Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Το κινητό έχεις αν επιτρέπεται;

ένα S2, ένα moto razr, ένα arc s, ένα LG 2x δεν έχει σημασία σε όλα το ίδιο είναι. Εσύ δοκίμασες στον tsf αυτά που γράφω δλδ να βάλεις τρία ή τέσσερα widget της εφαρμογής apw στην ίδια οθόνη; νομίζω δεν είμαι σίγουρος ο tsf παρουσιάζει και κάποια προβληματάκια και με κάποια από τα δικά του widget όταν είναι ταυτόχρονα όπως αυτό με το αερόστατο και το άλλο με το κάδρο φωτογραφίας.

Edited by frastgr
frastgr

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ένα S2, ένα moto razr, ένα arc s, ένα LG 2x δεν έχει σημασία σε όλα το ίδιο είναι. Εσύ δοκίμασες στον tsf αυτά που γράφω δλδ να βάλεις τρία ή τέσσερα widget της εφαρμογής apw στην ίδια οθόνη; νομίζω δεν είμαι σίγουρος ο tsf παρουσιάζει και κάποια προβληματάκια και με κάποια από τα δικά του widget όταν είναι ταυτόχρονα όπως αυτό με το αερόστατο και το άλλο με το κάδρο φωτογραφίας.

Έχω όλα αυτά τα widgets που λες όλα μαζί ,μαζί με live wallpaper κάτι απλά o tsf δεν καταλαβαίνει τίποτα

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Έχω όλα αυτά τα widgets που λες όλα μαζί ,μαζί με live wallpaper κάτι απλά o tsf δεν καταλαβαίνει τίποτα

έχεις τουλάχιστον τρία του apw(επαφές, σελιδοδείκτες κλπ) στην ίδια οθόνη και δεν καταλαβαίνει τίποτα; είναι bug που αναφέρεται και σε ξένα φόρουμ. Τέλος πάντων εσύ ξέρεις....... έχω αγορασμένους αρκετούς launcher άλλα πραγματικά ο Nova prime στην έκδοση που ανέφερα παραπάνω είναι εξαιρετικότατος και ο καλύτερος κατά την άποψη μου.

frastgr

έχεις τουλάχιστον τρία του apw(επαφές, σελιδοδείκτες κλπ) στην ίδια οθόνη και δεν καταλαβαίνει τίποτα; είναι bug που αναφέρεται και σε ξένα φόρουμ. Τέλος πάντων εσύ ξέρεις....... έχω αγορασμένους αρκετούς launcher άλλα πραγματικά ο Nova prime στην έκδοση που ανέφερα παραπάνω είναι εξαιρετικότατος και ο καλύτερος κατά την άποψη μου.

Ο nova prime φαντάζομαι θα έρθει σαν update μελλοντικά σε εμάς που έχουμε αγορασμένο τον original nova έτσι δεν είναι;

Sent from my note

Και γιατι δεν υπαρχει στο μαρκετ αυτη η εκδοση? (υπαρχει η 1.2.2 νομιζω)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Και γιατι δεν υπαρχει στο μαρκετ αυτη η εκδοση? (υπαρχει η 1.2.2 νομιζω)

Ειναι "beta" υποτιθεται.

Είναι υποχρεωτικό να έχουμε τα "τρία" του apw?Η πρέπει να γίνουμε betatesters? Επίσης έχω και τον nova αγορασμένο και αυτήν στιγμή που μιλάμε lagari σε όλα τα κινητά που έχουν την 4, χωρίς κανένα widget, ενώ με 2.3 πετούσε...Τον tsf τον έχω τόσο φορτωμένο όσο δεν έχω φορτώσει ποτέ μου άλλον launcher, για να δω πόσο αντέχει, και τελικά πάει τόσο καλά λες και δεν έβαλα ούτε ένα widget, ούτε ένα σκασμό animation που δεν έχει καν ο nova. Μακάρι να φτιάξει στην επόμενη έκδοση γιατί ακόμα "κλαίω" τα λεφτά μου!

-------------------------------------------------------------------------

Έβαλα και τα "τρία" του apw σε μια σελίδα και δεν lagari ούτε για αστείο. Μήπως θέλει συγκεκριμένα "τρία" του apw σε μια σελίδα?Αν είναι να το παλέψουμε μήπως και lagari....

Edited by LeGendGR

Είναι υποχρεωτικό να έχουμε τα "τρία" του apw?Η πρέπει να γίνουμε betatesters? Επίσης έχω και τον nova αγορασμένο και αυτήν στιγμή που μιλάμε lagari σε όλα τα κινητά που έχουν την 4, χωρίς κανένα widget, ενώ με 2.3 πετούσε...Τον tsf τον έχω τόσο φορτωμένο όσο δεν έχω φορτώσει ποτέ μου άλλον launcher, για να δω πόσο αντέχει, και τελικά πάει τόσο καλά λες και δεν έβαλα ούτε ένα widget, ούτε ένα σκασμό animation που δεν έχει καν ο nova. Μακάρι να φτιάξει στην επόμενη έκδοση γιατί ακόμα "κλαίω" τα λεφτά μου!

Έβαλα και τα "τρία" του apw σε μια σελίδα και δεν lagari ούτε για αστείο. Μήπως θέλει συγκεκριμένα "τρία" του apw σε μια σελίδα?Αν είναι να το παλέψουμε μήπως και lagari....

O nova μπαινει σε 2.3?

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

O nova μπαινει σε 2.3?
Τώρα που το λες δεν πρέπει να μπαίνει, τον adw είχα μάλλον στο S2 με 2.3 και τον μπέρδεψα.....

Δοκιμάζω και εγώ τον nova beta παίδες και έχω πάθει πλάκα.

Πάει σφαίρα στην κυριολεξία. Μεγάλη εξέλιξη.

Και είναι σε beta version ακόμη :)

Δοκιμάστε τον αξίζει και με το παραπάνω

Sent from my note

Οχι. Ισα Ισα χρειαζεται η free εκδοση.

Πας ρυθμισεις Nova->Nova Launcher 1.2.2(check for updates)->κουμπι των ρυθμισεων->τικαρε το beta και εισαι οκ

O Holo στο μενου δεν αφηνει να φτιαξεις φακελο ?

ΑΝ γινεται πως γινεται ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Για νοα δοκιμάσουμε τον Nova prime 1.3 beta6 πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσουμε την free έκδοση που έχουμε;

Νομίζω ναι.

Πάρε back up μέσα από την εφαρμογή και θα επανέλθουν όλα όπως τα έχεις τώρα σε δευτερόλεπτα.

Sent from my note

Οχι. Ισα Ισα χρειαζεται η free εκδοση.

Πας ρυθμισεις Nova->Nova Launcher 1.2.2(check for updates)->κουμπι των ρυθμισεων->τικαρε το beta και εισαι οκ

Ωραίος ! thx!:)

O Holo στο μενου δεν αφηνει να φτιαξεις φακελο ?

ΑΝ γινεται πως γινεται ?

Στο συρτάρι εννοείς; όντως δεν αφήνει.

Δοκιμάζω και εγώ τον nova beta παίδες και έχω πάθει πλάκα.

Πάει σφαίρα στην κυριολεξία. Μεγάλη εξέλιξη.

Και είναι σε beta version ακόμη :)

Δοκιμάστε τον αξίζει και με το παραπάνω

Sent from my note

Τον έβαλα φρέντυ και τον δοκίμασα με widgets όπως έχω φορτωμένο και τον tsf και ίσως και λιγότερο γιατί στον tsf έχω και τα δικά του όπως το 3 d αερόστατο και την κορνίζα.Ξαναματαλεω, πιο smooth από τον tsf δεν υπάρχει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τον έβαλα φρέντυ και τον δοκίμασα με widgets όπως έχω φορτωμένο και τον tsf και ίσως και λιγότερο γιατί στον tsf έχω και τα δικά του όπως το 3 d αερόστατο και την κορνίζα.Ξαναματαλεω, πιο smooth από τον tsf δεν υπάρχει.

