Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

μονο που εγω το πηρα καινουριο ομως..

Να ρωτησω κατι αλλο , αφου στο κουτι του κινητου γραφει DACH δλδ Deutschland-Austria-CH=ελβετια και υπαρχει για αυτες τις χωρες ειδικο sbf τοτε πως ηρθε το δικο μου με CEE sbf?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
All it takes is a swipe...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως το κουτί είναι από άλλη συσκευή; Κοίτα αν το ΙΜΕΙ που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο του κουτιού είναι ίδιο με αυτό που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο στη συσκευή (πίσω από την μπαταρία).

οχι το ιδιο ειναι, εχουν τα ιδια νουμερα. Το DACH εχει ελληνικο μενου? αυτο με ενδιαφερει, αν οχι τοτε καποιος το φλασαρε με το cee firmware
All it takes is a swipe...

για τους φαν της WIUI κυκλοφόρησε νέα ρομ κοδικός 2.2.3 Stable (GB) με πλέον το ΜΙUI σαν τον default lancher σε gingerbread

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110

καθως και σε Ice Cream Sandwitch σε froyo base σε beta 4 δεν παίζει η κάμερα

Known important bugs:

- First boot very long but next time will be much faster

- Camera not working

- sometimes restart option not working perfectly

- builtin videoplayer sometimes very sluggish for me (try other videoplayer from market)

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

σημερα μπηκα πρωτη φορα. γεια σας λεγομαι θοδωρης, εχω ενα defy με καποια προβληματα οπως κολλαει οταν κλενει μια γραμμη για πολλα δευτερολεπτα (αν το αφησω πολλες μερες χωρις να το κλεσω φτανει εως και λεπτο) και καθε 2 μερες το σβηνω και το ανοιγω για να ξαναδουλευει μια μερα καπως γρηγορα. μπορεουν αυτα να λυθουν με update adroid και αν ναι που θα το βρω?

Νokia δανεικο με πληκτρα :O

Τhl 5000T

Thl 4000

Vodafone smart mini

Motorola defy

σημερα μπηκα πρωτη φορα. γεια σας λεγομαι θοδωρης, εχω ενα defy με καποια προβληματα οπως κολλαει οταν κλενει μια γραμμη για πολλα δευτερολεπτα (αν το αφησω πολλες μερες χωρις να το κλεσω φτανει εως και λεπτο) και καθε 2 μερες το σβηνω και το ανοιγω για να ξαναδουλευει μια μερα καπως γρηγορα. μπορεουν αυτα να λυθουν με update adroid και αν ναι που θα το βρω?

Kαλησπέρα φίλε μου, κάποια στιγμή νομίζω με την eclair νομίζω το είχα αντιμετωπίσει αυτό. Τι έκδοση έχεις;; Δοκίμασε με ένα φορματ και καθαρό λειτουργικό αν εχεις τη τελευταια froyo έκδοση μηπως το lagάρει καμιά εφαρμογή

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αυτό είναι κλασικό bug της eclair..έχεις κάνει ποτέ αναβάθμιση; πια έκδοση λειτουργικού έχεις;

Sent from my MB525 using Tapatalk

Όπως γράφει και ο saltofx_v πιο πάνω αυτά θυμίζουν την έκδοση 2.1 με την οποία πρωτοκυκλοφόρησε το Defy. Κάνε αναβάθμιση στην εργοστασιακή 2.2.2 (που διορθώνει και μερικά άλλα προβληματάκια) και επίσης καλό θα είναι να κάνεις μια επανεκκίνηση το κινητό σου κάθε 3-4 μέρες, βοηθάει και αυτό.

εκδοση συστηματος : moto_version 2.34.1.MB525.Retail.en.CEE

εκδοση firmware : 2.1-update 1

αυτα σας λενε κατι? τι πρεπει να κανω για να κανω αναβαθμιση?

Τhl 5000T

Thl 4000

Vodafone smart mini

Motorola defy

Και στις ενημερωσεις συστηματος βγαζει οτι προς το παρον δεν ειναι διαθεσιμος ο ελεγχος για ενημερωσεις. δοκιμαστε ξανα αργοτερα. Αλλα το βγαζει μονιμα οποτε και να δοκιμασω.

Ωραια. εκανα την αναβαθμιση απο το επισημο site, εγραφε οτι δεν επηρεαζονται τα ευρετηρια κλπ και τωρα εχω μονο 12 επαφες απο 289 . ξερετε κανεναν τροπο να επανακτησω τις επαφες???

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Τhl 5000T

Thl 4000

Vodafone smart mini

Motorola defy

αν έχεις λογαριασμό google άνοιξε τον συνχρονισμό και θα κατέβουν μόνες τους αν δεν έχεις κάντες εισαγώγή απο την sim άλλος τρόπος δεν υπάρχει

Γεια χαρα σε ολους, εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη του my market. Oταν κατεβαζω μια εφαρμογη κατα την εγκατασταση (μετα την ληψη), βγαζει στην οθονη "σφαλμα" και πως "δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση σε χωρο αποθηκευσης USB ή καρτα SD" Το θεμα ειναι πως μερικες (λιγες) εφαρμογες της εγκαταστει κανονικα. Πχ την εφαρμογη aritickets δεν την δεχεται. Αν γνωριζει καποιος κατι.. ευχαριστω.

δες αν έχεις χώρο στην κύρια και στη sd αν δεν έχεις χώρο στον κύριο μετακίνησε εφαρμογές στη sd ή άλλη αιτία μπορεί να έχει πρόβλημα η sd που έχεις

όλα αυτά αν είσαι είδη σε froyo ή ginger αν είσαι σε eclair 2,1 αναβάθμισε

και ενα clear data την εφαρμογη του μαρκετ δεν βλαπτει..τον να μην εχεις χωρο στη εσωτερικη μνημη μου φαινεται τραβηγμενο

γεια σας

εχθες εγκατεστησα την 2.2 απο το site της motorola

και ενω ολα περιπου μια χαρα.....οταν βγαζω φωτογραφια με φλας βγαζει απλα μαυρο τιποτα αλλο:wacko:

ενω χωρις φλας βγαινουν κανονικα οι φωτο και βιντεο επισης κανονικα

τι μπορει να φταιει :confused:

Κάνε ένα clear data την εφαρμογή της κάμερας......να φανταστώ πριν την αναβάθμιση δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

οχι δεν εκανα επαναφορα εργ. ρυθμ.

clear data μολις εκανα

ειναι ενταξει τωρα ευχαριστώ

πρωτη φορα το γαργαλαω τοσο:O

Edited by jimm40

αν βλεπεις γενικα το κινητο να λαγκαρει ή να σου κανει νερα να εχεις στο μυαλο σου μια επαναφορα εργοστασιακων!

• 2 weeks later...

παιδιά εδώ και λίγο καιρό οι φωτογραφίες βγαίνουν όλες θολές!

από την αρχή μάλιστα, όταν πάω να την τραβήξω φαίνεται στην οθόνη του κινητού θολή και όσο και εάν κάνω zoom in & out δεν φτιάχνει.

δοκίμασα να βγάλω και με άλλα προγράμματα εκτός του εργοστασιακού αλλά πάλι το ίδιο αποτέλεσμα!

είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?

καμιά ιδέα για την επίλυση?το έχω επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα!

ευχαριστώ

Μάλλον εννοείς ότι φοράς μαμά ρομ...αλλά και πάλι σε ξανά ρωτάω ποια έκδοση φοράς;

Επίσης αναφέρεσαι σε φωτογραφίες με φλας;

Αν είσαι ακόμα με eclair πάντως μια αναβάθμιση σε Froyo θα βοηθούσε (και όχι μόνο στη κάμερα)

Και το τελευταίο που πάει στο μυαλό μου είναι μήπως έπεσε κάτι καυστικό στο πλαστικό τζάμι της κάμερας...οπότε δεν μπορείς να κανείς κάτι.

Edited by saltofx_v

παιδιά εδώ και λίγο καιρό οι φωτογραφίες βγαίνουν όλες θολές!

από την αρχή μάλιστα, όταν πάω να την τραβήξω φαίνεται στην οθόνη του κινητού θολή και όσο και εάν κάνω zoom in & out δεν φτιάχνει.

δοκίμασα να βγάλω και με άλλα προγράμματα εκτός του εργοστασιακού αλλά πάλι το ίδιο αποτέλεσμα!

είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?

καμιά ιδέα για την επίλυση?το έχω επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα!

ευχαριστώ

έχει πρόβλημα η κάμερα του κινητού σου αν έχεις εγγύηση πας στο σέρβις και στην αλλάζουν τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις

Καλημέρα σας!

Έχω ένα Defy+ που παρόλο παρόλο που είναι αγορασμένο στην ελλάδα έρχει γερμανικό software.

πριν δύο μέρες έκανα αναβάμιση σε 45.0.231.ΜΒ526.Retail.en.DE με το laptop με το 'motorola software update' και απο τότε η μπαταρία στο κινητό δεν κρατάει ούτε μέρα. Εννοήτται πως δεν άλλαξα τρόπο χρήσης (περισσοτερη ομιλία,περισσότερο wifi κλπ).

Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του ή οποιαδήποτε ιδέα να το βελτιώσω (η μπαταρία πριν κρατούσε 2-2,5 μέρες).

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο εινα εφικτό το rollback στο software.

Σας εύχαριστώ

• The title was changed to Motorola DEFY