υπάρχει κάποιος οδηγός;

Eνδιαφέρομε να αγοράσω το Ainol Novo Eternal Quad Core 10.1 http://www.merimobiles.com...p/meri7711.htm

ΕΊναι καλό το έχει πάρει κάνεις, πιο άλλο ίδιο έχετε να μου προτείνεται.

Ευχαριστώ

Τελικά μου απάντησαν ξανά από το Fastcardtech ότι το παλιό Μ6 είναι διαθέσιμο. Ελπίζω να λένε αλήθεια μιας και είναι οι μόνοι που το έχουν. Πήρα απάντηση και από το Geekbuying και ούτε αυτοί το έχουν.

Προχωρώ λοιπόν σε παραγγελία του παλιού Pipo M6 3g από το Fastcardtech και ο θεός βοηθός.

Φίλε δεν ξέρω αν το παρήγγειλες ήδη, το έχει και εδώ στην ελλάδα (σε αρκετά τσιμπημένη τιμή βέβαια!).

Παναγιώτης

Παιδια γεια σας,

ενδιαφερομαι για οικονομικό, μικρό αλλα οχι κινεζια tablet με αυτονομία 6+ ωρες ιντερνετ,hdmi και το usb ν αναγνωριζει φλασακι, κατω απο 200 ευρω.

http://www.skroutz.gr/s/3451965/Acer-Iconia-A1-810-16GB.html

Το acer iconia a1-810 ειναι καλό?

Προτασεις? Ευχαριστω.

Παιδια γεια σας,

ενδιαφερομαι για οικονομικό, μικρό αλλα οχι κινεζια tablet με αυτονομία 6+ ωρες ιντερνετ,hdmi και το usb ν αναγνωριζει φλασακι, κατω απο 200 ευρω.

http://www.skroutz.gr/s/3451965/Acer-Iconia-A1-810-16GB.html

Το acer iconia a1-810 ειναι καλό?

Προτασεις? Ευχαριστω.

Αρκετά καλό, και το W -αν θες να πας σε Windows- νομίζω ακόμα καλύτερο...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Αρκετά καλό, και το W -αν θες να πας σε Windows- νομίζω ακόμα καλύτερο...

ευχαριστω φιλε!

το w δεν εχει usb host δυστυχως. Εψαξα windows tablets, εχουν ακομα για μενα ελλειψεις.

Λεω να δωσω 170 ευρω για το iconia και τελος ετους-αρχες του αλλου , θα κανω μια πιο "σοβαρη"- μακροπροθεσμη αγοα windows tablet.

Παντως το 4/3 form factor για διαβασμα-γραψιμο ειναι καλυτερο απο 16/9, 16/10.

edit: Aπο κατα καιρους..... χουφτωματα :-) που εχω κανει, μια συσκευη στις 7,5 ιντσες με 4/3, πενακι με digitizer, που να κανει και κλησεις η εστω data, με 2 usb host και hdmi (και κατα προτιμηση windows-office, 4gb και καλύτερο Atom cpu) θα ηταν το κορυφαιο φορητο πολυμηχανημα...μπορει να γινει καποια στιγμή, μακαρι!

Edited by Defkaliwnas

Ψαχνω ενα καλο 7αρι ταμπλετ που να κοστιζει λιγο πανω απο 100 ευρω, αλλα οχι κινεζικο. Σκεφτομαι galaxy tab 3. Υπαρχει κατι καλυτερο κοντα σε αυτα τα λεφτα? Σαν 7αρι μαλλον το Nexus θα ταν το καλυτερο αλλα παει 200αρι αυτο και ξεφευγει...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ψαχνω ενα καλο 7αρι ταμπλετ που να κοστιζει λιγο πανω απο 100 ευρω, αλλα οχι κινεζικο. Σκεφτομαι galaxy tab 3. Υπαρχει κατι καλυτερο κοντα σε αυτα τα λεφτα? Σαν 7αρι μαλλον το Nexus θα ταν το καλυτερο αλλα παει 200αρι αυτο και ξεφευγει...

Κάτι τέτοιο σε καλύπτει?

I am the FireStarter

Καλημερα,ψαχνω για ενα φθηνο 7αρι η 8αρι tablet με bugdet maximum τα 80-90 ευρω!πετυχα στο ψαξιμο το συγκεκριμενο μοντελο

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/131792-f&u-etb7817 το οποιο βεβαια ανεβαινει λιγο παραπανω!τι πιστευετε αξιζει τον κοπο?το εχει καποιος να μας πει εντυπωσεις?εχετε καποια προταση στα 80-90 ευρω?υποψιν οτι θελω standard να εχει 1gb ram!

υγ!Φιλε therock ριξε του μια ματια και εσυ μιας και ειναι λιγο πανω απο τα 100 ευρω και εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα!

Δεν λεει τιμη, ειναι καλυτερο απο tab 3 7αρι?

Στο σκρουτζ το ειδα απο 69-70 ευρώ

Δε το ξέρω το tab 3, αλλα ξέρω οτι εχουν πολύ καλό σαπορτ η οκταμπιτ

I am the FireStarter

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη έχετε για το AOCOS PX103.

Βλέπω ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά , το έχει πάρει κάνεις από εσάς

Ευχαριστώ.

Ενδιαφέρομε για το συγκεκριμένο tablet http://www.ebay.com/itm/Allwinner-A23-7-Inch-Android-tablet-pc-Q88-Dual-Core-Android-4-2-WIFI-512MB-4GB-/201010655508?pt=US_Tablets&var=&hash=item2ecd2b3114 αξίζει;

επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο καλύτερο από αυτό στα 45-60 να μου προτείνετε;