και πιο ευκολία για μενα απο τον nova για καθημερινή χρηση δεν υπαρχει....:)

με τον nova εχω με ενα κλικ οτι θελω μπροστα μου!

με τον αλλο εχω περισσότερο φανφάρα....:)

τεσπα μεγαλη βελτιωση ο beta nova...το καταλαβαινεις απο το πρωτο κλικ....

Μια από τα ίδια .

Σαν τον tsf δεν...

Δοκίμασα nova και τον παράτησα στο τέταρτο αφού όταν άρχιζα να τον Φορτώνω έκανε και αυτός τα κλασικά .

Τα εφέ του tsf με το αερόστατο τρεις κορνίζες και το widget του Facebook στην ιδια οθονη φιγουράρουν χωρίς πρόβλημα.

Όλα αυτά στο S3

Μια από τα ίδια .

Σαν τον tsf δεν...

Δοκίμασα nova και τον παράτησα στο τέταρτο αφού όταν άρχιζα να τον Φορτώνω έκανε και αυτός τα κλασικά .

Τα εφέ του tsf με το αερόστατο τρεις κορνίζες και το widget του Facebook στην ιδια οθονη φιγουράρουν χωρίς πρόβλημα.

Όλα αυτά στο S3

Ετσι ειναι. Τιποτα πιο smooth απο τον tsf.

Ομως, μετα το τελευταιο update εχω ενα προβλημα, μονο στο nexus (οχι στo defy)

Οτανσκρολαρω γρηγορα τις οθονες, η οθονη μου κανει κατι περιεργα. Δεν ειναι καθολου ευκολο να το περιγραψω, σαν να κανει πρωτα μια μικρη αναπηδηση και μετα να αλλαζει οθονη. Ειναι τοσο σπαστικο που εψαξα και βρηκα παλιοτερη εκδοση για να εγκαταστησω.

Δοκίμασα και τον beta nova μια χαρά lagari.

Ετσι ειναι. Τιποτα πιο smooth απο τον tsf.

Ομως, μετα το τελευταιο update εχω ενα προβλημα, μονο στο nexus (οχι στo defy)

Οτανσκρολαρω γρηγορα τις οθονες, η οθονη μου κανει κατι περιεργα. Δεν ειναι καθολου ευκολο να το περιγραψω, σαν να κανει πρωτα μια μικρη αναπηδηση και μετα να αλλαζει οθονη. Ειναι τοσο σπαστικο που εψαξα και βρηκα παλιοτερη εκδοση για να εγκαταστησω.

Κλείσε το 360 selecting mode μήπως στο κανει αυτό.

Edited by LeGendGR

Δοκίμασα και τον beta nova μια χαρά lagari.

Κλείσε το 360 selecting mode μήπως στο κανει αυτό.

Το εχω κλεισει. Αλλα και παλι....

Εχω στειλει και μειλ στους δημιουργους (3 φορες) αλλα καμια απαντηση. Θα ηθελα καλυτερη αντιμετωπιση μιας και τους πληρωσα τοσο ακριβη εφαρμογη....

ο tsf τα effects κινησης τα εχει μονο στο μενου των εφαρμογων?δεν λειτουργουν στα αλλα panel?
[sIGPIC][/sIGPIC]

ο tsf τα effects κινησης τα εχει μονο στο μενου των εφαρμογων?δεν λειτουργουν στα αλλα panel?

Ναι, έτσι είναι.

Ναι, έτσι είναι.
αυτο με χαλαει στον tsf.κατα τα αλλα ειναι σουπερ!

μεχρι να το φτιαξουν και αν το φτιαξουν θα χρησιμοποιω τον spb shell:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...