Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο εδω το πήρα εγω, κανει ενα κυκλο σε ολο τον πλανήτη!! χαχααα, εισάγεται στην ευρωπη απο την Αγγλια και τελικα φτανει στην Ελλάδα απο χωρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

http://www.merimobiles.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MERI0620&Click=3723

Και απο εξοδα αποστολης πως παμε;

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν διαβασες το λινκ?

FREE SHIPPING

Δεν διαβασες το λινκ?

FREE SHIPPING

ειμαι απο ipod και δυσκολευομαι να διακρινω.ευχαριστω πολυ φιλτατε!

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν επλέξεις ems (14$) έρχεται με κωδικό αγγλίας...ούτε 4 ευρώ στο πόρτα πόρτα Ελτά δεν πληρώνεις.

αν επλέξεις ems (14$) έρχεται με κωδικό αγγλίας...ούτε 4 ευρώ στο πόρτα πόρτα Ελτά δεν πληρώνεις.

Ευχαριστω πολυ!θα επανελθω οταν ριξω μια ματια σε συγκεκριμενα μοντελα..

παντω για no name tablets εχω ακουσει διαφορετικες αποψεις..αλλοι τα κραζουν και αλλοι ειναι ευχαριστημενοι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ!θα επανελθω οταν ριξω μια ματια σε συγκεκριμενα μοντελα..

παντω για no name tablets εχω ακουσει διαφορετικες αποψεις..αλλοι τα κραζουν και αλλοι ειναι ευχαριστημενοι..

υπάρχει κινέζικο μαϊμού υπάρχει κ κινέζικο για αγορά...

υπάρχει κινέζικο μαϊμού υπάρχει κ κινέζικο για αγορά...

το θεμα ειναι το δεν ξερω να ξεχωριζω τη μαιμου απο το "καλο"...υπαρχουν απειρα tabs που κυκλοφορουν στις αγορες..και στα λεφτα που θελω να δωσω μαλιστα..και επειδη ειναι μικρο το ποσο που θα διαθεσω,φοβαμαι μην πεσω σε μουφιτσα γιατι φανταζομαι το κινεζικο μαιμου θα ειναι φθηνο..και ισως ξεγελαστω..:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

το θεμα ειναι το δεν ξερω να ξεχωριζω τη μαιμου απο το "καλο"...υπαρχουν απειρα tabs που κυκλοφορουν στις αγορες..και στα λεφτα που θελω να δωσω μαλιστα..και επειδη ειναι μικρο το ποσο που θα διαθεσω,φοβαμαι μην πεσω σε μουφιτσα γιατι φανταζομαι το κινεζικο μαιμου θα ειναι φθηνο..και ισως ξεγελαστω..:worry:

Φίλε μου στα χρήματα που θες βρίσκεις 2-3 tablet αξιόλογα να κάνεις σχετικά άνετα τα περισσότερα από αυτά που θες.

Δες το dropad a8 και dropad a8x,το renesas a9 και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.Το πρώτο από αυτά τα 3 να γνωρίζεις ότι έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη από developers και θα βρεις πολλές custom rom και λύσεις.

Αν σε παίρνει να ανεβείς λίγο πάνω από τα 200 παίρνεις με κλειστά μάτια το nook color

斯塔夫罗斯 :O

δες και το rena3 με υποστήριξη nec.

Φίλε μου στα χρήματα που θες βρίσκεις 2-3 tablet αξιόλογα να κάνεις σχετικά άνετα τα περισσότερα από αυτά που θες.

Δες το dropad a8 και dropad a8x,το renesas a9 και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.Το πρώτο από αυτά τα 3 να γνωρίζεις ότι έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη από developers και θα βρεις πολλές custom rom και λύσεις.

Αν σε παίρνει να ανεβείς λίγο πάνω από τα 200 παίρνεις με κλειστά μάτια το nook color

εχω βρει 3-4,οπως λες και συ,που τα "αντεχω" αλλα ρε συ μπαινω και βλεπω βιντεακια με reviews και unboxing και στο ενα βιντεο εχει εγκατεστημενο το market,στο αλλο οχι.

χαρακτηριστικο παραδειγμα μιας και μου το βγαλε πρωτη επιλογη http://www.merimobiles.com/MID_V7_Android_2_2_VIA_VM8650_800Mhz_p/meri0619.htm στο πρωτο βιντεο δεν υπαρχει το μαρκετ.αλλα κατι σαν το μαρκετ και ολες οι εφαρμογες σαυτο το τυπου μαρκετ ειναι στα κινεζικα.στο δευτερο υπαρχει κανονικα το οφισιαλ μαρκετ.

πως μπορω να ξερω ποιο θα μουρθει εμενα??

δες και το rena3 με υποστήριξη nec.

