Jump to content

Το iPhone 4 στην Ελλάδα και ο τελικός απολογισμός

TN97
 Κοινοποίηση

Το iPhone 4 κυκλοφόρησε και στην χώρα μας. Θα το αγοράσετε;  

905 members have voted

1. 1. Το iPhone 4 κυκλοφόρησε και στην χώρα μας. Θα το αγοράσετε;

• Ναι, θα το αγοράσω, είτε τώρα είτε αργότερα
      248
    • Όχι, δεν θα το αγοράσω
      525
    • Δεν έχω αποφασίσει ακόμα...
      100
    • Το έχω αγοράσει ήδη από το εξωτερικό
      32

Recommended Posts

Ναι έχεις δίκαιο !!!!!! Είναι τραγικό !!!!! :lol: :lol: :lol:

Ακόμα πιο ηλίθιο είναι φυσικά :

να έχει παραδεχθεί η Apple ότι όντως χάνει σήμα,

να έχουμε όλοι μας δει πολλά βίντεο,

να έχει γίνει σάλος (στα πλαίσια αρνητικής διαφήμησης υπέρ της Apple)

και εν τέλει να βγαίνει η Apple και να λέει πως ναι το κινητό έχει αυτό το πρόβλημα (και αντί να μείνει εκεί στην κυριολεξία θάβει όλα τα κινητά της αγοράς) και επιπλέον δημοσιοποιήσει πως οι συσκευές της υπολόγιζαν εξ αρχής λάθος το σήμα !!!!

Αλλά όοοοοοοχι !!!!!! Τώραα έρχεται ένας καταναλωτής και λέει ότι όλα αυτά είναι βλακείες, το κινητό δουλεύει ρολόι !!!!!!!!! Πόσο τραγικό μπορεί να είναι αυτό ???????

μονο στην Ελλαδα ο καταναλωτης ξερει καλυτερα απο το κατασκευαστη..

• Απαντήσεις 530
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και για να απαλυνουμε λιγακι την ατμοσφαιρα, να ενα Πολυ ωραιο βιβλιο, με τιτλο τα 7 κορακια. Ενα μικρο αποσπασμα σας παραθετω

Ηταν ένα μικρό κορίτσι που το ελεγαν Περσαιφονι (pers-iphone-i) και ανακαλυψε ότι η γέννησή του ήταν η αιτία της δυστυχίας των επτά αδελφών του (του Νόκιου, της Σαμσουνγκουλας, του Ελτζινιο, τις Ερικσόνης, του Μοτορουλη, του Μπλακμπερακου και του Μομπιλούλη),

Αποφασίζει λοιπον με υπομονη και διαλογο να τους ελευθερώσει από την κατάρα, που τους μεταμόρφωσε σε κοράκια. Ανακαλυψε ομως οτι τα 7 κορακια προλαβαν και μολυναν καποιους ανθρωπους με ενα ισχυρο μικροβιο που τους κανει επιθετικα κορακια προς οτι ξεχωριστο και ομορφο τραβηξει την προσοχη τους. Ετσι περικυκλωσαν ολοι την περσαιφονουλα. Μολις λοιπον αρχισε να μπουσουλαει εψαξαν να βρουνε καποιο ελαττωμα για να πεσουν να τη φανε. Και ψαχναν ψαχναν, τιποτε , το ατιμο ηταν τοσο πανεμορφο, και τοσο εξυπνο και τοσο γεροδεμενο που το καμαρωναν ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι που συγκεντρωθηκαν και το επαινουσαν για τις αρετες του. Τα κορακια ομως πρασινιζαν απο το κακο τους. Ως που ενα απο αυτα εσκασε τοσο που εκανε5 φορες συνεχομενα κρα κρα κρα κρα κρα απο αγανακτηση. Το μικρο κοριτσακι, που, σημειωτεον, ηταν στο υπογειο, γυρισε το κεφαλι μονο στα τρια κρα.

Νατο! αναφωνησαν με κρακραυγες χαρας μερικα κορακια, επιτελους! Στο υπογειο η μικρη δεν ακουει 100 % , βρηκαμε κουσουρι!! Εινα αχρηστο, δωστε το μας να το κατασπαραξουμε. Η μαμακα ομως της μικρης ειχε φροντισει να τυλιξει τα αυτακια της με ενα ομορφο καλυμμα που εδινε στην ομορφουλα της και παλι τη γνωστη οξυτατη ακοη που ειχανε και οι αλλες 2 της μεγαλυτερες αδελφουλες.

