Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλο ειναι πραγματικα αλλα θελω HDMI για να το συνδεω με TV να βλεπω καμια ταινια.Αν εχει δοκιμασει κανεις usb σε hdmi και δουλευει ας το γραψει να ξερουμε.

δυστυχώς όχι

Ελα ρε συ τα ειπαμε και στο νημα για το Cube.Δεν ηταν δικο τους θεμα η Chinapost τα εκανε μανταρα και το εστειλε αλλου για αλλου.Ετσι μου ειπανε τελος παντων και αποφασισαν να μου κανουν refund τα λεφτα μου γιαυτο ειμαι στο ψαξιμο τωρα.Εχω ψιλοκαταληξει στο Pipo M1 λογω του καλου ονοματος που εχει και απο κει και περα βλεπω το Pipo M3 και ας το ρισκαρω και τελευταιο το Ainol Hero το 1 γιατι θελω και bluetooth.Απλα για το Hero δεν ξερω αν η καρτα γραφικων που εχει σηκωνει ανετα κανα παιχνιδακι και HD movies.Ξερει κανεις παρεμπιπτόντως αν η καμερα του M1 που θεωρητικα ειναι 5mp τραβαει αξιοπρεπεις φωτογραφιες?

ααα, τότε οκ. το hero έχει μέτριες επιδόσεις σε παιχνιδια, όπως και το fire, λόγω κατώτερου τσιπ γραφικών. εγώ για δεκάρι προτείνω το yandao n101 1

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το εχω γραψει και το thread του Cube ρε συ..Χαλασε η συνδεσμολογια της μπαταριας και μου αναγνωριζε μονο την μια (προφανως) αφου εσβηνε στο 50% και μου εβγαλε προβλημα η οθονη.Εναν λεκε σαν υγρο απο τη μεσα μερια που οταν το πατουσες σε εκεινο το σημειο ανοιγε και εκλεινε και με το backlight αλλου ηταν πιο εντονο αλλου πιο θαμπο...Κατα τα αλλα μια χαρα :lol: Το χω στειλει ηδη πισω εδω και 2 μηνες και περιμενω refund

Μα και εγω γιαυτο τσατιζομαι γιατι πλεον ολα μα ολα εχουν απο ενα προβλημα και δεν ξερεις τι λαχειο θα σου πεσει!Κοιτουσα και τα N101 οπως ειπες αλλα και εκει χαμος γινεται!Αλλα με μετταλικα καπακια πισω αλλα με πλαστικα,αλλα με καλο Wifi αλλα με μαπα!Ε δεν ειναι κατασταση αυτη!Νταξ τα retina display δεν τα κοιταω καν αφου εχουν ακομα δρομο μπροστα τους...Αλλα ρε γμτ να μη μπορεις να βρεις ενα tablet της προκοπης?

Δεν έχει το Ν101 χειρότερο WiFi από τα υπόλοιπα κινέζικα ταμπλετ, οπότε μην σε νοιάζει ποιο καπάκι θα έχει.

Αρκεί που είναι στάνταρ με Ips, Bt και κάνει αυτά που λέει. Και με καλύτερο design για μένα απο τα άλλα αντίστοιχα 10αρια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ααα, τότε οκ. το hero έχει μέτριες επιδόσεις σε παιχνιδια, όπως και το fire, λόγω κατώτερου τσιπ γραφικών. εγώ για δεκάρι προτείνω το yandao n101 1

Κοιτα δεν εννοω τρελλα 3D παιχνιδια και ετσι.Ετσι και αλλιως το tablet ειναι για την γυναικα(σοβαρα τωρα :lol:) οποτε τι παιχνιδι να παιξει?Κανα pop corny , subway surfers και τετοια.Ουτε αυτα τα παιζει καλα δλδ?

Δεν έχει το Ν101 χειρότερο WiFi από τα υπόλοιπα κινέζικα ταμπλετ, οπότε μην σε νοιάζει ποιο καπάκι θα έχει.

Αρκεί που είναι στάνταρ με Ips, Bt και κάνει αυτά που λέει. Και με καλύτερο design για μένα απο τα άλλα αντίστοιχα 10αρια.

Το ειδαμε και αυτο και κατεληξα στο Ν101 ΙΙ με το πλαστικο πισω καπακι που πουλιεται πλεον παντου.Ουσιαστικα ιδιο με το Cube.Δε ξερω εχω απογοητευτει και πλεον σκεφτομαι και τα χαμενα λεφτα αν κατι παει στραβα (ξανα).Εχασα ηδη 20 ευρω και 2 μηνες με το Cube.Αν γινει καμια στραβη και τωρα θα παω να παρω κανα Nexus 10 να ησυχασω.Ετσι προσανατολιζομαι στο Pipo M1 κυριως για την αξιοπιστια του.Οι 9,7 εχουν μεγαλη διαφορα με τις 10.1??Απο κει και περα αν το Hero παιζει αξιοπρεπως καποια νορμαλ παιχνιδια μπορει να παω και σε αυτο

Κοιτα δεν εννοω τρελλα 3D παιχνιδια και ετσι.Ετσι και αλλιως το tablet ειναι για την γυναικα(σοβαρα τωρα :lol:) οποτε τι παιχνιδι να παιξει?Κανα pop corny , subway surfers και τετοια.Ουτε αυτα τα παιζει καλα δλδ

Μια χαρά παίζουν.

Το Fire έχει δίαυλο στα 1066ΜΗz και ρίχνει στα αυτιά σε όλα τα RK3066 στα memory transfers - με εξαίρεση το Χ900 που τρέχει και αυτό στα 1066 - και ο κάθε πυρήνας της GPU του τρέχει στα 400MHz (στον RK3066 στα 233MHz). Δεν είναι χρέπι, ούτε δυσκολεύεται σε video 1080p.

Αλλά δε το βρίσκεις πλέον.

Το Hero έχει το ίδιο chipset και ανάλυση, άρα παρόμοιες επιδόσεις στις 10 ίντσες.

Για τη δουλειά που το θέλεις, είναι άριστη επιλογή.

Τέλος, όλα τα AmLogic έχουν Android 4.2 & τις καλύτερες aftermarket ROMs (CM/PA), κάτι που τα RK3066 δεν πρόκειται να δουν ποτέ (εδώ καλά-καλά δεν έχουν πηγαίο κώδικα του πυρήνα).

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Μια χαρά παίζουν.

Το Fire έχει δίαυλο στα 1066ΜΗz και ρίχνει στα αυτιά σε όλα τα RK3066 στα memory transfers [...]

ρε frontier, για τα γραφικά μιλάμε. Οι διπύρηνες mali 400 των ainol είναι κατώτερες απ τις τετραπύρηνες των υπολοίπων με rk3066, και γενικά σε επιδόσεις ειναι κατώτερα, κι αυτό φαίνεται και σε βαριά παιχνιδια, και στα benchmarks. Ναι, έχουν Android 4.2 κλπ τα Amlogic, αλλά σε επιδόσεις ΔΕΝ φτάνουν τα rockchip. Κάποιος που θέλει βαριά παιχνιδια, προς το παρον παει αναγκαστικά σε rk3066 με Mali 400 mp4

Κοιτα δεν εννοω τρελλα 3D παιχνιδια και ετσι.Ετσι και αλλιως το tablet ειναι για την γυναικα(σοβαρα τωρα :lol:) οποτε τι παιχνιδι να παιξει?Κανα pop corny , subway surfers και τετοια.Ουτε αυτα τα παιζει καλα δλδ?

τέλεια τα παίζει ρε συ, σε βαριά παιχνιδια κωλώνει μόνο:p

Το ειδαμε και αυτο και κατεληξα στο Ν101 ΙΙ με το πλαστικο πισω καπακι που πουλιεται πλεον παντου.Ουσιαστικα ιδιο με το Cube.Δε ξερω εχω απογοητευτει και πλεον σκεφτομαι και τα χαμενα λεφτα αν κατι παει στραβα (ξανα).Εχασα ηδη 20 ευρω και 2 μηνες με το Cube.Αν γινει καμια στραβη και τωρα θα παω να παρω κανα Nexus 10 να ησυχασω.Ετσι προσανατολιζομαι στο Pipo M1 κυριως για την αξιοπιστια του.Οι 9,7 εχουν μεγαλη διαφορα με τις 10.1??Απο κει και περα αν το Hero παιζει αξιοπρεπως καποια νορμαλ παιχνιδια μπορει να παω και σε αυτο

Μια χαρά είναι και το N101 I, κι ας έχει αλουμινενιο καπάκι. Κι έχει καλύτερα ηχεία απ το δεύτερο.

Όσο για το Hero, μια χαρά παίζει τα περισσότερα παιχνιδια, όπως σου πα, μονο σε βαριά μεγάλα παιχνιδια έχει χαμηλό frame rate, επομένως προτίμησε το μιας κι ειναι φθηνότερο, κι η γυναίκα δεν νομίζω να θέλει να παίζει most eanted με μεγάλο frame rate:p

Η κεραία αυτή είναι για να μπεί εσωτεικά στο ταμπλετ δλδ? Εχω κι εγω πρόβλημα με το wifi...Τι προτείνεις? Για να μην το σπάσω από τα νεύρα μου πια

Δες

και αποφάσισε. Εγώ περιμένω το κατσαβίδι και σκέφτομαι πως θα μάθω χειρισμό ηλεκτροκόλησης.

Τα μεγαφωνάκια θα τα πάρω μάλλον από εδώ. Θα πάω σε ένα μαγαζί επι τόπου, με την ταμπλέτα ανοιγμένη να μετρήσω αν χωράνε.

Και επειδή η κεραία που φέρνω είναι διπλή μάλλον θα μου περισσεύει η μία. Πρέπει όμως να το δω πρώτα.

Καλο ειναι πραγματικα αλλα θελω HDMI για να το συνδεω με TV να βλεπω καμια ταινια.Αν εχει δοκιμασει κανεις usb σε hdmi και δουλευει ας το γραψει να ξερουμε.

Δες εδώ. Δεν ξέρω αν δουλεύουν.

Ξερει κανεις παρεμπιπτόντως αν η καμερα του M1 που θεωρητικα ειναι 5mp τραβαει αξιοπρεπεις φωτογραφιες?
Στο Μ1 είναι 2mp και είναι για τα μπάζα. Όπως και του cube u30gt Edited by PANKAN

Μου στειλανε προσφορά αυτό το ταμπλετhttp://www.merimobiles.com/teclast-a11-a31-quad-core-10-1-inch-ips-1280-800-with-16gb-android-4-1-hdmi_p/meri7317.htm?setCurrencyId=33 τι γνώμη έχετε;

Ενδιαφερομαι ν' αγορασω αυτο το μοντελο.

http://http://www.merimobiles.com/pipo-s2-dual-core-1-6ghz-rk3066-8-inch-1024-x-768-bluetooth-android-4-1-full-usb-hdmi-16gb_p/meri6796.htm

Αξιζει για Internet και Games?Αν οχι εχετε να μου προτεινετε αλλα σε αναλογες τιμες?

Ευχαριστω

Μου στειλανε προσφορά αυτό το ταμπλετhttp://www.merimobiles.com/teclast-a11-a31-quad-core-10-1-inch-ips-1280-800-with-16gb-android-4-1-hdmi_p/meri7317.htm?setCurrencyId=33 τι γνώμη έχετε;
Ξέχνα το. Οι τετραπύρηνοι Α31 είναι χειρότεροι απ τα υπάρχοντα διπύρηνα

φίλος ενδιαφέρεται Ainol NOVO10 Hero 2 .τη λέει παιδιά το έχει κανένας και αξίζει ?

Όχι. Τα υπαρχοντα διπύρηνα ειναι πολύ ταχύτερα

http://http://www.merimobiles.com/pipo-s2-dual-core-1-6ghz-rk3066-8-inch-1024-x-768-bluetooth-android-4-1-full-usb-hdmi-16gb_p/meri6796.htm

Αξιζει για Internet και Games?Αν οχι εχετε να μου προτεινετε αλλα σε αναλογες τιμες?

Ευχαριστω

Αξίζει, αρκετά καλό

Ευχαριστω

ploymer momo 12

λενε οτι ειναι κορυφαιο

banggood=181$

Ξέχνα το. Οι τετραπύρηνοι Α31 είναι χειρότεροι απ τα υπάρχοντα διπύρηνα

Από που το συμπεραινεις αυτό;

Το δικό μου έχει έχει Α31 και πάει σφερα..:happy:...

Από που το συμπεραινεις αυτό;

Το δικό μου έχει έχει Α31 και πάει σφερα..:happy:...

φαντασου πώς πανε τα διπυρηνα

τι βγάζεις στο antutu?

antutu?

πιο καλα πανε τα τετραπηρυνα με Α31 και ειδικα σε 3d και CPU Int

με Exynos 4412 βεβαια..εχουν φυγει

ρε frontier, για τα γραφικά μιλάμε. Οι διπύρηνες mali 400 των ainol είναι κατώτερες απ τις τετραπύρηνες των υπολοίπων με rk3066, και γενικά σε επιδόσεις ειναι κατώτερα, κι αυτό φαίνεται και σε βαριά παιχνιδια, και στα benchmarks. Ναι, έχουν Android 4.2 κλπ τα Amlogic, αλλά σε επιδόσεις ΔΕΝ φτάνουν τα rockchip. Κάποιος που θέλει βαριά παιχνιδια, προς το παρον παει αναγκαστικά σε rk3066 με Mali 400 mp4

τέλεια τα παίζει ρε συ, σε βαριά παιχνιδια κωλώνει μόνο:p

Μια χαρά είναι και το N101 I, κι ας έχει αλουμινενιο καπάκι. Κι έχει καλύτερα ηχεία απ το δεύτερο.

Όσο για το Hero, μια χαρά παίζει τα περισσότερα παιχνιδια, όπως σου πα, μονο σε βαριά μεγάλα παιχνιδια έχει χαμηλό frame rate, επομένως προτίμησε το μιας κι ειναι φθηνότερο, κι η γυναίκα δεν νομίζω να θέλει να παίζει most eanted με μεγάλο frame rate:p

Ναι αλλα καπου καπου μπορει να θελω να παιξω εγω κανα most wanted :p !Τελικα με σειρα προτεραιοτητας ειμαι σε

1.Pipo M1

2.Window N101 II

3.Ainol Hero I

Δες
και αποφάσισε. Εγώ περιμένω το κατσαβίδι και σκέφτομαι πως θα μάθω χειρισμό ηλεκτροκόλησης.

Τα μεγαφωνάκια θα τα πάρω μάλλον από εδώ. Θα πάω σε ένα μαγαζί επι τόπου, με την ταμπλέτα ανοιγμένη να μετρήσω αν χωράνε.

Και επειδή η κεραία που φέρνω είναι διπλή μάλλον θα μου περισσεύει η μία. Πρέπει όμως να το δω πρώτα.

Δες εδώ. Δεν ξέρω αν δουλεύουν.

Στο Μ1 είναι 2mp και είναι για τα μπάζα. Όπως και του cube u30gt

Μπερδευτηκα του Μ3 εννοουσα που ειναι 5mp.Αν ξερει κανεις ας πει.

Ακούω πολλά καλά τελευταία για το Ployer Momo 12. Αν προτιμάς το 10.1 να το βάλεις και αυτό στα υπόψη. Διάβασε σχολια σε ξένα φόρουμ. Εγώ θα το έβαζα 2ο μετά το Pipo M1. Δεν θα έβαζα 3ο και 4ο κανένα.

παιδιά βλέπω από εδώ και πέρα να μην είναι τόσο συνφερουσα η αγορά tablet απο κίνα συν τα πολλα προβλήματα που υπάρχουν σε όλα τα κινέζικα tablet (πόση την πατήσαμε ). επώνυμες εταιρίες έχουν κατεβαση τιμές με ωραία μηχανήματα και με εγγύηση .εγώ τέλος tablet από κίνα καλύτερα ρίξτε μια μάτια σε επώνυμα tablet με χαμηλές τιμές και με εγγύηση .

http://www.expansys.com.gr/tablet-pcs+ipads/

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/intenso-tablet-814-8/prod3880001pp/

http://www.getitnow.gr/prod/tablets/tablets/lenovo-ideatab-a2107/prod3810095pp/

:!:

Ποιο από αυτά είναι φθηνό?

Το Intenso Tablet 814 είναι επώνυμο?

Τέλος το Lenovo IdeaTab A2107 που έχει 180 ευρώ με μονοπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη 7".. μπορείς να βρεις από Κίνα στην μισή τιμή. Το μόνο θετικό που έχει το συγκεκριμένο είναι ότι παίρνει κάρτα sim.

Σίγουρα οι αγορές από Κίνα έχουν το ρίσκο τους, αλλά οι τιμές τους και τα χαρακτηριστικά τους είναι το καλύτερο vfm.

φαντασου πώς πανε τα διπυρηνα

τι βγάζεις στο antutu?

Βγάζω 13980 onda v812 χρονισμενο στα 1152ghz και φορώντας την παλιά rom. Αν βγει καμία καλή rom στο μέλλον σίγουρα θα πάει καλύτερα.

Καλησπέρα και απο μενα. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα tablet 10 ιντσων περιπου για χρηση κυριως surfing και βιντεοκλησεις skype. Θα ηθελα να ειναι τουλ 1280*800. Δεν με ενδιαφερει το gaming. Αν ειναι και smooth ακόμα καλυτερα. Μπορω να δωσω μεχρι 150 ευρώ. Υπαρχει καποια αξιολογη πρόταση? Ευχαριστώ.

Guys καταληξαμε τελικα στο Pipo MaxM1 αφου αυτο θελει η γυναικα.Πρηξε πρηξε με επεισε οτι και να της ελεγα για αλλα ''καλυτερα''..Τελος παντων εγω θα επανελθω γιατι θα κοιταξω και για μενα καποια στιγμη.Θα το παρω απο Merimobiles αφου πλεον κοιταω το φτηνοτερο λογω και της αξιοπιστιας του συγκεκριμενου tablet.Απο merimobiles αν δεν βαλω αποστολη με Singaporepost και προτιμησω την κουτρα της Chinapost θα εχω κανα προβλημα λετε με τελωνεια και τετοια?Δε νομιζω βασικα απλα ρωταω για να ειμαι καλυμμενος.

Guys καταληξαμε τελικα στο Pipo MaxM1 αφου αυτο θελει η γυναικα.Πρηξε πρηξε με επεισε οτι και να της ελεγα για αλλα ''καλυτερα''..Τελος παντων εγω θα επανελθω γιατι θα κοιταξω και για μενα καποια στιγμη.Θα το παρω απο Merimobiles αφου πλεον κοιταω το φτηνοτερο λογω και της αξιοπιστιας του συγκεκριμενου tablet.Απο merimobiles αν δεν βαλω αποστολη με Singaporepost και προτιμησω την κουτρα της Chinapost θα εχω κανα προβλημα λετε με τελωνεια και τετοια?Δε νομιζω βασικα απλα ρωταω για να ειμαι καλυμμενος.

με τελωνειο δεν ασχολησε όταν έρχεται με ταχυδρομείο. Αλλά δώσε 6€ για singapore post, ασφαλέστερο κ ταχύτερο

Καλησπέρα και απο μενα. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα tablet 10 ιντσων περιπου για χρηση κυριως surfing και βιντεοκλησεις skype. Θα ηθελα να ειναι τουλ 1280*800. Δεν με ενδιαφερει το gaming. Αν ειναι και smooth ακόμα καλυτερα. Μπορω να δωσω μεχρι 150 ευρώ. Υπαρχει καποια αξιολογη πρόταση? Ευχαριστώ.

ainol novo 10 hero

Βγάζω 13980 onda v812 χρονισμενο στα 1152ghz και φορώντας την παλιά rom. Αν βγει καμία καλή rom στο μέλλον σίγουρα θα πάει καλύτερα.
Ok λάθος μου. Άλλα είχα διαβάσει! Μήπως στα παιχνίδια πάει μέτρια; Πόσο σκορ βγάζει στα γραφικά, στο detailed score?

Ψάχνω και εγώ τα tablets...

Υπάρχει καμία καλή/φθηνή πρόταση στις 7 και 10"; Θέλω ένα για εμένα και ένα για τους γονείς της κοπέλας μου... Ψάχνομαι λιγάκι τι υπάρχει...

Απλά θέλω να έχει κάποια σοβαρή ανάλυση και να παίζει σωστά το video με την μπροστινή κάμερα στο skype (+μικρόφωνα κλπ) όπως και να μπορώ να βάλω ο,τι θέλω απο το playstore... ουσιαστικά η χρήση θα είναι browsing/facebook/skype... Να είναι αξιόπιστο όμως και αν τρέχουν και νέα firmwares δεν θα είναι άσχημα... :)

Είχα προηγούμενη εμπειρία με ένα Wopad MID 12, το κράτησα ένα μήνα και το έδωσα... :)

Ψάχνω και εγώ τα tablets...

Υπάρχει καμία καλή/φθηνή πρόταση στις 7 και 10"; Θέλω ένα για εμένα και ένα για τους γονείς της κοπέλας μου... Ψάχνομαι λιγάκι τι υπάρχει...

Απλά θέλω να έχει κάποια σοβαρή ανάλυση και να παίζει σωστά το video με την μπροστινή κάμερα στο skype (+μικρόφωνα κλπ) όπως και να μπορώ να βάλω ο,τι θέλω απο το playstore... ουσιαστικά η χρήση θα είναι browsing/facebook/skype... Να είναι αξιόπιστο όμως και αν τρέχουν και νέα firmwares δεν θα είναι άσχημα... :)

Είχα προηγούμενη εμπειρία με ένα Wopad MID 12, το κράτησα ένα μήνα και το έδωσα... :)

Window n70HD και Ainol novo 10 hero αντίστοιχα

μια χαρα!

stock 12,590 o Α31 @1280χ800

Exynos 4412 14,879 @1280χ800