πολυ τουμπανακι ειναι και αυτο φιλε μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και τα 3 tablet που σου πρότεινα έχουν κανονικά το android market.Το renesas a9 που έγραψα είναι αυτό που ο φίλος σου πρότεινε ως rena3.Αυτό το tablet που δίνεις στο link είναι μόνο για τα πολύ βασικά.Σε λιγες μέρες θα βγεί update του με capacitive οθόνη,δυνατότητα για χρήση του ως τηλέφωνο και τιμή έκπληξη

και τα 3 tablet που σου πρότεινα έχουν κανονικά το android market.Το renesas a9 που έγραψα είναι αυτό που ο φίλος σου πρότεινε ως rena3.Αυτό το tablet που δίνεις στο link είναι μόνο για τα πολύ βασικά.Σε λιγες μέρες θα βγεί update του με capacitive οθόνη,δυνατότητα για χρήση του ως τηλέφωνο και τιμή έκπληξη

Δεν το θελω αμεσα ουτως η αλλως..

Το λινκ το ποσταρα για να σου δειξω οτι στο συγκεκριμενο ταμπλετ,στο ενα ριβιου εχει μαρκετ και στο αλλο οχι.και εχω παρατηρησει καποιο αλλο οτι δ ειχε προεγκατεστημενο το μαρκετ.κ η απορια μου ειναι,πως θα ξερω τι αγοραζω απο τη στιγμη που το παιρνω απεξω;αυτος ειναι ενδιασμος μου.

ΚΑΤα τα αλλα θα επανελθω σιγουρα για περισσοτερες συμβουλες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το θελω αμεσα ουτως η αλλως..

Το λινκ το ποσταρα για να σου δειξω οτι στο συγκεκριμενο ταμπλετ,στο ενα ριβιου εχει μαρκετ και στο αλλο οχι.και εχω παρατηρησει καποιο αλλο οτι δ ειχε προεγκατεστημενο το μαρκετ.κ η απορια μου ειναι,πως θα ξερω τι αγοραζω απο τη στιγμη που το παιρνω απεξω;αυτος ειναι ενδιασμος μου.

ΚΑΤα τα αλλα θα επανελθω σιγουρα για περισσοτερες συμβουλες...

το rena3 έρχεται με εγκατεστημένο market...σε περίπτωση που δεν έχει

http://www.topnotchtablets.com/RENA3-Firmware

το rena3 έρχεται με εγκατεστημένο market...σε περίπτωση που δεν έχει

http://www.topnotchtablets.com/RENA3-Firmware

σωστος του βαζεις μεσα οτι θελεις απο market μεχρι παπαδες ........

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

http://www.anandasy.com/productsxx.asp?Sendid=1177

Tablet και Κινητό μαζί...

Το παράγγειλα σήμερα...$125 + $ 22 μεταφορικά με China Post Registered Mail...

Πες μας εντυπωσεις οταν το παρεις στα χερια σου. Κυριως για τον επεξεργαστη στα ποσα τρεχει

ο επεξεργαστής του είναι ο via 8650 χρονισμένος στα 800 mhz.Δεν είναι και ότι πιο σύγχρονο πάντως.Αυτή η ταμπλέτα έχει άλλα σοβαρότερα προβλήματα.Η αναμονή της είναι περίπου στην 1.5 ώρα με χρήση wifi.Επίσης η resistive οθόνη της και η πολύ μικρή μνήμη της 256 mb,είναι πολύ σημαντικά μειόνεκτήματα.Είναι από τις ταμπλέτες που παίρνεις και μέσα στην βδομάδα που βλέπεις τις αδυναμίες της αρχίζεις να ψάχνεις για κάτι άλλο Edited by trackera

οποτε παιδες μου τι πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο?καλος επεξεργαστης?(οταν λεμε καλος εννοουμε κατι σε 1ghz? ) καλη μπαταρια (δηλαδη 3000 mah?) καλη οθονη και αποκριση στο αγγιγμα?τι ειναι πιο σημαντικο για ενα tablet?το να τα συνδιαζε ολα θα ταν το ιδανικο αλλα θα ξεφευγε σε τιμη.αν χρειαστει να διαλεξει καποιος αναμεσα σαυτα τα χαρακτηριστικα?

και κατι αλλο,φανταζομαι μπορουμε να του "κουμπωσουμε" εξωτερικο πληκτρολογιο αν χρειαστει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οποτε παιδες μου τι πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο?καλος επεξεργαστης?(οταν λεμε καλος εννοουμε κατι σε 1ghz? ) καλη μπαταρια (δηλαδη 3000 mah?) καλη οθονη και αποκριση στο αγγιγμα?τι ειναι πιο σημαντικο για ενα tablet?το να τα συνδιαζε ολα θα ταν το ιδανικο αλλα θα ξεφευγε σε τιμη.αν χρειαστει να διαλεξει καποιος αναμεσα σαυτα τα χαρακτηριστικα?

και κατι αλλο,φανταζομαι μπορουμε να του "κουμπωσουμε" εξωτερικο πληκτρολογιο αν χρειαστει.

Θα επιλέξεις εκείνο το tablet που σου ταιριάζει πιο πολύ. π.χ. εγώ θέλω καλό επεξεργαστή και καλή οθόνη ( δεν με ενδιαφέρει καθόλου η μπαταρία, όταν δεν έχω πρίζα για φόρτιση (πχ camping) παίρνω μαζί ένα μηχάνημα που έχω (σταθμό ενέργειας) και το φορτίζω από κει.)

Άρα η επιλογή είναι καθαρά ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Τα εξωτερικά πληκτρολόγια λειτουργούν με usb οπότε μπορείς να τα συνδέσεις εύκολα.

Θα επιλέξεις εκείνο το tablet που σου ταιριάζει πιο πολύ. π.χ. εγώ θέλω καλό επεξεργαστή και καλή οθόνη ( δεν με ενδιαφέρει καθόλου η μπαταρία, όταν δεν έχω πρίζα για φόρτιση (πχ camping) παίρνω μαζί ένα μηχάνημα που έχω (σταθμό ενέργειας) και το φορτίζω από κει.)

Τα εξωτερικά πληκτρολόγια λειτουργούν με usb οπότε μπορείς να τα συνδέσεις εύκολα.

μπορείς να βάλεις usb η αν η συσκευή υποστηρίζει bluetooth. πάντως αν έπαιρνα τώρα θα κοιτουσα κάποιο 8 ίντσες κ ανάλυση πάνω 1024.

καλησπερα

ασχολειται κανεις με advent vega?

ειμαι σε HC me vegacomb 1.7

και θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις 3g usb stick

cosmote η αλλης εταιρειας?

ευχαριστω

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

καλησπερα

ασχολειται κανεις με advent vega?

ειμαι σε HC me vegacomb 1.7

και θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις 3g usb stick

cosmote η αλλης εταιρειας?

ευχαριστω

Καλησπέρα φίλε μου επειδή εχω διαβάσει καλά πράγματα για το συγκεκριμένο μπορείς να μου που μπορώ να το βρω και πόσο περίπου ; Και φυσικά αν είσαι ευχαριστημένος απ το μηχανημα.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

σιγουρα εχει να κανει με τις αναγκες του καθενος.απλα συνηθως τι ειναι αυτο που κουραζει περισσοτερο.η αναλυση της οθονης?το οτι πρεπει να σαι διπλα απο μια πρηζα (οταν δεν εχεις το μαραφετακι που εχεις για να το φορτιζεις..:lol: ) το οτι θα κολλαει λογω επεξεργαστη?δεν μπορω να κρινω απο τη στιγμη που δεν ειχα στο παρελθον η δεν εχω δει καποιο live εκτος απο το ipad.

πχ εμενα η μικρη οθονη δεν με νοιαζει σε αντιθεση με πολλους αλλους.το nοtebook μου εχει 7αρα οθονη φαντασου.

το Tablet Haipad M7, Android 2.3, Capacitive, 16GB που μου συνεστησε ενας φιλος απο εδω πως σας φαινεται?

μπορείς να βάλεις usb η αν η συσκευή υποστηρίζει bluetooth. πάντως αν έπαιρνα τώρα θα κοιτουσα κάποιο 8 ίντσες κ ανάλυση πάνω 1024.

εχω βρει μια θηκη η οποια ειναι και πληκτρολογιο μαζι αρα γινεται σαν λαπτοπακι ανα πασα στιγμη.:)

αρα εσυ πανω απολα προτιμας αναλυση.για browsing ποσο ειναι ο μικροτερος επεξεργαστης ο οποιος τρεχει απροβληματιστα?(εννοειται θελω να χει και flash να βλεπω και βιντεο..)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το ASUS Transformer...με έχει κερδίσει αρκετά μπορώ να πω και η τιμή του είναι σε αρκετά καλά επίπεδα σε σχέση με τα πολύ καλά specs του...τι λέτε??

http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Το έχω εδώ και 10 μέρες.Πολύ ωραίο είναι,ειδικά η οθόνη του.

Σκέφτομαι να πάρω κι ένα otg adaptor και να βάλω πάνω usb 3g modem :)

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το έχω εδώ και 10 μέρες.Πολύ ωραίο είναι,ειδικά η οθόνη του.

Σκέφτομαι να πάρω κι ένα otg adaptor και να βάλω πάνω usb 3g modem :)

Έχεις πάρει και το πληκτρολόγιο που υπάρχει για το συγκεκριμένο tab?Από αυτονομία πως τα πάει?

Γενικά από UI είσαι ικανοποιημένος ή δεν έχει τίποτα το τρελό?

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα