Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

το συγκεκριμένο launcher το χρησιμοποιώ από την πρώτη του έκδοση. Όντως είναι πολύ καλός και συνδυάζει πολλά features ταυτόχρονα από άλλους launchers, βέβαια είναι σε δοκιμαστική έκδοση και υπάρχουν προβληματάκια. Μετά από πολύ καιρό χρησιμοποίησα ξανα τον GO (οι οποίοι είναι οι devs και του Next) και μπορώ να πω ότι έμεινα ευχάριστα έκπληκτος. Γρήγορος (σε android 4.04 και 4.2) πολύ smooth και γενικά φαίνεται να έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που είχε με την έλευση της ICS.

εμενα παντως με ics ο μοναδικος που δεν μου εχει κανει ουτε ενα re-draw ειναι ο nova prime.ολοι οι αλλοι ακομα και ο apex μου κανουν re-draws μετα απο κλεισιμο εφαρμογων που ειναι βαριες.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα παντως με ics ο μοναδικος που δεν μου εχει κανει ουτε ενα re-draw ειναι ο nova prime.ολοι οι αλλοι ακομα και ο apex μου κανουν re-draws μετα απο κλεισιμο εφαρμογων που ειναι βαριες.

+1 και από μένα. Σε ICS μόνο ο Nova δούλεψε απροβλημάτιστα.

Φιλικά Γιώργος

με gingerbread ο πιο ελαφρυς ,γρηγορος ηταν ο holo με διαφορα.αργησα να τον βρω και μετα απο λιγο αναβαθμιστηκε το κινητο μου σε ics lol!

Σε adw μπορω να βαλω κατι αντιστοιχο με αυτο του go που σου δειχνει τις ανα παντητες και τα μηνυματα που δεν εχεις δει; Το go launcher ex notification εννοω.
Φιλικά, Κατερίνα

Σε adw μπορω να βαλω κατι αντιστοιχο με αυτο του go που σου δειχνει τις ανα παντητες και τα μηνυματα που δεν εχεις δει; Το go launcher ex notification εννοω.

Νομίζω ότι αυτό ψάχνεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adw.launcher.notifications#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwib3JnLmFkdy5sYXVuY2hlci5ub3RpZmljYXRpb25zIl0.

Huawei Nova 5T

Σε ευχαριστω. Στο δικο μου δουλευει μια χαρα. Στο tipo του αντρα μου παλι οχι....

Φιλικά, Κατερίνα

Σε ευχαριστω. Στο δικο μου δουλευει μια χαρα. Στο tipo του αντρα μου παλι οχι....

Δυστυχώς οι γνώσεις μου πάνω στο Android τελειώνουν εδώ... Sorry...

Huawei Nova 5T

το συγκεκριμένο launcher το χρησιμοποιώ από την πρώτη του έκδοση. Όντως είναι πολύ καλός και συνδυάζει πολλά features ταυτόχρονα από άλλους launchers, βέβαια είναι σε δοκιμαστική έκδοση και υπάρχουν προβληματάκια. Μετά από πολύ καιρό χρησιμοποίησα ξανα τον GO (οι οποίοι είναι οι devs και του Next) και μπορώ να πω ότι έμεινα ευχάριστα έκπληκτος. Γρήγορος (σε android 4.04 και 4.2) πολύ smooth και γενικά φαίνεται να έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που είχε με την έλευση της ICS.

Δηλαδή ο go σταμάτησε να λαγκαρει;

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω

Δηλαδή ο go σταμάτησε να λαγκαρει;

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω

Μολις τον δοκιμασα, οντως ΔΕΝ λαγγαρει!!! Τον εφτιαξαν επιτελους!!!

Δεν ξερω αν θα αποχωριστω τον Nova, αλλα θα του δωσω μια ευκαιρια... (εχω 4.0.4)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις τον δοκιμασα, οντως ΔΕΝ λαγγαρει!!! Τον εφτιαξαν επιτελους!!!

Δεν ξερω αν θα αποχωριστω τον Nova, αλλα θα του δωσω μια ευκαιρια... (εχω 4.0.4)

Ο go ήταν αγαπημένος launcher αλλά με κούρασε με τα σκαλωματα του.

Αν όντως τον έφτιαξαν πολύ ευχαρίστως να ξαναγυρίσω , αλλά είναι σίγουρο η τσάμπα θα χάσω την ώρα μου;

Πριν 10 μερες που τον ειχα δοκιμασει ηταν χαλι σε σχεση με nova, apex.

Θα τον δοκιμασω κι εγω γιατι τον ειχα συνηθισει με την gb και εκανε ολα οσα ηθελα (αποκρυψη εφαρμοφων, φακελους στις εφαρμογες) δωρεαν

Τον TSF shell τον προτείνεται; Δηλαδή αν εξαιρέσουμε το θέμα της τιμής του είναι κάτι αλλό στο οποιό δεν είναι καλός η δεν αξίζει;

Τον TSF shell τον προτείνεται; Δηλαδή αν εξαιρέσουμε το θέμα της τιμής του είναι κάτι αλλό στο οποιό δεν είναι καλός η δεν αξίζει;

Εξαιρετικός... απλά

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ο tsf οπως εχει γραφει ουκ ολίγες φορες στο παρελθον ειναι απο τους πιο smooth που υπαρχουν...

Εχω διαβασει άπειρες φορες για αλλους που ειναι το ιδιο smoοth αλλα οσες φορες δοκιμασα κατι αλλο στο τελος απλως εχασα τον χρονο μου...

Προσωπικά με καλυπτει απολυτα και στο μονο σημείο που θα ηθελα να βελτιωθεί ειναι στα gestures που γινονται με τα δυο δάκτυλα.

Θα ηταν πιο βολικο με ενα δάκτυλο.

Άλλη μια ψήφος από μένα, κι εκτός του ότι είναι απίστευτα γρήγορος και τρομερά παραμετροποιήσιμος, είναι κι απ'αυτούς που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι αγόρασες εντελώς καινούργια συσκευή. Σαν να απέκτησες Android αρκετών μεταγενέστερων εκδόσεων απ'αυτές που λειτουργούμε μέχρι σήμερα..:lol:

Ίσως σε απογοητεύσει λίγο στην αρχή αλλά μην το βάλεις κάτω και δεν θα χάσεις..;)

Για sony tipo ποιο launcher θα προτεινατε; Ειναι του αντρα μου ο οποιος δεν ασχολειται ιδιαιτερα αλλα θελει να μην κολλαει και να μην εχει καθυστερησεις. Εχω βαλει τον go αλλα κολλαει. Δοκιμασαβτον adw αλλα δεν του δουλευει το notifier για τις κλησεις και το χρειαζεται. Εχετε να μου προτεινετε καποιον ελαφρυ, δωρεαν και που να μπορει να μπει notifier?
Φιλικά, Κατερίνα

Για sony tipo ποιο launcher θα προτεινατε; Ειναι του αντρα μου ο οποιος δεν ασχολειται ιδιαιτερα αλλα θελει να μην κολλαει και να μην εχει καθυστερησεις. Εχω βαλει τον go αλλα κολλαει. Δοκιμασαβτον adw αλλα δεν του δουλευει το notifier για τις κλησεις και το χρειαζεται. Εχετε να μου προτεινετε καποιον ελαφρυ, δωρεαν και που να μπορει να μπει notifier?

holo launcher πακέτο με τον holo notifier

holo launcher πακέτο με τον holo notifier

Για το holo notifier πρςπει να παω στη plus εκδοση . Δοκιμασα κται τον nova και ουτε εκει δουλευει το notifier. Θελει καποια ρυθμιση και δεν δουλευει κανενα;

Φιλικά, Κατερίνα

μέσα στον κάθε launcher έχει ειδική ρύθμιση για τον notifier του καθενός

Το ξερω, το ενεργοποιω αλλα δεν....

Φιλικά, Κατερίνα

Το ξερω, το ενεργοποιω αλλα δεν....

Μήπως χρειάζεται να ενεργοποιήσεις και την επιλογή Accessibility, μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού; Το λέω γιατί μερικές εφαρμογές μου το έχουν ζητήσει.

Huawei Nova 5T

Μήπως χρειάζεται να ενεργοποιήσεις και την επιλογή Accessibility, μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού; Το λέω γιατί μερικές εφαρμογές μου το έχουν ζητήσει.

Παντως στον nova πρεπει να εχεις την "επι πληρωμη" εφαρμογη για να δουλεψει αυτο οποτε οποιος θελει τον αγοραζει ή τον <<αγοραζει>>… ;);)

Άλλη μια ψήφος από μένα, κι εκτός του ότι είναι απίστευτα γρήγορος και τρομερά παραμετροποιήσιμος, είναι κι απ'αυτούς που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι αγόρασες εντελώς καινούργια συσκευή. Σαν να απέκτησες Android αρκετών μεταγενέστερων εκδόσεων απ'αυτές που λειτουργούμε μέχρι σήμερα..:lol:

Ίσως σε απογοητεύσει λίγο στην αρχή αλλά μην το βάλεις κάτω και δεν θα χάσεις..;)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Μάλλον σήμερα με βλέπω για αγορά :D

Πηγα να το κανω αλλα ελεγε για αριθμους πιστωτικων καρτων, ειμαι ψιλοασχετη, φοβηθηκα και δεν το εκανα. Ειναι ακινδυνο;

Φιλικά, Κατερίνα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...