Jump to content

[Επίσημο] Motorola Droid/Milestone 2

Erebos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Απλά σε παρέπεμψα εκεί λόγω της εξαιρετικά μικρής κινητικότητας όσον αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή στη χώρα μας.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω φιλε για το link γιατι ειχα καιρο να επισκεφτω και τελικα υπηρχαν μερικα σημαντικα updates..το κυριοτερο ειναι οτι τελικα παρα τον κλειδωμενο bootloader βγαλανε rom που να δουλεβει και το καλυτερο νεο ειναι οτι μια ομαδα ειναι κοντα στο να κανουν port του cm6 στο milestone 2 και λεει αν τα καταφερουν θα βγαλουν και cm7.....μαλλον ομως με τη χαρα θα μεινουμε...Βασικα και μια αλλη ερωτηση εχω το κινητο αυτο οπως εχετε καταλαβει αλλα παρουσιασε ενα προβλημα..οταν ειναι κλειστο το κινητο και το ανοιγεις βαζεισ pin και μετα κανει μερικα reboot μονο του μια φορα εφτασε και τα 4 και μετα ερχεται στα ισια του..το χω δωσει το κιν για service και περιμενω να ερθει απο γαλλια ή γερμανια που το στειλανε..αν καποιος απο εσας εχει το κιν αυτο του ειχε κανει τιποτα τετοια κολπα;Και λετε να μπορει να φταιει η καρτα sim για τα reboot γιατι γινονται αμεσως μετα το pin και νομιζω οτι σε flight mode δεν υπαρχουν τετοια προβληματα,για το τελευταιο δεν ειμαι και σιγουρος με επιφυλαξη το λεω.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Ευχαριστω φιλε για το link γιατι ειχα καιρο να επισκεφτω και τελικα υπηρχαν μερικα σημαντικα updates..το κυριοτερο ειναι οτι τελικα παρα τον κλειδωμενο bootloader βγαλανε rom που να δουλεβει και το καλυτερο νεο ειναι οτι μια ομαδα ειναι κοντα στο να κανουν port του cm6 στο milestone 2 και λεει αν τα καταφερουν θα βγαλουν και cm7.....μαλλον ομως με τη χαρα θα μεινουμε...Βασικα και μια αλλη ερωτηση εχω το κινητο αυτο οπως εχετε καταλαβει αλλα παρουσιασε ενα προβλημα..οταν ειναι κλειστο το κινητο και το ανοιγεις βαζεισ pin και μετα κανει μερικα reboot μονο του μια φορα εφτασε και τα 4 και μετα ερχεται στα ισια του..το χω δωσει το κιν για service και περιμενω να ερθει απο γαλλια ή γερμανια που το στειλανε..αν καποιος απο εσας εχει το κιν αυτο του ειχε κανει τιποτα τετοια κολπα;Και λετε να μπορει να φταιει η καρτα sim για τα reboot γιατι γινονται αμεσως μετα το pin και νομιζω οτι σε flight mode δεν υπαρχουν τετοια προβληματα,για το τελευταιο δεν ειμαι και σιγουρος με επιφυλαξη το λεω.

Δεν εχω το κινητο φιλε μου, αλλα νομιζω οτι πριν να το εστελνες για σερβις, θα επρεπε να ειχες δοκιμασει και αλλες καρτες σιμ, για να δεις τη συμπεριφορα του. τωρα, αναγκαστικα θα περιμενες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Administrators
αλλα νομιζω οτι πριν να το εστελνες για σερβις, θα επρεπε να ειχες δοκιμασει και αλλες καρτες σιμ,

Λες ότι η κάρτα sim είναι δυνατόν να είναι υπεύθυνη για τα συνεχόμενα reboot;

Modpic.gif

Λες ότι η κάρτα sim είναι δυνατόν να είναι υπεύθυνη για τα συνεχόμενα reboot;

Δεν το νομίζω Γιάννη, αλλά επειδή ο φίλος αναρωτιέται μήπως φταίει η κάρτα σίμ, δεν θα έχανε και τίποτα να δοκίμαζε, πριν το στείλει στο σέρβις.

Λοιπον αναφερω τα παρακατω ετσι ωστε να μην βασανιζεται αδικα οποιος παρει αυτο το κινητο και τυχει να εχει το ιδιο προβλημα με εμενα...Κατ αρχην το προβλημα στην περιπτωση μου ηταν οτι το κινητο οταν ανοιγε και αφου εβαζα το pin της sim εκανα διαδοχικα reboot μεχρι καποια στιγμη που ηρεμουσε και ολα οκ μετα...Και ναι οι υποψιες μου οτι το προβλημα ηταν στην ασυμβατοτητα της sim με το κινητο μαλλον επιβεβαιωνονται..το ιδιο προβλημα ειχε και καποιος απο εξωτερικο και δεστε μονοι σας

http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/16439270/-/Product.html

διαβαστε τι λεει ενας χρηστης στα σχολια....

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• 1 month later...

Νέα έκδοση για το Motorola milestone II, η έκδοση ειναι η 2.4.24

και ειναι διαθέσιμη για τις παρακάτω εκδόσεις:

- O2 Germany (OTA and MSU)

- Retail DACH (MSU only)

- Retail France (MSU only)

- Retail UK (MSU only)

- Vodafone Germany (OTA and MSU)

περισότερες πληροφοριες βρηκα στους xda-developers

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• 2 months later...
Μια που το Milestone 2 δεν το φέρνει επίσημα η Motorola στην Ελλάδα, από πού μπορεί κανείς να αγοράσει μια τέτοια συσκευή με qwerty πληκτρολόγιο;

Μπορείς να το βρεις στα παρακάτω καταστήματα:

http://www.skroutz.gr/s/295745/Motorola-Milestone-2.html

http://www.amazon.de/Motorola-Milestone-Smartphone-Touch-Display-Megapixel/dp/B004704O2O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1311013633&sr=8-1

Αλλά πλέον περιμένουμε το Milestone 3 το οποίο είναι πολύ καλύτερο, οπότε ξανασκέψου το..

--- Sony Xperia 5 II ---

• 2 months later...
Δικαιουμαστε αναβαθμιση σε 2.3 ; Μπορει να γινει ΟΤΑ; Χανουμε το motoblur;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 3 weeks later...
Δικαιουμαστε αναβαθμιση σε 2.3 ; Μπορει να γινει ΟΤΑ; Χανουμε το motoblur;

ερχεται επισημα η 2.3!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ωραία, παίρνει Android 2.3.

Αναρωτιέμαι πόσο χώρο έχει για εγκατάσταση εφαρμογών στο τηλέφωνο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία, παίρνει Android 2.3.

Αναρωτιέμαι πόσο χώρο έχει για εγκατάσταση εφαρμογών στο τηλέφωνο.

Στα 8gb onboard δεν βάζεις εφαρμογές?

Άσε που μεταφέρονται και στην κάρτα.

Παιδια να ρωτησω κατι,

Μια και θυμαμαι κατι παλια samsung, οπως και τα pre.

To milestone στελνει και παιρνει αρχεια απο αλλο απλο τηλεφωνο, σαν απλο κινητο;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παιδια να ρωτησω κατι,

Μια και θυμαμαι κατι παλια samsung, οπως και τα pre.

To milestone στελνει και παιρνει αρχεια απο αλλο απλο τηλεφωνο, σαν απλο κινητο;

Aν εννοείς με bt ναι , γίνεται. Και υπάρχουν και προγράμματα που το κάνουν αυτό.

Ναι για το ΒΤ λεω. Ευχαριστω.

Στα 8gb onboard δεν βάζεις εφαρμογές?

8 GB για εφαρμογές;

ΠΑΡΤΥ!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

8 GB για εφαρμογές;

ΠΑΡΤΥ!

λιγο τεραστιο μου φαινεται...

8gb για εφαρμογες? αληθεια?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

λιγο τεραστιο μου φαινεται...

8gb για εφαρμογες? αληθεια?

Ενσωματωμενη μνημη 8giga δεν εχει?

Λες να ειναι μονο για data? και οι εφαρμογες που θα μπαινουν?

(δεν το εχει και κανεις για να μας πει.....)

χμμ νομιζω δεν εχει να κανει

και το Ν900 εχει 32gb αλλα διαθεσιμη 2gb για εφαρμογες (που ετσι κι αλλιως ειναι υπεραρκετη)

τωρα, δεν ξερω τι παιζει τα droid :/

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 1 month later...

Ναι 8 gb ειναι η rom του κινητου απο τα οποια νομιζω 1.5 gb περιπου ειναι δεσμευμενο απο το android ενω το υπολοιπο ειναι για να παιρνας εφαρμογες.

• 2 weeks later...
ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για αυτό το κινητό ή έστω κάποιο χαλασμένο? με ενδιαφέρουν η motherboard και το πληκτρολόγιο.

Yπάρχει ένα site "china mobile parts" (κάτι παρεμφερές..) που είχε αναφέρει κι άλλο ένα μέλος, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Ψάξε λίγο στο Google..
--- Sony Xperia 5 II ---

• Administrators
ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για αυτό το κινητό ή έστω κάποιο χαλασμένο? με ενδιαφέρουν η motherboard και το πληκτρολόγιο.

Motherboard είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις, ωστόσο δεν ξέρω αν αξίζει γενικότερα το όλο εγχείρημα που θέλεις να κάνεις.

Modpic.gif