Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ξέρω φιλε μου από επιδότηση στην βόνταφον μου το δώσανε.

Ok το βρήκα πρέπει να είναι η πρώτη rom του tablet, η BUJI4 Froyo του 2010. (και το phone είναι JI3 όχι JIE που γράφεις 'ανάποδα' παραπάνω...)

Βάλε τη vodafone rom του πρώτου θέματος και θα είσαι οκ, δε χρειάζεσαι αυτή την προϊστορία :)

- Alex

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ok το βρήκα πρέπει να είναι η πρώτη rom του tablet, η BUJI4 Froyo του 2010. (και το phone είναι JI3 όχι JIE που γράφεις 'ανάποδα' παραπάνω...)

Βάλε τη vodafone rom του πρώτου θέματος και θα είσαι οκ, δε χρειάζεσαι αυτή την προϊστορία :)

έγινε φιλε σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες :) (PS: έχεις απόλυτο δίκιο έκανα λάθος :X )

να ρωτήσω και κάτι τελευταίο καθαρά ενημερωτικό,

ποια είναι η ποιο σταθερή-γρήγορη custom που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή και με τι kernel την συνδυάζεται??

Καλημέρα , έχω το GT-P1000 tab (το πρώτο που βγήκε), εδώ και δυο μέρες δεν μπορεί να ανοίξει ,δηλαδή ξεκινάει με το λογότυπο της samsung , στην συνέχεια του android και μένει κολλημένο εκεί . Κάποια στιγμή πατώντας το κουμπάκι πολύ ώρα μου έβγαλε : Downloading……..

Παρακαλώ την βοήθεια σας .

Καλημέρα , έχω το GT-P1000 tab (το πρώτο που βγήκε), εδώ και δυο μέρες δεν μπορεί να ανοίξει ,δηλαδή ξεκινάει με το λογότυπο της samsung , στην συνέχεια του android και μένει κολλημένο εκεί . Κάποια στιγμή πατώντας το κουμπάκι πολύ ώρα μου έβγαλε : Downloading……..

Παρακαλώ την βοήθεια σας .

Κάνε ένα reboot και αστο κανένα 10αλεπτο. Αν ούτε τότε ανοίξει, θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το recovery menu.

- Alex

Κάνε ένα reboot και αστο κανένα 10αλεπτο. Αν ούτε τότε ανοίξει, θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το recovery menu.

μάλλον πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .

θέλω να ρωτήσω εάν θα χάσω τα αρχεία; Εάν μπορώ με κάποιο τρόπο να τα σώσω ;

και πως γηνεται (recovery menu ! ) είμαι ολίγο άσχετος …

ευχαριστώ.

γεια σασ παιδια μου φεραν χτες δωρο απο αυστραλια το τ1000 και ειναι κλειδωμενη η σιμ οπως επισησ εχει την εκδοση 2.2 android

θελω να κανω αναβαθμηση στην τελεφταια εκδοση του android 4.1 kκαι ειδα οτι μπορει να περαστει. και την κατεβασα.

δεν εχω κανει ακομα τιποτα. αν περασω την εκδοση θα δουλευει η σιμ η θα πρεπει μετα να ξεκλιδωσω την σιμ?

τα version του ειναι

pda:p1000XWJJ4

phone:p1000XXJID

csc:P1000PSJJ3

giogias

γεια σασ παιδια μου φεραν χτες δωρο απο αυστραλια το τ1000 και ειναι κλειδωμενη η σιμ οπως επισησ εχει την εκδοση 2.2 android

θελω να κανω αναβαθμηση στην τελεφταια εκδοση του android 4.1 kκαι ειδα οτι μπορει να περαστει. και την κατεβασα.

δεν εχω κανει ακομα τιποτα. αν περασω την εκδοση θα δουλευει η σιμ η θα πρεπει μετα να ξεκλιδωσω την σιμ?

τα version του ειναι

pda:p1000XWJJ4

phone:p1000XXJID

csc:P1000PSJJ3

Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις και τη sim.

μάλλον πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .

θέλω να ρωτήσω εάν θα χάσω τα αρχεία; Εάν μπορώ με κάποιο τρόπο να τα σώσω ;

και πως γηνεται (recovery menu ! ) είμαι ολίγο άσχετος …

ευχαριστώ.

Δυστυχώς θα χάσεις τα πάντα. Γι'αυτό λέγεται έτσι...

Σε recovery mode μπαίνεις κρατώντας το volume up και το power ταυτόχρονα, με το tab κλειστό.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Μιας και εχω απορροφιθει απο το Galaxy note 10.1 , εχω παραμελησει το P1000.

Ειδα πως κυκλοφορει η 4.1.2. Για το gt.p1000

Νομιζω πως ηρθε η ωρα να κατσω και εγω να κανω τα πρωτα μου πειραματα με την νεα ρομ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν καποιος εχει δοκιμασει την 4.1.2 να μου πει αν αξιζει να φυγω απο την 2.3.3.

Τρεχει κανονικα ή εχει καποιο σοβαρο προβλημα ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μιας και εχω απορροφιθει απο το Galaxy note 10.1 , εχω παραμελησει το P1000.

Ειδα πως κυκλοφορει η 4.1.2. Για το gt.p1000

Νομιζω πως ηρθε η ωρα να κατσω και εγω να κανω τα πρωτα μου πειραματα με την νεα ρομ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν καποιος εχει δοκιμασει την 4.1.2 να μου πει αν αξιζει να φυγω απο την 2.3.3.

Τρεχει κανονικα ή εχει καποιο σοβαρο προβλημα ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγω εχω αυτη και δεν εχω καποιο προβλημα

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848555

Νικήτας

Ποια είναι μια νορμάλ τιμή για μεταχειρισμένο σ αυτό το tablet; Αξίζει να το πάρει κάποιος ή καλύτερα κάποιο πιο καινούργιο;

Όλα καλά.

Καλησπερα.Μημπως θα μπορουσε να ρηξει τα φωτα του καποιος σαυτο το προβλημα που αντιμετωπιζω που αναφερω στον τιτλο η αν εχει συμβει σε καποιον? παιδευομαι να βρω τι φταιει. σημα 2-3 παυλες εχει οταν ειμαι πανω απο το ROUTER.Mε το που απομακρινομαι το σημα πηγαινει στην 1 γραμμη και κανει αποσυνδεση και σαρωση συνεχεια. το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να ψαξω τα settings του router αλλα τιποτα.εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τιποτα.εβαλα την honeycomb μημπως ειναι καποιο bug της εκδοσης (4.0.4) παλι τιποτα.καποια ιδεα για το τι μπορε να φταιει?

Υ.Γ. Να προσθεσω πως ειμαι σε stock rom ics και οχι σε custom.

Καλησπερα.Μημπως θα μπορουσε να ρηξει τα φωτα του καποιος σαυτο το προβλημα που αντιμετωπιζω που αναφερω στον τιτλο η αν εχει συμβει σε καποιον? παιδευομαι να βρω τι φταιει. σημα 2-3 παυλες εχει οταν ειμαι πανω απο το ROUTER.Mε το που απομακρινομαι το σημα πηγαινει στην 1 γραμμη και κανει αποσυνδεση και σαρωση συνεχεια. το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να ψαξω τα settings του router αλλα τιποτα.εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τιποτα.εβαλα την honeycomb μημπως ειναι καποιο bug της εκδοσης (4.0.4) παλι τιποτα.καποια ιδεα για το τι μπορε να φταιει?

Υ.Γ. Να προσθεσω πως ειμαι σε stock rom ics και οχι σε custom.

Πήρε το πρώτο tab ICS; Α το plus Χμ, δοκίμασε να περάσεις ξανά την 4.0.4 μήπως δεν έχει κάτσει κάτι καλά.

Όλα καλά.

Μαλλον φιλε μου εσυ βιαστηκες να απαντησεις χωρις να διαβασεις τον τιτλο του θεματος μου ;) .

α οκ ,τωρα το διαβασες :) .

την εχω βαλει φιλε μου και μεσω kies την ics και απο sam μεσω odin...

Edited by geopis

Μαλλον φιλε μου εσυ βιαστηκες να απαντησεις χωρις να διαβασεις τον τιτλο του θεματος μου ;) .

α οκ ,τωρα το διαβασες :) .

την εχω βαλει φιλε μου και μεσω kies την ics και απο sam μεσω odin...

Ναι αλλά το διόρθωσα ;), εγώ στην θέση σου θα πέρναγα ξανά την 4.0.4 μέσω odin.

Όλα καλά.

Ναι αλλά το διόρθωσα ;), εγώ στην θέση σου θα πέρναγα ξανά την 4.0.4 μέσω odin.

το περιεργο ειναι πως μου το κανει ολες τις φορες που το περασα ακομα και στην honeycomb .εχεις ξανακουσει για παρομοιο προβλημα?απλα φοβαμαι μην ειναι θεμα hardware και οχι software.αν και εχω 1.5 χρονο εγγυηση σκεφτομαι την αναμονη της samsung...

Edited by geopis

το περιεργο ειναι πως μου το κανει ολες τις φορες που το περασα ακομα και στην honeycomb .εχεις ξανακουσει για παρομοιο προβλημα?απλα φοβαμαι μην ειναι θεμα hardware και οχι software.αν και εχω 1.5 χρονο εγγυηση σκεφτομαι την αναμονη της samsung...

Χμ, κάτι τέτοια κουλά μου έκανε το ACE παλιά, δεν ξέρω τι να σου πω, πήγαινε μια βόλτα από αντιπροσωπία καλύτερα.

Όλα καλά.

Χμ, κάτι τέτοια κουλά μου έκανε το ACE παλιά, δεν ξέρω τι να σου πω, πήγαινε μια βόλτα από αντιπροσωπία καλύτερα.

Μαλλον για εκει με βλεπω δυστηχως...και ειδικα τετοιες μερες σιγα μην τους πετυχεις και το καλυτερο εινα ποτε θα το παρεις...μαλλον για τα αλλα χριστουγεννα το βλεπω... :lol:

καλημερα στην ομορφη παρεα

εχω το galaxy tab gt-p1000 εδω και δυο χρονια και αποφασισα να το κανω αναβαθμιση και περασα την

firmware-2.3.6

kernel-2.6.35.7

root@dell140#2

gingerbreadxwjq8

και δεν εχω ιντερνετ με την καρτα που εχω μεσα μαλλον δεν δουλευει το 3g, και ειναι σε αυτοματη λειτουργια

τι φταιει?

καλημερα στην ομορφη παρεα

εχω το galaxy tab gt-p1000 εδω και δυο χρονια και αποφασισα να το κανω αναβαθμιση και περασα την

firmware-2.3.6

kernel-2.6.35.7

root@dell140#2

gingerbreadxwjq8

και δεν εχω ιντερνετ με την καρτα που εχω μεσα μαλλον δεν δουλευει το 3g, και ειναι σε αυτοματη λειτουργια

τι φταιει?

Ισως να πρεπει να του περάσεις τις ρυθμισεις για 3G για το δυκτιο σου

Όλα καλά.

οι οποιες γινονται πωςςς?

thanks

Ανάλογα με την εταιρεία στην οποία είναι η σύνδεση σου. Το πιο γρήγορο είναι να πάρεις εξυπηρέτηση πελατών

Όλα καλά.

καλησπερα θελω βοηθεια γιατι χαθηκα εχω το p1000 και θελω να βαλω custom rom το εκανα root me superoneclick και ολα καλα ομως δεν μπορωνα εγκαταστησω το cwm recovery προσπαθησα με heimdall suite αλλα ειχα σφαλμα και me rom manager δεν μπορουσα αυτοματα καμια βοηθεια? και κανα λινκ αν μπορειτε

καλησπερα θελω βοηθεια γιατι χαθηκα εχω το p1000 και θελω να βαλω custom rom το εκανα root me superoneclick και ολα καλα ομως δεν μπορωνα εγκαταστησω το cwm recovery προσπαθησα με heimdall suite αλλα ειχα σφαλμα και me rom manager δεν μπορουσα αυτοματα καμια βοηθεια? και κανα λινκ αν μπορειτε

Βρήκες άκρη ή να στα στείλω αύριο;

Όλα καλά.

Καλησπέρα παιδιά! Κατάφερα βλακωδώς να κάνω hard-brick το P1000 μου. :wacko:

Πριν από λίγους μήνες το είχα αναβαθμίσει στην 2.3.6 official UK rom και χτες αποφάσισα να του περάσω μία custom 4.1.2. Προσπαθώντας να ακολουθήσω κατά γράμμα το tutorial (τρομάρα μου), άρχισα με downgrade σε μία 2.3.3 που πρότεινε, η οποία για κακή μου τύχη ήταν custom. To flash απ' το Odin έγινε κανονικά, αλλά το υποτιθέμενο reboot δεν έγινε ποτέ και το tab έμεινε σβηστό χωρίς να ανταποκρίνεται σε κουμπιά/plug in στο PC/φορτιστή. Απ' αυτά που διάβασα εκ των υστέρων, υποθέτω ότι η original 2.3.6 είχε κλειδωμένους bootloaders και με την custom που φλάσαρα έγινε ο πανικός. Τουλάχιστον είχε ήδη λήξει η εγγύηση και γλύτωσα μερικές τύψεις!

Μήπως έχετε καμία πρόταση για το που να το πάω για service (στην Αθήνα)? (μαγικές λύσεις δεκτές :p, αν και απ' ότι διάβασα ως τώρα του έδωσα και κατάλαβε...)

• 2 weeks later...

Καλημέρα

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει τρόπο να συνδέεται με 3g (με usb dongle προφανώς) στο Galaxy Tab 7 P1010.

Ευχαριστώ!

Winds blow... She pulls her coat tighter... And the letter flies away...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)