konandrio Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Η διαδρομη που βρισκεται το 4.3.1 ipsw ειναι αυτη C:\Users\Kostas_pc\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scordp Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 δυστυχώς έμενα μου κολλάει μετά την επανεκκίνηση, μήλο ακίνητο. το έκανα δυο φορές iphone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Εμενα τωρα κανει reboot, λεει οτι θελει κανα 5 λεπτο. Ανοιξε κανονικα το δικο μου, με το cydia, τα κανεις ολα σωστα? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scordp Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Εμενα τωρα κανει reboot, λεει οτι θελει κανα 5 λεπτο. Ανοιξε κανονικα το δικο μου, με το cydia, τα κανεις ολα σωστα? εγώ το άφησα για 3η φορά 15 λεπτά και δεν μου ξεκολλάει στο reboot . αν υπάρχει κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 εγώ το άφησα για 3η φορά 15 λεπτά και δεν μου ξεκολλάει στο reboot . αν υπάρχει κάποια βοήθεια? Συνέδεσε το στον υπολογιστη σου με το iTunes ανοιχτό και περιμενε να το δει σε DFU. Θα σε ρωτήσει αν θες να γίνει restore. Καντου και μετα ξαναπροσπαθησε για JB προσέχοντας τους χρόνους που πρέπει να έχεις πατημενα τα buttons. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 εγώ το άφησα για 3η φορά 15 λεπτά και δεν μου ξεκολλάει στο reboot . αν υπάρχει κάποια βοήθεια? Αν εχεις win7 Windows 7 users may want to try running the redsn0w executable mode as an administrator in Windows Vista compatibility mode if you experience any trouble. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scordp Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Αν εχεις win7 Windows 7 users may want to try running the redsn0w executable mode as an administrator in Windows Vista compatibility mode if you experience any trouble. Windows 7 έχω μου είναι δύσκολο βάλω ξανά vista θα επανέλθω το βραδάκι και θα προσπαθήσω............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Συνέδεσε το στον υπολογιστη σου με το iTunes ανοιχτό και περιμενε να το δει σε DFU. Θα σε ρωτήσει αν θες να γίνει restore. Καντου και μετα ξαναπροσπαθησε για JB προσέχοντας τους χρόνους που πρέπει να έχεις πατημενα τα buttons. Εμένα το 4άρι έβγαλέ Error 1013. Συνέχισα με το redsnow αλλά έχει κολλήσει στο Installing Activation Bundles... Any ideas? Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 gια να καταλαβω γιατι εχω μπερδευτει! βγηκε JB για την 4.3.1 που να μην χρειαζεται υπολογιστη για να ανοιξει το αι φον; και αν ναι πως το κανω; ευχαριστω ! εχω iphone 4 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Εμένα το 4άρι έβγαλέ Error 1013. Συνέχισα με το redsnow αλλά έχει κολλήσει στο Installing Activation Bundles... Any ideas? Χμμ... άνοιξε jailbroken τώρα στην 4.3.1 αλλά δεν έχω σήμα carrier... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 gια να καταλαβω γιατι εχω μπερδευτει! βγηκε JB για την 4.3.1 που να μην χρειαζεται υπολογιστη για να ανοιξει το αι φον; και αν ναι πως το κανω; ευχαριστω ! εχω iphone 4 Τσεκαρε εδώ -> http://www.iphonehellas.gr/26550/untethered-jailbreak-4-3-1/#more-26550 Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Windows 7 έχω μου είναι δύσκολο βάλω ξανά vista θα επανέλθω το βραδάκι και θα προσπαθήσω............ Φιλε μου μπερδεύτηκες, δεν χρειάζεται vista, θα αποσυμπιεσεις το redsn0w_win_0.9.6rc9.zip, θα φτιαξεις ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας, θα βαλεις μεσα τον φακελο που δημιουργηθηκε απο την αποσημπιεση και το iPhone3,1_4.3.1_8G4_Restore.ipsw, θα μπεις στον φακελο redsn0w_win_0.9.6rc9, θα πας στο redsn0w.exe, θα κανεις δεξι κλικ, ιδιοτητες και να το κανεις οπως στη φωτο. Εγω πρωτη φορα ασχοληθηκα με iphone και τα καταφερα με την μια. Win7 x64, iphone 4 4.3.1 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Τσεκαρε εδώ -> http://www.iphonehellas.gr/26550/untethered-jailbreak-4-3-1/#more-26550 ευχαριστω! αυτο ειναι που ανοιγει το κινητο χωρις την χρηση υπολογιστη; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Χμμ... άνοιξε jailbroken τώρα στην 4.3.1 αλλά δεν έχω σήμα carrier... το 1013 μηπως ηταν απο το host file? Για το δευτερο, εννοεις οτι δεν σου δειχνει το logo η δεν εχεις σημα? Καπου πηρε το ματι μου οτι προς το παρων δεν παιζουν αυτα τα tweaks με τα carrier logos. Μολις γυρισα απο το γραφειο και ετοιμαζομαι να ξεκινησω πρωτα απο το ipad. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 ευχαριστω! αυτο ειναι που ανοιγει το κινητο χωρις την χρηση υπολογιστη; Οχι, μονο απο υπολογιστη νομιζω γινεται, ο οδηγος μια σελιδα πισω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) μαλλον εννοει αν ειναι untethered ο φιλος παραπανω Edited April 4, 2011 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Οχι, μονο απο υπολογιστη νομιζω γινεται, ο οδηγος μια σελιδα πισω. Mαλλον πρεπει να εννοει το tethered και το untethered jailbreak....... ευχαριστω! αυτο ειναι που ανοιγει το κινητο χωρις την χρηση υπολογιστη; Αν εννοεις οτι μετα απο καθε επανεκκινηση του τηλεφωνου δεν χρειαζεται να το συνδεεις με pc για να ξεκολλησει τοτε ναι ========== Αργησα λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Τo ipad εγινε σ ενα λεπτο γιατι ημουν ηδη στην 4.3.1 και το εκανα οπως ηταν χωρις restore Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Υπαρχει καμια βελτιωση στη μπαταρια; Γιατι απο 4.1 σε 4.2.1 εχω ξενερωσει και δε μπορω να παω πισω.. Εκει που θαυμαζα το 4αρι για την αυτονομια του, εβαλα 4.2.1 και εγινε σα τα υπολοιπα smartphones.. Δε χαλασαν οι χρονοι αναμονης, αλλα οι χρησης μικριναν αισθητα. Στελνεις ενα μηνυμα και βλεπεις -3%. Edited April 4, 2011 by sxizwdogwlo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 παιδια πως θα κανω jb με το ρεντ σοου που βγηκε στην 4.3.1 ; εχω μακ! βοηθειαααα Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 παιδια πως θα κανω jb με το ρεντ σοου που βγηκε στην 4.3.1 ; εχω μακ! βοηθειαααα Ψαχνουμε και λιγο!Δες στην προηγουμενη σελιδα.Εχει οδηγο και για Windows και για Mac;)Φιλικα:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Υπαρχει καμια βελτιωση στη μπαταρια; Γιατι απο 4.1 σε 4.2.1 εχω ξενερωσει και δε μπορω να παω πισω.. Εκει που θαυμαζα το 4αρι για την αυτονομια του, εβαλα 4.2.1 και εγινε σα τα υπολοιπα smartphones.. Δε χαλασαν οι χρονοι αναμονης, αλλα οι χρησης μικριναν αισθητα. Στελνεις ενα μηνυμα και βλεπεις -3%. Οι επίσημες αναφορές μιλάνε για ελάχιστη μείωση τόσο της 4.2.1 όσο και της 4.3.1 σε σχέση με την 4.1 Όμως απο την στιγμη που είσαι jailbreak δεν ξέρεις αν φταίει κάτι άλλο. Γιατί αυτο με το ένα μήνυμα και -3 δεν γίνεται με καμία έκδοση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Στην 4.2 εχω οτι ακριβος ειχα και στην 4.1. Και εκανα καθαρο restore, χωρις backup. Στην αρχη πιστευα και γω οτι φταινε τα tweeks και θα στρωσει με τα update τους, αλλα πλεον ολα εχουν κανει updates για την 4.2 και η μπαταρια εμεινε ιδια. Ουτος η αλλος δεν ειμαι κανενας ασχετος user. Μπορω να καταλαβω μια βαρια εφαρμογη η καποιο app απου τρωει μπαταρια απο πισω. Ενα barrel και μια αναφορα δε πιστευω οτι ειναι προβλημα... Εχω καταληξει οτι γενικα το MobileSustrate στις τελευτεες εκδοσεις πινει την μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scordp Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Φιλε μου μπερδεύτηκες, δεν χρειάζεται vista, θα αποσυμπιεσεις το redsn0w_win_0.9.6rc9.zip, θα φτιαξεις ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας, θα βαλεις μεσα τον φακελο που δημιουργηθηκε απο την αποσημπιεση και το iPhone3,1_4.3.1_8G4_Restore.ipsw, θα μπεις στον φακελο redsn0w_win_0.9.6rc9, θα πας στο redsn0w.exe, θα κανεις δεξι κλικ, ιδιοτητες και να το κανεις οπως στη φωτο. Εγω πρωτη φορα ασχοληθηκα με iphone και τα καταφερα με την μια. Win7 x64, iphone 4 4.3.1 αγαπητέ και εγώ είμαι με Win7 x64, iphone 4 4.3.1 ,έκανα ξανά για 4η φορά την διαδικασία όπως λες αλλά πάλι σταμάτα μετά την τελευταία επανεκκίνηση στο μήλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 αγαπητέ και εγώ είμαι με Win7 x64, iphone 4 4.3.1 ,έκανα ξανά για 4η φορά την διαδικασία όπως λες αλλά πάλι σταμάτα μετά την τελευταία επανεκκίνηση στο μήλο Μήπως να απενεργοποιουσες το antivirus. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts