georgemvg Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Στο γειτονικό φορουμ που διάβασα την διαδικασία για το jailbreak της 4.2 ξεχωρίζει το αν το κινιτό είναι από Ελλάδα unlocked ή locked από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι εάν το δικό μου που είναι ξεκλείδωτο και είναι στην 4.1 κάνω αναβάθμιση στη 4.2 και jailbreak είτε tethered ή untethered, δεν χρειάζεται unlock? Έχω την καινούργια bootrom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλημερα σε ολους,εχω παρει iPod touch 4G 64gb απο αμερικη πριν λιγες μερες και το εκανα αναβαθμηση απο itune 4.2.1.Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να κανω untethered jailbreak GreenPois0n RC5 εχω win 7x64.Μπορω να κανω τωρα η πρεπει να περιμενω.Η Vercion ειναι 4.2.1(8c148). Σας ευχαριστω? Μπορείς να κάνεις untethered jailbreak με το Greepois0n RC5 αλλά προς το παρόν γίνεται μόνο μέσω MAC. Για την έκδοση των Windows απλά περιμένουμε. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Στο γειτονικό φορουμ που διάβασα την διαδικασία για το jailbreak της 4.2 ξεχωρίζει το αν το κινιτό είναι από Ελλάδα unlocked ή locked από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι εάν το δικό μου που είναι ξεκλείδωτο και είναι στην 4.1 κάνω αναβάθμιση στη 4.2 και jailbreak είτε tethered ή untethered, δεν χρειάζεται unlock? Έχω την καινούργια bootrom. Από τη στιγμή που είναι αγορασμένο από Ελλάδα, δεν σε ενδιαφέρει ούτε ποια bootrom έχεις, ούτε διαδικασίες unlock. Προχωράς απλά σε Restore/Update και κατόπιν σε Jailbreak. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baric_48 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Μπορείς να κάνεις untethered jailbreak με το Greepois0n RC5 αλλά προς το παρόν γίνεται μόνο μέσω MAC. Για την έκδοση των Windows απλά περιμένουμε. Οκ.σε ευχαριστω,θα περιμενω? Υ.Σ΄Χρειαζετε να κανω καποιο save μεσο itune, η να αλλαξω καποια settings στη συσκευη του ipod, πριν κανω untethered jailbreak,οταν βγει για Windows. THENKS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Οκ.σε ευχαριστω,θα περιμενω? Υ.Σ΄Χρειαζετε να κανω καποιο save μεσο itune, η να αλλαξω καποια settings στη συσκευη του ipod, πριν κανω untethered jailbreak,οταν βγει για Windows. THENKS. Ένα backup κάνε αν και αχρείαστο. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baric_48 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ένα backup κάνε αν και αχρείαστο. Μονο restore μου βγαζει το itune οταν το παταω μου λεει, (εργοστασειακες ρυθμησεις). Το αφηνω ετσι οπως ειναι, μην κανω καμοια βλακεια.Ελπιζω να ειναι οκ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εγω το κανω jailbreak kai unlock και παρατηρω προβλημα με το σημα. Και δν μπορω να το παω για σερβις γιατι ειανι αγορασμενο απο Αμερικη τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 καλησπερα.εγω που εχω την 4.2.1 (8C148)-f/w modem 03.10.01 μπορω να το κανω jb η πρεπει να περιμενω ακομα???εχει κανεις κανα νεο?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 καλησπερα.εγω που εχω την 4.2.1 (8C148)-f/w modem 03.10.01 μπορω να το κανω jb η πρεπει να περιμενω ακομα???εχει κανεις κανα νεο?? Ελληνικο ειναι?Αν ναι,μπορεις,αλλα μονο αν εχεις μακ προς το παρον!Για windows,αναμενεται σημερα αργα,η αυριο..;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ελληνικο ειναι?Αν ναι,μπορεις,αλλα μονο αν εχεις μακ προς το παρον!Για windows,αναμενεται σημερα αργα,η αυριο..;) ελληνικοτατο απο βονταφον...πως θα γινει να μαθω ποτε βγαινει και απο που θα κατεβασω τα απαραιτητα>>>???σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ελληνικοτατο απο βονταφον...πως θα γινει να μαθω ποτε βγαινει και απο που θα κατεβασω τα απαραιτητα>>>???σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Ηδη,μολις τωρα εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246936 λεει ο φιλος μας Avid,με βαση την ανακοινωση της Dev Cronic,θα βγει μεσα στο Σ/Κ!Οποτε θα μαθευτει αμεσως!Μην ανησυχεις:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εγω παντος κανω update στην 4.2 να ειμαι ετοιμος. αν δεν βγει μεσα στο σ/κ με βλεπω να ψαχνω mac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Και για όσους δεν το είδαν γιατί το μετακίνησα το μήνυμα, σε ότι αφορά τους χρήστες με tethered jailbreak διαβάστε αυτό. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εγω το κανω jailbreak kai unlock και παρατηρω προβλημα με το σημα. Και δν μπορω να το παω για σερβις γιατι ειανι αγορασμενο απο Αμερικη τι κανω? Τι ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδή πρόβλημα παρατήρησες ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) Παιδες ΒΓΗΚΕ(και για WINDOWS!!!)Ορματε!!! Edit:Ολα πηγαν ρολοι!!Βαλτε το αφοβα.Μιλαω για Iphone 4 Ελληνικο και το εκανα σε Win 7...! http://www.greenpois0n.com/ Edited February 6, 2011 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 το εκανα και εγω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 παιδες μια μικρη βοηθεια....το εκανα και εγω.μου εβγαλε το cydia .απο εκει και περα χαθηκα..μ βγαζει ενα σωρο εφαρμογες τι περναω απο αυτες???επισης αποτι βλεπω ομως δεν ειναι free αλλα limited κανω κατι λαθος??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Εγω την εκανα ολη τη διαδικασα, εβαλα και το greenpois0n και εκανε το jailbreak οπως λεει, περασαν και τα γραμματα κανονικα, αλλα τωρα εχει μεινει με το κεφαλι του greenpois0n και δεν ανοιγει ως συσκευη. Τι γινεται τωρα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ισχυει; Γινεται κανονικα σε windows;; Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Στο greenpois0n ειδα σημερα ενδειξη για windows, γινεται κανονικα δηλαδη jb και στους χρηστες με windows? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) Στο greenpois0n ειδα σημερα ενδειξη για windows, γινεται κανονικα δηλαδη jb και στους χρηστες με windows? γινεται κανονικα jb.εγω εκανα χωρις κανενα προβλημα κανε reset as new στην 4.2.1 και μετα κανε jb Οδηγός εγκατάστασης από την Chronic Dev Team: 1.Συνδεστε την συσκευη σας στον υπολογιστη μεσω του USB καλωδιου 2.Κλειστε το iTunes αν αυτο ανοίξει 3.Ανοιξτε το greenpois0n.exe 4.Ακολουθηστε τις οδηγιες 5.Η συσκευη θα εκκινησει την πρωτη φορα με λεπτομερες κειμενο. Με αυτη την διαδικασια η συσκευη σας θα γινει jailbreak. 6.Η συσκευή θα επανεκιννησει 7.Ανοίξτε την εφαρμογή Loader(το πράσινο εικονιδιο στο SpringBoard), ακολουθήστε της οδηγίες και εγκαταστήστε το Cydia. Edited February 6, 2011 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Εγω την εκανα ολη τη διαδικασα, εβαλα και το greenpois0n και εκανε το jailbreak οπως λεει, περασαν και τα γραμματα κανονικα, αλλα τωρα εχει μεινει με το κεφαλι του greenpois0n και δεν ανοιγει ως συσκευη. Τι γινεται τωρα; Τι εγινε φιλε τελικα ξεκολλησες? Ελπιζω να πανε ολα καλα, περιμενουμε νεα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Τι εγινε φιλε τελικα ξεκολλησες? Ελπιζω να πανε ολα καλα, περιμενουμε νεα σου. Το ξεκολλησα, αλλα το jailbreak δε λεει να περαστει... Δεν ξερω αν φταιει το γεγονος οτι κατα το update στην 4.2.1 μου εβγαλε αυτο το error με το 1013 και το ξεκολλησα εγω μετα με το tiny umbrella. Παντως το jailbreak δε λεει να γινει. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) 3gs done.. παω τωρα να τεστ σε 4g.... Ισχυει; Γινεται κανονικα σε windows;; ναι φιλε μου... επιτελους...... Edited February 6, 2011 by galanoss Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Επιβεβαιώνω ότι σε ipad ios 4.2.1 όλα καλά με GreenPoison..windows edition Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts