Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι ρομ έχεις?

Την υπογραφή σου, εδώ και κανα δίμηνο. Χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι πρότινος. :O

Την υπογραφή σου, εδώ και κανα δίμηνο. Χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι πρότινος. :O

δες εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3793352#post3793352

πολύ wifi τελευταία με cm7 πεφτει και ανησυχώ!:worry:

πες μας τι γινεται...

OnePlus 5t

Έχω το Defy με την official CEE 2.2.2. Από την στιγμή της αναβάθμισης από 2.1 Eclair, παρατήρησα πως η δική του εφαρμογή για την φωτογραφική, ΔΕΝ δουλεύει σωστά. Δηλαδή, δείχνει το preview, αλλά όταν πατήσω να βγει η φωτό, βγάζει μια... μαυρίλα.

Αντίθετα, με άλλη εφαρμογή, πχ το Camera360 βγάζει φωτογραφίες κανονικά.

Επίσης, το περίεργο (;) είναι πως το βίντεο, δουλεύει κανονικά...

Έχει σχέση με την αναβάθμιση, ή όχι; Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Δεν το βρίσκω λογικό να πρέπει να χρησιμοποιώ μια τρίτη εφαρμογή για κάτι τόσο βασικο!

Ένα κι Ένα -->

Έχω το Defy με την official CEE 2.2.2. Από την στιγμή της αναβάθμισης από 2.1 Eclair, παρατήρησα πως η δική του εφαρμογή για την φωτογραφική, ΔΕΝ δουλεύει σωστά. Δηλαδή, δείχνει το preview, αλλά όταν πατήσω να βγει η φωτό, βγάζει μια... μαυρίλα.

Έχει σχέση με την αναβάθμιση, ή όχι; Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Δεν το βρίσκω λογικό να πρέπει να χρησιμοποιώ μια τρίτη εφαρμογή για κάτι τόσο βασικο!

ναι προφανώς δεν έκανες διαγραφή δεδομένων πριν η μετά την αναβαθμιση γι΄αυτό κολλησε. Οπότε γι΄αρχή πήγαινε στη διαχειριση εφαρμογών και βρες τη κάμερα και κανε εκκαθαριση δεδομένων και μάλλον θα φτιαξει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και θα είσαι εντάξει...

Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά ήθελε ακριβώς αυτό που είπατε, εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Απλώς, για να μην ψάχνει κάποιος άδικα, να πω πως θα το βρει στην καρτέλα Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Διαχείριση Εφαρμογών/Όλα.

Δεν το γνώριζα πως πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για μια εφαρμογή. :wacko::O:blink:

Ένα κι Ένα -->

Δε ξέρω αν πρόσεξε κανείς ότι στα τελευταία nigthly έχει πλέον εξελλινιστεί πλήρως το μενού ρυθμίσεων cyanogenMod settings;; δε πρόσεξα πότε ακριβώς αλλά νομίζω όχι με την RC1.5 αλλά αργότερα. Επίσης με το τελευταίο nigltly προστέθηκε και ένα ακόμα σχέδιο κλειδώματος το ring που είναι πολύ διασκεδαστικό η αλήθεια είναι

George Bernard Shaw

Δε ξέρω αν πρόσεξε κανείς ότι στα τελευταία nigthly έχει πλέον εξελλινιστεί πλήρως το μενού ρυθμίσεων cyanogenMod settings;; δε πρόσεξα πότε ακριβώς αλλά νομίζω όχι με την RC1.5 αλλά αργότερα.

Σωστά η RC1.5 έχει αγγλικά στο settings :mad:

οσο για το ring δεν το βλεπω πουθενά (εχω nightly 110926-0834 )

Edited by pificos
OnePlus 5t

Σωστά η RC1.5 έχει αγγλικά στο settings :mad:

οσο για το ring δεν το βλεπω πουθενά (εχω nightly 110926-0834 )

βαλε το επομενο nightly 27-09 και θα το δεις να εμφανιζεται

George Bernard Shaw

βαλε το επομενο nightly 27-09 και θα το δεις να εμφανιζεται

απο που το πήρες?παντως στο xda ( http://defy.tanguy.tk/jordan-nightly/) δεν το βλέπω:cool:

αν βάλω άλλο nightly πρέπει να ξαναπεράσω τα gapps?

Edited by pificos
OnePlus 5t

απο που το πήρες?παντως στο xda ( http://defy.tanguy.tk/jordan-nightly/) δεν το βλέπω:cool:

αν βάλω άλλο nightly πρέπει να ξαναπεράσω τα gapps?

εδω θα βρεις ολα τα nightly http://defycm7.tanguy.tk/ οχι δε χρειάζεται να περασεις παλι τα gapps

George Bernard Shaw

Δεν εχεις βαλει τη 2.2?με τη φρογιο λυνεται το προβλημα.αλλα αν θελεις χρησιμοποιεις και αλλο προγραμμα και απλα απενεργοποιεις τα notifications του default προγραμματος.

Sent from my MB525 using Tapatalk

Αυτο θα ρωτουσα τωρα! Συναδελφος με το ιδιο κινητο μου λεει οτι απλα το συνδεσε στο PC και μεσω του προγραμματος της Μοτορολα εκανε την αναβαθμιση. Εγω το συνδεω αλλα δεν βρισκω πουθενα να λεει για update. Καμια βοηθεια?

(1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017)

Αν δεν εχεις πειραξει το κινητο επρεπε να σου δινει αναβαθμιση....ποια εκδοση εχεις?

Sent from my MB525 using Tapatalk

Αυτο θα ρωτουσα τωρα! Συναδελφος με το ιδιο κινητο μου λεει οτι απλα το συνδεσε στο PC και μεσω του προγραμματος της Μοτορολα εκανε την αναβαθμιση. Εγω το συνδεω αλλα δεν βρισκω πουθενα να λεει για update. Καμια βοηθεια?

http://direct.motorola.com/GRE/SoftwareUpdateSummary.asp?country=GRC&language=GRE&web_page_name=SUPPORT&strCarrierId=&strPhone=MILESTONE&strCable=Micro%20USB%20Data%20Cable&strURL=https://rsddownload.motorola.com/download/RN_Milestone_FROYO_EN.pdf

επισκεψη στην πιο πανω σελιδα εγκαθυστας το software ακολουθης της οδιγιες και τελος αυτα αν εισαι σε 2,1 αν εισαι σε 2,2 δεν εχει πιο πανω

ροουτ δεν το πειραζει απλος μετα την αναβαθμιση δεν θα εισαι ροουτ

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

Ευχαριστω πολυ το ξαναδοκιμασα χτες το βραδυ και τα καταφερα. Πλεον ειμαι σε 2.2.2 και διορθωθηκε και ενα προβλημα που ειχα με το Bluetooth. Πατουσες να γινει ανιχνευσιμο αλλα δεν γινοταν και δεν ξεκινουσε κ η αντιστροφη μετρηση των 120". Α και για οσους δεν εχουν κανει ακομα την αναβαθμιση (που μαλλον εγω μονο ειχα μεινει) προσοχη να τραβηξουν πρωτα ενα back up στις επαφες τους. Αν δεν το ειχα κανει ακομα θα εβριζα γιατι σβηστηκαν ολες. :O

Και καπου εδω θα με βρισετε... Στην 2.1 η κινηση δεδομενων (το ιντερνετ δηλαδη μεσω δικτυου) ηταν στην Διαχειρηση δεδομενω. Τωρα εξαφανιστηκε στην 2.2 και δεν ξερω πως την ενεργοποιουμε. Και το χρησιμοποιω αρκετα οταν ειμαι εκτος σπιτιου/δουλειας. :(

edit: Διαβασα καμια 30αρια σελιδες προς τα πισω και τελικα κατεφυγα στην επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Ευχαριστω.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by sonic
(1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017)

Και καπου εδω θα με βρισετε... Στην 2.1 η κινηση δεδομενων (το ιντερνετ δηλαδη μεσω δικτυου) ηταν στην Διαχειρηση δεδομενω. Τωρα εξαφανιστηκε στην 2.2 και δεν ξερω πως την ενεργοποιουμε. Και το χρησιμοποιω αρκετα οταν ειμαι εκτος σπιτιου/δουλειας. :(

βαλε το apn on off και θα σωθεις,,το βάζεις και στην επιφανεια εργασιας σου και το επιλέγεις πολυ ευκολα

OnePlus 5t

Καλησπέρα παιδιά,έχω κ εγώ το motorola defy κ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος,αλλά έχω ένα πρόβλημα (το οποίο νομίζω έχει καθε android phone):όταν δέχομαι mms από συσκευές όπως iphone κ κάποιες άλλες,η ποιότητα είναι χάλια,έως μηδαμινή!Αν αφαιρέσουμε κάποιες ericsson ,nokia k android-phones που είναι αποδεκτη η ποιότητα των ληφθέντων mms,στα άλλα είναι απαράδεκτη...Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το διορθώσω?

λοιποοον...

βρηκα κι εγω το defy που εψαχνα σε καλη τιμουλα,και ειμαι πλεον μελος της παρεας σας!!!

το πηρα πριν τεσσερις ωριτσες!

πρωτες εντυπωσεις:

σε στοκ μορφη,το defy ειναι υπρβολικα αργο σε σχεση με το cm milestone που ειχα...

οποτε...

τερμα η στοκ μορφη :pτου περασα ηδη μια cm7,και σα να πηρε τα πανω του,αλλα αναμενεται και συνεχεια,θα ξεφορτοθω ακομα μερικα περιττα πραγματακια και βλεπουμε...

εσας τι καρτα ειχε μεσα παιδια?

2gb?

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

λοιποοον...

βρηκα κι εγω το defy που εψαχνα σε καλη τιμουλα,και ειμαι πλεον μελος της παρεας σας!!!

το πηρα πριν τεσσερις ωριτσες!

πρωτες εντυπωσεις:

σε στοκ μορφη,το defy ειναι υπρβολικα αργο σε σχεση με το cm milestone που ειχα...

οποτε...

τερμα η στοκ μορφη :pτου περασα ηδη μια cm7,και σα να πηρε τα πανω του,αλλα αναμενεται και συνεχεια,θα ξεφορτοθω ακομα μερικα περιττα πραγματακια και βλεπουμε...

εσας τι καρτα ειχε μεσα παιδια?

2gb?

μεγειά!! ναι 2GB καρτα εχουν ολα

George Bernard Shaw

Γεια χαρα σε ολους, μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βρω το χρονικο συνολο εξερχομενων-εισερχομενων κλησεων και το αντιστοιχo αριθμο απεσταλμενων-εισερχομενων sms? Ψαχνω αλλλα εχει την διαρκεια μονο της καθε κλησης ξεχωριστα και οχι το συνολο. Για τα μνμ δεν εχω βρει τιποτα. Αν ξερει καποιος κατι... ευχαριστω Edited by xrnik

Ρυθμισεις για τα MMS?

Η Cosmote για καποιον ανεξηγητο λογο δεν υποστηριζει το κινητο μας.

Ουτε μεσω του site της ουτε με το μηνυμα στα 1333. :(

Ρυθμισεις για τα MMS?

Η Cosmote για καποιον ανεξηγητο λογο δεν υποστηριζει το κινητο μας.

Ουτε μεσω του site της ουτε με το μηνυμα στα 1333. :(

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260425

δες εκει

στο δικο μου εχει τα εξης

Ονομα

Cosmote GR MMS

APN

Mms

MMSC

195.167.65.220:8080

Θυρα ΜΜS

8080

MCC

202

MNC

01

Tυποσ ΑΡΝ

mms

Προτοκολλο APN

IPv4

ελπιζω να βοηθησα

Edited by sokel

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260425

δες εκει

στο δικο μου εχει τα εξης

Ονομα

Cosmote GR MMS

APN

Mms

MMSC

195.167.65.220:8080

Θυρα ΜΜS

8080

MCC

202

MNC

01

Tυποσ ΑΡΝ

mms

Προτοκολλο APN

IPv4

ελπιζω να βοηθησα

δηλάδή στέλνεις κανονικά mms με ανοιχτό το 3g δύκτυο εννοείται εε?

OnePlus 5t

"δηλάδή στέλνεις κανονικά mms με ανοιχτό το 3g δύκτυο εννοείται εε?"

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T58/section/ServiceInstr

Για να λάβετε στο κινητό σας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, προκειμένου να πλοηγηθείτε στο Internet ή/ και στο Cosmote My View, στείλτε δωρεάν το γραπτό μήνυμα «INTERNET» στο 1333. Για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα MMS απαιτείται ενεργοποίηση της υπηρεσίας MMS. Για να γίνει αυτό, στείλτε δωρεάν SMS με τη λέξη «MMS», στο 1333 και θα λάβετε αυτόματα ρυθμίσεις MMS στο κινητό σας.

να υποθεσω οτι ζητησες ενεργοποιησει στα ΜΜS;

και αν δεν κανε μια βολτα σε κατασστημα cosmote και ζητα να στα ενεργοποιησουν

Δυστηχος ή ευτηχος δεν στελνω ουτε απλα sms

Edited by sokel

• The title was changed to Motorola DEFY