Τελικα και για να μη μακρυγορουμε, η μικρη μεγαλωσε,τραβηξε το δικο της δρομο μακρια απο τα αδερφια της που τη ζηλευαν αφορητα τα δε υπολοιπα κορακια κανεις δεν ξερει αν ποτε σταματησαν τα κράξιμο ή αν τελικα πηραν αποφαση να εγκαταλειψουν αυτο το ματαιο κρα κρα κρα κρα

. Αυτα :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

εγω σας τα ελεγα για το κρυφο λογισμικο του Jobs, που κανει πλυση εγκεφαλου, αλλά κανεις δε με ακουγε..:lol:

εγω σας τα ελεγα για το κρυφο λογισμικο του Jobs, που κανει πλυση εγκεφαλου, αλλά κανεις δε με ακουγε..:lol:

Γιατι εγω τι λεω 2 μηνες τωρα?:lol:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Επισκέπτης
μονο στην Ελλαδα ο καταναλωτης ξερει καλυτερα απο το κατασκευαστη..

Όταν θα καταλάβετε πως οποιαδήποτε συσκευή την πιάσεις από την πλευρά της κεραίας, θα μειωθεί το σήμα της (φυσική το λένε νομίζω :p ) θα συμφωνήσουμε και ως το "πρόβλημα" του iphone!

:)

Ναι αλλά ένα μόνο έχει σαφές πρόβλημα τέτοιας φύσης και είναι λεκές στην κατα τα άλλα πολύ καλή εικόνα του (αυτό το λένε Λογική):)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Επισκέπτης
χα χα! ¨να καταλαβετε"?

μη λες ανεκδοτα ρε Bill μεσημεριατικα, θα ξυπνησω τους γειτονες :lol:

Μα έχουν μπει μερικοί σε ένα "τριπάκι" και κάθονται και μετρούν ακόμη και τα db στο σήμα πιάνοντας το κινητό ακόμη και ταυτόχρονα με τα χέρια και τα πόδια τους (για να μην πω τίποτα άλλο :p ) και μόλις δουν να μειώνεται το σήμα, παθαίνουν κρίση και καταριούνται το iphone και την Apple για το "χαλασμένο" τηλέφωνο!

Αντί να σοβαρευτούμε λίγο και να απαιτήσουμε σοβαρότερα δίκτυα κινητής με πολλές κεραίες χαμηλής εκπομπής σε κάθε γωνία της πόλης, καθόμαστε και ασχολούμαστε για το πως αυξομοιώνεται το σήμα στη συσκευή, αγνοώντας πως όλα αυτά οφείλονται αρχικά στον provider που χρυσοπληρώνουμε!

Άραγε πόσοι από αυτούς που φωνάζουν πως χάνουν κλήσεις με το iphone, βρίσκονται σε περιοχές που ξηλώθηκαν κεραίες με τσεκούρια και πριόνια??? :rolleyes:

Φαντασου την τεχνολογικη κοινωνια σαν μια πυραμιδα και το φορουμ σαν μικρογραφια της.

οσοι ειναι απο κατω προσπαθουν να ριξουν τον απο πανω. Κι αν τυχει ο πρωτος να υποπεσει σε απροσεξια τοτε η λυσσα και η μανια πολλαπλασιαζονται ;) Τα 99 καλα εξαφανιζονται ως δια μαγειας και το 1 κακο (που κι αυτο υπο αμφισβητηση τιθεται απο οτι φαινεται) αποκτα γιγαντιαιες διαστασεις στο μυαλο τους. Μη ψαχνεις λοιπον λογικη αδικα.

Ευτυχως οι νοημονες απλως χαμογελανε με καταννοηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν θα καταλάβετε πως οποιαδήποτε συσκευή την πιάσεις από την πλευρά της κεραίας, θα μειωθεί το σήμα της (φυσική το λένε νομίζω :p ) θα συμφωνήσουμε και ως το "πρόβλημα" του iphone!

γυρισε το iphone4 σε 3g mode, κρατησε το και δες το να βγαινει εκτος δικτυου..και αλλα τηλεφωνα που εχω αμα τα κρατας μπορει να ριχνουν 1-2 γραμμες..το συγκεκριμενο βγαινει εκτος δικτυου και εχει προβλημα που δεν εχει καμμια αλλη συσκευη. δυστυχως. δεν ξερω αν ειναι ολα προβληματικα, παντως απο χθες το μεσημερι ως σημερα 4/4 iphones 4 που δοκιμασα πανε εκτος δικτυου.

Φαντασου την τεχνολογικη κοινωνια σαν μια πυραμιδα και το φορουμ σαν μικρογραφια της.

οσοι ειναι απο κατω προσπαθουν να ριξουν τον απο πανω. Κι αν τυχει ο πρωτος να υποπεσει σε απροσεξια τοτε η λυσσα και η μανια πολλαπλασιαζονται ;) Τα 99 καλα εξαφανιζονται ως δια μαγειας και το 1 κακο (που κι αυτο υπο αμφισβητηση τιθεται απο οτι φαινεται) αποκτα γιγαντιαιες διαστασεις στο μυαλο τους. Μη ψαχνεις λοιπον λογικη αδικα.

συγνωμη λοιπον που εμεις ειμαστε ανιδεοι κι'εσεις ειστε νοημονες.

απ'οτι φενεται σας αρεσει να βρισκεστε στον κοσμο σας και στον κοσμο του steve.

κι'αυτος αυτο θελει. ρομποτακια που του δινουν ευρωπουλα. και καλα κανει και σας κανει πλυση εγκεφαλου.

εσεις λοιπον οι νοημονες μεινετε στον κοσμο αυτο. εγω ο ανιδεος θα μεινω μικρος και ασημαντος χωρις iphone.

αποχωρω απο το τρεχον θεμα γιατι δεν βγαινει ακρη. και κακως ασχοληθηκα κιολας.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Μα έχουν μπει μερικοί σε ένα "τριπάκι" και κάθονται και μετρούν ακόμη και τα db στο σήμα πιάνοντας το κινητό ακόμη και ταυτόχρονα με τα χέρια και τα πόδια τους (για να μην πω τίποτα άλλο :p ) και μόλις δουν να μειώνεται το σήμα, παθαίνουν κρίση και καταριούνται το iphone και την Apple για το "χαλασμένο" τηλέφωνο!

Αντί να σοβαρευτούμε λίγο και να απαιτήσουμε σοβαρότερα δίκτυα κινητής με πολλές κεραίες χαμηλής εκπομπής σε κάθε γωνία της πόλης, καθόμαστε και ασχολούμαστε για το πως αυξομοιώνεται το σήμα στη συσκευή, αγνοώντας πως όλα αυτά οφείλονται αρχικά στον provider που χρυσοπληρώνουμε!

Άραγε πόσοι από αυτούς που φωνάζουν πως χάνουν κλήσεις με το iphone, βρίσκονται σε περιοχές που ξηλώθηκαν κεραίες με τσεκούρια και πριόνια??? :rolleyes:

Ας μην εθελοτυφλούμε.

Κι εγώ είμαι iPhone fan boy αλλά αναγνωρίζω ότι το συγκεκριμένο είναι σοβαρό πρόβλημα, ειδικά στο iPhone 4 που ευαγγελιζόταν καλύτερη ποιότητα σήματος.

Για την αυξομοίωση του σήματος, όχι δεν έχεις δίκιο, δεν οφείλεται στον provider σου. Δεν μπορεί από 3 μπάρες 3G να σε πετάει εκτός κάλυψης, και μόνο αν έχεις iPhone. Δεξιά κι αριστερά μου άλλα τηλέφωνα με 5/5 μπάρες κι εγώ εκτός κάλυψης.

Φυσικά, επίσης συμφωνώ ότι οποιοσδήποτε τίτλος προϊόντος "Apple" κατευθείαν γίνεται αντικείμενο αναίτιου μένους από πολλούς, κάτι που δεν συμβαίνει με άλλες συσκευές (για πόσες άραγε έχει διαβάσει κανείς δηλώσεις του στυλ "H Apple δεν πήρε ποτέ cent από μένα κι ούτε πρόκειται")....

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

εχεις δικιο για τους 'νοημονες' που λες.. αυτοι ειναι μια ομαδα ανθρωπων.. η αλλη ομαδα ειναι καποιοι που λενε κατι παραμυθια για μια κοπελα που την ελεγαν αι-φοουν κτλ..

Λοιπόν... Λοιπόν.... ....!!!

Ας τοποθετηθώ και εγώ στο συγκεκριμένο τόπικ μας...!!

Να σας υπενθυμίσω ότι:

Με το iPhone μου μπορώ μόλις μπω στο αυτοκίνητό μου και το "καρφώσω" έχω εντελώς μα εντελώς, πλήρη διαχείρηση στο περιενχόμενο του συμπεριλαμβάνοντας και τις ταινίες του (έχω φορτώσει 4-5 παιδικά και το πρόβλημα με τα παιδιά λύθηκε..!!)

Επίσης το ίδιο συμβαίνει και στο home cinema που έχω σπίτι....

Ακόμα αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμβατότητα με πλήθος αξεσουάρ απλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο....

Να σημειώσω ότι έχω και στα χέρια μου ένα άλλο smart-phone με androit που φυσικά κάνει εξαιρετικά θα έλεγα την δουλειά του αλλά δεν μπορεί να με καλύψει σε όλα τα παραπάνω...

Τέλος να αναφέρω ότι πράγματι είναι σχετικά τσιμπημένη η τιμή του iPhone και σαν 2η επιλογή αισθητά φθηνότερη και τίμια θα έλεγα είναι το HTC Desire....

πραγματικά είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο για κάποιον που δεν έχει τα χρήματα για iPhone ...

Φιλικά,

Moudaniotis

---------------------------------------------------------------------

Ποτέ μη λες όσα γνωρίζεις....Αλλά πάντοτε γνώριζε όσα λες....

---------------------------------------------------------ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Επισκέπτης
γυρισε το iphone4 σε 3g mode, κρατησε το και δες το να βγαινει εκτος δικτυου..και αλλα τηλεφωνα που εχω αμα τα κρατας μπορει να ριχνουν 1-2 γραμμες..το συγκεκριμενο βγαινει εκτος δικτυου και εχει προβλημα που δεν εχει καμμια αλλη συσκευη. δυστυχως. δεν ξερω αν ειναι ολα προβληματικα, παντως απο χθες το μεσημερι ως σημερα 4/4 iphones 4 που δοκιμασα πανε εκτος δικτυου.

Δεν με προσέχεις! Το iphone μου είναι συνεχώς σε 3G mode και έχω απεριόριστο πακέτο data γιατί το χρησιμοποιώ συνεχώς και σε καμία περίπτωση δεν έχασα σήμα! Αν του καλύψω εντελώς το κάτω μέρος θα χάσει μια γραμμή και τίποτα άλλο. Προφανώς αν ήμουν σε περιοχή με μια γραμμή σήμα θα έβγαινα εκτός δικτύου, αλλά αυτό θα γινόταν αν κάλυπτα την κεραια οποιυδήποτε κινητού!

Αυτά και απο μένα σχετικά με τα vs κλπ! Θα ποστάρω πλεον μόνο σε θέματα που αφορούν τις λειτουργίες του, προτάσεις για software/hardware κλπ! Δεν έχω ανάγκη να πείσω κανέναν για οτιδήποτε! Θα δηλώνω όμως πως είμαι ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος από το νέο iphone 4!

:p

mobilelove & ghostdoc έχουμε κουραστεί από τις διαφωνίες σας.

Συνιστώ να ηρεμήσετε, να κάνετε κάτι διαφορετικό από το να λογομαχείτε και να δημιουργείτε προβλήματα στο συγκεκριμένο θέμα. Μην πάτε να πείσετε ο ένας τον άλλο, είναι αδύνατο.

Μας κουράσατε, σταματήστε. Κάθε άλλο μήνυμα που εντείνει αυτή τη διαφωνία (που δεν οδηγεί πουθενά) θα διαγράφεται. Μετά θα επακολουθήσουν ποινές. Με απλά ελληνικά, προειδοποιηθήκατε. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

εγω ενα πραγμα εχω να σχολιασω, το οποιο δειχνει τι πραγματικα πιστευεις και πως πραγματικα σκευτεσαι, οποτε ολα αυτα που λες για ολους τους αλλους, αμεσως γυρνανε μπουμερανγκ εναντιον σου μετα το συγκεκριμενο ποστ....

λες : Φαντασου την τεχνολογικη κοινωνια σαν μια πυραμιδα και το φορουμ σαν μικρογραφια της.

οσοι ειναι απο κατω προσπαθουν να ριξουν τον απο πανω.

τι σε κανει λοιπον να πιστευεις οτι εσυ εισαι ο απο πανω.

δηλαδη εσυ εισαι ο καλυτερος απο ολους (η το κινητο σου)

και προσπαθουν ολοι οι κατωτεροι σου να σε ριξουν....

μπραβο και ελεγες εμας κολλημενους και δεν ξερω γω τι αλλο...

το μονο που θα μπορουσαν ολοι να παραδεχτουμε, ειναι οτι καθε κινητο εχει φτιαχτει για διαφορετικες αναγκες, δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να πουμε οτι καποιο κινητο ειναι το καλυτερο απο ολα, γιατι σιγουρα αυτο το κινητο θα υστερει καπου αλλου, σε σημεια δηλαδη που καποιο αλλο κινητο θα ειναι καλυτερο....

αλλα αν κρινω απο τα λεγομενα σου, αυτο δεν ισχυει για εσενα...

εχεις το iphone εισαι στην κορυφη της πυραμιδας, σε ζηλευουν ολοι, θα ηθελαν ολοι να εχουν το τηλεφωνο σου, τα λεφτα σου το αμαξι σου και ειναι λογικο να θελουν να σε ριξουν (εσενα η το κινητο)

ευγε :lol:

Δεν καταλαβαίνω που οδηγεί αυτή η συζήτηση.Είναι σαν να ανοίγετε ένα θέμα apple vs αλλων εταιρειών.Έλεος ρε παιδιά.Τι επίθεση θα δεχτεί πλέον αυτή η εταιρεία.Εμένα προσωπικά μου αρέσει το android και αρκετα θα μπορούσα να πω το iphone αλλά δεν μπαίνω στον κόπο να το συζητήσω.Παρακολουθώ αρκετό καιρό θέματα που κατακρίνετε την apple και πραγματικά δεν έχω δεί ανθρώπους με περισσότερο μείσως για οποιοδήποτε άλλη εταιρεία.Τί να σας πώ.Αν αυτό είναι το επίπεδο της νοημοσύνης σας:mad::mad::mad::mad:

Βλέπω και τα παιδιά με iphone απλά να υπερασπίζονται την συσκευή τους και άλλους να καταβρίζουν την apple.Ακόμα πιστεύω πως πολλοί απο εδώ μέσα που κρίνετε την apple δεν έχετε ιδέα τι είναι αυτή η εταιρεία(ούτε έχετε δει κανένα απο τα προιόντα της) και ούτε ξέρετε τι έχει προσφέρει στην επιστήμη.Αλλά εσείς και χρυσό να σας δώσει η apple θα πείτε πως δεν τον θέλετε γιατί δεν γυαλίζει όσο το γυαλί.Πραγματικά μπορεί κάποιος να μου πεί απο που αντλείτε αύτή την απάθεια??Ακόμα θάλω να σας τονίσω πως όσοι έχουν τώρα apple(πιο γενικά) συσκευές πρίν είχαν της microsoft,google,htc,samsung,nokia.Άρα κάτι δυνατό τους τράβηκξε σε αυτή την εταιρεία,κάτι που να την θαυμάζουν γι'αυτά που προσφέρει γι'αυτό ίσως μερικές φορές να υποστηρίζουν τόσο έντονα αυτά τα συγκεκριμένα προιόντα.Προσπαθώντας να καταλάβετε πόσο ωραίο είναι να μην ακολουθάς την μάζα.Επίσης πρέπει να ξέρετε πως τα apple boy δεν γενιούντε αλλά γίνονται.Ενώ τα nokia boy,microsoft boy,sony ericsson boy δυστηχώς γεννιούντε χωρίς να έχουν ευκαιρεία να δούν τις υπόλποιπες επιλογές κολώντας πάντα σε αυτό που είναι η μάζα(το πλύθος)Κρίνωτας λάθος και με αρκετη επιπολεότητα θα μπορούσα να πώ.Χάνοντας την ένοια του ωραίου και του τέλειου.Εγώ δυστηχώς δεν έχω την ευκαιρεία να ζήσω αυτή τι διαφορά.Εγώ είμαι φτωχώς και δυστηχώς έτσι θα παραμέινω:cry::cry:.Και πιστεψτε με έχω δεί απο κοντά πολλά κινητά και android και wm.Γι'αυτό δώστε αυτή την ευκαιρεία στον ευτό σας.Σίγουτα δεν έχετε να χάσετε τίποτα.Ζήστε τη μαγεία της αππλε και σίγουρα μετά δεν θα ξαναπάτε πίσω.Γιατί once you use mac you never go back.

Post της χρονιάς...ότι να'ναι:lol::lol:

Εγώ που το δοκίμασα και σε 30΄ went back είμαι καλά ή να ανησυχώ?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

mobilelove & ghostdoc έχουμε κουραστεί από τις διαφωνίες σας.

Συνιστώ να ηρεμήσετε, να κάνετε κάτι διαφορετικό από το να λογομαχείτε και να δημιουργείτε προβλήματα στο συγκεκριμένο θέμα. Μην πάτε να πείσετε ο ένας τον άλλο, είναι αδύνατο.

Μας κουράσατε, σταματήστε. Κάθε άλλο μήνυμα που εντείνει αυτή τη διαφωνία (που δεν οδηγεί πουθενά) θα διαγράφεται. Μετά θα επακολουθήσουν ποινές. Με απλά ελληνικά, προειδοποιηθήκατε. :)

Συμφωνουμε , ειναι αδυνατον και ήδη το εγραψα. Μια Παρακληση μονο, οταν σβηνεις ενα ποστ απο τη μια πλευρα σβηνε παρακαλω και το αντιστοιχο απο την αλλη , πραγμα που μαλλον σου διεφυγε στην προκειμενη περιπτωση, ωστε να μη μενουν εντυπωσεις ανισης μεταχειρισης που σε αδικουν.

εγω ενα πραγμα εχω να σχολιασω, το οποιο δειχνει τι πραγματικα πιστευεις και πως πραγματικα σκευτεσαι, οποτε ολα αυτα που λες για ολους τους αλλους, αμεσως γυρνανε μπουμερανγκ εναντιον σου μετα το συγκεκριμενο ποστ....

λες : Φαντασου την τεχνολογικη κοινωνια σαν μια πυραμιδα και το φορουμ σαν μικρογραφια της.

οσοι ειναι απο κατω προσπαθουν να ριξουν τον απο πανω.

τι σε κανει λοιπον να πιστευεις οτι εσυ εισαι ο απο πανω.

δε μιλησα για μενα

δηλαδη εσυ εισαι ο καλυτερος απο ολους (η το κινητο σου)

και προσπαθουν ολοι οι κατωτεροι σου να σε ριξουν....

δεν ειπα οτι ειναι κατωτεροι . μην παρερμηνευεις τα λογια μου

μπραβο και ελεγες εμας κολλημενους και δεν ξερω γω τι αλλο...

δεν ειπα οτι εσυ ή ΟΛΟΙ οι αλλοι είναι κολλημενοι αν παρακολουθησες τη συζητηση φαινεται

το μονο που θα μπορουσαν ολοι να παραδεχτουμε, ειναι οτι καθε κινητο εχει φτιαχτει για διαφορετικες αναγκες, δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να πουμε οτι καποιο κινητο ειναι το καλυτερο απο ολα, γιατι σιγουρα αυτο το κινητο θα υστερει καπου αλλου, σε σημεια δηλαδη που καποιο αλλο κινητο θα ειναι καλυτερο....συμφωνω αλλα επιτρεψε μου να θεωρω ενα κινητο ως συνολικα κορυφαιο, δικη μου γνωμη και αποψη ειναι , εχω νομιζω αυτο το δικαιωμα. Εσυ μπορει να πιστευεις για καποιο αλλο, και ο καθενας επισης, δικαιωμα αναφαιρετο ολων μας

αλλα αν κρινω απο τα λεγομενα σου, αυτο δεν ισχυει για εσενα...

εχεις το iphone εισαι στην κορυφη της πυραμιδας, σε ζηλευουν ολοι, θα ηθελαν ολοι να εχουν το τηλεφωνο σου, τα λεφτα σου το αμαξι σου και ειναι λογικο να θελουν να σε ριξουν (εσενα η το κινητο)

ευγε :lol:

ξαναλεω, δεν ομιλω για μενα αναφερομαι στη μαχη των εταιρειων οχι την αξια των ανθρωπων επομενως τα σχολια σου περι χρηματων αμαξιων κοκ επιστρεφονται ως απαραδεκτα αστοχα και ασχετα με την ουσία του post. Δε με γνωριζεις και συνεπως μη με κρινεις σε ατομικο επιπεδο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν αφήνουμε βρε παλληκάρια τις προσωπικές, κοινωνικές και κατασκευαστικές εμπάθειες προχωρώντας σε καμμιά επικοδομητικότερη συζήτηση; Εδώ οφείλω να συμφωνήσω πέρα για πέρα με τον Mythozz, πως όσο και αν μας ιντριγκάρει όλους μη εξαιρουμένου του εαυτού μου αυτή η διαρκής σύγκρουση, έχει πραγματικά καταντήσει από γραφική μέχρι εντελώς βαρετή.
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

εγω ηδη σταματησα γιατι σαφως εχω καλυτερα πραγματα να κανω με τον χρονο μου και σαφως προτιμω να ενημερωθω και να επικοινωνησω ανθρωπινα παρα να αντιπαρατιθεμαι χωρις νοημα . Αρκει βεβαιως να μην προκληθω, γιατι εκει ναι, το παραδεχομαι, εχω ενα θεματακι ;)

παμε λοιπον παρακατω, επι της ουσίας.

Θεωρείτε οτι πραγματικα αξιζει η μεταβαση απο 3gs σε 4 και για ποιους λογους? Εγω σκεφτομαι σε πρωτη φαση την αναβαθμιση του λειτουργικου ωστε ναχω multitasking, φακελους κλπ. Τι γινεται με την καμερα και τα λοιπα καλουδια του 4?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
εγω ηδη σταματησα γιατι σαφως εχω καλυτερα πραγματα να κανω με τον χρονο μου και σαφως προτιμω να ενημερωθω και να επικοινωνησω ανθρωπινα παρα να αντιπαρατιθεμαι χωρις νοημα . Αρκει βεβαιως να μην προκληθω, γιατι εκει ναι, το παραδεχομαι, εχω ενα θεματακι ;)

παμε λοιπον παρακατω, επι της ουσίας.

Θεωρείτε οτι πραγματικα αξιζει η μεταβαση απο 3gs σε 4 και για ποιους λογους? Εγω σκεφτομαι σε πρωτη φαση την αναβαθμιση του λειτουργικου ωστε ναχω multitasking, φακελους κλπ. Τι γινεται με την καμερα και τα λοιπα καλουδια του 4?

Η κάμερα είναι απίστευτα καλή και στις φωτό αλλά ειδικά στο video που ...δίνει ρέστα! Και με το imovie το μοντάρεις στο λεπτό και το κάνεις export είτε σε hd 720p είτε σε μικρότερες αναλύσεις!

Το γυροσκόπιο επίσης κάνει τις εφαρμογές που το χρησιμοποιούν ακόμη πιο super μιας και το κουνάς ένα χιλιοστό και ανταποκρίνεται άμεσα!

Και τέλος (για την ώρα), παρατήρησα πως το GPS κλειδώνει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο (ειδικά στο Navigon που στο 3gs έκανε μερικά παραπάνω).

Για μένα η μετάβαση αξίζει αρχικά λόγω της οθονάρας και μετά για τα υπόλοιπα (επεξεργαστής, design, κάμερα klp).

Επίσης μάλλον αυριο θα έχουμε την τελική έκδοση του iOS 4.1

ας βοηθησω να σταματησει αυτη η VS συζητηση.

και απαντω:

φιλε μου κατα την γνωμη μου αξιζει η μεταβαση μονο αμα σου περισευουν.

οι λογοι ειναι

-πλεον δεν χρειαζεται να το εχω μεσα στην κουνια του μην γρατζουνιστει...ειναι μπρος πισω ανθεκτικο.

-η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη! αν θες επαγγελματικη φωτο δεν σου κανει...οπως και καμια καμερα κινητου...ψστοσο ενθουσιαζεσαι οταν το δεις να τραβαει και ο λογος ειναι πως σου την παρουσιαζει σε μια οθονη τοσης μεγαλης αναλυσης...κατα τα αλλα και αλλα κινητα της αγορας τραβανε εξισου καλες και ισως και καλυτερες φωτο αλλα αδυναμουν να σε ενθουσιασουν λογο οθονης και χαμηλης αναλυσης.

-για το HD video τα ιδια ισχυουν με την διαφορα οτι εχει την δυναμη να τραβαει 30fps ενω αλλα λιγοτερο...(το ματι στα 25 αντιλαμβανετε μια χαρα ομαλη κινηση.)

-πολυ μεγαλη μνημη και επεξεργαστικη ισχυς...πιστευω οτι θα βγουν απαιτητικες εφαρμογαρες που θα μας αφησουν αγαλματα!

-πολυ καλυτερη ποιοτητα κλησης, μεταφορα φωνης κτλ. βλεπε 2 μικροφωνα.

ποτε δεν ηταν αναγνωρισμενες για καλο σημκα οι συσκευες της apple ετσι και αυτο νομιζω πως δεν εχει να μας εντυπωσιασει σε αυτον τον τομεα...αλλα ειναι μια χαρα!

αν δεν σε καλυπτουν αυτοι οι λογοι (παντα μιλω για τις αναγκες μασ) τοτε απλα κανεις μια αναβαθμιση στο 3GS και δεν σου χαιδευει το κολαρακι η apple περνοντας σου 660 ευρω!:)

ας βοηθησω να σταματησει αυτη η VS συζητηση.

και απαντω:

φιλε μου κατα την γνωμη μου αξιζει η μεταβαση μονο αμα σου περισευουν.

οι λογοι ειναι

-πλεον δεν χρειαζεται να το εχω μεσα στην κουνια του μην γρατζουνιστει...ειναι μπρος πισω ανθεκτικο.

-η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη! αν θες επαγγελματικη φωτο δεν σου κανει...οπως και καμια καμερα κινητου...ψστοσο ενθουσιαζεσαι οταν το δεις να τραβαει και ο λογος ειναι πως σου την παρουσιαζει σε μια οθονη τοσης μεγαλης αναλυσης...κατα τα αλλα και αλλα κινητα της αγορας τραβανε εξισου καλες και ισως και καλυτερες φωτο αλλα αδυναμουν να σε ενθουσιασουν λογο οθονης και χαμηλης αναλυσης.

-για το HD video τα ιδια ισχυουν με την διαφορα οτι εχει την δυναμη να τραβαει 30fps ενω αλλα λιγοτερο...(το ματι στα 25 αντιλαμβανετε μια χαρα ομαλη κινηση.)

-πολυ μεγαλη μνημη και επεξεργαστικη ισχυς...πιστευω οτι θα βγουν απαιτητικες εφαρμογαρες που θα μας αφησουν αγαλματα!

-πολυ καλυτερη ποιοτητα κλησης, μεταφορα φωνης κτλ. βλεπε 2 μικροφωνα.

ποτε δεν ηταν αναγνωρισμενες για καλο σημκα οι συσκευες της apple ετσι και αυτο νομιζω πως δεν εχει να μας εντυπωσιασει σε αυτον τον τομεα...αλλα ειναι μια χαρα!

αν δεν σε καλυπτουν αυτοι οι λογοι (παντα μιλω για τις αναγκες μασ) τοτε απλα κανεις μια αναβαθμιση στο 3GS και δεν σου χαιδευει το κολαρακι η apple περνοντας σου 660 ευρω!:)

καμερα και βιντεο δεν με απασχολουν ιδιαιτερα για να ειμαι ειλικρινης. Η μνημη και η ισχυς ομως σαφως. Το ιδιο και τα 2 μικροφωνα. Και αναρωτιεμαι τι παραπανω μπορουν να βγαλουν οι εγκεφαλοι των προγραμματιστων οταν ειμαστε ηδη στις 200.000 εφαρμογες ολων των πιθανων και απιθανων τυπων.

Παντως τα 660 δεν ειναι 660 γιατι το 3gs στην τελεια κατασταση που παραμενει λογω ποιοτητας κατασκευης και αριστης μεταπωλησης ανετα το δινω 350 οποτε μιλαμε για 300 euros. An μαλιστα γινει και συμβολαιο πεφτει δραματικα.

Η κάμερα είναι απίστευτα καλή και στις φωτό αλλά ειδικά στο video που ...δίνει ρέστα! Και με το imovie το μοντάρεις στο λεπτό και το κάνεις export είτε σε hd 720p είτε σε μικρότερες αναλύσεις!

Το γυροσκόπιο επίσης κάνει τις εφαρμογές που το χρησιμοποιούν ακόμη πιο super μιας και το κουνάς ένα χιλιοστό και ανταποκρίνεται άμεσα!

Και τέλος (για την ώρα), παρατήρησα πως το GPS κλειδώνει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο (ειδικά στο Navigon που στο 3gs έκανε μερικά παραπάνω).

Για μένα η μετάβαση αξίζει αρχικά λόγω της οθονάρας και μετά για τα υπόλοιπα (επεξεργαστής, design, κάμερα klp).

Επίσης μάλλον αυριο θα έχουμε την τελική έκδοση του iOS 4.1

Η οθοναρα ειναι βασικη! αλλα ποσο πιο καλη να γινει ?

και το gps χρησιμο αν και εχω. Για το γυροσκοπιο δε γνωριζω τη χρησιμοτητα του σε συγκριση με το 3gs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε ghostdoc και εγω καπως ετσι το εκανα...πουλησα το 3gs 370(πριν 1 μηνα) και ειχα και επιδοτηση 330. μου βγηκε τσαμπα και μου εκαναν και εκπτωση 15 ευρω τον μηνα στο απεριοριστο 45 με ιντερνετ.;)

εαν ομως ηθελα να το παρω σαν συσκευη δεν θα εσκαγα 660 με τιποτα..

τουρμπισα το honda και μου λειπουν 800 ευρω για μπεκ και προγραμμα και θα πηγαινα να τα δωσω για κινητο? :p (ασχετο)

Σχετικα με το GPS ειναι υπερβολικα βελτιομενο!! οπως προειπα χτυπαει στεγνα της 2 συσκευες GPS που εχουμε στην εταιρεια!

στο 3GS περιμενα να συγχρονιστει με δορυφορους...στο 4αρι δεν περιμενεις καθολου...πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον 5 φορες πιο γρηγορο απο το 3gs (που και εκεινο ηταν πολυ καλο) σε αυτον τον τομεα νομιζω καμια αλλη συσκευη δεν πρεπει να συμπεριφερεται ετσι...

Edited by nick_p

Νομίζω αυτό θα βάλει τέλος στην ανούσια κουβέντα 21 σελίδων... Ειδικά η "χαζεμένη" κοπελίτσα" που παραδέχεται ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ γιατί αγοράζει το τηλέφωνο και ο τύπος που απλά το αγοράζει γιατί είναι "apple geek" δίνουν απάντηση στο γιατί μια συσκευή τηλεφώνου, που μπορεί να είναι πάρα πολή καλή αν την αναλύσεις, έχει φτάσει σε σημείο να είναι θέμα σε δελτία ειδήσεων....

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...