Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύ απλή αλλά περιεκτική ανάλυση.

Παραλαμβάνω Tab, ίσως ακόμη και σήμερα :D

Εγώ έδωσα το galaxy s και πήρα galaxy tab.Το χρησιμοποιω και σαν κινητό.,αφού το έβαλα σε μια καλή θήκη ώστε να μοιάζει με ατζέντα.

Πήρε κι ένα ακουστικό bluetooth με καλώδιο

Μου έκαναν χώρο και το πληκτρολόγιο της samsung και έχω παντού ίντερνετ.

Έχω βιντεοplayer.Εφαρμογή γραφείου πλήρη.

E-mail παντού.

Μουσική επίσης

Είχα και το ipad ενός φίλου να μαζεύει σκονη σε μια άκρη.

Είναι πολύ βολικό σε μέγεθος και ταχει όλα

Και το κυριότερο

Λόγω μεγέθους βλέπεις και γράφεις άνετα!!!

Με ένα καλώδιο ακόμη θα μπορώ να κάνω HD παρουσιασεις-ειμαι επαγγελματίας φωτογράφος και διδάσκω και βίντεο και κινηματογραφο - με φωτό και βίντεο υψηλης πραγματικά ανάλυσης.

Όλα σε ένα...νοικοκυρεμενα!!

Οπότε μη προβληματιζεσαι με ipad που δεν έχουν την ευκολία ενός android tab και κυρίως την ελευθερία διαχείρισης

Ελπίζω να βοήθησαν στο δίλημμα σου

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ένα τελευταίο Tab σφραγισμένο από EBW. To "κακό" είναι πως είναι από distribution της Vodafone. Αν κόψω το seal δεν το δέχονται πίσω. Είμαστε 100% σίγουροι πως όλα τα Vodafone μπορούν να γίνουν root/upgrade κτλ ή να το επιστρέψω αύριο; :(

Έχω ένα τελευταίο Tab σφραγισμένο από EBW. To "κακό" είναι πως είναι από distribution της Vodafone. Αν κόψω το seal δεν το δέχονται πίσω. Είμαστε 100% σίγουροι πως όλα τα Vodafone μπορούν να γίνουν root/upgrade κτλ ή να το επιστρέψω αύριο; :(

Συνδεσε το στο KIES και αν σου λει οτι η εκδοση του firm που εχεις δεν μπορει να αναβαθμθστει οπως πολυ καλα ξερεις και απο SGS που εχεις σ αυτη την περιπτωση δεν μπορει να δεχθει επισημη αναβαθμιση αλλα ρουτ γινονται ολα.

Κανω λαθος;

Ρωτα και τη vodafone τι γινεται σ συτη την περιπτωση αλλα μην σε παραμυθιασουν

Αν μπορεις να παρεις ευρωπαικο γνωμη μου ειναι να το αλλαξεις

Δεν με απασχολεί να γίνεται officially upgrade, ποτέ δεν κρατάω κάτι με official/final versions μια που συνέχεια με τρώει το χέρι μου :lol:

Αυτό που ήθελα να ξέρω είναι αν σίγουρα είναι ξεκλείδωτα bootloader κτλ για να μην βρεθώ σε εκπλήξεις! Από ότι καταλαβαίνω και από όσα διάβασα δεν πρέπει να υπάρχει θέμα.

Ευχαριστώ και με 'γεια μου :D

Λοιπόν το τερατάκι είναι super, φοράει Froyo.BUJI4 release που από όσο βλέπω είναι μέσω Vodafone Portugal (προφανώς κάνουν τη διανομή για όλη την Vodafone EU).

Τέλειο μέγεθος και πολύ καλή οθόνη και ας μην είναι SAMOLED όπως του S.

Το μόνο Vodafone που έχει πάνω του είναι το σήμα στο turn on/off, τίποτα άλλο στο theme ή τα menu. Δείχνει γρήγορο και δεν σέρνεται όπως το S με το μαμά release.

Δεν μου γλυτώνει βέβαια το flashάρισμα! Είχε κανείς σας buji4 αρχικά; Δεν βρίσκω info στο XDA ή εδώ για το αν γίνεται απλά flash χωρίς κίνδυνο.

Λοιπόν το τερατάκι είναι super, φοράει Froyo.BUJI4 release που από όσο βλέπω είναι μέσω Vodafone Portugal (προφανώς κάνουν τη διανομή για όλη την Vodafone EU).

Τέλειο μέγεθος και πολύ καλή οθόνη και ας μην είναι SAMOLED όπως του S.

Το μόνο Vodafone που έχει πάνω του είναι το σήμα στο turn on/off, τίποτα άλλο στο theme ή τα menu. Δείχνει γρήγορο και δεν σέρνεται όπως το S με το μαμά release.

Δεν μου γλυτώνει βέβαια το flashάρισμα! Είχε κανείς σας buji4 αρχικά; Δεν βρίσκω info στο XDA ή εδώ για το αν γίνεται απλά flash χωρίς κίνδυνο.

Αν είναι γρήγορο και δεν έχει lag δεν βλέπω το λόγο να την αλλάξεις:), εγώ την άλλαξα γιατί η αρχική ρομ που φορούσε ήταν απαράδεκτη, αλλά τλπ αν επιμένεις

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=854300.

Οταν το συνδέσεις στο KIES τι σου λέει στην αναβάθμιση;

Edited by argam

Bugs δεν έχω βρει κι εγώ εδώ και 2 μήνες, πέρα από 1 κουφό που μου κάνει με το Plane mode = μου πετάει σφάλμα όταν το ενεργοποιώ και κάνει force close την Phone app και μετά δουλεύει ΟΚ το Plane mode. Αλλά αυτό μου το κανε κάποια εφαρμογή, γιατί στο Πλαίσιο που έπαιξα με το tab της βιτρίνας δε το έκανε.

Απλά βαριέμαι να κάτσω να το στήσω από την αρχή / να βρω τι ακριβώς φταίει.

Κατα τα άλλα με 9 σελίδες εφαρμογές περίπου είμαι γενικά ικανοποιημένος.

Σήμερα δοκίμασα να συνδέσω και το δικό μου στο KIES και ως αναμενόμενο δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Απλά με όσα διαβάζω με κλειδώματα bootloaders κτλ, λέω να περιμένω κάποια έκδοση που να αξίζει για αναβάθμιση (πχ 2.3) πριν κάνω την βουτιά, καθώς δεν έχω θέμα ταχύτητας ή σταθερότητας με την ROM της Vodafone.
Samsung Galaxy Note 9

ελπιζω η μεταβαση στην 2.3 απο την 2.2 να ειναι ευκολη.:)
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

καλησπερα και μια καλη χρονια να εχουμε σε λιγο ολοι.Απο χθες και εγω ειμαι κατοχος του εν λογω γκατζετακιου :-P

η χρηση που σκοπευω να του κανω ειναι σαν tablet pc και οχι σαν τηλεφωνο.Ειναι η πρωτη android συσκευη που χρησιμοποιω.Κατεβασα μερικες χρησιμες εφαρμογες απο το μαρκετ συγχρονισα τις επαφες αλλα το kies δεν το εχω μαθει καθολου.Τοσο καιρο ειχα συνηθησει με το pc suite για το p1i της sony και μου φαινεται πως το kies θελει ψαξιμο.Τελος παντων, εχετε να προτεινετε χαρτες πλοηγησης που να μην χρειαζονται wifi η 3gp δικτυο για να παιξουν παρα μονο το gps.Χρονια πολλα σε ολους

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

Υπαρχει, το smart keyboard pro, τωρα πια χρησιμοποιω μονο αυτο

Eλληνικό T9 έχει κάπου; γιατί δεν βρήκα και είναι χρήσιμο!

Μιας και ποστάρω για πρώτη φορά εδώ, ενημερώνω ότι μετά από μερικές μέρες συμβίωσης με το Γαλαξία και θέλοντας να πάρω tablet, πούλησα το 3GS μου και αγόρασα το Tab από XENOPHONE στα €.

To κουτάκι ήταν σφραγισμένο με το αυτοκόλλητο της Voda, άρα είναι από Voda distribution και πράγματι έχει Voda branded firmware!

Βέβαια το μαγαζί είναι μικρό και το τιμολόγιο που έκοψα είναι χειρόγραφο, πάντως στην περιγραφή γράψαμε κανονικά το ΙΜΕΙ της συσκευής για παν ενδεχόμενο!

Στο KIES μου έβγαλε διαθέσιμη ως update την BUJI4/BUJI3 που φοράει!

Προς το παρόν πάει σφαίρα (αν και ο Γαλαξίας με 2.2.1 πάει πιο σφαίρα) και για browser έβαλα Dolphin HD και bookmarks sync με Xmarks.

Πέραν της αρχικής ερώτησης για το smart keyboard pro (το δοκίμασα λόγω των τόνων στο Samsung Keyboard) τι screen protector έχετε βάλει;

Θηκούλες που έχει πιο φθηνά;

Το USB adaptor για την κάμερα το έχετε βρει πουθενά;

Root γίνεται ακόμα με το z4root; ή θέλει άλλο;

Ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Edited by iceman

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Μιας και ποστάρω για πρώτη φορά εδώ, ενημερώνω ότι μετά από μερικές μέρες συμβίωσης με το Γαλαξία και θέλοντας να πάρω tablet, πούλησα το 3GS μου και αγόρασα το Tab από XENOPHONE στα €.

To κουτάκι ήταν σφραγισμένο με το αυτοκόλλητο της Voda, άρα είναι από Voda distribution και πράγματι έχει Voda branded firmware!

Βέβαια το μαγαζί είναι μικρό και το τιμολόγιο που έκοψα είναι χειρόγραφο, πάντως στην περιγραφή γράψαμε κανονικά το ΙΜΕΙ της συσκευής για παν ενδεχόμενο!

Στο KIES μου έβγαλε διαθέσιμη ως update την BUJI4/BUJI3 που φοράει!

Προς το παρόν πάει σφαίρα (αν και ο Γαλαξίας με 2.2.1 πάει πιο σφαίρα) και για browser έβαλα Dolphin HD και bookmarks sync με Xmarks.

Πέραν της αρχικής ερώτησης για το smart keyboard pro (το δοκίμασα λόγω των τόνων στο Samsung Keyboard) τι screen protector έχετε βάλει;

Θηκούλες που έχει πιο φθηνά;

Το USB adaptor για την κάμερα το έχετε βρει πουθενά;

Root γίνεται ακόμα με το z4root; ή θέλει άλλο;

Ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Καλορίζικο.:)

Η ρόμ που έχεις γίνεται root με το z4root. Άλλωστες, μια δοκιμή θα σε πείσει.:p

Screen protection δεν χρειάζεται, καθότι οθόνη αχάρακτη, αλλά καλού κακού εγώ του έχω βάλει από την αρχή ένα protector που αγόρασα από το eclick με 15 ευρώ (είχε 2 στο πακέτο). Μια χαρά το βλέπω.

Για θήκη προτίμησα μια σε στύλ ατζέντας και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αυτή συγκεκριμένα:

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=45735

(όχι, δεν έχω μετοχές στο συγκεκριμένο μαγαζι, :Dαπλά έτυχε. Άλλωστε, εγώ την αγόρασα απο αλλού)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

καλημέρα ,χρονια πολλά καλή χρονια

Eίμαι καινούριος όπως καταλαβαίνετε στο forum ,λοιπόν από της 6 δεκεμβρίου είμαι κάτοχος και εγώ ενός galaxy tab το πήρα μέσο του πακέτου της vodafon.

ο λόγος που κατάληξα σε αυτήν την επιλογή ήταν ο εξής ,λόγο της εργασίας μου ,είμαι νυκτοφύλακας ,όταν διάβασα της προδιαγραφές και διαπίστωσα ότι πλήρη της προϋποθές αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά αυτό ,βεβαια το ότι θα έπαιρνα μια συσκευή η οποια ήταν σε ένα πρόγραμμα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας με έβαζε σε σκέψης ,μήπως η συσκευή έχει υποστεί μετατροπές στο λογισμικό πράγμα που μόλις απόψε διαβάζοντας στο εδώ forum έμαθα ότι δεν κάνει αναβάθμιση ,oποτέ και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ,όταν το ξανασκέφτηκα όμως είδα ότι δεν με πειράζει και τόσο διότι πριν από 5 χρονια είχα καεί με μια αναβάθμιση σε ένα mp3 player και αυτό της samsung.

τώρα η αποψη μου για το tab είναι 98% θετική στην δουλειά περνάει η ώρα μια χαρά ,είτε σερφάροντας στο δίκτυο ή διαβάζοντας βιβλία σε pdf μορφή.

για να είμαι ειλικρινής με τα κινητά τηλεφωνα δεν έχω καθόλου καλές σχέσης ,το μονο τηλεφώνου που έχω είναι ένα αρχαίο σχεδόν δεκαετίας μονο για να μπορώ σε ώρα ανάγκης να πάρο ένα τηλεφωνώ ,όπως καταλαβαίνετε ήταν μεγάλη και ευχάριστη η έκπληξη όταν είδα το android και της λειτουργίες του ακόμα δε ποιο μεγάλη την όταν είδα τα παιχνίδια που υπάρχον για αυτό συν τα υπόλοιπα πρόγραμμαta μέσο του market ,αυτό δε που με έχει αφήσει εμβρόντητο είναι αυτά που διαβάζω εδώ ότι και τα κινητά φλασαρονται ,προσωπικά oi μονες συσκευές που έχω φλασάρει είναι το xbox μου και το psp .με τα από όλη αυτή την πολυλογία ,είναι εύκολο κάποιος από τους εδώ συμμετέχοντες να μου εξήγηση περιληπτικά με το φλασηαρισμα τι αποτελέσματα έχουμε σε μια συσκευή όπως το tab ,ακόμα βεβαια είναι νωρίς ακόμα ,όλοι εμείς που έχουνεε το tab της vodafon θα μπορέσουμε να πάμε από το android 2.2 στο 2.3 .ευχάριστο

Χρόνια πολλά , καλή χρονιά σε όλους

Ελληνικό ΧΤ9 δεν έχει, αλλά μαθαίνει τις λέξεις που γράφεις και έτσι σιγά σιγά δημιουργείς το δικό σου λεξικό.

είναι εύκολο κάποιος από τους εδώ συμμετέχοντες να μου εξήγηση περιληπτικά με το φλασηαρισμα τι αποτελέσματα έχουμε σε μια συσκευή όπως το tab ,ακόμα βεβαια είναι νωρίς ακόμα

Από μια καλύτερη ρομ απ αυτή που φράμε έως σε μια χειρότερη. Το φλασάρισμα ένα παιχνίδι είναι στην ουσία και αν μπεις στο τρυπάκι αυτό δύσκολα φεύγεις

......αλλά καλού κακού εγώ του έχω βάλει από την αρχή ένα protector που αγόρασα ..........

Για θήκη προτίμησα μια σε στύλ ατζέντας ....

Γιάννη μου, κανένα κασκολάκι του πήρες μην κρυώσει το καυμένο μέρες που είναι :p :p

Edited by argam

Γιάννη μου κανένα κασκολάκι του πήρες μην κρυώσει το καυμένο μέρες που είναι :p :p

Το ξέρω Αργύρη, είμαι πολύ υποχόνδριος με τα μπλιμπλίκια μου...

Αλλά όσοι αγοράζουν από εμένα, ξέρουν....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το ξέρω Αργύρη, είμαι πολύ υποχόνδριος με τα μπλιμπλίκια μου...

Αλλά όσοι αγοράζουν από εμένα, ξέρουν....

καλή χρονιά χρονιά πολλά

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

είμαι και εγώ τόσο υποχονδριος που δεν το πολυχρησιμοποιω μέχρι να βάλω screen protection και να πάρω θήκη

myphone.gr Legal Advisor

Μπήκε σήμερα η pre-rooted (και καθαρισμένη από secure bootloader) JME του Roto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894763

Τελικά ενώ με την OEM Vodafone αρχικά έλεγα πως είναι ΟΚ κατάλαβα πως μετά από 3-4 app ανοικτά και 3 παράθυρα στο Browser όλα πηγαίνανε αρκετά αργά. Τώρα δείχνει πολύ καλύτερα :)

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια ως τώρα, και Καλή Χρονιά σε όλους!

Μπήκε σήμερα η pre-rooted (και καθαρισμένη από secure bootloader) JME του Roto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894763

Τελικά ενώ με την OEM Vodafone αρχικά έλεγα πως είναι ΟΚ κατάλαβα πως μετά από 3-4 app ανοικτά και 3 παράθυρα στο Browser όλα πηγαίνανε αρκετά αργά. Τώρα δείχνει πολύ καλύτερα :)

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια ως τώρα, και Καλή Χρονιά σε όλους!

Από τις 31 Δεκέμβρη έχει βγει :) , σήμερα εβαλε την V2 από την οποία αφήρεσε κάποια stock apps

Από τις 31 Δεκέμβρη έχει βγει :) , σήμερα εβαλε την V2 από την οποία αφήρεσε κάποια stock apps

Αυτό που εννοούσα είναι πως την πέρασα σήμερα στο Tab μου ;)

για να μπορέσω να φλασαρο την rom ,θα ακολουθήσω τa links που υπάρχοuν ποιο πάνω;, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαιτερα;,κάθε συμβολή θα ήταν απόλυτος χρήσιμη ,διότι είναι η πρώτη φορα που θα φλασαρο μια τέτοια συσκευή.

Eπίσης σκέπτομαι να αγοράσω είναι bluetooth ποντίκι και πληκτρολόγιο ,πρέπει να υποστηρίζουν android ή κάνουν αλλα όσα είναι bluetooth;.

H πρώτη επιλογή για πληκτρολόγιο είναι αυτή http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45604#open full view

υπαρχει περιπτωση αν βρεθουμε σε πολη του εξωτερικου να μπορουμε να κατεβασουμε εφαρμογες απο το samsung apps?

Γιατι στην ελλαδα ενω δεν εχει αδειοδοτηση στην αρχη σου βγαζει να μπορεις να κατεβασεις περιπου 13 εφαρμογες?

Edited by Char_sx1

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

για να μπορέσω να φλασαρο την rom ,θα ακολουθήσω τa links που υπάρχοuν ποιο πάνω;, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαιτερα;,κάθε συμβολή θα ήταν απόλυτος χρήσιμη ,διότι είναι η πρώτη φορα που θα φλασαρο μια τέτοια συσκευή.

Eπίσης σκέπτομαι να αγοράσω είναι bluetooth ποντίκι και πληκτρολόγιο ,πρέπει να υποστηρίζουν android ή κάνουν αλλα όσα είναι bluetooth;.

H πρώτη επιλογή για πληκτρολόγιο είναι αυτή http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45604#open full view

κάνουν όλα όσα είναι bluetooth μην ανησυχείς πάρε ότι σου κάθεται καλά.:)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Μπορείτε στη rom της Voda να πειράξετε τα APNs??

Εμένα η επιλογή είναι ghosted

update: Τελικά εμφανίστηκαν.

myphone.gr Legal Advisor

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)