Barman25 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 περιέργως μόνο στη Θεσ/νικη και κάποιοι είπαν ότι και στο saturn Θεσ/νικης, εδώ στην Αθήνα στα media markt και στo saturn 389€... Ναι Θεσσαλονικη. Νομιζω σε καθε πολη υπαρχει διαφορετικη προσφορα για καθε ειδος ! Ετυχε να εχει στη θεσσαλονικη το defy . ΚΑλη περιπτωση παντως. Εως σημερα νομιζω ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ηρθε επισκευασμενο σημερα, αν και ειχα ζητησει αντικατασταση. μου απαντησαν με mail οτι δεν επηρεαζεται η ανθεκτικοτητα σε νερο σκονη απο την επισκευη και οτι τα νεα ακουστικα δεν χαλανε... Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ξερω οτι ειναι σπαστικο να επαναλαμβανεται μια ερωτηση, αλλα επειδη εχω θεμα με το να βρω πως μπορω να μετακινηθω σε μια λεξη οταν εχω κανει λαθος χωρις να την διαγραψω τελειως θα ημουν ευγνωμων αν καποιος μου απαντουσε! Ευχαριστω και συγνωμη για την επιμονη μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Αν κρατησεις πατημενο εκει που ειναι ο δρομεας θα σου βγαλει μεγενθυτικο φακο για να βρεις ακριβως το γραμμα που εκανες λαθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Γνωριζει κανεις αν με καποιον αυτοματο τροπο μπορω να εξαλειφω τονους, διαλυτικα κλπ απο τις λεξεις του λεξικου του πληκτρολογιου HTC_IME, ετσι ωστε να χωραει ενα SMS 160 χαρακτηρες; ΥΓ:Συγχαρητηρια στον mod που μου διεγραψε το μηνυμα μου σε greeklish που ειχα στειλει χθες αν θυμαμαι καλα, ενω ανεφερα ξεκαθαρα οτι στο pc που βρισκομουνα δεν ειχα τη δυνατοτητα να γραψω ελληνικα. :mad: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Οι Όροι Χρήσης ισχύουν για όλα τα μέλη χωρίς εξαιρέσεις. Αν ο υπολογιστής που χρησιμοποιείς δεν έχει ελληνικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν από τους τόσους μετατροπείς που υπάρχουν στο internet. http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλημέρα. Θέμα "Wi-Fi": Νόμιζα ότι θα τη γλιτώσω, αλλά....:lol::lol: Μπαίνω κανονικά σε όλα τα Wi-Fi εκτός από του σπιτιού μου (Linksys της CISCO) που ενώ το "βλέπει" και γράφει "διατηρήθηκε" δε λέει να συνδεθεί με τίποτα. Τί μπορεί να συμβαίνει; καμιά ιδέα κανείς; τί να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 βασικα ελαχιστοι χρησιμοποιουν το προγραμμα του ντεφι για τα μηνυματα.κατεβαζεις απο το μαρκετ το go sms ή το handcent sms και εχεις μονιμη αναφορα και οτι αλλο θελησεις. βασικα νομιζω το handset sms ειναι απλα τελειο το αλλο δεν μου πολυαρεσε οσο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkinolemis Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλημέρα παίδες, Κάτι άσχετο αλλά και σχετικό αν χρησιμοποιεί κάποιος Internet Μέσο της εταιρίας που ανοίκη και όχι μόνο wifi.. Λοιπόν απο ότι πρόσεξα η APN στις ρυθμίσεις μεταονομάζεται αυτόματα μόνη της σε internetapndroid απο internet που το έχει ο πάροχος(cosmote What's up).... Γνωρίζει κανείς γιατί γίνετε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλημέρα. Θέμα "Wi-Fi": Νόμιζα ότι θα τη γλιτώσω, αλλά.... Μπαίνω κανονικά σε όλα τα Wi-Fi εκτός από του σπιτιού μου (Linksys της CISCO) που ενώ το "βλέπει" και γράφει "διατηρήθηκε" δε λέει να συνδεθεί με τίποτα. Τί μπορεί να συμβαίνει; καμιά ιδέα κανείς; τί να κάνω; αρχικα σβησε το αποθηκευμενο δικτυο απο το κινητο και μετα ξαναπροσπαθησε να συνδεθεις(εννοειται τσεκαρε ξανα το κωδικο του ρουτερ) Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 @saltfox_v To έκανα, αλλά δε δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosl Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Χαίρετε, Αγόρασα προ ημερών το Defy από την Wind , και αν και το update schedule της Motorola λέει πως σύντομα θα γίνει update σε 2.2 θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει διαθέσιμο rom 2.2 και πως μπορώ να το περάσω στο Defy μου. Eίδα ήδη το custom MIH rom αλλά αυτή τη στιγμή έχω μόνο το 2.1 και απ΄ότι κατάλαβα δεν είναι δυνατόν να το κάνω install χωρίς 2.2 Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 να ρωτήσω κάτι απ'τα παλιά.... Επειδή εδώ και τρεις μήνες (από τότε που αγόρασα το κινητό) δεν έχω τολμήσει να βάλω το ακουστικό :music:....όποιος είχε θέμα με το ακουστικό του παρουσιάστηκε το πρόβλημα με την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησε? ή μετά από κάποια σχετική χρήση? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Καλημέρα. Θέμα "Wi-Fi": Νόμιζα ότι θα τη γλιτώσω, αλλά....:lol::lol: Μπαίνω κανονικά σε όλα τα Wi-Fi εκτός από του σπιτιού μου (Linksys της CISCO) που ενώ το "βλέπει" και γράφει "διατηρήθηκε" δε λέει να συνδεθεί με τίποτα. Τί μπορεί να συμβαίνει; καμιά ιδέα κανείς; τί να κάνω; Πήγαινε στο interface του router σου στις ρυθμίσεις wifi και είτε βάλε το channel selection στο automatic ή αν είναι ήδη εκεί , βάλτο στο manual και αλλαξε κανάλι. Αν πχ είναι στο 5 βάλτο στο 6 και δοκίμασε να μπεις. Λογικά αυτό είναι το πρόβλημα. να ρωτήσω κάτι απ'τα παλιά.... Επειδή εδώ και τρεις μήνες (από τότε που αγόρασα το κινητό) δεν έχω τολμήσει να βάλω το ακουστικό :music:....όποιος είχε θέμα με το ακουστικό του παρουσιάστηκε το πρόβλημα με την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησε? ή μετά από κάποια σχετική χρήση? Μετά από σχετική χρήση. Πάντως τα κομμάτια που ήρθαν Ελλάδα νομίζω δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Αν στην μπαταρία σου όταν ανοίγεις την πίσω θήκη γράφει στο αυτοκόλλητο BF.. δεν έχεις πρόβλημα. Είναι και ένας άλλος κωδικός που δεν έχει σίγουρα πρόβλημα, αλλά δεν τον θυμαμαι. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited March 21, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Πήγαινε στο interface του router σου στις ρυθμίσεις wifi και είτε βάλε το channel selection στο automatic ή αν είναι ήδη εκεί , βάλτο στο manual και αλλαξε κανάλι. Αν πχ είναι στο 5 βάλτο στο 6 και δοκίμασε να μπεις. Λογικά αυτό είναι το πρόβλημα. Κατέβασε από το market το wifi analyzer, δες ποιο ειναι το καλύτερο κανάλι του ρούτερ σου και άλλαξε το σε αυτό. Ακόμα, αν το ρούτερ έχει wifi n, βάλτο μόνο σε wifi g, και θα είσαι Ο.Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Κατέβασε από το market το wifi analyzer, δες ποιο ειναι το καλύτερο κανάλι του ρούτερ σου και άλλαξε το σε αυτό. Ακόμα, αν το ρούτερ έχει wifi n, βάλτο μόνο σε wifi g, και θα είσαι Ο.Κ. Το έκανα και δούλεψε. :) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει γιατι για ακομα μια φορα ψαχνομαι!!! :D Εχω βαλει σε εναν φακελο που εχω μουσικη ενα εξωφυλλο δισκου. Ολα καλα και ολα ωραια το εμφανιζει κανονικα το εξωφυλλο. Εαν ομως βαλω ενα αλλο εξωφυλλο και παρολο που εχω διαγραψει το παλιο εξωφυλλο ακομα εμφανιζεται αυτο και οχι το καινουργιο που εχω βαλει. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω κατι σαν refresh ή καποιο προγραμμα που να διαγραφει τα τυχον "σκουπιδια" που μπορει να μενουν και να διαβαζει ακομα το παλιο αρχειο; Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Χαίρετε, Αγόρασα προ ημερών το Defy από την Wind , και αν και το update schedule της Motorola λέει πως σύντομα θα γίνει update σε 2.2 θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει διαθέσιμο rom 2.2 και πως μπορώ να το περάσω στο Defy μου. Eίδα ήδη το custom MIH rom αλλά αυτή τη στιγμή έχω μόνο το 2.1 και απ΄ότι κατάλαβα δεν είναι δυνατόν να το κάνω install χωρίς 2.2 Thanks!! αναλυτικές οδηγίες για να περάσεις κάποια froyo εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3474304#post3474304 και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3548933#post3548933 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλημερα!! διαβαζω πολυ καλα λογια-εχω ακουσει για το ντεφι! και αναρωτιεμαι αν αξιζει η μεταβαση απο το 3gs στο defy!?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλημερα!! διαβαζω πολυ καλα λογια-εχω ακουσει για το ντεφι! και αναρωτιεμαι αν αξιζει η μεταβαση απο το 3gs στο defy!?? Πολυ καλο τηλεφωνο τοο defy αλλα δεν νομιζω να δεις κατι που θα σε εντυπωσιασει στο defy εφοσον εισαι ηδη χρηστης μιας πολυ καλης συσκευης Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλημερα!! διαβαζω πολυ καλα λογια-εχω ακουσει για το ντεφι! και αναρωτιεμαι αν αξιζει η μεταβαση απο το 3gs στο defy!?? ..εφόσον έχεις μια πολύ καλή συσκευή, έναν λόγο που βλέπω να την αλλάξεις είναι αν εργάζεσαι σε σκληρές συνθήκες εργασίας (σκόνες, χτυπήματα...) και θέλεις να χρησιμοποιείς smartphone στην δουλειά... :google: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 εκτος αν το πουλησεις σε καλη τιμη, οπως εκανα και γω, και να παρεις μια καινουρια συσκευη που η μπαταρια να βγαζει παραπανω απο 20 ωρες... Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 κανω διαφορα sport και το με το iphone εχω το φοβο να πεσει...2ον σκεφτομαι το θεμα τις μπαταριας...και γενικα φαινεται αρκετα ενδιαφερον σαν συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 σε σχεση με το 3gs ειναι ανωτερο παντου το defy.μην το σκεφτεσαι..και γω ασχολουμαι με πολλα σπορ του βουνου..θα μεινεις ικανοποιημενος. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 @volcom για συγκρίσεις/επιλογή συσκευών κλπ υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. Μπορείς αν θέλεις να ανοίξεις εκεί θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts