trackera Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Λοιπόν παρέλαβα και εγω σήμερα.Πρώτη εντύπωση σαν μέγεθος οθόνης είναι πάρα πολύ καλό.Χρησιμοποιώ πάντα στυλό για την οθόνη γιατί διαφορετικά το να κάνεις scroll είναι μια περιπέτεια.Κατασκευαστικά δεν θα έλεγα οτι είναι και οτι καλύτερο αφου στις γωνίες μου δίνει την εντύπωση οτι δεν κάθεται καλά η οθόνη.Τέλος μέχρι τώρα δεν εχω καταφέρει να κατεβάσω κάτι από το market,οτι βάζω μένει σε ένα ατελείωτο downloading.Πάντως στο σςρφάρισμα μέχρι τώρα είναι μια χαρά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Καλησπερα trackera ποιο μοντελο πηρες? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) Μάλλον αυτό που έχει γράψει ο Μανώλης πιο πάνω είναι.Το πρόβλημα να μην μου κατεβάζει απο το market συνεχίζεται και δεν έχω καταφέρει να βάλω και ελληνικό πληκτρολόγιο Edited July 14, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Καλο κουραγιο φιλε σου ευχομαι να βρεις την λυση. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 εγω κατεβασα απο το μαρκετ κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Κάποια στιγμή μου κατέβασε κανονικά από το market και μετά σταμάτησε πάλι.Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω καταφέρει να περάσω ελληνικό πληκτρολόγιο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 μα εχει ρε σταυρο την 1.6(1.7.2) δεν φοραει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 έχει 1,6 (1.7.4.) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 παιδια ποια ειναι η αποψη σας γιαυτό;; http://www.multirama.gr/products/product?pid=0467733&catid=010200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 πολυ καλο. για σερφινγκ στο internet ξαπλα στο κρεβατι νομιζω θα ειναι οτι πρεπει. αραγε εχει capacitive οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rakomelo Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για IPAD, IPED και Iτρέχαγύρευε σας ενημερώνω ότι βρίσκομαι στη Κίνα, στη πόλη Σενζέν, μητρόπολη των ηλεκτρονικών όπου είναι και το εργοστάσιο της foxconn που κατασκευάζει τα Iphone κτλ. Η αγορά ηλεκτρονικών είναι μισή ώρα απο το σπίτι μου, οπότε όποιος θέλει on the field test της αγοράς του ή οτιδήποτε άλλο ευδοκιμεί εδώ (πχ, ρολόγια 'ευθεντικά) ας μου στείλε ενα pm να τα πούμε. Παρεπιπτόντως στο Blog μου μιλάω για τη foxconn και τις αυτοκτονίες στο εν λόγο εργοστάσιο, αν έχετε χρόνο και όρεξη ρίχτε μια ματιά. Είναι το 2ο άρθρο. http://palespotsdotcn.wordpress.com/ Παράθεση info.ricardo.gr/MicroChina Tablets and more... Greektabletscn.wordpress.com Reviews Κινέζικων tablet και νέα απο την αγορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Το παρελαβα κι εγω σημερα!!!οσο το ειδα πολυ καλο!!!Το εβαλα για φορτισμα! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Και εγώ σήμερα το παρέλαβα, το έβαλα να φορτίσει και αργότερα θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 μια απορια εχω οταν φορτισει το λαμπακι θα γινει πρασινο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Geia sas paidia sorry gia. Ta greeklish alla grafw apo to apad Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 παιδια για comic viewer ποιο προγραμμα χρησιμοποιειται? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 καποια γνωμη? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Το touch είναι της προκοπής ή είναι όπως στα περισσότερα κινέζικα κινητά-κλώνους χάλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 μια χαρα ειναι το touch δεν ειναι σαν κινεζικο κινιτο.... Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Geia sas paidia sorry gia. Ta greeklish alla grafw apo to apad Το Greek IME δε δουλεύει στο apad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Κωστα δεν το εχω δοκιμασει αυτο που λες.Απο το market το κατεβαζεις? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Το Greek IME δε δουλεύει στο apad?Καλησπέρα γράφω με το greek ime τώρα οπότε όλα δουλεύουν πένα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Εγώ δυστυχώς έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι (δεν δούλευε το wifi) και του το έστειλα πίσω. Τώρα περιμένω να μου στείλει καινούργιο. Προσοχή όσοι σκοπεύετε να παραγγείλετε apad έχει βγει στην αγορά μια ελαττωματική παρτίδα που έχει πρόβλημα με το wifi. Θα το καταλάβετε από το λαμπάκι φόρτισης που είναι μπλε αντί για κόκκινο. Οπότε ζητήστε από τον πωλητή σας να σας στείλει apad με κόκκινο λαμπάκι φόρτισης. Πάντως από το λίγο που έπαιξα μαζί του, ωραίο ήταν, και το touch ικανοποιητικό. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Καλησπέρα γράφω με το greek ime τώρα οπότε όλα δουλεύουν πένα. Έτσι μπράβο ;) Μου φάνηκε πολύ παράξενο που δεν είχες ελληνικά (λογικό να μην το έχει το android). Το greek input method μας έχει σώσει σε αρκετές εκδόσεις. Έχε το νού σου και για 2.1 (custom πάντα), θα είναι πολύ καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Το touch είναι της προκοπής ή είναι όπως στα περισσότερα κινέζικα κινητά-κλώνους χάλια? Το touch είναι όπως είναι σε όλες τις resistive οθόνες.Αν περιμένεις να κάνεις δουλειά με το δάχτυλο θα είναι πολλές οι φορές που θα συχτηρίσεις,αν δουλεύεις με πενάκι κάνεις άνετα την δουλειά σου Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts