sotirakiss Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 sotirakiss said: Τελικα το Ramos W30HD Quad Core 10.1 ειχε σταλει δεν προλαβα να το ακυρωσω,ελπιζω να μην ειναι epic fail η αγορα του και τα bug's που εχει να στρωσουν με καποια updates,για να δουμε! Κυκλοφορησε απο την Ramos update για το W30HD Quad Core 10.1 οι πρωτες εντυπωσεις απο χρηστες που διαβασα ειναι πολυ θετικες. Critical update: 1. Updated video decoder driver, optimized online play video apk compatibility to solve the problem ppsHD, pptvHD, youtube and other clients that could not play Video. 2. Optimize charging efficiency and battery management to reduce the power consumption 3. Optimize the WIFI performance and improve sleep policy, When tablet sleeps you can set WIFI so it doesn't shut down. 4. System stability optimization as well as a number of other bug corrections 5. Reset: Reset time modified to 10 seconds Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 sotirakiss said: Κυκλοφορησε απο την Ramos update για το W30HD Quad Core 10.1 οι πρωτες εντυπωσεις απο χρηστες που διαβασα ειναι πολυ θετικες. Critical update: 1. Updated video decoder driver, optimized online play video apk compatibility to solve the problem ppsHD, pptvHD, youtube and other clients that could not play Video. 2. Optimize charging efficiency and battery management to reduce the power consumption 3. Optimize the WIFI performance and improve sleep policy, When tablet sleeps you can set WIFI so it doesn't shut down. 4. System stability optimization as well as a number of other bug corrections 5. Reset: Reset time modified to 10 seconds Το νέο firmware έχει πράγματι διορθώσει το πρόβλημα με το YouTube video. Παραμένουν τα προβλήματα με τα location services, gmail, googlesearch και παιχνίδια της Gameloft. Για αυτά τα προβλήματα έχω φτιάξει αυτό το patch. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Για ελληνικό πληκτρολόγιο εγκαταστήστε αυτό το patch. Για να γίνετε root εγκαταστήστε αυτό το patch. Όλα τα patches εγκαθίστανται από CWM recovery. Για να μπείτε σε recovery: Σβήστε το tablet. Κρατείστε πατημένα τα Volume+, Volume-, Power ταυτόχρονα. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Καλημέρα! Είχα το fire που ηταν παρα πολυ καλο αλλα το εδωσα σε ενα φιλο. Τωρα θελω με αυτα τα λεφτα να παρω 2 πιο οικονομικα (με εφαγε η αδερφη!) μιας και η χρηση που το κανω ειναι ιντερνετ, εβοοκς, απλα χαζοπαιχνιδα για να περναει η ωρα(οχι τπτ βαρυ τυπου gameloft) και καμια ταινιούλα σπανια. Το σημαντικοτερο ειναι ο flash 11 για να παιζει βιντεο απ ολα τα σαιτ. Θελω να μου προτεινεται καποιο αξιο. Επισης το αν εχει υποστηριξη επισημη η απο την κοινοτητα θα με ενδιεφερε (οχι τρελα πραγματα, απλα καποια ρομ που να εχουν αντιμετωπιστει τα bugs) Αυτα που εχω δει ειναι το pipo s1, onda V702 και Window n70s. επισης το Hyundai Hold X700 το εχει προσφορα το pandawill στα 90$(που εχει και ips). καθε αλλη προταση δεκτη (μεχρι 80-90 ευρω!) Edited February 21, 2013 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 That looks promising..... http://www.cube-tablet.com/news/cube-peas-u30gt2-peas-2-sumsung-note-10-1/ Στα 200ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 cygamer said: That looks promising..... http://www.cube-tablet.com/news/cube-peas-u30gt2-peas-2-sumsung-note-10-1/ Στα 200ευρω Με τίποτα Cube, χειρότερη μάρκα δεν υπάρχει! Αλλάζει τα specs για πλάκα και καταλήγεις να μη ξέρεις τι παίρνεις (προϊστορία με U30GT, U23 και άλλα μοντέλα της στο παρελθόν). Και το συγκεκριμένο site (όλη η οικογένεια όπως ainol-novo.com, ramos-tablet.com) είναι ό,τι να'ναι. Αν βγει από καμιά PiPO ή άλλη πιο αξιόπιστη εταιρία, ίσως τα specs του ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Χτες το βράδυ βρήκα σε καλη τιμή ενα Samsung Galaxy Tab 2 10.1 αλλά έχω ψιλοαπογοητευτει με την οθόνη του(την απεικόνιση κι όχι το μέγεθος).Φοβόμουν να πάρω Κινεζικό με όσα έχω διαβάσει κατα καιρους και προτιμησα ενα επωνυμο . Όμως μου βγήκε λίγο μάπα το καπουζι... Η ανάλυση 1280x800 στις 10.1" είναι ψιλοχαλια κι ο διπυρηνος δείχνει ψιλοαργος.Εκτός κι αν έχω τόσο πολύ καλομαθει με το galaxy s3 και το nexus 7. Του φορεσα cm10,1 και κάπως το χω σωσει το πράμα με την ταχύτητα αλλά και παλι κάτι με χαλάει. Κάτι καλυτερο σε Κινεζικό απο Ελλαδα; στις 10.1";Για note 10.1 και nexus 10 δυστυχώς δεν παιζουν λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 panosfx said: Χτες το βράδυ βρήκα σε καλη τιμή ενα Samsung Galaxy Tab 2 10.1 αλλά έχω ψιλοαπογοητευτει με την οθόνη του(την απεικόνιση κι όχι το μέγεθος).Φοβόμουν να πάρω Κινεζικό με όσα έχω διαβάσει κατα καιρους και προτιμησα ενα επωνυμο . Όμως μου βγήκε λίγο μάπα το καπουζι... Η ανάλυση 1280x800 στις 10.1" είναι ψιλοχαλια κι ο διπυρηνος δείχνει ψιλοαργος.Εκτός κι αν έχω τόσο πολύ καλομαθει με το galaxy s3 και το nexus 7. Του φορεσα cm10,1 και κάπως το χω σωσει το πράμα με την ταχύτητα αλλά και παλι κάτι με χαλάει. Κάτι καλυτερο σε Κινεζικό απο Ελλαδα; στις 10.1";Για note 10.1 και nexus 10 δυστυχώς δεν παιζουν λεφτά... Έχεις πολλές απαιτήσεις μάλλον δεν νομίζω ότι θα σε καλύψει κάτι, αν θεωρείς το gt10.1 αργό (:blink::wacko:). Ψάξε για τετραπύρηνα κινέζικα με οθόνη retina ή τα 10άρια που θα βγουν σύντομαι με 1920x1200 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 gerstavros2 said: Έχεις πολλές απαιτήσεις μάλλον δεν νομίζω ότι θα σε καλύψει κάτι, αν θεωρείς το gt10.1 αργό (:blink::wacko:). Ψάξε για τετραπύρηνα κινέζικα με οθόνη retina ή τα 10άρια που θα βγουν σύντομαι με 1920x1200 Θα αξίζουν όμως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 gechro said: Θα αξίζουν όμως??? τι εννοείς; το x900 πάντως φαίνεται να αξίζει. δες το σχετικό θρεντ για περισσότερα Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 alexandr0s said: τι εννοείς; το x900 πάντως φαίνεται να αξίζει. δες το σχετικό θρεντ για περισσότερα ΑΠλα ακουω πως λογω μεγαλύτερης ανάλυσης θα καταναλώνουν γρηγορότερα μπαταρια, και δεν εχουν δοκιμαστει να δουμε αλλα πιθανα θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Πηρα το galaxy tab 2 γιατι σκεφτηκα πως ενα διπυρηνο θα παιζει καλυτερα σε πιο χαμηλη αναλυση(π.χ. 1280x800). Τωρα αν παιζει καλυτερα το X900 απο το galaxy tab 2 τοτε αξιζει. Παντως περα απο ολα νομιζα πως το Samsung θα εχει και καλυτερη υποστηριξη στους XDA αλλα αγγουρια...Πεθαμενα πραγματα και παλι καλα που υπαρχει η cm 10.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 gechro said: ΑΠλα ακουω πως λογω μεγαλύτερης ανάλυσης θα καταναλώνουν γρηγορότερα μπαταρια, και δεν εχουν δοκιμαστει να δουμε αλλα πιθανα θεματα Η μπαταρία του Χ900 κρατά άνετα 8+ ώρες με βαριά χρήση (Youtube), θέματα με ασυμβατότητες εφαρμογών δεν έχω συναντήσει. Είναι λίγο βαρύ σε σχέση με τα περισσότερα πλαστικά tablets που χρησιμοποιούν, αλλά είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα κατασκευής. Και η οθόνη είναι Samsung, μακράν καλύτερη όλων :D Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Frontier said: Η μπαταρία του Χ900 κρατά άνετα 8+ ώρες με βαριά χρήση (Youtube), θέματα με ασυμβατότητες εφαρμογών δεν έχω συναντήσει. Είναι λίγο βαρύ σε σχέση με τα περισσότερα πλαστικά tablets που χρησιμοποιούν, αλλά είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα κατασκευής. Και η οθόνη είναι Samsung, μακράν καλύτερη όλων :D Sd καρτα παίρνει? Για Hdmi νομίζω πως δεν ε? Αυτο με κολλάει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 gechro said: ΑΠλα ακουω πως λογω μεγαλύτερης ανάλυσης θα καταναλώνουν γρηγορότερα μπαταρια, και δεν εχουν δοκιμαστει να δουμε αλλα πιθανα θεματααυτά που λες έχουν δοκιμαστει, αλλά δεν σου κάνουν, αφού θεωρείς τον TI OMAP 4450 του galaxy tab 2 αργό. Προφανώς θες κάτι πολύ δυνατότερο απ τα rk3066 που βγάζουν 12000 σε antutu, επομένως περίμενε τα τετραπύρηνα rockchip που σου πα. gechro said: Sd καρτα παίρνει? Για Hdmi νομίζω πως δεν ε? Αυτο με κολλάει λίγο κάρτες μνήμης όλα παίρνουν. τα υπάρχοντα retina 9.7 2048x1536 δεν έχουν hdmi. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) gerstavros2 said: αυτά που λες έχουν δοκιμαστει, αλλά δεν σου κάνουν, αφού θεωρείς τον TI OMAP 4450 του galaxy tab 2 αργό. Προφανώς θες κάτι πολύ δυνατότερο απ τα rk3066 που βγάζουν 12000 σε antutu, επομένως περίμενε τα τετραπύρηνα rockchip που σου πα. Δεν είμαι εγω που θεωρω το samsung αργο...μας μπέρδεψες:lol: Μιας και την πάτησα 2 φορές με το cube αποφάσισα να παίξω στην ιδια κατηγορία και είμαι ανάμεσα στο Window n101 I Window n101 II Ainol Novo Hero Ξέρει κανείς να μου πει Ποιο είναι καλύτερο σε μπαταρία (θα ήθελα κατι αντίστοιχο το cube) wfi? Επίσης ο Amlogic 8726-M6, 1.5GHz είναι καλύτερος από Rockchip RK3066 ? Ευχαριστω Edited February 23, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 gechro said: Δεν είμαι εγω που θεωρω το samsung αργο...μας μπέρδεψες:lol: δεν πειράζει :p Πάντως έχουν πολύ καλή αυτονομία τα retina με 10000mAh μπαταρία! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 gerstavros2 said: δεν πειράζει :p Πάντως έχουν πολύ καλή αυτονομία τα retina με 10000mAh μπαταρία! Εχεις κανενα καλο υποψιν αλλά 10,1 '' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 gechro said: Εχεις κανενα καλο υποψιν αλλά 10,1 '' όχι, τα ρετινα ειναι 9.7". Σε 10.1 η μεγαλύτερη ανάλυση στα φθηνά είναι 1280x800. Παραπάνω νομίζω έχει μόνο το huawei mediapad (1920x1200), αλλά είναι τούμπανο, και πολύ ακριβό. Περίμενε να δούμε το νέο Cube U30gt2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 gechro said: Μιας και την πάτησα 2 φορές με το cube αποφάσισα να παίξω στην ιδια κατηγορία και είμαι ανάμεσα στο Window n101 I Window n101 II Ainol Novo Hero Εσύ πας γυρεύοντας. Δεν κοιτάς καλύτερα το Ployer Momo 12; Γκούγκλαρέ το να δεις κριτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) PANKAN said: Εσύ πας γυρεύοντας. Δεν κοιτάς καλύτερα το Ployer Momo 12; Γκούγκλαρέ το να δεις κριτικές. χαχαχα πάντως νόμιζα οτι το window ειναι καλό. Το ployer momo εχω την εντυπωση οτι δεν εχει καλη μπαταρια...(και για ενα αλλο ployer οχι το 12 είχα διαβασει οτι για να φορτισει θέλει πάνω απο 12 ωρες) Edited February 23, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) gechro said: Το ployer momo εχω την εντυπωση οτι δεν εχει καλη μπαταρια...(και για ενα αλλο ployer οχι το 12 είχα διαβασει οτι για να φορτισει θέλει πάνω απο 12 ωρες) Αντιγράφω την αναφορά του Roman για τη μπαταρία. Δεν ξεχνώ βέβαια ότι ο Roman πουλάει το συγκεκριμένο μηχάνημα. Πάντως κρίνοντας από παλαιότερες αναφορές του θα τον εμπισστευόμουν: Battery Test update! PASSED! It did kind of pass by the skin of its teeth first go around. However I am not sure if I had a full charge to begin with. I will be testing again tomorrow. Modded firmware works beatifully. However the keyboard has the annoying ICS click sounds instead of the more pleasurable and muted Jelly Bean click sounds. I am going to fix that as well... Anyhow, the battery test was: 75% screen brightness, Wifi connected and the screen on the whole time. It ran for about 5.5 hours. My cut-off is usually 5 hours and I will fudge a bit if I really like the device and it comes in at like 4 hours 45 minutes. So this unit definitely and clearly passed. I want to give it one more go though tomorrow after it has charged all evening. Anyhow, the battery performed pretty much exactly as expected for a 6000 mAh cell. Lest anyone complaint about me running it at 75% brightness (rather than 100%) let me just state you haven't seen these screens. They are "super bright" to say the least. The M3 (which i consider to have a good screen) is not nearly as bright at 100% as these units are. So lowering to 75% makes the test "even" and fair. My N90 II tablet has a screen about as bright as this one and it is the same way. I use it at 50% most of the time and I have had that unit for 3 months now. The reason it is my primary tablet? Great Wifi, it is SLIM and LIGHT, and the screen is bright enough that I can use it in the car during the day. I can't express how much of a difference it makes in your use of a device if it is well designed and aesthetically pleasing. Regards, Roman Δες και τις συζητήσεις στο vondroid και στο slatedroid Edited February 23, 2013 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 gechro said: Δεν είμαι εγω που θεωρω το samsung αργο...μας μπέρδεψες:lol: Μιας και την πάτησα 2 φορές με το cube αποφάσισα να παίξω στην ιδια κατηγορία και είμαι ανάμεσα στο Window n101 I Window n101 II Ainol Novo Hero Ξέρει κανείς να μου πει Ποιο είναι καλύτερο σε μπαταρία (θα ήθελα κατι αντίστοιχο το cube) wfi? Επίσης ο Amlogic 8726-M6, 1.5GHz είναι καλύτερος από Rockchip RK3066 ? Ευχαριστω Θα σου πρότεινα το Window. Δες τις διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων και κρίνε. Αν θες δυνατά ηχεία και στιβαρή κατασκευή, το πρώτο, αν θες δυνατό WiFi, το δεύτερο. Πολύ αξιόπιστο μηχανημα. O Amlogic 8726-M6 είναι πιο αργός απ το Rk3066 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 To PIPO M9 το έχει "ψάξει" κανείς ? Τα specs του, μου φαίνονται ο τέλειος συνδιασμός 4πύρινη CPU RK3188, 1.8 MHz A9 4πύρινη GPU MALI 400 2 GB RAM 16 GB (εδω τα χαλάει λίγο...θα ήθελα τα 32GB) WiFi, Bluetooth, HDMI, USB2, OTG κλπ 2MP camera frontg / 5MP camera back 7800 mAh μπαταρία και 249,99 $ Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 mourgolykos said: To PIPO M9 το έχει "ψάξει" κανείς ? Τα specs του, μου φαίνονται ο τέλειος συνδιασμός 4πύρινη CPU RK3188, 1.8 MHz A9 4πύρινη GPU MALI 400 2 GB RAM 16 GB (εδω τα χαλάει λίγο...θα ήθελα τα 32GB) WiFi, Bluetooth, HDMI, USB2, OTG κλπ 2MP camera frontg / 5MP camera back 7800 mAh μπαταρία και 249,99 $Έχει κυκλοφορήσει ή είναι σαν το Cube u30gt2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 mourgolykos said: To PIPO M9 το έχει "ψάξει" κανείς ? Τα specs του, μου φαίνονται ο τέλειος συνδιασμός 4πύρινη CPU RK3188, 1.8 MHz A9 4πύρινη GPU MALI 400 2 GB RAM 16 GB (εδω τα χαλάει λίγο...θα ήθελα τα 32GB) WiFi, Bluetooth, HDMI, USB2, OTG κλπ 2MP camera frontg / 5MP camera back 7800 mAh μπαταρία και 249,99 $ νομιζω ότι το συγκεκριμένο δείχνει ιδανικό και οι πρώτες εντυπώσεις στα reviews στα ξένα site μιλάνε για εκπληκτική οθόνη δεύτερης γενιάς που φτανει επίπεδα iPad. Κυκλοφορεί στα τέλη αυτής της εβδομαδας όμως οπότε μέχρι να το παραλάβουν οι πρώτοι για εντυπώσεις έχουμε καιρό. Αλλά γενικά πλέον το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ m9 και cube u30-2. Κι ο καλύτερος κερδίζει...! '' Besides the huge enhancement of CPU, Pipo M9 will equip the most wonderful 10.1 inch screen. The screen is provided by HannStar, it applies the second generation IPS technology, its size is 10.1 inch with aspect ratio of 16:10, resolution of 1280*800. With these features, the color display will be more really, the view angle will be more wide, and the brightness even up to 650nit, it’s 2 times of other tablets’ screen.'' οπότε αν αυτό ισχύει αντισταθμίζει την έλειψη retinas. Μένει να αποδειχτούν και στη πράξη όλα αυτα βέβαια Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts