PVALASIDIS Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλησπέρα! Θέλω τη γνώμη σας παιδια αν είναι δυνατόν για τμπλέτα με καμιά 200αρια Ευρώ! Είτε 10inc είτε μικρότερή! Διαφωτίστε με από δική σας ερευνα ή εμπειρία γιατί είναι η πρώτη μου και δεν έχω και μεγάλη ιδέα! Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_thess Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 παιδια εχω κανει μια παραγγελια στο ipadalternative για το ainol fire αλλα επειδη δεν υπαρχει σε στοκ θελω να την ακυρωσω.εχω πληρωσει με paypal.ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω και σε ποσεσ μερες μου επιστρεφουν τα χρηματα και μπορω να το τσεκαρω στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Το δέμα από που σου έρχεται ? Από Αγγλία ή από Ασία? Από Αγγλία, σε μια βδομάδα από την πληρωμή περίπου. Πληρώνοντας τους βάζεις και σημείωση το γιατί, δηλ. Τι παραγγέλνεις κάι διευκρίνιση να στο στείλουν από Αγγλία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 παιδια εχω κανει μια παραγγελια στο ipadalternative για το ainol fire αλλα επειδη δεν υπαρχει σε στοκ θελω να την ακυρωσω.εχω πληρωσει με paypal.ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω και σε ποσεσ μερες μου επιστρεφουν τα χρηματα και μπορω να το τσεκαρω στην καρτα? Τους στέλνεις e-mail ή από το chat τους ζητάς ακύρωση παραγγελίας - εφόσον δεν έχει φύγει - και σου επιστρέφουν τα χρήματα. Για το χρόνο επιστροφής χρημάτων θα τους ρωτήσεις και θα σου πουν. Μετά, ελέγχεις με την τράπεζά σου για την επιστροφή των χρημάτων. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Η διαφορά του iPadAlternative με το Merimobiles έχει να κάνει στο ότι ο πρώτος φέρνει αυθεντικά Κινέζικα. Να ξαναρωτήσω.... Γιατί λές ότι το merimobiles δεν έχει αυθεντικά Κινέζικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Να ξαναρωτήσω.... Γιατί λές ότι το merimobiles δεν έχει αυθεντικά Κινέζικα; Εγώ πάντως παλιά από merimobiles είχα πάρει το Ainol Aurora..... και δεν είχα κανένα πρόβλημα... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Να ξαναρωτήσω.... Γιατί λές ότι το merimobiles δεν έχει αυθεντικά Κινέζικα; Όταν είχα προπαραγγείλει το PiPO U1 τον Αύγουστο, οι μόνοι που το είχαν σε stock ήταν αυτοί, όταν η ίδια η PiPO δεν το είχε κυκλοφορήσει ακόμα (λόγω καμένων pixels στην οθόνη). Τελικά ούτε σε stock το είχαν - έκαναν pre-sell - ούτε το U1 ήταν (θα πρέπει να ανταλλάξαμε καμιά 20αριά e-mails με μια Janey όπου σε κάθε μήνυμα μου έλεγε και κάτι άλλο). Αυτό το συνάντησαν και άλλοι στο forum του sd. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Όταν είχα προπαραγγείλει το PiPO U1 τον Αύγουστο, οι μόνοι που το είχαν σε stock ήταν αυτοί, όταν η ίδια η PiPO δεν το είχε κυκλοφορήσει ακόμα (λόγω καμένων pixels στην οθόνη). Τελικά ούτε σε stock το είχαν - έκαναν pre-sell - ούτε το U1 ήταν (θα πρέπει να ανταλλάξαμε καμιά 20αριά e-mails με μια Janey όπου σε κάθε μήνυμα μου έλεγε και κάτι άλλο). Αυτό το συνάντησαν και άλλοι στο forum του sd. Για αυτό μπερδεύτηκα και σε ξαναρώτησα. Προβλήματα με merimobiles έχω διαβάσει αρκετά αλλά όχι για μαϊμούδες. Το περίεργο θα ήταν να το είχαν σε στοκ πριν το βγάλει η Πιπο. Απατεωνιες κάνουν σίγουρα. Εγώ περιμένω ενα μήνα σχεδόν για μια θήκη για το δικό μου. Το HKSZχχχχχχχ σας λέει κάτι για tracking? Στα ελτα δεν βλέπω κάτι Edit: Ήρθε σήμερα Edited October 16, 2012 by xkaliak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Για αυτό μπερδεύτηκα και σε ξαναρώτησα. Προβλήματα με merimobiles έχω διαβάσει αρκετά αλλά όχι για μαϊμούδες. Το περίεργο θα ήταν να το είχαν σε στοκ πριν το βγάλει η Πιπο. Και πως εξηγείς τότε ότι έστειλαν σε κάποιους από το sd το U1 στις 24 Αυγούστου με προβλήματα (είχα βάλει παραγγελία 27 Ιουλίου για να φανταστείς), εφόσον η PiPO δεν είχε κυκλοφορήσει κάτι; Άσε που όταν κυκλοφόρησε τέλη Αυγούστου, οι περισσότεροι dealers το είχαν από $149.99 (iPadAlternative) μέχρι $169.99 (McBub), όταν δε μαθεύτηκε ότι η μπαταρία ήταν 3200mAh έπεσε και άλλο η τιμή. Τους το είπα τότε - μέσω e-mail - και ενώ είχα ζητήσει refund (είχα πληρώσει $189.99 για το U1), έλεγαν διάφορα και προσπαθούσαν να μου προτείνουν άλλα. Τελικά έγινε το refund μετά από σχεδόν 15 ημέρες και μετά από πολλά e-mails. Απλή απορία. Απατεωνιες κάνουν σίγουρα. Εγώ περιμένω ενα μήνα σχεδόν για μια θήκη για το δικό μου. Το HKSZχχχχχχχ σας λέει κάτι για tracking? Στα ελτα δεν βλέπω κάτι Το tracking και όχι μόνο από Κίνα, αλλά και από SingPost μετά την αργία των Κινέζων, βγάζει ό,τι να'ναι. Την Παρασκευή μου έβγαζε Arrived at overseas, χθες και σήμερα μου βγάζει Dispatched to overseas και φυσικά τα ΕΛ.ΤΑ δεν το βλέπουν. Υπομονή. Edited October 16, 2012 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλημερα ενδιαφερομαι να αγοράσω ενα κινεζικο ταμπλετ μεχρι 140 ευρω.Θα ηθελα πανω απο ολα να δεχεται αν υπαρχει σε τετοια τιμη καρτα sim ωστε να το χρησιμοποιω σε 3G δικτυο.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 υπαρχει περιπτωση να σου εχει δωσει μαγαζι tracking number και να ειναι πλασματικο?ψευτικο? ειχα κανει παραγγελια απο μαγαζι,την ακυρωσα,πηρα τα λεφτα πισω και τωρα εχω μαιλ με tracking number οτι εχει αποσταλει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Και πως εξηγείς τότε ότι έστειλαν σε κάποιους από το sd το U1 στις 24 Αυγούστου με προβλήματα (είχα βάλει παραγγελία 27 Ιουλίου για να φανταστείς), εφόσον η PiPO δεν είχε κυκλοφορήσει κάτι; Μάλλον είχε δεσμεύσει κάποια τεμάχια στο εργοστάσιο και τα πούλαγε πριν λυθούν τα θέματα που είχε (με τις ευλογίες της Πιπο off the record βέβαια). Έτσι η Πιπο επίσημα δεν πουλούσε επίσημα αλλά ουσιαστικά τα εσπρωχνε στην αγορά με την βοήθεια του συγκεκριμένου εμπορα. Δυστυχώς έτσι φοβάμαι ότι θα καταλήξει και το IPadAlternative. Όσο μεγαλώνει το μαγαζί και τα φράγκα και δεν υπάρχει μυαλό, μεγαλώνει και η απόσταση μεταξύ τον πελάτη. Μακάρι να κάνω λαθος υπαρχει περιπτωση να σου εχει δωσει μαγαζι tracking number και να ειναι πλασματικο?ψευτικο? ειχα κανει παραγγελια απο μαγαζι,την ακυρωσα,πηρα τα λεφτα πισω και τωρα εχω μαιλ με tracking number οτι εχει αποσταλει!!!! Υπάρχει και το σενάριο να σου το στείλουν κανονικά από λάθος. :lol::lol: Έχει ξαναγίνει -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 16, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Μάλλον είχε δεσμεύσει κάποια τεμάχια στο εργοστάσιο και τα πούλαγε πριν λυθούν τα θέματα που είχε (με τις ευλογίες της Πιπο off the record βέβαια). Έτσι η Πιπο επίσημα δεν πουλούσε επίσημα αλλά ουσιαστικά τα εσπρωχνε στην αγορά με την βοήθεια του συγκεκριμένου εμπορα. Δυστυχώς έτσι φοβάμαι ότι θα καταλήξει και το IPadAlternative. Όσο μεγαλώνει το μαγαζί και τα φράγκα και δεν υπάρχει μυαλό, μεγαλώνει και η απόσταση μεταξύ τον πελάτη. Μακάρι να κάνω λαθος Πιστεύω ότι το iPadAlternative δεν θα έχει πρόβλημα, όσο παραμένει εξειδικευμένο σε tablets. Ως τώρα πάντως, ξεκάθαρα μιλούν πότε υπάρχει κάτι σε stock και πότε είναι pre-order. Όταν αρχίσει να πουλάει φορέματα, μοδάτα αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης όπως το Merimobiles, τότε όντως θα πρέπει να ανησυχούμε :lol: Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Υπάρχει και το σενάριο να σου το στείλουν κανονικά από λάθος. :lol::lol: Έχει ξαναγίνει xaxa,ναι μετα ομως τι γινεται?το παιρνουν χαμπαρι και σου λενε να το στειλεις πισω με δικα σου μεταφορικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) xaxa,ναι μετα ομως τι γινεται?το παιρνουν χαμπαρι και σου λενε να το στειλεις πισω με δικα σου μεταφορικα? Το πιο πιθανό είναι να μην το πάρουν χαμπάρι ή όταν το πάρουν να είναι πολύ αργά , το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ ... :rolleyes::rolleyes: Edited October 16, 2012 by xkaliak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Καλημερα ενδιαφερομαι να αγοράσω ενα κινεζικο ταμπλετ μεχρι 140 ευρω.Θα ηθελα πανω απο ολα να δεχεται αν υπαρχει σε τετοια τιμη καρτα sim ωστε να το χρησιμοποιω σε 3G δικτυο.ευχαριστώ Για δες αυτό... http://ipadalternative.com/143-sanei-n10-3g-gps-101-inch-1280x800-ips-tablet-android-4-ics-gsm-bluetooth.html Μόνο που κοστίζει παραπάνω.... 204€..... Δες και εδώ.... http://ipadalternative.com/7-high-end-tablet-pcs#/categories-internal_3g έχει και 2 ταμπλετάκια στη τιμή που ψάχνεις .... Edited October 17, 2012 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Το tracking και όχι μόνο από Κίνα, αλλά και από SingPost μετά την αργία των Κινέζων, βγάζει ό,τι να'ναι. Την Παρασκευή μου έβγαζε Arrived at overseas, χθες και σήμερα μου βγάζει Dispatched to overseas και φυσικά τα ΕΛ.ΤΑ δεν το βλέπουν. Υπομονή. Εντελώς ό,τι νάναι το tracking από εκεί. Εμένα μέχρι πριν παραλάβω το έδειχνε στην Σινγκαπούρη ακόμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Παράθεση από ulvergr> οταν εννοεις θεματα με το τελωνειο,το ιδιο δεν ισχυει και για τα 2? Λογικά ναι, εφόσον δεν διαλέγεις αποστολή με κάποιο courier (DHL, FedEx κ.λπ). . Τι εννοείς ; Υπάρχει πιθανότητα να έχω πρόβλημα με το τελωνείο αν φέρω tablet με DHL ; Ποιά είναι η εμπειρία σου ; Σε ευχαριστώ Edited October 19, 2012 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τι.εννοείς;; Υπάρχει.πιθανότητα.να.έχω.πρόβλημα.με.το.τελωνείο.αν.φέρω.tablet.με.DHL.;;; Ποιά.είναι.η.εμπειρία.σου.;; Σε.ευχαριστώ. Δεν χρησιμοποιείς DHL ή άλλο courier για να λάβεις πράγματα από χώρες εκτός Ε.Ε γιατί πιθανότατα θα περάσει τελωνείο. Δες και εδώ. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλημερα ενδιαφερομαι να αγοράσω ενα κινεζικο ταμπλετ μεχρι 140 ευρω.Θα ηθελα πανω απο ολα να δεχεται αν υπαρχει σε τετοια τιμη καρτα sim ωστε να το χρησιμοποιω σε 3G δικτυο.ευχαριστώ Σε αυτή την τιμή, ΔΕΝ παίζει να έχει slot για SIM 3G. Αλλά μπορεί να δεχθεί εξωτερικό 3G στικάκι που κοστίζει πάνω κάτω κάνα 30άρι €. Aν σου περισσεύουν τα δίνεις και κάνεις την δουλειά σου. Αν όχι, παίξε σε ένα 7άρι Ainol Aurora διπύρινο στα 100€ περίπου και την διαφορά σου με τα 140€ πάρε το στικάκι από ebay (αφού τσεκάρεις ποιο είναι συμβατό για το Aurora);) Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Σε αυτή την τιμή, ΔΕΝ παίζει να έχει slot για SIM 3G. Αλλά μπορεί να δεχθεί εξωτερικό 3G στικάκι που κοστίζει πάνω κάτω κάνα 30άρι €. Aν σου περισσεύουν τα δίνεις και κάνεις την δουλειά σου. Αν όχι, παίξε σε ένα 7άρι Ainol Aurora διπύρινο στα 100€ περίπου και την διαφορά σου με τα 140€ πάρε το στικάκι από ebay (αφού τσεκάρεις ποιο είναι συμβατό για το Aurora);) Αν έχεις smartphone γινεται αυτο wifi και δε χρειαζεσαι τιποτε άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Σκεφτομουν να παρω το window n101II αλλα διάβασα για σοβαρά προβλήματα στην οθόνη, οτι δεν ειναι και τόσο multitouch...Καμια γνώμη επι του θέματος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Αυτό που λες, το παλεύω αλλά κάτι μάλλον δεν κάνω σωστά. Έχω το Nokia 5800. Του πέρασα την εφαρμογή joikuspot που το κάνει σημείο wifi. Έκανα ρυθμίσεις, συνδέεται κανονικά το πρόγραμμα, αλλά το τάμπλετ δεν βλέπει καμία σύνδεση wifi για να συνδεθεί! Τι διάολο κάνω λάθος? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Σκεφτομουν να παρω το window n101II αλλα διάβασα για σοβαρά προβλήματα στην οθόνη, οτι δεν ειναι και τόσο multitouch...Καμια γνώμη επι του θέματος??? Γιατί δεν κοιτάς στο σχετικό νήμα; Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Xμμμ.... το τάμπλετ βλέπει κανονικά όλα τα σημεία hotspot wifi εκτός από του κινητού μου. Άλλο κινητό τηλέφωνο που δοκιμάσαμε, βλέπει κανονικά το wifi spot του κινητού μου. Άρα....κάτι δεν πάει καλά με τις ρυθμίσεις (ασφαλείας μάλλον) του tablet. Κάτι δεν αφήνει το τάμπλετ να δει το wifi spot του κινητού μου. Any idea? (αν και είμαι σε λάθος κατηγορία νομίζω) Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts