venividivici Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Παιδια μηπως παρελαβε κανεις Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 μερικοι φιλοι το εχουν παρει και πιστευω να κανουν καμια μικρη παρουσιαση για εμας που ειναι ακομα στον δρομο :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 μαλλον σημερα παραλαμβανω εγω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 αντε Μανωλη με το καλο πες μας τις εντυπωσεις σου οταν ερθει Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Από value for money έχει μόνο αυτό με το Rockchip RK2808 πιστεύω. Ότι μεγαλύτερο ή μικρότερο είναι πολύ λίγο ή πολύ ακριβό. Περιμένω τις εντυπώσεις σας μιας και το έχετε ήδη παραγγείλει και θα είμαι ο επόμενος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Ανάλογα τις απαιτησεις σου απο αυτή τη συσκεύη.Εμένα μου αρκεί να μπορω να σερφάρω άνετα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 κι εγω για σερφαρισμα το θελω σε καμια καφετερια αν θελω παραπανω εχω και το laptop Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 τελικα δεν ηρθε σημερα. εμεινε στο κεντρο διαλογης των ελτα . την Δευτερα θα το εχω. υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 ρε τους μ@κ@κες!!!!υπομονη!ποσες μερες εκανε να ερθει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Ανάλογα τις απαιτησεις σου απο αυτή τη συσκεύη.Εμένα μου αρκεί να μπορω να σερφάρω άνετα κι εγω για σερφαρισμα το θελω σε καμια καφετερια αν θελω παραπανω εχω και το laptop Συμφωνώ, αλλά απ'ότι διαβάζω, όλοι θέλουμε λίγο-πολύ να το έχουμε με 2.1 και ίσως με 2.2 (flash). Τα μικρότερα δεν πρόκειτε να δουν ποτέ 2.1, ούτε καν custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 το χω δει σε ξενα φορουμα αυτο που λες για την 2.1 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Συμφωνώ, αλλά απ'ότι διαβάζω, όλοι θέλουμε λίγο-πολύ να το έχουμε με 2.1 και ίσως με 2.2 (flash). Τα μικρότερα δεν πρόκειτε να δουν ποτέ 2.1, ούτε καν custom.Μα ποιος σου είπε ότι περιμένουμε να δούμε αναβάθμιση σε αυτά;Σχεδόν σε όλες τις κινέζικες συσκευές ξεχνάς τις αναβαθμίσεις και τις παίρνεις γιατί σε ικανοποιούν όπως είναι.Αν θέλω κάτι πιο εξειδικευμένο που δεν μπορεί να το κάνει αυτή η συσκευή έχω και το Desire και αν δεν μπορώ και από αυτό τότε στο άλλο δωμάτιο είναι το pc.Είναι καθαρά θέμα του να γνωρίζεις τι μπορεί να κάνει αυτό που παίρνεις και αν σε ικανοποιεί όπως είναι.Δεν είναι high end συσκευή,είναι ένα σχετικά φθηνό gadget που μπορεί να γίνει αρκετά χρήσιμο. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 καλησπερα εμενα παντως εχει αναβαθμισεις για το δικο μου οποτε ισως δουμε κατι στο μελλον... http://www.slatedroid.com/vbulletin/showthread.php?566-ROM-Hybrid-custom-firmware-for-aPad-5.1-(updated-July-3rd) Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 αντε επιτελους να φτασει !!!ανυπομονω!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) μολις το παραλβα παιδια. καλη ποιοτητα φενεται να εχει. οριστε μερικες φωτο. http://img801.imageshack.us/img801/3896/dsc00006.jpg By manwlis1977 at 2010-07-12 http://img101.imageshack.us/img101/5729/dsc00007oc.jpg By manwlis1977 at 2010-07-12 http://www.glowfoto.com/static_image/12-035405L/5158/jpg/07/2010/img6/glowfoto http://www.glowfoto.com/static_image/12-033138L/8130/jpg/07/2010/img5/glowfoto Edited July 12, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 καλησπερα για πες μας εντυπωσεις ειναι το μοντελο με το rk2808?δουλευει καλα?εχει καποιο προβλημα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 δεν ξερω πιο μοντελο ειναι!!! για την ωρα το επεξεργαζομαι . μολις το βαρεθω θα το βαλω για πουλημα. μπαινει στο νετ κανονικα. νεοτερα θα σας πω αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Μανώλη αν μπορεις έλα στο msn για λίγο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Για ριξτε αμα θελετε μια ματια στην παρακατω σελιδα: http://www.android.com/market/free.html Λεει οτι ειναι δωρεαν τα παραπανω παιχνιδια-προγραμματα.Πως μπορουμε να τα εγκαταστησουμε ?Θα κανουμε αντιγραφη - επικολληση την γλωσσα-προγραμμα που εχει αναρτημενο? Eπισης εγκατεστησα ενα παιχνιδι με κατι μπαλονακια απο μια αλλη σελιδα.Η συσκευη μου ειναι το Μ003. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Από την συσκευή σου κάνε log in στο market με τον google account σου και κατεβάζεις από εκεί ότι θες Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Από την συσκευή σου κάνε log in στο market με τον google account σου και κατεβάζεις από εκεί ότι θες σταυρο το μαρκετ που εχει αυτη η συσκευη ειναι διαφορετικη απο οτι το xperia μινι. ειναι λογικο. και τα δυο εχουν την 1.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Τι εννοείς διαφορετικό;Εννοείται ότι από την στιγμή που είναι μια διαφορετική συσκευή δεν θα "βλέπει" όλες τις εφαρμογές αλλά λογικά το android market είναι το ίδιο. Εγώ αύριο που έχω λίγο χρόνο θα πάω να παραλάβω και το δικό μου.Και εγώ σαν τον Μανώλη δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχω παραγγείλει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 το δικο μου ειναι κατα αυτο http://www.china-mobile-phone.com/controller/product/path/74/product_id/3636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Δε μπορεί να είναι διαφορετικό το market. Τι διαφορά βλέπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Δε μπορεί να είναι διαφορετικό το market. Τι διαφορά βλέπεις? δεν ειναι διαφορετικο. απλος εχω το xperia mini Που εχει αλλη αναλυση οθονης και μου εμφανιζει αλλες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts