Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

καλησπερα,γινεται να συνδεσω το defy με το ηχοσυστημα του αυτοκινητου?εχω usb σε αυτο,μηπως μπορω και με 3.5mm mini jack απο τα ακουστικα??? εχει και τετοια εισοδο(aux) στο ηχοσυστημα:blink: Edited by georgexx

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα,γινεται να συνδεσω το defy με το ηχοσυστημα του αυτοκινητου?εχω usb σε αυτο,μηπως μπορω και με 3.5mm mini jack απο τα ακουστικα??? εχει και τετοια εισοδο(aux) στο ηχοσυστημα:blink:

Ναι, σίγουρα για το usb, παίζει με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, δοκιμασμένο.

Για το άλλο δε ξέρω...

εννοειται πως μπορεις και με το aux.οπως και οποιαδηποτε αλλη συσκευη ηχου που εχει jack 3,5mm

Από σήμερα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός motorola defy, το αγόρασα σήμερα το απόγευμα και η αλήθεια είναι ότι δείχνει εκπληκτικό, μιας και χρόνια symbianos είναι ένας άλλος κόσμος κι έτσι όλο και κάτι καινούργιο εξερευνώ. Να ρωτήσω κάτι απλό, κατεβάζετε πολλοί προγράμματα να κλείνει τα δεδομένα ιντερνετ από το κινητό βλέπω, η επιλογή που χει το defy στη παράδοση δεδομένων "όλα τα δεδομένα κινητής" κάνει την ίδια δουλειά υποθέτω;; Επίσης όταν τα απενεργοποιώ από κει μένει μόνιμα στις επισημάνσεις πάνω στην αρχική οθόνη το απενεργοποιηση συνδεσης δεδομένων και δε διαγράφετε με τίποτα όσο κι αν το πάλεψα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Επίσης όταν τα απενεργοποιώ από κει μένει μόνιμα στις επισημάνσεις πάνω στην αρχική οθόνη το απενεργοποιηση συνδεσης δεδομένων και δε διαγράφετε με τίποτα όσο κι αν το πάλεψα

Και σε μενα το ιδιο γινοτανε μεχρις οτου εκανα firmware update σε πιο νεα εκδοση

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Και σε μενα το ιδιο γινοτανε μεχρις οτου εκανα firmware update σε πιο νεα εκδοση

Kαι στη καινούργια έκδοση το ίδιο κάνει, εντωμεταξύ η απορία μου μιας και νέος στο android είναι ότι με το που ανοιγω τα δεδομένα αρχίζει και κατεβάζει διάφορα πράγματα δηλαδή αν θέλω να μπω απλά στον opera να δω μια ιστοσελίδα θα πρέπει να ξοδέψω κι ένα σωρό άσχετα δεδομένα που κατεβάζει;; έχω φοβηθεί γιατί τώρα εχω free ιντερνετ από τη wind αν δεν έχω όμως τι γίνεται.

Επίσης μια ακόμα απορία γιατί έχω φάει το κινητό να το βρω πως στο καλό απενεργοποιώ όταν έρχεται ένα μηνυμα να μη μου το πετάει απευθείας στην αρχική οθόνη; επίσης έχω βάλει το hancent αλλά δεν έχω καταφέρει να βάλω την αναφορά να έρχεται στις ειδοποιήσεις βγαινει απλά ένα τικ στο μήνυμα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

το εχω αγορασει απο τα χριστουγεννα

λοιπον:

αυτονομία χάλια

όταν κλείσει (λογω αυτονομιας) χάνει και την μνήμη της ταχείας κλήσης

(το ανοίγω και έχω βαρεθεί να περνάω τα τηλέφωνα των συνεργατών μου)

δεν έχει μόνιμη αναφορά μηνυμάτων:

σε κάθε sms που στέλνεις πρέπει πρίν, να ορίσεις άν θέλεις αναφορά παράδοσης

έχει φωνητική κλήση μόνο στα αγγλικά(μικρό το κακό) αλλά δέν απενεργοποιείται

με αποτέλεσμα δουλεύοντάς το με bluetooth να αναπαράγει τα δικά του αν δέν το προσέξεις....

δέν έχει εξυπνη πληκτρολόγιση στους αριθμούς που καλείς.....

και μετά από όλα αυτα τί να το κάνω το smartphone και δέν κράταγα το w995 που είχα και τα έκανε ολά αυτα?????????????

η δέ αντιπροσωπεία άλλα ντι άλλων (περιμένετε την αναβάθμιση μου είπαν) σε κανενα χρόνο μάλλον........

Ναι, σίγουρα για το usb, παίζει με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, δοκιμασμένο.

Για το άλλο δε ξέρω...

κ γω το εκανα κ επαιζε τουμπανο κανα 7 αρι ωρες ιντερνετ ραδιο

κ πρεπει να εφαγε 700mb περιπου με σακατεψε .......

αυτονομία χάλια

Θα βοηθούσε αν ήσουν λίγο πιο συγκεκριμένος. Πάντως αν περιμένεις 4 και 5 ημέρες αυτονομίας με ένα οποιοδήποτε smartphone μάλλον θα περιμένεις πολύ ακόμα.

όταν κλείσει (λογω αυτονομιας) χάνει και την μνήμη της ταχείας κλήσης

(το ανοίγω και έχω βαρεθεί να περνάω τα τηλέφωνα των συνεργατών μου)

Αυτό είναι όντως πολύ ενοχλητικό bug. Δεν ξέρω αν το έχουν και οι μεταγενέστερες εκδόσεις του software, σκέφτομαι όμως σοβαρά να αναβαθμίσω το software λόγω αυτού του λάθους.

δεν έχει μόνιμη αναφορά μηνυμάτων:

Αν ξέρει κάποιος συμφορουμίτης αν τα Handcent και GoSMS (η κάποιο άλλο) έχουν βελτίωση σε αυτό το σημείο ας απαντήσει.

έχει φωνητική κλήση μόνο στα αγγλικά(μικρό το κακό) αλλά δέν απενεργοποιείται

με αποτέλεσμα δουλεύοντάς το με bluetooth να αναπαράγει τα δικά του αν δέν το προσέξεις....

Αυτό το πρόβλημα δεν μπόρεσα να το αναπαράγω στο δικό μου Defy. Τί ακριβώς συμβαίνει δηλαδή;

δέν έχει εξυπνη πληκτρολόγιση στους αριθμούς που καλείς.....

Τί είναι η έξυπνη πληκτρολόγηση;

και μετά από όλα αυτα τί να το κάνω το smartphone και δέν κράταγα το w995 που είχα και τα έκανε ολά αυτα?????????????

Ξέρω αρκετό κόσμο που απλώς δεν μπορεί να νιώσει άνετα με τα smartphones, δεν είναι συμβατός. Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία και τα smartphones δεν είναι για εσένα; Χρειάστηκα και εγώ αρκετές ημέρες μέχρι να αρχίσω να συνηθίζω την καινούργια μου συσκευή.

η δέ αντιπροσωπεία άλλα ντι άλλων (περιμένετε την αναβάθμιση μου είπαν) σε κανενα χρόνο μάλλον........

Σύμφωνα με την επίσημη γραμμή της Moto, η αναβάθμιση θα έρθει το δεύτερο τρίμηνο του έτους, δηλαδή από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο. Για να δούμε...

Ανεπίσημα μπορείς να βάλεις 2.2 (Froyo) και τώρα αν θέλεις.

Θα βοηθούσε αν ήσουν λίγο πιο συγκεκριμένος. Πάντως αν περιμένεις 4 και 5 ημέρες αυτονομίας με ένα οποιοδήποτε smartphone μάλλον θα περιμένεις πολύ ακόμα.

δεν περίμενα 5 ημερες αυτονομία αλλα 2 τουλάχιστον?

Αυτό είναι όντως πολύ ενοχλητικό bug. Δεν ξέρω αν το έχουν και οι μεταγενέστερες εκδόσεις του software, σκέφτομαι όμως σοβαρά να αναβαθμίσω το software λόγω αυτού του λάθους.

μεταγενέστερες εκδόσεις μπορεί να μήν το έχουν αλλα προς το παρόν....:mad:

Αν ξέρει κάποιος συμφορουμίτης αν τα Handcent και GoSMS (η κάποιο άλλο) έχουν βελτίωση σε αυτό το σημείο ας απαντήσει.

