Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Πάντως ο go μου τραβάει 31 mb ram ενώ ο holo 30 με 31.άρα περίπου τα ίδια είναι.

Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα mb. Ο συγκεκριμένος launcher είναι βαρύς γενικά. Με λαγκάρισμα αρκετό όπως γράφει ο φίλος παραπάνω και με αρκετές επανεκκινήσεις μετά το τέλος κάποιας ενέργειας και αργό φόρτωμα μετά.

frastgr

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαφορες αναμεσα σε free apex/nova/holo ποιες εχουμε;;; Ο apex συγκριτικα με τον nova ειχε παραπανω επιλογες και ηταν στα ελληνικα. Ο holo νομιζω οτι δεν ειχε και αυτος ελληνικο μενου και απλως τον τρεχουν και συσκευες με gb εν αντιθεση με τους αλλους. Διαφορες τρομερες σε αυτους τους τρεις δεν εχω δει εκτος και αν υπαρχουν....

Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα mb. Ο συγκεκριμένος launcher είναι βαρύς γενικά. Με λαγκάρισμα αρκετό όπως γράφει ο φίλος παραπάνω και με αρκετές επανεκκινήσεις μετά το τέλος κάποιας ενέργειας και αργό φόρτωμα μετά.

πάντως και οι δυο τρώνε πολύ λιγότερη ram από το sense

χρησιμοποιω εδω και 2-3 μερες τον go launcher με gingerbread 2.3.7 και μπορω να πω οτι τρεχει μια χαρα!για εμενα ειναι ο πιο παραμετροποιησιμος και ολοκληρωμενος launcher!

Sony Ericsson Xperia x10 mini

Nokia Lumia 520

Xiaomi Redmi 2 TD

Xiaomi Redmi Note 7 ✔️

χρησιμοποιω εδω και 2-3 μερες τον go launcher με gingerbread 2.3.7 και μπορω να πω οτι τρεχει μια χαρα!για εμενα ειναι ο πιο παραμετροποιησιμος και ολοκληρωμενος launcher!

Ο καλύτερος είναι και με διάφορα για κινητά μέχρι 2.3.7 έκδοση

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Στην GB ηταν για μενα μονοδρομος!!! Στην ICS μου τα χαλασε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πάντως και οι δυο τρώνε πολύ λιγότερη ram από το sense

Νομίζω ότι κανείς δεν σύγκρινε τον go με το sense:confused: η σύγκριση και οι απόψεις ήταν για τους άλλους launchers που αναφέραμε παραπάνω:)

Η υλοποίηση του go δεν είναι καλή για ICS άσχετα με τα mb που χρησιμοποιεί, ενώ οι άλλοι launchers που αναφέραμε παραπάνω τρέχουν σχεδόν απροβλημάτιστα, αυτή είναι η διαφορά.

Edited by frastgr
frastgr

Νομίζω ότι κανείς δεν σύγκρινε τον go με το sense:confused: η σύγκριση και οι απόψεις ήταν για τους άλλους launchers που αναφέραμε παραπάνω:)

Η υλοποίηση του go δεν είναι καλή για ICS άσχετα με τα mb που χρησιμοποιεί, ενώ οι άλλοι launchers που αναφέραμε παραπάνω τρέχουν σχεδόν απροβλημάτιστα, αυτή είναι η διαφορά.

Ναι βρε το είπα με ανακούφιση για το κινητό μου που κρασαρει το sense κάθε τρεις και λίγο λόγω έλλειψης ram πιθανόν.αλλά και ο go το ίδιο. Με τον holo κανένα lag η κρασαρισμα μέχρι τώρα!

Παιδιά στις γενικές ρυθμίσεις του holo που λέει "παραμονή στην μνήμη" τι εννοεί?

Επίσης και η επιλογή "επικάλυψη προγραμματιδιων" τι είναι?

EDIT για όποιον ενδιαφέρει σε desire s με holo ,ακόμα και με opera Mobile ανοιχτό και πολύ δούλεμα το κινητό δεν laggarei καθόλου!ούτε κρασαρει ο launcher όπως ο go .

Μάλλον ήρθε για να μείνει αυτός ο launcher! Θέλει κάποιες προσθήκες αλλά ήδη είναι πολύ σταθερός!

Edited by ilka71

holo 1.2.1 κι απο μενα,

λιγο πιο βαρυς απο τον zeam

αλλα υποστηριζει folder...

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

εχω βαλει τον TSF Shell απο χτες και ειναι σουπερ!nova τελος... Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω βαλει τον TSF Shell απο χτες και ειναι σουπερ!nova τελος...

Δημιουργία φακέλων στις εφαρμογές έβαλαν ή ακόμα;

Δημιουργία φακέλων στις εφαρμογές έβαλαν ή ακόμα;

Αν έβαλαν ολοκληρώθηκε σαν launcher

ναι εχουν βαλει:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνας ελαφρύς launcher με φακέλους στο συρτάρι υπάρχει; Έχω έρωτα με τον Go, αλλά το lagάρισμα του δεν υποφέρεται πια.

ο tsf shell δεν laggarei?
που θα μπω για να το δω αν λανγκαρει?

παντως ειναι πολυ ελαφρυς στο πατημα και στις εναλλαγες των καρτων,δυο μερες που τον εχω βαλει δεν εχω κανει επανεκκινηση του tsf επιτηδες για να δω αν αρχισει να κανει σχεδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν με βόλεψε ο tsf, τον απεγκατεστησα αλλά όπως βλέπετε στην φωτο έμεινε η ταπετσαρία του tsf παρότι έχω τον holo τώρα!πως την απεγκαθιστω και αυτήν??

δεν απεγκαθισταται,απλα βαλε την ταπετσαρια που ειχες πριν και ολα οκ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ αυτό ήταν!
παντως νομιζω οτι βιαστηκες να βγαλεις τον tsf.

μπορουσες να εχεις και τον αλλον για μερικες μερες,να δεις δυο βιντεακια στο you tube για να εξοικιωθεις,και να κανεις εναλλαγη με το home swicher τον αλλο launcher οταν τον χρειαζεσαι,,,

και μετα απο δυο-τρεις μερες που θα εχεις σεταρει και τον tsf που κανει το κινητο μας ενα νεο γκατζετακι,αποφασιζεις αν σε βολευει:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως νομιζω οτι βιαστηκες να βγαλεις τον tsf.

μπορουσες να εχεις και τον αλλον για μερικες μερες,να δεις δυο βιντεακια στο you tube για να εξοικιωθεις,και να κανεις εναλλαγη με το home swicher τον αλλο launcher οταν τον χρειαζεσαι,,,

και μετα απο δυο-τρεις μερες που θα εχεις σεταρει και τον tsf που κανει το κινητο μας ενα νεο γκατζετακι,αποφασιζεις αν σε βολευει:)

λες?αντε να τον ξαναδοκιμασω!οταν πρωτο εγκαθιστω τον tsf μου εχει 6-7 αρχικες οθονες με ολες τις εφαρμογες.πως αδειαζω τις οθονες να τις φτιαξω οπως θελω?

ο spb shell τι λεει?καποτε που τον ειχα βαλει μου ετρωγε 80mb ram!

Edited by ilka71

λες?αντε να τον ξαναδοκιμασω!οταν πρωτο εγκαθιστω τον tsf μου εχει 6-7 αρχικες οθονες με ολες τις εφαρμογες.πως αδειαζω τις οθονες να τις φτιαξω οπως θελω?

ο spb shell τι λεει?καποτε που τον ειχα βαλει μου ετρωγε 80mb ram!

πατας το λασσο επανω δεξια ,τα επιλεγεις επιστρεφεις πατημενο το δαχτυλο στη βαση του λασσο και αφηνοντας το βγαζει ενα στρογγυλο μενου.διαλεγεις τον καδο.

ο spb ειναι πολυ βαρυς και δεν μπορω να φτιαξω τις καρτελες οπως θελω,γιαυτο τον εχω αφησει.

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

πατας το λασσο επανω δεξια ,τα επιλεγεις επιστρεφεις πατημενο το δαχτυλο στη βαση του λασσο και αφηνοντας το βγαζει ενα στρογγυλο μενου.διαλεγεις τον καδο.

ο spb ειναι πολυ βαρυς και δεν μπορω να φτιαξω τις καρτελες οπως θελω,γιαυτο τον εχω αφησει.

Αυτή είναι η οθόνη που μου βγάζει όταν τον εγκαθιστώ πρώτη φορά! Που είναι το λάσο?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...