_Leon_ Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 The Sims 2:D :D :cool: :cool: Τέλειο παιχνίδι!!! Και το Pharaw. πολύ καλό παιχνίδι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Αυτη τη στιγμη στον υπολογιστη μου εχω το The Sims 2 και το Resident Evil 4ασχετα μεταξυ τους αλλα δεν εχει να κανει!Πιο πριν επαιζα το Swat 4(καλο αλλα λιγο) το Alias και αλλα! "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsYcHoKeNzO Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Pro Evolution & Counter Strike .... Perierga Mas Ta Lene Me Thn Texnologia :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Company Of Heroes, προτοτυπο gameplay, απιστευτα γραφικα, φοβερη ατμοσφαιρα!:w00t: κανει το C&C 3: Tiberium Wars να φαινεται παιδικο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Pro 6 alla kai kana carbon gia na min variemai Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Oblivium!!! Aπλα απιστευτο κολυμα! ...Ισως το καλυτερο RPG ever! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Oblivium!!! Aπλα απιστευτο κολυμα! ...Ισως το καλυτερο RPG ever! Μάλλον εννοείς "Oblivion" ;) Όντως...πολύ καλό. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Μάλλον εννοείς "Oblivion" ;) Όντως...πολύ καλό. Nαι αυτο! Για ατελειωτες ωρες κολληματος και με δυνατοτητα να κανεις οτι θελεις μεσα στο παιχνιδι.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Δύο μέρες τώρα έχω κολλήσει με το Caesar IV. Καταπληκτικό videogame.:up: Πριν αρκεταααα χρόνια (νομίζω περίπου έξι χρόνια) είχα το Caesar II. Πριν δύο μέρες βρέθηκα σε ένα Video club για να νοικιάσω μια ταινία και όταν είδα το Caesar IV το αγόρασα δίχως δεύτερη σκέψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Εγω προσπαθω να παιξω το Test Drive Unlimited :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 carbon Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 DOOM 3,QUAKE 4,FEAR και ΟΛΑ τα HITMAN TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 1. Mafia 2. Starcraft 3. Όλα τα Football/ Championship manager της Sports Interactive 4. Pro Evolution Soccer 5. Warhammer (40.000 και όχι μόνο) 6. GTA απο το 3 και μετά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Prwto kai kalytero to FINAL FANTASY VIII(kai mono apo tin seira) meta GTA series, pro kai carbon. Kapoios anefere to Oblivion san to kalytero rpg for ever epidei 30 wres gia 60%. F.F8 100+wres gia card collector, item kai alla polla Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raniato Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα στο ξεθαψιμο παλιων θρεντιωνε. Ειμαι νιουμπι εδω και προσπαθω να βρω κανα θεμα που να με ενδιαφερει μεσω αναζητησης:p Λοιπον, παλαιωθεν τεραστιο λιωσιμο τα gta:vice city, gta:san andreas(το δευτερο απειρως πιο πολυ), WoW(εχω κλεισει σχεδον μια μερα παιζοντας.-), counter strike σε εποχες γυμνασιου, και ακομα πιο παλια κατι theme hospital και κατι sims στα οποια απολαμβανα να φτιαχνω σπιτια. CoD, ντοτες, pes09 το πιο προσφατο κολλημα, και επισης σημερα εδινα μαθημα στις 11 και μεχρι 5 λεπτα πριν επαιζα ενα demo guitar hero που εχω στο ps3. Αφου θυμηθηκα οτι γραφω παλι καλα. Ειμαι καΐδι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 gta iv / pes2009/ need for speed undercover/ the sim 3 :cool::cool: και κανενα pokeraki μεσα μεσα:X If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raniato Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Ποτε δεν εμαθα ποκερακι. :/ Το σιμς 3 τι το διαφορετικο εχει απο το 2? Δηλαδη στη ζωη των σιμς τι αλλο αλλαζει; (γιατι στα σπιτια μπορουσες να κατεβασεις 50000 εξπανσιονς και να αλλαξεις απειρα πραγματα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conflict Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Επαιζα World of Warcraft αλλα σταματησα και τωρα παιζω κανα CS αραια και που!! Παιζω και κανα ποκερ στο facebook :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 call of duty και nba live 2009, δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ποτε δεν εμαθα ποκερακι. :/ Το σιμς 3 τι το διαφορετικο εχει απο το 2? Δηλαδη στη ζωη των σιμς τι αλλο αλλαζει; (γιατι στα σπιτια μπορουσες να κατεβασεις 50000 εξπανσιονς και να αλλαξεις απειρα πραγματα) το sims 3 εχει καλυτερα γραφικα, γειτονιες(μπορεις να προσθεσεις και αλλες), ρουχα και γενικα ολα αλλασουν. υπαρχουν ωραια βιντεακια που μπορεις να δεις στο ιντερνετ Υ.Γ.: το ποκερακι ειναι υπεροχο και πολυ ευκολο να το μαθεις. Και εγω στο facebook το παιζω! If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OLdy Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Call of duty, Call of duty 2, Call of duty 4, Call of duty 5 (Single και online) Pro 9 Nba2k9, Sims 3, San andreas (με cheats φυσικά), Need for speed Undercover, Counter strike condition zero, 1.6 , Source! Γενικά ότι έχει να κάνει me first person shoot το παιζω! MEn of War, Brothers in arms και όλα όσα έχω για το PS2 με emulators:D! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 1. PES 2009 2. NBA 2K9 3. Grid και Age Of Empires Μετά τις εξετάσεις θα πάρω το GTA IV:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpamparos Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Twra teleytaia liwnw me poker sto facebook! http://www.opadoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Colin McRae DiRT! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 πολυ κολλημα με το ferrari virtual race (fvr) + mods. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts