Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Αυτή είναι η οθόνη που μου βγάζει όταν τον εγκαθιστώ πρώτη φορά! Που είναι το λάσο?

Αυτό που δείχνεις είναι το μενού (app drawer) όπου υπάρχουν όλες οι εφαρμογές. Στον TSF η πρώτη οθονιά είναι το μενού μετά τη δεύτερη είναι οι οθόνες για widgets κ.λπ. (εκεί λειτουργεί και το λάσο) πρέπει να τον μάθεις και να συνηθίσεις λίγο, μόλις γίνει αυτό θα καταλάβεις ότι είναι ο καλύτερος (ασυναγώνιστα smooth και γρήγορος) launcher.

Edited by frastgr
frastgr

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτή είναι η οθόνη που μου βγάζει όταν τον εγκαθιστώ πρώτη φορά! Που είναι το λάσο?
δες
το βιντεο και θα καταλαβεις πως λειτουργει
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν μπορω να καταλαβω απ το βιντεο πως φευγω απο την οθονη που ανεβασα πιο πανω!αν ειμαι στο app drawer πως διατανο παω στις οθονες που μπορω να βαζω οτι θελω εγω?

δεν μπορω να καταλαβω απ το βιντεο πως φευγω απο την οθονη που ανεβασα πιο πανω!αν ειμαι στο app drawer πως διατανο παω στις οθονες που μπορω να βαζω οτι θελω εγω?

κάνε slide με το δάχτυλό σου ή πάτα το home button ή πάτα το κάτω αριστερά στρογγυλοπό σχήμα και διάλεξε την οθόνη που θέλεις να πας ή το πλήκτρο backspace.

frastgr

κάνε slide με το δάχτυλό σου ή πάτα το home button ή πάτα το κάτω αριστερά στρογγυλοπό σχήμα και διάλεξε την οθόνη που θέλεις να πας ή το πλήκτρο backspace.

πατωντας home button η backspace με παει στην οθονη αυτη που σας εδειξα παραπανω!

Πολύ καλός ο TSF αλλά εξακολουθεί να μην έχει την επιλογή για φακέλους στο app drawer. Και όχι μόνο αυτό. Δεν μπορώ να τακτοποιήσω τις εφαρμογές με τη σειρά που θέλω

Σημερα εβαλα τον holo στην 4.0.4 και μου αρεσε. Προς το παρων τον εκανα προεπιλογη, οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.

Δεν κάνει τίποτα!Τεσπα δεν μπορώ να τον συνηθίσω με τίποτα!τον έβγαλα πάλι.τσάμπα 13 κάτι ευρώ :)

Εγώ τα έχω δώσει από πέρυσι τον Ιούνιο και πάνε χαμένα, δεν κατάφερα να τον δουλέψω χωριά που τα ελληνικά του ήταν χάλια. Τώρα δεν ξέρω αν τον έχουν βελτιώσει σε αυτό το τομέα

@Edit : Συγγνώμη παιδιά ο spb ήταν τελικά, έκανα λάθος αλλά και πάλι 13€ είχε.

Edited by vitriolis

Πολύ καλός ο TSF αλλά εξακολουθεί να μην έχει την επιλογή για φακέλους στο app drawer. Και όχι μόνο αυτό. Δεν μπορώ να τακτοποιήσω τις εφαρμογές με τη σειρά που θέλω

δεν νομιζω οτι χρειαζονται οι φακελλοι στο app drawer γιαυτο δεν εχει βαλει.

αφου αυτο υποτιθεται ειναι η "αποθηκη εφαρμογων",που απο εκει απλα παιρνεις οτι χρειαζεσαι,και το τοποθετεις στις επιφανειες εργασιας που και φακελλους δημιουργεις,και σε οποια διαταξη θελεις βαζεις εφαρμογες και φακελλους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν νομιζω οτι χρειαζονται οι φακελλοι στο app drawer γιαυτο δεν εχει βαλει.

αφου αυτο υποτιθεται ειναι η "αποθηκη εφαρμογων",που απο εκει απλα παιρνεις οτι χρειαζεσαι,και το τοποθετεις στις επιφανειες εργασιας που και φακελλους δημιουργεις,και σε οποια διαταξη θελεις βαζεις εφαρμογες και φακελλους!

Θα μπορούσε όμως να έδινε αυτή τη δυνατότητα για όποιον την χρειάζεται. Από τη στιγμή που σου δίνει τη δυνατότητα να μπορείς να αποκρύψεις κάποιες εφαρμογές, γιατί να μη μπορείς να τις βάλεις τουλάχιστον με τη σειρά που θέλεις;

Ούτε καν αναζήτηση εφαρμογής δεν μπορείς να κάνεις.

Edited by pektis7

Σημερα εβαλα τον holo στην 4.0.4 και μου αρεσε. Προς το παρων τον εκανα προεπιλογη, οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.

Είπα και εγώ να δοκιμάσω τον holo HD για την 4.0.4 ,αλλά κάθε φορά που πατάω το εικονίδιο για τις εφαρμογές, θέλει τον χρόνο του μέχρι να μπορέσεις να μετακινηθείς στην οθόνη. Κατα τα άλλα μου φάνηκε καλός. Αυτό όμως με τις εφαρμογές δεν μπορώ να το συνηθίσω οπότε γύρισα στον apex (και μόνο το όνομά του σε παραπέμπει σε κάτι γρήγορο :p ).

