geopis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Μαλλον φιλε μου εσυ βιαστηκες να απαντησεις χωρις να διαβασεις τον τιτλο του θεματος μου ;) . α οκ ,τωρα το διαβασες :) . την εχω βαλει φιλε μου και μεσω kies την ics και απο sam μεσω odin... Edited December 22, 2012 by geopis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Μαλλον φιλε μου εσυ βιαστηκες να απαντησεις χωρις να διαβασεις τον τιτλο του θεματος μου ;) . α οκ ,τωρα το διαβασες :) . την εχω βαλει φιλε μου και μεσω kies την ics και απο sam μεσω odin... Ναι αλλά το διόρθωσα ;), εγώ στην θέση σου θα πέρναγα ξανά την 4.0.4 μέσω odin. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Ναι αλλά το διόρθωσα ;), εγώ στην θέση σου θα πέρναγα ξανά την 4.0.4 μέσω odin. το περιεργο ειναι πως μου το κανει ολες τις φορες που το περασα ακομα και στην honeycomb .εχεις ξανακουσει για παρομοιο προβλημα?απλα φοβαμαι μην ειναι θεμα hardware και οχι software.αν και εχω 1.5 χρονο εγγυηση σκεφτομαι την αναμονη της samsung... Edited December 22, 2012 by geopis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 το περιεργο ειναι πως μου το κανει ολες τις φορες που το περασα ακομα και στην honeycomb .εχεις ξανακουσει για παρομοιο προβλημα?απλα φοβαμαι μην ειναι θεμα hardware και οχι software.αν και εχω 1.5 χρονο εγγυηση σκεφτομαι την αναμονη της samsung... Χμ, κάτι τέτοια κουλά μου έκανε το ACE παλιά, δεν ξέρω τι να σου πω, πήγαινε μια βόλτα από αντιπροσωπία καλύτερα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Χμ, κάτι τέτοια κουλά μου έκανε το ACE παλιά, δεν ξέρω τι να σου πω, πήγαινε μια βόλτα από αντιπροσωπία καλύτερα. Μαλλον για εκει με βλεπω δυστηχως...και ειδικα τετοιες μερες σιγα μην τους πετυχεις και το καλυτερο εινα ποτε θα το παρεις...μαλλον για τα αλλα χριστουγεννα το βλεπω... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmwc1 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 καλημερα στην ομορφη παρεα εχω το galaxy tab gt-p1000 εδω και δυο χρονια και αποφασισα να το κανω αναβαθμιση και περασα την firmware-2.3.6 kernel-2.6.35.7 root@dell140#2 gingerbreadxwjq8 και δεν εχω ιντερνετ με την καρτα που εχω μεσα μαλλον δεν δουλευει το 3g, και ειναι σε αυτοματη λειτουργια τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 καλημερα στην ομορφη παρεα εχω το galaxy tab gt-p1000 εδω και δυο χρονια και αποφασισα να το κανω αναβαθμιση και περασα την firmware-2.3.6 kernel-2.6.35.7 root@dell140#2 gingerbreadxwjq8 και δεν εχω ιντερνετ με την καρτα που εχω μεσα μαλλον δεν δουλευει το 3g, και ειναι σε αυτοματη λειτουργια τι φταιει? Ισως να πρεπει να του περάσεις τις ρυθμισεις για 3G για το δυκτιο σου Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmwc1 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 οι οποιες γινονται πωςςς? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 οι οποιες γινονται πωςςς? thanks Ανάλογα με την εταιρεία στην οποία είναι η σύνδεση σου. Το πιο γρήγορο είναι να πάρεις εξυπηρέτηση πελατών Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 καλησπερα θελω βοηθεια γιατι χαθηκα εχω το p1000 και θελω να βαλω custom rom το εκανα root me superoneclick και ολα καλα ομως δεν μπορωνα εγκαταστησω το cwm recovery προσπαθησα με heimdall suite αλλα ειχα σφαλμα και me rom manager δεν μπορουσα αυτοματα καμια βοηθεια? και κανα λινκ αν μπορειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 καλησπερα θελω βοηθεια γιατι χαθηκα εχω το p1000 και θελω να βαλω custom rom το εκανα root me superoneclick και ολα καλα ομως δεν μπορωνα εγκαταστησω το cwm recovery προσπαθησα με heimdall suite αλλα ειχα σφαλμα και me rom manager δεν μπορουσα αυτοματα καμια βοηθεια? και κανα λινκ αν μπορειτε Βρήκες άκρη ή να στα στείλω αύριο; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofan Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Κατάφερα βλακωδώς να κάνω hard-brick το P1000 μου. :wacko: Πριν από λίγους μήνες το είχα αναβαθμίσει στην 2.3.6 official UK rom και χτες αποφάσισα να του περάσω μία custom 4.1.2. Προσπαθώντας να ακολουθήσω κατά γράμμα το tutorial (τρομάρα μου), άρχισα με downgrade σε μία 2.3.3 που πρότεινε, η οποία για κακή μου τύχη ήταν custom. To flash απ' το Odin έγινε κανονικά, αλλά το υποτιθέμενο reboot δεν έγινε ποτέ και το tab έμεινε σβηστό χωρίς να ανταποκρίνεται σε κουμπιά/plug in στο PC/φορτιστή. Απ' αυτά που διάβασα εκ των υστέρων, υποθέτω ότι η original 2.3.6 είχε κλειδωμένους bootloaders και με την custom που φλάσαρα έγινε ο πανικός. Τουλάχιστον είχε ήδη λήξει η εγγύηση και γλύτωσα μερικές τύψεις! Μήπως έχετε καμία πρόταση για το που να το πάω για service (στην Αθήνα)? (μαγικές λύσεις δεκτές :p, αν και απ' ότι διάβασα ως τώρα του έδωσα και κατάλαβε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lauri Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλημέρα Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει τρόπο να συνδέεται με 3g (με usb dongle προφανώς) στο Galaxy Tab 7 P1010. Ευχαριστώ! Παράθεση Winds blow... She pulls her coat tighter... And the letter flies away... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Κατάφερα βλακωδώς να κάνω hard-brick το P1000 μου. :wacko: Πριν από λίγους μήνες το είχα αναβαθμίσει στην 2.3.6 official UK rom και χτες αποφάσισα να του περάσω μία custom 4.1.2. Προσπαθώντας να ακολουθήσω κατά γράμμα το tutorial (τρομάρα μου), άρχισα με downgrade σε μία 2.3.3 που πρότεινε, η οποία για κακή μου τύχη ήταν custom. To flash απ' το Odin έγινε κανονικά, αλλά το υποτιθέμενο reboot δεν έγινε ποτέ και το tab έμεινε σβηστό χωρίς να ανταποκρίνεται σε κουμπιά/plug in στο PC/φορτιστή. Απ' αυτά που διάβασα εκ των υστέρων, υποθέτω ότι η original 2.3.6 είχε κλειδωμένους bootloaders και με την custom που φλάσαρα έγινε ο πανικός. Τουλάχιστον είχε ήδη λήξει η εγγύηση και γλύτωσα μερικές τύψεις! Μήπως έχετε καμία πρόταση για το που να το πάω για service (στην Αθήνα)? (μαγικές λύσεις δεκτές :p, αν και απ' ότι διάβασα ως τώρα του έδωσα και κατάλαβε...) Δεν μπαίνει σε bootloader / recovery με τους γνωστούς συνδυασμούς πλήκτρων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να με οδηγήσει σε έναν οδηγό αναβάθμισης του Ρ1000; Εχω κάνει ολική επαναφορά και θέλω να το πάω στην 4.χ Μου δίνει τα εξής σφάλματα E:failed to verify whole-file signature E:signature verification failed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Κοίταξες στην ενότητα των οδηγών; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) επιτέλους η 4.1.2 για το 7 plus! (P6200) στη σελίδα samfirmware.com (open austria η εκδοση) :) http://hotfile.com/dl/201587033/0e981e2/P6200XXMC3_P6200OXAMC3_ATO.zip.html Edited April 7, 2013 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Την βοήθεια και τα ''φώτα'' σας παρακαλώ!!!!!!! Έχω ένα p1000 με 2.3.6 . Αγόρασα αυτό το προϊόν .... http://www.ebay.com/itm/360655405599?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 με την ελπίδα να μπορώ να συνδέω φλασάκια απ' ευθείας στην ταμπλέτα. Έμεινα με την ελπίδα!!!!! Κάποια πρόταση/βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μόνο ένα flashάκι δοκίμασες? Δεν το βλέπει καθόλου ή δεν βλέπει τα περιεχόμενά του? Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι θα πρέπει να είναι σε FAT32 format και όχι σε NTFS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ευχαριστώ για τη απάντηση. Θα τσεκάρω το φορματ από τα φλασάκια και θα κάνω δοκιμές . Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βγάζει καμία ειδοποίηση το τάμπλετ όταν συνδέω κάποιο φλασάκι,δείχνει ότι δεν το αναγνωρίζει καθόλου.Έχω την εντύπωση ότι ο εξ Ανατολών προμηθευτής μου τα έκανε μαντάρα στην περιγραφή του προϊόντος του γιατί δεν απαντάει και στις ερωτήσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ωχ.. Όταν βάζεις το ανταπτοράκι (σκέτο χωρίς flashάκι συνδεδεμένο) δεν σου βγάζει ένδειξη για USB πάνω αριστερά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καμία ειδοποίηση δεν βγάζει όταν συνδέω το απίθανο ανταπτοράκι.Μάλλον δεν είναι για το p1000. Οι Κινέζοι είναι φίλοι μας και πάντα πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν!!!!!!! :cry::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μπορεί να είναι DOA. Πες του για refund και πάρτο από κάποιον άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Λύθηκε το αίνιγμα.Το p1000 δεν είναι συμβατό με αυτό το προϊόν...http://www.ebay.com/itm/360655405599?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 διότι δεν δίνει αρκετό ρεύμα από την υποδοχή φόρτισης για να διαβαστούν φλασάκια ή εξωτερικοί σκληροί .Υπάρχει τρόπος να διαβάσει το τάμπλετ τα φλασάκια ακολουθώντας την μέθοδο του Y- cable.Περιγράφεται εδώ...http://www.youtube.com/watch?v=Wt5rNrbNnDk . Στην ουσία δίνουμε ρεύμα με το φορτιστή μας για να διαβάσει το τάμπλετ τα φλασάκια .Άβολο και περίπλοκο. Αν έχω κάνει λάθος περιμένω διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts