Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δες και το buyincoins. η ταμπλετα απο κει βγαίνει κάπου 225€.

hdmi μπορεις να δεις στο ebay, πολυ φθηνό. όπως και κάρτα μνήμης.

τώρα το case με το keyboard δε ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσεις. ήθελα και γω να πάρω για το δικό μου και ευτυχώς δε πήρα. δε θα το χρησιμοποιούσα

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορουμε σε ταμπλετ που ΔΕΝ εχει gps να του βάλουμε κατι τέτοιο ?

Usb gps ???

http://www.ebay.com/itm/New-Globalsat-20CH-ND-100S-Mini-GPS-USB2-0-DONGLE-GPS-Receiver-/230849728613?pt=US_Tracking_Devices&hash=item35bfb75065

Μόνο bluetooth gps

αρα μια απλη leather case ετσι ισα για στηριγμα λες ξερω γω και καρτα μνημης και hdmi cable απο αλλου?ετσι με συμφερει το dealsprime που εχει δωρεαν μεταφορα αν θυμαμαι καλα.

μονο την ταμπλετα και ενα screen protection η παραγγελια δλδ ε?

το θέμα είναι ΤΙ ποιότητας κάρτα μνήμης στέλνει ;) καλύτερα πάρε μια επώνυμη class 10 από αλλού.

καλώδιο μπορείς να πάρεις με 1€. γω ανταπτορα πήρα μόνο(είχα hdmi) και με βγήκε κάτω από 1€

γενικά υπολόγισε τιμές απο δω και από κει, δες τι σε συμφέρει και πράξε ανάλογα

το θέμα είναι ΤΙ ποιότητας κάρτα μνήμης στέλνει ;) καλύτερα πάρε μια επώνυμη class 10 από αλλού.

καλώδιο μπορείς να πάρεις με 1€. γω ανταπτορα πήρα μόνο(είχα hdmi) και με βγήκε κάτω από 1€

γενικά υπολόγισε τιμές απο δω και από κει, δες τι σε συμφέρει και πράξε ανάλογα

ok θα το παραγγειλω αυριο χωρισ πολλα πολλα και οποιος μπορει εδω μεσα ασ μου δωσει πλξροφοριες η sites να παραγγειλω και ολα τα γυρω γυρω.καρτες καλωδια μια καλη δερματινη θηκη και οτιδηποτε αλλο,,χεχεχε

μπες ebay, δες τι θες να παρεις και αγορασε τα!

θήκη μπορείς να πάρεις ότι θέλεις, σε καλή τιμή.

ρώτα και στο buyincoins αν εχουν καμιά και αν μπορούν να στην κανουν δώρο.

το βαζω και εδω γιατι στο τοπικ του m6 δεν ειδα φως.:p

Λοιπον παιδια ηρθε και η δικη μου ωρα.

αυριο φορτωνω την καρτα και παραγγελνω το m6 3g .

προτεινετε μου ξανα μαγαζι ,αξιοπιστο φθηνο (κουπονια εκπτωσεις και λοιπα) και απροβληματιστα μηχανηματα.

ξερω δεν υπαρχει το τελειο αλλα καποιο που να σασ εβγαλε αρκετες φορες ασπροπροσωπους και που τον τελευταιο καιρο εχει καλες κριτικεσ.και πολυ σημαντικο το freeshiping chinaξερω γω που μερικα το εχουν δωρεαν.

τα προσθετα που θελω ειναι :

16GB Memory Card,

HDMI Cable,

Keyboard Case, (λετε περιττο??)

Screen Proτεction..

Mε ολα τα παραπανω η αγορα απο dealsprime μου βγαινει 257 EURO..χωρις κουπονια χωρισ τιποτα.

και για εδω οι παρατηρησεις σασ ειναι ευπροσδεκτεσ ..

ευχαριστω...η αγορα επαναλαμβανω θα γινει αυριο.

dealsprime, κάνε like στη σελίδα τους στο fb και έχουν -3% έκπτωση.

Όσοι έχουμε παραγγείλει από εκεί - μαζί και εγώ - δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Η δωρεάν μέθοδος αποστολής είναι 1st class Singapore Post (RFxxxxxxxx) και γενικά στέλνουν σύντομα.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

ωραιος φροντιερ.. μου προτειναν ολα τα περιφερειακα να τα βρω απο ebay αλλα ηθελα να σ ρωτησω για leather case για μεταφορα τι γνωμη εχεις.?

επεισης ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω που εχει να κανει με την αγορα το δεμα και την αποστολη του?

αα επεισης κανα κουπονι για extra εκπτωση ξερει κανεις???

ωραιος φροντιερ.. μου προτειναν ολα τα περιφερειακα να τα βρω απο ebay αλλα ηθελα να σ ρωτησω για leather case για μεταφορα τι γνωμη εχεις.?

επεισης ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω που εχει να κανει με την αγορα το δεμα και την αποστολη του?

Δεν αγόρασα θήκη από εκεί, τους ζήτησα να μου δώσουν τη δωρεάν (από νεοπρένιο) που δίνουν.

Η θήκη αυτή με καλύπτει για τη μεταφορά του tablet (μέσα σε τσάντα).

αα επεισης κανα κουπονι για extra εκπτωση ξερει κανεις???

Όχι.

Μπορούμε σε ταμπλέτα να συνδέσουμε στικάκι για ιντερνετ και να χρησιμοποιήσουμε το ιντερνετ που έχει μεσα η καρτα ?

Δλδ , εννοώ εχεις μια καρτα f2g και θα βάζω καθε μηνα 5 ευρω για 500 mb.(χρηση σαν κινητό.)

Γινεται αυτό στις ταμπλέτες ?

Έχεις 2 επιλογές.

Ή συνδέεις απευθείας το στικάκι πάνω, αν υποστηρίζει OTG το τάμπλετ και με την προϋπόθεση ότι παίζει με το ppp widget, που το βρίσκεις στο play store.

Ή παίρνεις ένα 3g wifi router και συνδέεις εκεί το στικάκι, αν είναι συμβατό με το wifi router και δίνεις ίντερνετ στο tablet μέσω wifi.

Αφού δοκίμασα και τα 2, τελικά πιο πολύ καιρό έδινα στο τάμπλετ μου με τον 2ο τρόπο, αφού έτσι συνδέω ταυτόχρονα και το κινητό μου και όσες άλλες συσκευές έχω τριγύρω .

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μολις το παρηγγειλα το m6 τελικα.

μονο με ενα screen protector και βγηκε κατι λιγοτερο απο 220 ευρω.

κατ αρχην τωρα περιμενω το mail οτι μου το στελνουνε ε?αυριο να υποθεσω?

και επειτα θελω να μουπροτεινετε αν υπαρχει καποιοσ στο ebay που να πουλαει ολα τα περιφερειακα που θα χρειαστω για να μην μπλεκω με πολλεσ παραγγελιες.ακομα και ελληνικο μαγαζι οκ πιστεθω θα ειναι.

μιλαω για καρτα μνημης και οτι καλωδια χρειαζομαι η οτιδηποτε κανει για το ταμπλετακι αυτο

αντε να δουμε..χεχε

Έχεις 2 επιλογές.

Ή συνδέεις απευθείας το στικάκι πάνω, αν υποστηρίζει OTG το τάμπλετ και με την προϋπόθεση ότι παίζει με το ppp widget, που το βρίσκεις στο play store.

Ή παίρνεις ένα 3g wifi router και συνδέεις εκεί το στικάκι, αν είναι συμβατό με το wifi router και δίνεις ίντερνετ στο tablet μέσω wifi.

Αφού δοκίμασα και τα 2, τελικά πιο πολύ καιρό έδινα στο τάμπλετ μου με τον 2ο τρόπο, αφού έτσι συνδέω ταυτόχρονα και το κινητό μου και όσες άλλες συσκευές έχω τριγύρω .

Πρεπει η σιμ να ειναι καθαρα για ιντερνετ ?

Η αν βαλεςι μια σιμ με νουμερο κανονικο και βαλεις 5 ευρω 500 μβ μπορεις να ταχρησιμοποιήσεις σαν ιντερνετ η όχι ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αν βαλεςι μια σιμ με νουμερο κανονικο και βαλεις 5 ευρω 500 μβ μπορεις να ταχρησιμοποιήσεις σαν ιντερνετ η όχι ?

Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις.

Εχω μια Frog, με ενεργό το πακέτο των δωρεάν 1.5GB για 15 ημέρες τον Αύγουστο, στο M6 3G (από αυτό γράφω αυτή τη στιγμή).

pipo u8 και το vido/yuandao mini one , πάντως περιμένω το pipo u8 , οπότε μπορώ να γράψω κανα δυο πραγματάκια όταν θα έρθει ...

Ευχαριστώ, αναμένω με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σου

Edit: τώρα είδα το σχετικό νήμα που ξεκινησες χτες

Edited by alexandr0s
Alex

Οποιαδήποτε sim κάνει, αρκεί να είναι ξεκλείδωτο το στικακι ή να κάνει για αυτή την sim.

Μην πάρεις δηλαδή sim της cosmote και την βάλεις σε στικακι που είναι κλειδωμένο σε Vodafone.

Το ρισκο είναι βασικά στο αν θα παίξει το στικακι με το ταμπλετ, καθώς δεν είναι με όλα συμβατά.

Amazon Fire stick 4k max

Οποιαδήποτε sim κάνει, αρκεί να είναι ξεκλείδωτο το στικακι ή να κάνει για αυτή την sim.

Μην πάρεις δηλαδή sim της cosmote και την βάλεις σε στικακι που είναι κλειδωμένο σε Vodafone.

Το ρισκο είναι βασικά στο αν θα παίξει το στικακι με το ταμπλετ, καθώς δεν είναι με όλα συμβατά.

Δλδ , εγω εχω απο παλια 2 στικακια της βονταφον .

Αν βαλω το στικάκι με μια καρτα cu στην οποία θα βάλω ιντερνετ 500 mb με χ λεφτά , θα έχω 500 mb στη ταμπλέτα σωστά ?

Αλλιως θα πρεπει να προμηθευτώ απο ebay κανενα στικάκι ξεκλείδωτο σωστά ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δλδ , εγω εχω απο παλια 2 στικακια της βονταφον .

Αν βαλω το στικάκι με μια καρτα cu στην οποία θα βάλω ιντερνετ 500 mb με χ λεφτά , θα έχω 500 mb στη ταμπλέτα σωστά ?

Αλλιως θα πρεπει να προμηθευτώ απο ebay κανενα στικάκι ξεκλείδωτο σωστά ?

Ποια στικάκια έχεις; Μάρκα μοντέλο

Ποια στικάκια έχεις; Μάρκα μοντέλο

Δεν θυμαμαι δεν τα έχω μαζι μου τωρα.

Το ενα παντως ειναι το φοιτητικό στικάκι που έδιναν με υπολογιστες δώρο και το άλλο ειναι απο συνδεση που ειχα παλια.

Μοντέλα αυριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια χαρά,

ψάχνοντας για 10'' τετραπύρηνο τάμπλετ έχω βρει τα

Pipo M9προ

Cube GT2

Pipo M6 3G

κάποιο άλλο ??

έχετε να κάνετε κάποια πρόταση πάνω σε αυτά?

ευχαριστώ!

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Γεια χαρά,

ψάχνοντας για 10'' τετραπύρηνο τάμπλετ έχω βρει τα

Pipo M9προ

Cube GT2

Pipo M6 3G

κάποιο άλλο ??

έχετε να κάνετε κάποια πρόταση πάνω σε αυτά?

ευχαριστώ!

Και εγώ μεταξύ των 2 πρώτων είμαι, αλλά γύρω στα 190-200€ που κοστίζουν, δεν τα δίνω για κινέζικο.

Πάντως εφόσον έχουν το ίδιο hardware και ψήνεσαι να τα δώσεις τα λεφτά, βλέπω ότι οι περισσότεροι θεωρούν το M9Pro ως πιο ποιοτικό.

Amazon Fire stick 4k max

Και εγώ μεταξύ των 2 πρώτων είμαι, αλλά γύρω στα 190-200€ που κοστίζουν, δεν τα δίνω για κινέζικο.

Πάντως εφόσον έχουν το ίδιο hardware και ψήνεσαι να τα δώσεις τα λεφτά, βλέπω ότι οι περισσότεροι θεωρούν το M9Pro ως πιο ποιοτικό.

Και εγω ψαχνομαι αλλα οχι τοσα λεφτά για κινεζικο. Μεχρι 120 περίπου.

Ειμαι ανάμεσα στα :

1. Ainol hero 1 είτε 2 . (Ειδα στο θεμα του ομως οτι εχουν προβληματα πολλα απο αυτα.)

2. Τι άλλο προτείνεται ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω επειδη ψαχνομαι σε αυτα τα λεφτα στο ainol novo hero 1 με βλεπω να καταληγω.

Δεν βλεπω καποιο αλλο 10αρι να αξιζει σε αυτα τα λεφτα.