Είπα και εγώ να δοκιμάσω τον holo HD για την 4.0.4 ,αλλά κάθε φορά που πατάω το εικονίδιο για τις εφαρμογές, θέλει τον χρόνο του μέχρι να μπορέσεις να μετακινηθείς στην οθόνη. Κατα τα άλλα μου φάνηκε καλός. Αυτό όμως με τις εφαρμογές δεν μπορώ να το συνηθίσω οπότε γύρισα στον apex (και μόνο το όνομά του σε παραπέμπει σε κάτι γρήγορο :p ).

Τον apex δουλευα και εγω συμφωνω! Αλλα με την 4.0.4 δεν ειχε την ιδια σπιρταδα. Τι εννοεις για το εικονιδιο με τις εφαρμογες;

Τι εννοεις για το εικονιδιο με τις εφαρμογες;

Yποθέτω το εικονίδιο "Applications" της κεντρικής οθόνης που πατάς για να μπεις μέσα στις εφαρμογές.:)

O Holo έχει ρύθμιση για το πόσο γρήγορα θα μπαίνει στα apps και θα βγαίνει στην αρχική, επίσης έχει και εφέ για αυτή την ενέργεια, εγώ τον έχω χωρίς εφέ και κάθετο συνεχές scroll στα apps.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

O Holo έχει ρύθμιση για το πόσο γρήγορα θα μπαίνει στα apps και θα βγαίνει στην αρχική, επίσης έχει και εφέ για αυτή την ενέργεια, εγώ τον έχω χωρίς εφέ και κάθετο συνεχές scroll στα apps.

Θα το δοκιμάσω, αλλά όταν ανοίγει το παράθυρο των εφαρμογών μέχρι να μπορέσεις να πας προς τα κάτω φαίνεται να κολλάει λίγο, αυτό εννοώ.

Θα το δοκιμάσω, αλλά όταν ανοίγει το παράθυρο των εφαρμογών μέχρι να μπορέσεις να πας προς τα κάτω φαίνεται να κολλάει λίγο, αυτό εννοώ.

Σε εμένα δεν κολλάει καθόλου και του έχω ανεβάσει και την ταχύτητα στο scroll, έχω κρύψει όμως εφαρμογές και εμφανίζονται μόνο 60. Κάνε και μια επανεκκίνηση στο τηλέφωνο.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Σε εμένα δεν κολλάει καθόλου και του έχω ανεβάσει και την ταχύτητα στο scroll, έχω κρύψει όμως εφαρμογές και εμφανίζονται μόνο 60. Κάνε και μια επανεκκίνηση στο τηλέφωνο.

Ίσως να έχει σχέση με τον επεξεργαστή και με τη μνήμη του κινητού. Και σε μένα είναι πολύ smooth

Φιλικά Γιώργος

Ίσως να έχει σχέση με τον επεξεργαστή και με τη μνήμη του κινητού. Και σε μένα είναι πολύ smooth

Το sgsii πολύ δυνατό τηλέφωνο παρόλα αυτά μπορει να υπάρχει κάποια αδυναμία με τον holo όπως το δικό μου με nova-apex ''καταστρέφει'' το wallpaper όταν γυρνάω το τηλέφωνο από οριζόντια σε πλάγια και το αντίστροφο.

Oταν ανοιγεις τις εφαρμογες, δεν πας προς τα κατω αλλα οριζοντια. Σιγουρα μιλας για τον holo?

Γιάννη μέσα απο τις ρυθμίσεις του holo επιλέγεις αν θες να οριζόντια ή κάθετη σελιδοποίηση των εφαρμογών.Επισης ο φιλος cb600f μιλάει για τον holo launcher hd,ενώ εσύ για τον απλό holo launcher.Και εγώ με τον απλό holo ειμαι στο hd2 μου με 4.0.4 και όντως αν έχεις αρκετή ώρα να μπεις στο "συρτάρι" εφαρμογών,υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση της τάξης του 1 δευτερολέπτου μέχρι να αρχίσει να σκρολάρει γρήγορα.Bασικά υποψιάζομαι τι φταίει αλλά δεν ξέρω ακόμη πως να το διορθώσω.Κατά τα άλλα ειμαι ευχαριστημένος με τον συγκεκριμένο launcher και γενικά ότι εφαρμογή χρησιμοποιώ συχνά την έχω στις οθόνες,οπότε μια στο τόσο δε με ενοχλεί αυτή η μικρή καθυστέρηση

Καλησπερα

Επειδη δεν ξερω που να το ρωτησω ?????Πως μπορουμε να κανουμε αντιγραφη της home screens του Golauncher ex σε Apex Launcher???? δεν ξερω αν γινετε καν .....διοτι ειναι πολυ πακετο να τα περασουμε ενα ενα .

userbar.gif

Γιάννη μέσα απο τις ρυθμίσεις του holo επιλέγεις αν θες να οριζόντια ή κάθετη σελιδοποίηση των εφαρμογών.

Αυτο δεν το ηξερα, και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πειραξει τιποτα στον holo μιας και αρχικα που αρεσε και ειδα οτι καθεται πιο καλα και απο το TW και απο τον Apex στην 4.0.4 Παντως στην οριζοντια κυλιση δεν παρατηρω καποια τετοια συμεπριφορα. Θα το δοκιμασω ομως και στην κατακορυφη να δω.

edit: Τον εβαλα και εγω να ανοιγει κατακορυφα το μενου των εφαρμογων και δεν παρατηρησα καμια καθυστερηση μεχρι στιγμης. Μιλαω για τον απλο holo.

Edited by FJ_12

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...