Jump to content

[MULTI] Duke Nukem Forever

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν νομιζω οτι ηταν ποτε "σοβαρο παιχνιδι" :p τελως παντων, θα το δω σε κανα νετ καφε... περιμενω serious sam :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

το ειδα και εγω..μην φανταστειτε οτι κατι πολυ καλο αλλα για να θυμηθεις τα παλια την κανει την δουλεια του

Βγηκε το Chinese Democracy των GnR,

βγηκε και το Duke Nukem Forever...

και τωρα? τι? :p

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Για <<κάψιμο>> μια χαρά είναι.:cool:

Το έβαλα χθες κάποια στιγμή το απόγευμα και ούτε κατάλαβα πότε έπιασα μεσάνυχτα.Προσωπικά το βλέπω σαν μία ευχάριστη αλλαγή στα fps.Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που βρίσκομαι τώρα μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.Να σημειώσω επίσης ότι δεν το βλέπω να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε υπολογιστική ισχύ.

Για όποιον <<κολλήσει>> σε κάποιο σημείο,βρήκα πολύ καλό λυσάρι:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Να σημειώσω επίσης ότι δεν το βλέπω να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε υπολογιστική ισχύ.

Επιβεβαιώνω: Με τον core i5-2500K μου και τα on-board γραφικά του το παίζω με τις μέγιστες ρυθμίσεις μια χαρά.

• 2 weeks later...

Κάποια στιγμή ξημερώματα το τελείωσα.:)

Μου άφησε γενικά καλές εντυπώσεις,μια διαφορετική νότα στα fps.Το να το κρίνει κανείς με τα στάνταρ της κατηγορίας είναι λάθος και θα πρέπει να το έχει αυτό υπόψιν του όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί μαζί του.Έχει κάποιες καλές στιγμές χιούμορ με αποκορύφωμα όταν <<καθαρίζει>> το boss.Και μια που ανάφερα για το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού,δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο.Το μόνο κόλλημα που έφαγα ήτανε στα σημεία που διαμέλιζε τα τμήματα του.Κάτι με τον χειρισμό,επαναλαμβανόμενο πάτημα του ανάλογου πλήκτρου,δεν μου <<πήγαινε>> καλά και εκεί ήταν που καθυστέρησα πολύ.

Υπήρξαν ένα-δύο σημεία στο παιχνίδι που με έκαναν στιγμιαία να θέλω να το κάνω απεγκατάσταση.Ειδικά σε ένα stage που επικρατεί σκοτάδι αναγκάστηκα να καταφύγω σε βοηθήματα για να μην κάνω ζημιά στον υπολογιστή.:ninja:

Οι ατάκες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού άφθονες.Φυσικά και το λεξιλόγιο είναι ανάλογο του χαρακτήρα του duke και στέκεται στο ύψος του όπως όφειλε να κάνει.Σε ένα σημείο προς το τέλος εκεί που πεθαίνει ένας από την ομάδα του λέει:guess he won't be in the sequel.Το αναφέρει και ο ίδιος στο τέλος του παιχνιδιού.Ελπίζω να μην χρειαστεί να περάσουν άλλα 13 χρόνια για να μπορέσουμε δούμε την συνέχεια.:worry::lol:

Κλείνοντας αυτή την μικρή αναφορά να πω ότι το προτείνω ανεπιφύλακτα σαν μια ευχάριστη διαφορετική νότα που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.Όπως επιβεβαιώθηκε και από τον από πάνω μου,δεν πρέπει να υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία για το αν κάποιο μηχάνημα με χαμηλά τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να το <<σηκώσει>>.Σε ένα probook 4510s χωρίς να έχω δοκιμάσει να βάλω τις ρυθμίσεις στο μέγιστο,αν και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα,κυριολεκτικά <<πετούσε>>.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.