Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Ακομα δεν υποστηριζονται οι ελληνικες πολεις (γενικα νομιζω εχει μονο κινεζικες πολεις) , ειναι ομως στα προσεχως απο οτι διαβασα.

Aυτο το ειδατε;;

Εξαιρετικό! Δεν υπάρχει στο market;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εξαιρετικό! Δεν υπάρχει στο market;

Δεν εχει βγει ακομα, αν θυμαμαι καλα μεσα στον Φεβρουαριο θα βγει η πρωτη beta!

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο τον απορρίπτω πριν καν τον δοκιμάσω. Αν μου άρεσε το iphone θα το αγόραζα.

ομοίως , τα ίδια και στις miui roms

Το να έχεις launcher αλά iphone, ουδεμία σχέση έχει με το να έχεις iPhone.

Οι διαφορές των λειτουργικών είναι πολύ περισσότερες από έναν launcher.

Το να έχεις launcher αλά iphone, ουδεμία σχέση έχει με το να έχεις iPhone.

Οι διαφορές των λειτουργικών είναι πολύ περισσότερες από έναν launcher.

Εννοείται :rolleyes:

Απλά στο θυμίζει και αν ήθελα να το βλέπω έτσι θα έπαιρνα iPhone και όχι κάτι σαν iPhone. Δεν έχω κάτι με το τηλέφωνο, ούτε με τους κατόχους του μήλου (μόνο ίσως με τους κατόχους μότο bmw :p ) . Τώρα θα μου πεις, έχεις τηλέφωνο native wm και το έχεις Android, αυτή είναι η μαγεία του hd2.

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο τον απορρίπτω πριν καν τον δοκιμάσω. Αν μου άρεσε το iphone θα το αγόραζα.

δεν υποστηρίζει wingets

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

δεν υποστηρίζει wingets

Να το πω με άλλα λόγια; Αν μου άρεσε το look του iphone θα το αγόραζα. Δεν θέλω το κινητό μου να είναι κάτι σαν iphone. Είναι σαν να έχω κάτι σε απομίμηση.

Να το πω με άλλα λόγια; Αν μου άρεσε το look του iphone θα το αγόραζα. Δεν θέλω το κινητό μου να είναι κάτι σαν iphone. Είναι σαν να έχω κάτι σε απομίμηση.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγω όταν αναφερθεί απο κάποιος ένα καινούργιο πρόγραμμα η Launcher η ότι διποτε άλλο, πρέπει να βγαίνουμε και να γράφουμε για ποιο λόγω δεν το θέλουμε η δεν μας αρέσει.!!! απλά το προσπερνάμε και τελείωσε. Νομίζω ειναι ποιο θετικό και καλύτερο αν δοκιμάσουμε ένα πρόγραμμα να γράψουμε τα θετικά η τα αρνητικά, προφανώς έτσι βοηθάμε κάποιους φίλους. Το να διαφωνούμε για την ύπαρξη κάποιου προγράμματος για όποιων διποτε λόγω, απλά δεν βοηθάμε, και γεμίζουμε το foroym με απλές ΣΚΕΨΕΙΣ...!!!

Γνώμη μου..!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ακομα δεν υποστηριζονται οι ελληνικες πολεις (γενικα νομιζω εχει μονο κινεζικες πολεις) , ειναι ομως στα προσεχως απο οτι διαβασα.

Aυτο το ειδατε;;

Δεν το βρίσκω στο market

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

κατέβασα τον 360 αλλά έχει το σπάστικο κι όταν βάζω wallpaper μου το δείχνει γιγάντιο στην κεντρική οθόνη,κάτι που το spb δε μου κάνει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγω προσπαθω να εγκαταστησω τον SPB 3d σε S.E X10i και με πεταει συνεχως εξω μετα απο λιγο :wacko:... γιατι;Υπαρχει λυση;:(
Ποτέ μην λές ποτέ :!:

Εγω προσπαθω να εγκαταστησω τον SPB 3d σε S.E X10i και με πεταει συνεχως εξω μετα απο λιγο :wacko:... γιατι;Υπαρχει λυση;:(

Μήπως γιατί δεν το έχεις αγορασμένο;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μήπως γιατί δεν το έχεις αγορασμένο;

Οχι...κανονικα αγορασμενο ειναι....το κινητο λες;...:lol::p Λυση δεν βλεπω...κατι για Root μού λεει αλλά δεν το κατεχω...:cool:

Ποτέ μην λές ποτέ :!:

Και εγω τον 360 χρησιμοποιω στο ideos x5 και δουλευει μια χαρα εδω κ τεσσερις μερες που τον λειτουργω.