κατέβασα εγώ πρίν απο λίγο το go sms και ελπίζω να μήν το κάνε:blink:

Αυτό το πρόβλημα δεν μπόρεσα να το αναπαράγω στο δικό μου Defy. Τί ακριβώς συμβαίνει δηλαδή;

δουλεύοντάς το με bluetooth πατώντας το ακουστικό 1 φορά ανοίγει η φωνητική εντολή λέγοντας say a command άν δέν το καταλάβεις και είσαι σε συνάντηση και γίνεται διάλογος τότε μπορεί να καλέσει και 1επαφή κατα λάθος με αποτέλεσμα άν απαντήσει ο καλούμενος τότε ακούει και τον διάλογο που έχεις....... SOS!!!

Τί είναι η έξυπνη πληκτρολόγηση;

ίσως το διατύπωσα λάθος!!! εξυπνη πληκτρολόγιση εννοώ οτι καλώντας 21022........ θα έπρεπε να μου βγάζει όλες τις επιλογές των επαφών αλλα και τις κλήσεις που είχα κάνει πρίν απο 1 εβδομάδα που αρχίζαν με 21022....... !!!!

Ξέρω αρκετό κόσμο που απλώς δεν μπορεί να νιώσει άνετα με τα smartphones, δεν είναι συμβατός. Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία και τα smartphones δεν είναι για εσένα; Χρειάστηκα και εγώ αρκετές ημέρες μέχρι να αρχίσω να συνηθίζω την καινούργια μου συσκευή.

για να το συνηθίσω έκανα 2-3 ημέρες αλλά μετά απο τα παραπάνω τα πήρα κρανίο...

Σύμφωνα με την επίσημη γραμμή της Moto, η αναβάθμιση θα έρθει το δεύτερο τρίμηνο του έτους, δηλαδή από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο. Για να δούμε...

Ανεπίσημα μπορείς να βάλεις 2.2 (Froyo) και τώρα αν θέλεις.

πώς μπορώ να βάλω 2,2 φιλαράκι ?ξεκλειδώνοντάς το?

δεν έχει μόνιμη αναφορά μηνυμάτων

βάλε go sms και θα 'χεις!

τι έκδοση συστήματος φοράς?

OnePlus 5t

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292991[/QUO

αν καταλαβα καλα αυτή η σελίδα λέει για ελλληνικο μενου...

Δίνει οδηγίες για να περάσεις οποιαδήποτε rom. Τη γλώσσα, τη διαλέγεις ανάλογα με το αρχείο που θα κατεβάσεις. Διάβασε όλο το θέμα, δεν είναι μεγάλο. Πάντως αν δεν είσαι λίγο "πειραχτήρι" σε θέματα software, μην δοκιμάζεις τίποτα και μετά μας βρίζεις:p:p

Όπως γράφει και ο φίλος bomber21 στο αρχικό μήνυμα "αφορά τους πιο advanced χρήστες της συσκευής"

μια ερωτηση..τις επομενες αναβαθμισεις θα τις παρει επισημα απο την Moto?? ή θα σταματισουν ? (οπως το wildfire για παραδειγμα)

μια ερωτηση..τις επομενες αναβαθμισεις θα τις παρει επισημα απο την Moto?? ή θα σταματισουν ? (οπως το wildfire για παραδειγμα)

https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades

σευχαριστω πολυ!!! :)

Μια ερωτηση ακομα..αποστολη μεσω βτ γινεται κανονικα!; Ή ειναι κλειδωμενο οπως το μηλο!;

Edited by volcom

σευχαριστω πολυ!!! :)

Μια ερωτηση ακομα..αποστολη μεσω βτ γινεται κανονικα!; Ή ειναι κλειδωμενο οπως το μηλο!;

Κανονικα φιλε μου!

Υπαρχει καποιος τροπος να βγαζω screenshots με καποιον συνδυασμο πληκτρων; Διοτι οσες εφαρμογες βρισκω λεει οτι η συσκευη πρεπει να ειναι root! :(

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Παιδιά μια ερωτηση, γιατι δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις.

Καλιμπραρισμα στην οθόνη μπορούμε να κανουμε; κάτι παρόμοιο δηλαδή με τα WM.

Γιατί άρχισε να μην ανταποκρίνεται καλά στο πάτημα. Παντου, όχι μόνο στην πληκτρολόγηση.

Κωστας - Κατερινη

καλησπερα και απο εμενα εμαι κατοχος του defy τρεις ημερες και ευχαριστημενος αρκετα , μονο θα ηθελα την βοηθεια σας σε καποια απλα θεματακια.

1.βαζω τις ταχειες κλησεις τα νουμερα που θελω και οταν κανω επανεκιινηση χανονται οι ρυθμισεις....

2.Μπορω να επιλεξω ηχο (περαν των ηχων του τηλεφωνου)για καποιες απο τις ομαδες επαφων που εχω φτιαξει ?

3.Επισης μπορω να επιλεξω ηχο για τα μνμ πεεραν των ηχων του τηλεφωνου?

4.Εχει τυχει να κολησει κανα δυο φορες και να μην περνει καμια εντολη , μηπως θελει καιποιο update ή κατι αλλο ?

Καθε βοηθεια δεκτη ...ευχαριστω

Παιδιά μια ερωτηση, γιατι δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις.

Καλιμπραρισμα στην οθόνη μπορούμε να κανουμε; κάτι παρόμοιο δηλαδή με τα WM.

Γιατί άρχισε να μην ανταποκρίνεται καλά στο πάτημα. Παντου, όχι μόνο στην πληκτρολόγηση.

Ρυθμισεις --> οθονη --> οριζοντια βαθμονομηση

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ευχαριστώ φίλε μου, αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. 2. 1 έχω.

Κάποιος άλλος;

Κωστας - Κατερινη

καλησπερα και απο εμενα εμαι κατοχος του defy τρεις ημερες και ευχαριστημενος αρκετα , μονο θα ηθελα την βοηθεια σας σε καποια απλα θεματακια.

1.βαζω τις ταχειες κλησεις τα νουμερα που θελω και οταν κανω επανεκιινηση χανονται οι ρυθμισεις....

2.Μπορω να επιλεξω ηχο (περαν των ηχων του τηλεφωνου)για καποιες απο τις ομαδες επαφων που εχω φτιαξει ?

3.Επισης μπορω να επιλεξω ηχο για τα μνμ πεεραν των ηχων του τηλεφωνου?

4.Εχει τυχει να κολησει κανα δυο φορες και να μην περνει καμια εντολη , μηπως θελει καιποιο update ή κατι αλλο ?

Καθε βοηθεια δεκτη ...ευχαριστω

1. Γνωστό bug της τρέχουσας έκδοσης του software, με έχει τρελλάνει και εμένα. Μπορείς να περιμένεις να βγει το επίσημο update (από 1 εβδομάδα έως τρεις μήνες) ή να βάλεις κάποιο ήδη υπάρχον από αυτά που κυκλοφορούν.

2. + 3. Για να βάλεις δικά σου mp3 σαν ringtone (κλήση) ή notification (μήνυμα, υπενθύμιση) θα πρέπει να φτιάξεις στο root (=αρχικό) directory της sd card σου δύο directories με ονόματα "ringtones" και "notifications". Εκεί θα βάλεις τα mp3 αρχεία που θέλεις να έχεις για ringtone και notification ήχους.

Αν θέλεις να έχεις συγκεκριμένo ringtone σε κάποια επαφή τότε αυτό θα το ορίσεις στην επεξεργασία της επαφής.

4. Δε μου έχει τύχει μέχρι τώρα, δοκίμασε να κάνεις "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" (Ρυθμίσεις -> Απόρρητο), θα χάσεις όμως τα δεδομένα του κινητού.

Αντώνη,τι έκδοση android έχεις? και εμένα δεν μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις την οριζόντια βαθμονομηση:mad:

OnePlus 5t

Μια βοηθεια ρε παιδια! Βλεπω μια σελιδα στο ιντερνετ και θελω να επιλεξω μια περιοχη για να την κανω αντιγραφη και να την βαλω πχ σε μια μηχανη αναζητησης με επικολληση αντι να την πληκτρολογω ολοκληρη την φραση. Πως γινεται αυτο;

• The title was changed to Motorola DEFY