Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβάζεις από εδώ -> http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/ την .ipsw που θέλεις και μετά όταν θέλεις να κάνεις restore τότε κρατώντας πατημένο το Alt (windows) ή Option (Macosx) κανεις κλίκ στο Restore του itunes και σου εμφανίζει παράθυρο να διαλέξεις πια ipsw θα περάσει. Επιλέγεις αυτή που έχεις κατεβάσει και σου περνάει την 5.0.1 ακόμα κι αν είναι διαθέσιμη η 5.1.

Ελπίζω να ήμουν κατανοητός.

Tι λες τωρα... Ησουν υπερκατανοητος!:) thanks!

Για το β κ γ γνωριζεις καποια λυση? Googlαρω σχετικα με αυτα κ το μονο που βρισκω ειναι οτι αν εχω κανει συγχρονισμο (πριν το restore) με το itunes τοτε μετα το jb κ εγκαθιστωντας το app2synch οταν το ξανασυνδεσω με το itunes θα μεταφερει ολες τις εφαρμογες ξανα πισω + το progress αυτων... Ισχυει κατι τετοιο? Γιατι καποιοι λενε οτι αδυνατει ακομα κ τις εφαρμογες να περασει....

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πόσταρα σε λάθος θέμα πριν και αν μπορεί κάποιος mod να σβήσει το post μου στο άλλο θέμα θα ήταν καλό. Πραγματικά συγνώμη.

μετά το κανονικό jailbreak σε 4αρι με 5.0.1 που όλα πάνε καλα (νομίζω με το b1) αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα και έλεγα μήπως υπάρχει κάποια λύση.

Κάποιες φορές όταν συνδέσεις το iphone σε υπολογιστή με το itunes, χάνονται κάποιες εφαρμογές που έχουν γίνει εγκατάσταση μέσω installus ή απευθείας μέσω ifunbox για εγκατάσταση *.ipa αρχείων.

Υπάρχει τρόπος να το γλυτώσω αυτό ώστε να μπορεί η μικρή να το συνδέει χωρίς πρόβλημα στο itunes και να αναγκάζεται κάθε τόσο να ξανακάνει εγκατάσταση τα ίδια και τα ίδια προγράμματα?

2η ερώτηση. Το backup που έχω κάνει πριν το jailbreak που μπορώ να το βρω να το κάνω backup σε ένα cd πχ, για να το έχω και να έχω το κεφάλι μου ήρεμο? ή υπάρχει τρόπος ακόμα και αν το χάσω το backup αυτό να της επαναφέρω το iphone της σε μαμά κατάσταση και να το ξεκινήσω πάλι απο την αρχή?

Ευχαριστώ

Κι εγώ το ίδιο έκανα. Το πήρα από uk κλειδωμένο στη vodafone uk, αλλά επειδή στην ευρώπη έρχονται όλα ξεκλείδωτα και κλειδώνονται εδώ, το ξεκλείδωσα από εδώ : http://www.fonesunlock.co.uk

Τώρα πλέον δουλεύει κανονικά με την 4.1 και απλά περιμένω το jb χωρίς να χρειαστεί να περιμένω και το unlock.

Ρε παιδια αυτο εδω ειναι αληθεια γιατι δεν βλεπω να το σχολιαζει κανεις.Την πατησα και εγω με iphone 4 vodafon uk κλειδωμενo και απο iphone ειμαι ασχετος.Νομιζα οτι ειναι κατι απλο.

Εχω στα χερια μου ενα iphone 4 UK κλειδωμενο.

Φοραει την 4.1(8Β117) και ειναι jailbroken. Πως μπορω να του κανω unlock?

Αμα αναβαθμισω θα κλειδωσει παλι? Στην τελευταια εκδοση αυτη η sim που βαζεις που ξεκλειδωνει ολα δουλευει ή θελει πριν την ios5?

• 2 weeks later...
Υπηρεσία ξεκλειδώματος iphone στην at&t μεσω επισημων διαδικασιών από αυτό το site: http://private-siri-proxy.webs.com/ δεν ξέρω για την αξιοπιστία του αλλά έχω μιλήσει στο άτομο που έχει το site μεσω twitter και μου έχει φανεί σωστός και επίσης δουλεύει μέσω paypal οπότε μια παραπάνω εγγύηση! Θα του στείλω λεφτά την Δευτέρα και μου έχει πει ότι χρειάζεται 5-15 εργάσιμες. Μόλις γίνει αυτό θα ενημερώσω με σχετικό post
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• 1 month later...

Παίδες γεια!

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν υπάρχει ήδη θέμα με την ερώτηση που κάνω παρακάτω δεν το έψαξα πολύ το φόρουμ όντας νέος χρήστης στο Site.

Θέλω να ρωτήσω πού μπορώ να βρω πληροφορίες για Iphone 4 Jailbreak, αν μετά από αυτό το κινητό θα συνεχίσει να λειτουργεί στα Ελληνικά και τι λειτουργίες προστίθενται, αν αξίζει τον κόπο και γενικά οτιδήποτε ξέρετε περι αυτού την βοήθειά σας! θα σας είμαι ευγνώμων :)

H αδερφή μου έχει το συγκεκριμένο κινητό και αντιμετωπίζει προβλήματα με το bluetooth δεν μπορεί να στείλει αρχεία σε υπολογιστή ή σε άλλα κινητά μέσω αυτού, με λίγο ψάξιμο που έκανα στο google διάβασα οτι χρειάζεται να κάνει Jailbreak και να εγκαταστήσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή, οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ πολύ!

Έχει αγοραστεί από Ελλάδα το τηλέφωνο;

Τι έκδοση λογισμικού έχει;

Γνώμη μου αν το θέλει μόνο για το bluetooth δεν αξιζει να το κανει, υπαρχουν και αλλοι τροποι να στειλει αρχεια π.χ. email

δυστυχως δεν μπορεις να το ξεκλειδωσεις μονιμα, απο τη baseband που αναφερεις (κι οχι firmaware) εχεις την 4.3+ εκδοση λειτουργικου το οποιο ξεκλειδωνει με GEVEY CARD περισσοτερες πληροφοριες:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=gevey+4.10.01+unlock&_sacat=See-All-Categories

Παιδια θα χρειαστω μια βοηθεια!!Φιλος πηρε iphone 4 απο γνωστο του στη Γερμανια και ειναι κλειδωμενο.Δεν αναγνωριζει καρτα σιμ ελληνικη και επισης επειδη δεν εχει γινει ενεργοποιηση δεν μπορει να προχωρησει στο ανοιγμα της συσκευης γιατι κολλαει σε σημειο που ζηταει καρτα σιμ!!

Μπορειτε να βοηθησετε ωστε να ξεκλειδωθει???Καποιες οδηγιες???Ευχαριστω!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

• 1 month later...

Καλησπέρα,

Σε jailbroken iphone πως αλλαζουμε mail και διαγράφουμε δεδομένα(εικονες-επαφες-e-mail-cloud),χωρίς να κάνουμε restore και χάσουμε το jailbreak?

Ευχαριστώ.

Οπως λεει και ο τιτλος εχω ενα jailbroken iphone 4 με 4.2.1 που αποφασισα μετα απο πολυ καιρο να αναβαθμίσω.

διαβαζοντας οτι το τελευταιο untethered jailbreak ειναι για την 5.0.1 και αφου κατεβασω το τελευταιο redsnow την 5.0.1 ipsw και παρω backup παταω shift + restore για να ξεκινησω την αναβαθμιση... αφου διαβασει την ipsw ερχεται η σφαλιάρα: "the iphone could not be updated. an unknown error occurred (3194)"

ξαναδιαβαζω... βαζω το τηλ σε dfu και παω για restore στην ιδια 5.0.1 ... τα ιδια... δοκιμαζω shift +restore στην 4.2.1 που εχω ήδη (να εχω μια καθαρη 4.2.1 από την οποία να ξεκινήσω) τα ίδια...

τι στραβο κανω...???

Οπως λεει και ο τιτλος εχω ενα jailbroken iphone 4 με 4.2.1 που αποφασισα μετα απο πολυ καιρο να αναβαθμίσω.

διαβαζοντας οτι το τελευταιο untethered jailbreak ειναι για την 5.0.1 και αφου κατεβασω το τελευταιο redsnow την 5.0.1 ipsw και παρω backup παταω shift + restore για να ξεκινησω την αναβαθμιση... αφου διαβασει την ipsw ερχεται η σφαλιάρα: "the iphone could not be updated. an unknown error occurred (3194)"

ξαναδιαβαζω... βαζω το τηλ σε dfu και παω για restore στην ιδια 5.0.1 ... τα ιδια... δοκιμαζω shift +restore στην 4.2.1 που εχω ήδη (να εχω μια καθαρη 4.2.1 από την οποία να ξεκινήσω) τα ίδια...

τι στραβο κανω...???

Να υποθεσω οτι εχεις κρατησει τα shsh blods για το firmware που ενδιαφερεσαι .. αν ναι παμε παρακατω

Πηγαινε στη διαδρομή C:\Windows\System32\drivers\etc στον υπολογιστή σου,και επιλέξε το αρχείο .Ηost..Κάνε δεξί κλικ επάνω του και ανοίξε το με το Notepad.

θα πάς προς το τέλος και θα διαγράψειςοτιδήποτε λέει gs.apple.com και τα νούμερα μπροστά από αυτό.Πατάς αποθήκευση και κάνεις πάλι την διαδικασία του Restore&Update από την αρχή.

Samsung galaxy s21+

Να υποθεσω οτι εχεις κρατησει τα shsh blods για το firmware που ενδιαφερεσαι .. αν ναι παμε παρακατω

Πηγαινε στη διαδρομή C:\Windows\System32\drivers\etc στον υπολογιστή σου,και επιλέξε το αρχείο .Ηost..Κάνε δεξί κλικ επάνω του και ανοίξε το με το Notepad.

θα πάς προς το τέλος και θα διαγράψειςοτιδήποτε λέει gs.apple.com και τα νούμερα μπροστά από αυτό.Πατάς αποθήκευση και κάνεις πάλι την διαδικασία του Restore&Update από την αρχή.

ok με το αρχειο host...

τα shsh blocks δεν τα ειχα κρατησει (τωρα που εβαλα tiny umbrella διαπιστωσα οτι ειναι iphone 4 5.1 - και αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον αφου δεν εκανα update...) Αυτο ομως σημαίνει οτι δεν μπορώ να κανω restore στην 4.2.1 σωστα? αυτό δεν με ενοχλεί τόσο γιατι δεν νομίζω οτι θα χρειαστει (το untethered στην 5.0.1 δουλευει απ'οτι ξερω...)

επίσης αφού πρεπει να κανω clean restore πως περνάω τα πάντα από το backup που κράτησα...? (δεν παιζει να τα χάσω και μιλάω για contacts, notes, sms ... τα apps τα ξανακατεβάζω...)

Edited by kostas73

ok με το αρχειο host...

τα shsh blocks δεν τα ειχα κρατησει (τωρα που εβαλα tiny umbrella διαπιστωσα οτι ειναι iphone 4 5.1 - και αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον αφου δεν εκανα update...) Αυτο ομως σημαίνει οτι δεν μπορώ να κανω restore στην 4.2.1 σωστα? αυτό δεν με ενοχλεί τόσο γιατι δεν νομίζω οτι θα χρειαστει (το untethered στην 5.0.1 δουλευει απ'οτι ξερω...)

επίσης αφού πρεπει να κανω clean restore πως περνάω τα πάντα από το backup που κράτησα...? (δεν παιζει να τα χάσω και μιλάω για contacts, notes, sms ... τα apps τα ξανακατεβάζω...)

Κώστα μπορείς να πας μόνο στο firmware το οποιο εχεις σώσει τα shsh blods ή στο τελευταίο που υπογράφει η apple

αυτην την στιγμη ειναι το 5.1.1 Στο συγκεκριμένο firmware μπορεις να κάνεις tethered jailbreak

με RedSn0w http://www.idownloadblog.com/2012/05/07/how-to-jailbreak-ios-5-1-1-with-redsn0w/

Δεν μπορεις να κανεις upgrade ή downgrade εαν δεν υπαρχουν shsh blods

Samsung galaxy s21+

Δεν μπορεις να κανεις upgrade ή downgrade εαν δεν υπαρχουν shsh blods

sorry για να καταλαβω δλδ... δεν μπορώ να κανω ουτε update στο 5.0.1?? πρεπει να παω στο 5.1.1??

αρα περιμενω untethered για το 5.1.1?

Όταν ανοίγεις το cydia πάνω πάνω μήπως έχει κ´αποια πράσινα γράμματα και λέει shsh blobs και δίπλα εκδόσεις. Γιατί αν μέσα σε αυτές τις εκδόσεις είναι και η 5.0.1 τότε μπορείς να κανεις restore σε 5.0.1
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Όταν ανοίγεις το cydia πάνω πάνω μήπως έχει κ´αποια πράσινα γράμματα και λέει shsh blobs και δίπλα εκδόσεις. Γιατί αν μέσα σε αυτές τις εκδόσεις είναι και η 5.0.1 τότε μπορείς να κανεις restore σε 5.0.1

ναι εχει SHSH iOS 4.3.5, 5.0.1, 5.1 ...

οπότε η διαδικασία restore αλλάζει ? και αν όντως μπορώ να κάνω restore σε 5.0.1 τι γίνεται με το backup?

παλιότερα (εχω ξεκινήσει από iphone 2G αμερικάνικο) δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα να μεταφέρω το backup... τωρα γιατί πρέπει να κάνω clean restore? δε θέλω να χάσω τίποτα....

ναι εχει SHSH iOS 4.3.5, 5.0.1, 5.1 ...

οπότε η διαδικασία restore αλλάζει ? και αν όντως μπορώ να κάνω restore σε 5.0.1 τι γίνεται με το backup?

παλιότερα (εχω ξεκινήσει από iphone 2G αμερικάνικο) δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα να μεταφέρω το backup... τωρα γιατί πρέπει να κάνω clean restore? δε θέλω να χάσω τίποτα....

Ναι μπορείς κανονικά να κανεις update φτάνει στο tinyumbrella στα options να ενεργοποιησεις αυτό που λέει request shsh from cydia. Όσο για το backup δεν είναι σωστό να γίνει γιατί περνάς απο μια major version σε μια άλλη. Δηλαδή απο iOS 4 σε iOS 5. Μπορείς όμως χειροκινητα μετα να περάσεις τις βάσεις δεδομένων που έχει μέσα το κινητο σου αφού κανεις το restore και να έχεις κράτη μένα τα μηνύματα και τις επαφές σου. Αλλα τις φωτό που έχεις θα πρέπει να τις κανεις extract απο το backup, ή να τις αποθήκευσεις πριν κανεις restore το κινητο

Υ.Γ: σου έχω στείλει και pm αν θελήσεις περαιτέρω βοήθεια.

Ναι μπορείς κανονικά να κανεις update φτάνει στο tinyumbrella στα options να ενεργοποιησεις αυτό που λέει request shsh from cydia. Όσο για το backup δεν είναι σωστό να γίνει γιατί περνάς απο μια major version σε μια άλλη. Δηλαδή απο iOS 4 σε iOS 5. Μπορείς όμως χειροκινητα μετα να περάσεις τις βάσεις δεδομένων που έχει μέσα το κινητο σου αφού κανεις το restore και να έχεις κράτη μένα τα μηνύματα και τις επαφές σου. Αλλα τις φωτό που έχεις θα πρέπει να τις κανεις extract απο το backup, ή να τις αποθήκευσεις πριν κανεις restore το κινητο

Υ.Γ: σου έχω στείλει και pm αν θελήσεις περαιτέρω βοήθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον big για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε και για τη βοήθεια να ξεκολλήσω εκεί που κόλλησα κατά τη διαδικασία... keep up the good work! :up:

• 1 month later...
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα IPHONE 4 από Αυστραλία με έκδοση 04.11.08 IOS 5.0.1. Πώς μπορώ να το φτιάξω για να έχω ελληνικό σήμα ? 'Εχω ακούσει για την GEVEY SIM, ισχύει κάτι τέτοιο ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο ? Δεν γνωρίζω πολλά από αυτά, έριξα μια ματιά στην GEVEY SIM, είναι όλες ίδιες ή πρέπει να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο ? επειδή από ότι παρατήρησα διαφέρουν στις τιμές.

• 2 weeks later...

Να ρωτήσω υπάρχει πρόγραμμα που να σου βρίσκει προς καλεί όταν σου κάνουν κλίση και σου λέει άγνωστος ;

:confused:

• 1 month later...
για το 4s υπαρχει jailbreak;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

για το 4s υπαρχει jailbreak;

Βεβαίως ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=326208

Samsung galaxy s21+

καλησπερα....θα μου φερουν ενα i phone 4s απο αμερικη...πως γινετε να βαλω την δικια μου sim μεσα (cosmote) και να λειτουργει κανονικα????