Πολυ ομορφος κai λειτουργικος και εχει καποιες δικες του εφαρμογουλες απο οτι ειδα, οπως το cleaner που κανει παρομοια δουλεια με το fast reboot.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

δεν υποστηρίζει wingets

Μάλλον δεν το έψαξες αρκετά. Έχει κανονικά widget, απλά τα ομαδοποιεί όλα στην πρώτη σελίδα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

ομοίως , τα ίδια και στις miui roms

Όποιος δηλαδή έχεις iPhone-like launcher, MIUI Rom, ή γενικά iPhone look στο Android του, θα προτιμούσε να έχει iPhone.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας....

Οποιος θέλει έναν ελαφρύ launcher με γρήγορη απόκριση ας δει αυτόν https://market.android.com/details?id=com.dianxinos.dxhome&feature=search_result

Οποιος θέλει βαρύ launcher με αργή απόκριση ας μην τον δοκιμάσει, δεν θα του αρέσει :lol:

Κώστας

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγω όταν αναφερθεί απο κάποιος ένα καινούργιο πρόγραμμα η Launcher η ότι διποτε άλλο, πρέπει να βγαίνουμε και να γράφουμε για ποιο λόγω δεν το θέλουμε η δεν μας αρέσει.!!! απλά το προσπερνάμε και τελείωσε. Νομίζω ειναι ποιο θετικό και καλύτερο αν δοκιμάσουμε ένα πρόγραμμα να γράψουμε τα θετικά η τα αρνητικά, προφανώς έτσι βοηθάμε κάποιους φίλους. Το να διαφωνούμε για την ύπαρξη κάποιου προγράμματος για όποιων διποτε λόγω, απλά δεν βοηθάμε, και γεμίζουμε το foroym με απλές ΣΚΕΨΕΙΣ...!!!

Γνώμη μου..!;)

@mariodj να σε ρωτησω . . . με το shell 3d εισαι ικανοποιημενος? εχω τον go launcher αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω τον shell!!

αν βαλεις live wallpapers τα σηκωνει η σερνει μετα ο launcher λογω του 3d? :confused:

μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια των εφαρμογων με δικα σου?? :confused:

folders μεσα στον app drawer μπορεις να δημιουργησεις? :confused:

και δεν του αρέσει ο στοκ launcher (nova launcher) και έβαλε αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται 3d spb launcher !!!!!!!!

Ακουω τις απόψεις σας..........

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

@mariodj να σε ρωτησω . . . με το shell 3d εισαι ικανοποιημενος? εχω τον go launcher αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω τον shell!!

αν βαλεις live wallpapers τα σηκωνει η σερνει μετα ο launcher λογω του 3d? :confused:

μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια των εφαρμογων με δικα σου?? :confused:

folders μεσα στον app drawer μπορεις να δημιουργησεις? :confused:

Έτσι το έχω στημένο εγώ.. απλά και λειτουργικά....

δεν μπορώ να σου στύλο άλλο PM γιατί γέμισε με μηνύματα το προσωπικό σου PM σβήσε κάποια..!!!

και δεν του αρέσει ο στοκ launcher (nova launcher) και έβαλε αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται 3d spb launcher !!!!!!!!

Ακουω τις απόψεις σας..........

Γιατί το λες ''έκτρωμα'' το έχεις δοκιμάσει..???

Edited by mariodj

Έτσι το έχω στημένο εγώ.. απλά και λειτουργικά....

Γιατί το λες ''έκτρωμα'' το έχεις δοκιμάσει..???

To έχω δοκιμάσει στο δικό μου (galaxy s) αλλα δεν ενθουσιάστηκα....προτιμώ τον στοκ απο την 4.0.3 cm9......

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

To έχω δοκιμάσει στο δικό μου (galaxy s) αλλα δεν ενθουσιάστηκα....προτιμώ τον στοκ απο την 4.0.3 cm9......

Αφού δεν σου άρεσε για ποιο λόγω να σου πούμε την άποψη μας...???

Στον Go Launcher EX εχω βαλει το Go message που βολευει πολυ ... αλλα εχω ενα θεμα αμα διαβασω το καινουργιο μηνυμα απο εκει δεν φευγει η ειδοποιηση για το μηνυμα της stock εφαρμογης ...

Πως θα φυγει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...