Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Εκυκλοφόρισε νέα έκδοση του 360launcher, η οποία υπόσχεται (επιτέλους) resizable widgets και ανανεωμένο γενικά UI. Δεν την έχω τεστάρει ακόμα, καθώς το έχω γυρίσει σε launcher pro με icons του meego από το xda και είμαι φουλ ευχαριστημένος. Παρόλ' αυτά, αν δοκιμάσει κανείς τη νέα έκδοση του 360, ας κάνει ένα κόπο να ποστάρει εντυπώσεις.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απαγορεύεται οποιαδήποτε συζήτηση για τα "μαγαζάκια", μιας και το myphone είναι κατά της πειρατείας, κάτι που δηλώνεται ρητά και σοτυς Ο.Π.Χ. Ας συνεχίσουμε στα των launchers ;)

και εμείς κατά της πειρατείας είμαστε..!!! άλλωστε για το Market λέμε μαγαζάκι;)

Tώρα παλικάρια έτρεξα το Launcher TSF Shell https://market.android.com/details?id=com.tsf.shell&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50c2Yuc2hlbGwiXQ.. και πάει με 1.000 έχει καλή παραμετροποίηση αν το ψάξεις.

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ποια ειναι τα γνωστα μαγαζακια?

Google it my friend

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

χρησιμοποιώ κ εγώ τον TSF Shell, αρκετά γρήγορος και διαφορετικός από τους άλλους, αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς θα σου αρέσει πολύ στην τελική. Είναι στην φιλοσοφία του καθενός τι ακριβώς χρειάζεται από έναν launcher. Με βελτιώσεις και προσθήκες μπορεί να γίνει super

δοκιμαζω τωρα τον 360!

ουαου!

παρα πολλες επιλογες για τα παντα!:) στα επιπεδα του go(φακελους και ολα τα σχετικα...)

απλα μου φαινεται λιγο πιο αργος απο την προηγουμενη version..δεν ξερω μπορει να ειναι και της φαντασιας μου:)

εμένα με φαίνεται ακόμη πιο γρήγορος στη νεα έκδοση!

τον φοράω από χθες και όλα είναι οκ!

μαλλον στο note θα μου φαινεται πιο αργος...τι να πω..!

Ο 360 παντως εχει πολλα... κοινα με τον go launcher(να πω την αληθεια νομιζω πως ο go launcher εχει πολλα κοινα με τον 360...) σε πολλους τομεις!Καποιος ψιλοκλεβει εδω...!

Τον tsf τον δοκιμασα και ενω ειναι γρηγορος, δεν ειναι αρκετα παραμετροποιησιμος!Ουτε καν τις αρχικες οθονες δε μπορεις να μειωσεις...(τουλαχιστον εγω δε βρηκα πως και στο βιντεο τους δε δειχνει πως...).Θελει δουλιτσα ακομη αλλα πιστευω πως μολις ολοκληρωθει θα ειναι καλη αλλα ακριβη προταση...

Ο 360 παντως εχει πολλα... κοινα με τον go launcher(να πω την αληθεια νομιζω πως ο go launcher εχει πολλα κοινα με τον 360...) σε πολλους τομεις!Καποιος ψιλοκλεβει εδω...!

Τον tsf τον δοκιμασα και ενω ειναι γρηγορος, δεν ειναι αρκετα παραμετροποιησιμος!Ουτε καν τις αρχικες οθονες δε μπορεις να μειωσεις...(τουλαχιστον εγω δε βρηκα πως και στο βιντεο τους δε δειχνει πως...).Θελει δουλιτσα ακομη αλλα πιστευω πως μολις ολοκληρωθει θα ειναι καλη αλλα ακριβη προταση...

κ γω τον δοκιμασα χθες . . . . εμεινα αφωνος με το scroll kai smoothness της καρτελας με τις εφαρμογες!!!!:)

κατα τα αλλα δεν εντυπωσιαστικα..... ειδικα σε θεμα εφε κ 3d καμμια σχεση με τον SPB Shell 3D !!!

Παιδια συγνωμη αν ειναι λιγο ακυρο το thread αυτο για την ερωτηση αυτη...

εδω και 1 2 μερες ψαχνω ενα καλο launcher για να βαλω στ Arc S που εχω...

Δεν βρισκω τπτ που να με ικανοποιει... :/ Ισως να ζηταω πολλα σε αυτο το θεμα, αλλα δεν βρισκω κατι!

Τελικα αποφασισα να αφησω τον μαμισιο...

οποτε σκεφτηκα αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος οπως εφαρμογη π.χ που να αλλαζει το τροπο μεταβασεις απο σελιδα σε σελιδα, διαφορετικα εφε... καταλαβατε...

Ξερετε κατι?

και εμείς κατά της πειρατείας είμαστε..!!! άλλωστε για το Market λέμε μαγαζάκι;)

Tώρα παλικάρια έτρεξα το Launcher TSF Shell https://market.android.com/details?id=com.tsf.shell&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50c2Yuc2hlbGwiXQ.. και πάει με 1.000 έχει καλή παραμετροποίηση αν το ψάξεις.

ποση RAM σου τρωει ο TSF Shell και ποση ο SPB Shell 3d??? πιον προτιμας απτους 2? :p

ποση RAM σου τρωει ο TSF Shell και ποση ο SPB Shell 3d??? πιον προτιμας απτους 2? :p

Tsf 30mb, spb 50-80mb. Είναι θέμα γούστου. Είχα spb για καιρό. Προς το παρόν έχω τον Tsf από τότε που βγήκε. Είναι το smoothness του που με κρατάει.

Λεωνίδας

Tsf 30mb, spb 50-80mb. Είναι θέμα γούστου. Είχα spb για καιρό. Προς το παρόν έχω τον Tsf από τότε που βγήκε. Είναι το smoothness του που με κρατάει.

κ γω απο χθες τον εχω βαλει!!! εχει απιστευτο smooth ειδικα στην καρτελα με της εφαρμογες :):)

αλλα αποτι βγεπω εχει πολλες ελειψεις (καλα για τα δικα του widgets δεν το συζητω...ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΛΑ)

σε περιοριζει ομως σε 4 καρτελες, δεν υπαρχει dock bar, δεν μπαινουν live wallpapers,

κ σε θεμα εφε κ 3d δεν συγκρινεται....ο SPB 3d μακραν ανωτερος !!!

τo Go launcher δεν τον εχεις δοκιμασει? εγω τοσο καιρο αυτον εχω....

Edited by Nicolas_D

Εγώ είμαι εδώ και καιρό με τον go launcher. Ο λόγος? Επειδή κάθε βδομάδα βγάζουν καινούρια αναβάθμιση!

Είμαι εθισμένος στα συνεχή update!!!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

κ γω απο χθες τον εχω βαλει!!! εχει απιστευτο smooth ειδικα στην καρτελα με της εφαρμογες :):)

αλλα αποτι βγεπω εχει πολλες ελειψεις (καλα για τα δικα του widgets δεν το συζητω...ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΛΑ)

σε περιοριζει ομως σε 4 καρτελες, δεν υπαρχει dock bar, δεν μπαινουν live wallpapers,

κ σε θεμα εφε κ 3d δεν συγκρινεται....ο SPB 3d μακραν ανωτερος !!!

τo Go launcher δεν τον εχεις δοκιμασει? εγω τοσο καιρο αυτον εχω....

Θα συμφωνήσω αλλά μου αρέσουν οι αλλαγές και έχω εντυπωσιαστεί με το ποσό smooth είναι. Και τον go launcher τον είχα πολύ καιρό αλλά τον βαρέθηκα και εμφανισιακά είναι λίγο πίσω από spb και Tsf. Γενικώς έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους launchers αλλά δύσκολα μένω με τον ίδιο πάνω από βδομάδα.

Λεωνίδας

Η πρώτη αγάπη ειναι αυτή που κρατά '' SPB Shell''...!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

1o update του Tsf. Όσο πάει γίνεται και καλύτερος. Βέβαια ακόμη έχει πολλά να φτιάξουν αλλά είναι σε καλό δρόμο. Τα θέματα που λένε ότι ενεργοποίησαν εγώ δεν τα βρίσκω...
Λεωνίδας

Θα συμφωνήσω αλλά μου αρέσουν οι αλλαγές και έχω εντυπωσιαστεί με το ποσό smooth είναι. Και τον go launcher τον είχα πολύ καιρό αλλά τον βαρέθηκα και εμφανισιακά είναι λίγο πίσω από spb και Tsf. Γενικώς έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους launchers αλλά δύσκολα μένω με τον ίδιο πάνω από βδομάδα.

Χαχαχα i feel you, launcher junky myself :D:D:D. Τον TSF έχω κι εγώ υπό δοκιμή, πολύ εφετζίδικος, αλλά πολύ πίσω από πρακτικότητα. Παρακολουθώ τα updates να δω πότε και αν τελικά θα αξίζει η αγορά του. Μέχρι τώρα ήμουν σε sslauncher, απλός, ελαφρύς και πρακτικότατος.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell&feature=search_result

τον εχει δοκιμασει κανεις? ειναι απομιμηση του spb shell 3d και καλα ? :):)

edit: τωρα που το ειδα δεν ειναι συμβατο με το Ο2χ!

ξαναγυρισα στο go launcher ........ο tsf θελει δουλεια ακομη παρολο το απιστευτο smooth που εχει !!!!

Edited by Nicolas_D

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell&feature=search_result

τον εχει δοκιμασει κανεις? ειναι απομιμηση του spb shell 3d και καλα ? :):)

edit: τωρα που το ειδα δεν ειναι συμβατο με το Ο2χ!

ξαναγυρισα στο go launcher ........ο tsf θελει δουλεια ακομη παρολο το απιστευτο smooth που εχει !!!!

αν εγινε καλα η μεταφραση γραφει ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Καζακστάν και τη Λευκορωσία.

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

αν εγινε καλα η μεταφραση γραφει ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Καζακστάν και τη Λευκορωσία.

Το ηλήθιο όμως είναι πως το μήνυμα είναι στα Ρώσικα, οπότε αυτοί που μπορούν να το διαβάσουν είναι αυτοί που δεν τους αφορά... :p

Λεωνίδας

Παιδιά μόλις έβαλα τον TSF shell 1.3 και έπαθα ζημιά...

Ότι πιο Smooth έχω δει (πάνω και από Wp7)

Είναι διαφορετικός στην φιλοσοφία του αλλά συνηθίζεται..

Φαίνεται πως έχει μέλλον..

The sky moves on sideways

Αυτη ειναι συλλογη!!!:)

Ευχαριστουμε!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...