ea6gka Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) μονο που εγω το πηρα καινουριο ομως.. Να ρωτησω κατι αλλο , αφου στο κουτι του κινητου γραφει DACH δλδ Deutschland-Austria-CH=ελβετια και υπαρχει για αυτες τις χωρες ειδικο sbf τοτε πως ηρθε το δικο μου με CEE sbf? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 10, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Μήπως το κουτί είναι από άλλη συσκευή; Κοίτα αν το ΙΜΕΙ που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο του κουτιού είναι ίδιο με αυτό που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο στη συσκευή (πίσω από την μπαταρία). Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 οχι το ιδιο ειναι, εχουν τα ιδια νουμερα. Το DACH εχει ελληνικο μενου? αυτο με ενδιαφερει, αν οχι τοτε καποιος το φλασαρε με το cee firmware Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 για τους φαν της WIUI κυκλοφόρησε νέα ρομ κοδικός 2.2.3 Stable (GB) με πλέον το ΜΙUI σαν τον default lancher σε gingerbread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110 καθως και σε Ice Cream Sandwitch σε froyo base σε beta 4 δεν παίζει η κάμερα Known important bugs: - First boot very long but next time will be much faster - Camera not working - sometimes restart option not working perfectly - builtin videoplayer sometimes very sluggish for me (try other videoplayer from market) Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 σημερα μπηκα πρωτη φορα. γεια σας λεγομαι θοδωρης, εχω ενα defy με καποια προβληματα οπως κολλαει οταν κλενει μια γραμμη για πολλα δευτερολεπτα (αν το αφησω πολλες μερες χωρις να το κλεσω φτανει εως και λεπτο) και καθε 2 μερες το σβηνω και το ανοιγω για να ξαναδουλευει μια μερα καπως γρηγορα. μπορεουν αυτα να λυθουν με update adroid και αν ναι που θα το βρω? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 σημερα μπηκα πρωτη φορα. γεια σας λεγομαι θοδωρης, εχω ενα defy με καποια προβληματα οπως κολλαει οταν κλενει μια γραμμη για πολλα δευτερολεπτα (αν το αφησω πολλες μερες χωρις να το κλεσω φτανει εως και λεπτο) και καθε 2 μερες το σβηνω και το ανοιγω για να ξαναδουλευει μια μερα καπως γρηγορα. μπορεουν αυτα να λυθουν με update adroid και αν ναι που θα το βρω? Kαλησπέρα φίλε μου, κάποια στιγμή νομίζω με την eclair νομίζω το είχα αντιμετωπίσει αυτό. Τι έκδοση έχεις;; Δοκίμασε με ένα φορματ και καθαρό λειτουργικό αν εχεις τη τελευταια froyo έκδοση μηπως το lagάρει καμιά εφαρμογή Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Αυτό είναι κλασικό bug της eclair..έχεις κάνει ποτέ αναβάθμιση; πια έκδοση λειτουργικού έχεις; Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Όπως γράφει και ο saltofx_v πιο πάνω αυτά θυμίζουν την έκδοση 2.1 με την οποία πρωτοκυκλοφόρησε το Defy. Κάνε αναβάθμιση στην εργοστασιακή 2.2.2 (που διορθώνει και μερικά άλλα προβληματάκια) και επίσης καλό θα είναι να κάνεις μια επανεκκίνηση το κινητό σου κάθε 3-4 μέρες, βοηθάει και αυτό. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 εκδοση συστηματος : moto_version 2.34.1.MB525.Retail.en.CEE εκδοση firmware : 2.1-update 1 αυτα σας λενε κατι? τι πρεπει να κανω για να κανω αναβαθμιση? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Και στις ενημερωσεις συστηματος βγαζει οτι προς το παρον δεν ειναι διαθεσιμος ο ελεγχος για ενημερωσεις. δοκιμαστε ξανα αργοτερα. Αλλα το βγαζει μονιμα οποτε και να δοκιμασω. Ωραια. εκανα την αναβαθμιση απο το επισημο site, εγραφε οτι δεν επηρεαζονται τα ευρετηρια κλπ και τωρα εχω μονο 12 επαφες απο 289 . ξερετε κανεναν τροπο να επανακτησω τις επαφες??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 14, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 αν έχεις λογαριασμό google άνοιξε τον συνχρονισμό και θα κατέβουν μόνες τους αν δεν έχεις κάντες εισαγώγή απο την sim άλλος τρόπος δεν υπάρχει Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrnik Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Γεια χαρα σε ολους, εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη του my market. Oταν κατεβαζω μια εφαρμογη κατα την εγκατασταση (μετα την ληψη), βγαζει στην οθονη "σφαλμα" και πως "δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση σε χωρο αποθηκευσης USB ή καρτα SD" Το θεμα ειναι πως μερικες (λιγες) εφαρμογες της εγκαταστει κανονικα. Πχ την εφαρμογη aritickets δεν την δεχεται. Αν γνωριζει καποιος κατι.. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 δες αν έχεις χώρο στην κύρια και στη sd αν δεν έχεις χώρο στον κύριο μετακίνησε εφαρμογές στη sd ή άλλη αιτία μπορεί να έχει πρόβλημα η sd που έχεις όλα αυτά αν είσαι είδη σε froyo ή ginger αν είσαι σε eclair 2,1 αναβάθμισε Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 και ενα clear data την εφαρμογη του μαρκετ δεν βλαπτει..τον να μην εχεις χωρο στη εσωτερικη μνημη μου φαινεται τραβηγμενο Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 γεια σας εχθες εγκατεστησα την 2.2 απο το site της motorola και ενω ολα περιπου μια χαρα.....οταν βγαζω φωτογραφια με φλας βγαζει απλα μαυρο τιποτα αλλο:wacko: ενω χωρις φλας βγαινουν κανονικα οι φωτο και βιντεο επισης κανονικα τι μπορει να φταιει :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Κάνε ένα clear data την εφαρμογή της κάμερας......να φανταστώ πριν την αναβάθμιση δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) οχι δεν εκανα επαναφορα εργ. ρυθμ. clear data μολις εκανα ειναι ενταξει τωρα ευχαριστώ πρωτη φορα το γαργαλαω τοσο:O Edited February 20, 2012 by jimm40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 αν βλεπεις γενικα το κινητο να λαγκαρει ή να σου κανει νερα να εχεις στο μυαλο σου μια επαναφορα εργοστασιακων! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sermixos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 παιδιά εδώ και λίγο καιρό οι φωτογραφίες βγαίνουν όλες θολές! από την αρχή μάλιστα, όταν πάω να την τραβήξω φαίνεται στην οθόνη του κινητού θολή και όσο και εάν κάνω zoom in & out δεν φτιάχνει. δοκίμασα να βγάλω και με άλλα προγράμματα εκτός του εργοστασιακού αλλά πάλι το ίδιο αποτέλεσμα! είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? καμιά ιδέα για την επίλυση?το έχω επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα! ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 τι ρομ φοραει το κινητο σου? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sermixos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 τι ρομ φοραει το κινητο σου? την custom. δεν εχω κανει αλλαγες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 την custom. δεν εχω κανει αλλαγες! ...μηπως εχει θαμπώσει το τζαμάκι του φακου.....?:blink: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Μάλλον εννοείς ότι φοράς μαμά ρομ...αλλά και πάλι σε ξανά ρωτάω ποια έκδοση φοράς; Επίσης αναφέρεσαι σε φωτογραφίες με φλας; Αν είσαι ακόμα με eclair πάντως μια αναβάθμιση σε Froyo θα βοηθούσε (και όχι μόνο στη κάμερα) Και το τελευταίο που πάει στο μυαλό μου είναι μήπως έπεσε κάτι καυστικό στο πλαστικό τζάμι της κάμερας...οπότε δεν μπορείς να κανείς κάτι. Sent from my MB525 using Tapatalk Edited March 2, 2012 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 παιδιά εδώ και λίγο καιρό οι φωτογραφίες βγαίνουν όλες θολές! από την αρχή μάλιστα, όταν πάω να την τραβήξω φαίνεται στην οθόνη του κινητού θολή και όσο και εάν κάνω zoom in & out δεν φτιάχνει. δοκίμασα να βγάλω και με άλλα προγράμματα εκτός του εργοστασιακού αλλά πάλι το ίδιο αποτέλεσμα! είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? καμιά ιδέα για την επίλυση?το έχω επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα! ευχαριστώ έχει πρόβλημα η κάμερα του κινητού σου αν έχεις εγγύηση πας στο σέρβις και στην αλλάζουν τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoplastos Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλημέρα σας! Έχω ένα Defy+ που παρόλο παρόλο που είναι αγορασμένο στην ελλάδα έρχει γερμανικό software. πριν δύο μέρες έκανα αναβάμιση σε 45.0.231.ΜΒ526.Retail.en.DE με το laptop με το 'motorola software update' και απο τότε η μπαταρία στο κινητό δεν κρατάει ούτε μέρα. Εννοήτται πως δεν άλλαξα τρόπο χρήσης (περισσοτερη ομιλία,περισσότερο wifi κλπ). Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του ή οποιαδήποτε ιδέα να το βελτιώσω (η μπαταρία πριν κρατούσε 2-2,5 μέρες). Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο εινα εφικτό το rollback στο software. Σας εύχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts