Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πως μπορω να βαλω στο ημερολογιο τα γενεθλια και τις γιορτες των φιλων μου και να χτυπαει μια φορα το χρονο στην καθορισμενη μερα....Οπως γινεται στα νοκια :D

Αν εννοείς να χτυπάει κάθε χρόνο ενώ το έχεις περάσει 1 φορά , αυτό δε γίνετε.

Μπορεί να αλλάζει μόνο μέσω συγχρονισμού με το Outlook.

Φυσικά και είναι λάθος αλλά θα έχω αλλάξει συσκευή έως τότε :p

Someone, Somewhere in Summer Time

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Katevasa to FMA, mipos mporeis na mou steleis tis rythmiseis sto konstantinos.metaxas@gmail.com Exo to kalodio USB tis Ericsson kai ena Bluetooth USB tis Level One. Ti na xrisimopoiso ?

πηγαίνεις ΤOOLS-OPTIONS-CONNECTIVITY-SERIAL/VIRTUAL PORT-RTS ENABLED-DTR DISABLED-BAUDRATE 115200-PORT ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑ LOOK UP DEVICE MEΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ S700. ΠΑΤΑ OK.

Λογικά θα συνδεθεί και αν πατήσεις Sync Phone book οι επαφές σου θα μεταφερθούν στο πρόγραμμα. Ελπίζω να έχεις κανένα backup πριν προχωρήσεις.

Επίσης συγχρονίζει το Outlook και το Express Outlook, calendar, notes, events κλπ. Μόλις παίξεις λίγο θα καταλάβεις τι εννοώ.......

2 λεπτά έκανα χρησιμοποιόντας το search

Αυτό που ζητάς είναι ***** εδώ *****

Συγκεκριμένα είναι η έκδοση 3,0 η οποία έχει ένα bug και μεγενθύνει την εικόνα του βίντεο.

Thanks!

Απλώς έψαξα λίγο στο Google και ότι βρήκα είχε κάτι προβλήματα στο downloading και έχανα πολύ ώρα!!!

Θα το κατεβάσω αν είναι για να το εγκαταστήσω!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Αν εννοείς να χτυπάει κάθε χρόνο ενώ το έχεις περάσει 1 φορά , αυτό δε γίνετε.

Μπορεί να αλλάζει μόνο μέσω συγχρονισμού με το Outlook.

Φυσικά και είναι λάθος αλλά θα έχω αλλάξει συσκευή έως τότε :p

Nαι....Μαλλον δικιο εχεις :O

1)Θέλω να χαίρομαι τις φωτογραφίες που έχω στον υπολογιστη μου στιν απίστευτη οθονη του κινητου και συγκεκριμένα να τις ορίζω σαν ‘’φοντο’’ και όταν το τηλεφωνο ερχεται σε κατασταση αναμονης να βγαινει η φωτογραφια που εχω ορισει αλλα να είναι full screen…κατι το οποιο δεν μπορο να κανω οσο και αν εχω προσπαθησει να ‘’παιξω’’ με την αναλυση τις κάθε φωτογραφιας.Παντα βγαινουν 2 ανταισθητικα μαυρα κενα πανω-κατω(αν η φωτογραφια είναι οριζοντια) και αριστερα – δεξια(αν η φοτογραφια είναι καθετη).Το παραπανω πρόβλημα δεν το αντιμετωπιζω όταν βαζω για φοντο μια φωτο του κινητου(από αυτές που ειχε ηδη στην μνημη του),bγαινει κανονικα full screen!!!Πως διωρθωνεται αυτό?

Υπαρχει αν γνωριζετε καποιο προγραμματακι editor το οποιο βαζοντας μια οποιαδηποτε φωτο που εχουμε στον υπολογιστη να την μετατρεπει στο μεγεθος εκεινο το οποιο χρειαζεται για να βγει η φωτο full screen σε κατασταση αναμονης.

Το image editor της sony, απο το cd που υπηρχε στο κουτι

Το image editor της sony, απο το cd που υπηρχε στο κουτι

Το δοκιμασα φιλε μου αλλα ναι μεν κανει την φωτο resize για να ταιριαξει στην οθονη αλλα δυστηχως κοβει ενα κομματι απο την εικονα και την ζουμαρει κιολας με απποτελεσμα να βγαινει εντελως θολη......

Είχα στην memory stick (αυτή που μου έδωσαν μαζί με το κινητό των 32MB), φωτο και κάποια video. Όταν έβαλα την μνήμη στο Card Reader του pc, διαπίστωσα ότι ενώ υπήρχαν τα αρχεία στην μνήμη δεν μπορούσε να τα ανοίξει παρά μόνο ένα εξ'αυτών. Έβαλα ξανά την κάρτα στο κινητό για να τα μεταφέρω μέσω υπερύθρων και διαπίστωσα ότι δεν έβλεπε καν την κάρτα.

Δοκίμασα σε notebook, άλλα card reader αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κανένα δεν "βλέπει" την memory stick. Προσέχετε λοιπόν και σώζετε συχνά τα αρχεία σας σε άλλο αποθηκευτικό μέσο γιατί ίσως υπάρχει πρόβλημα με την memory stick του κινητού.

Είχα στην memory stick (αυτή που μου έδωσαν μαζί με το κινητό των 32MB), φωτο και κάποια video. Όταν έβαλα την μνήμη στο Card Reader του pc, διαπίστωσα ότι ενώ υπήρχαν τα αρχεία στην μνήμη δεν μπορούσε να τα ανοίξει παρά μόνο ένα εξ'αυτών. Έβαλα ξανά την κάρτα στο κινητό για να τα μεταφέρω μέσω υπερύθρων και διαπίστωσα ότι δεν έβλεπε καν την κάρτα.

Δοκίμασα σε notebook, άλλα card reader αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κανένα δεν "βλέπει" την memory stick. Προσέχετε λοιπόν και σώζετε συχνά τα αρχεία σας σε άλλο αποθηκευτικό μέσο γιατί ίσως υπάρχει πρόβλημα με την memory stick του κινητού.

Για να είμαι ειλικρινής, γινόταν κάτι τέτοια κουλά με την R3B.

Εξαφανιζόταν τα αρχεία, δεν έβγαιναν οι επαφές ή τα ringtones όταν σε καλούσαν κλπ. Η λύση τότε ήταν να σβήσεις το κινητό σου, να βγάλεις την μπαταρία και μετα να ανάψεις τη συσκευή. Ετσι επανερχόταν στα φυσιολογικά χωρίς να χάσεις τίποτε.

Μετά τις αναβαθμίσεις όμως λύθηκαν αυτά τα προβλήματα.

Ελπίζω να μην είσαι άτυχος και έχεις ελλατωματική κάρτα (πράγμα πολύ σπάνιο νομίζω)

εγω δοκιμασα να εγκαταστησω το cd της συσκευασιας σε 2 lap top και το μεν ενα εγινε πιο αργο και απο σαλιγκαρι με αποτελεσμα να μη μπορεις να κανεισ τιποτε, το δε αλλο κολλησε παντελως και χρειαστηκε αλλαγη ρυθμισεων σε παλιοτερη ημερομηνια για να απεγκατασταθει . συνεβει και σε αλλους? ειναι προβληματικο το cd?

τελος αν δεν βαριεται καποιος ας κανει μαι συντομη αναφορα στις οδηγιες χρησεις του pvauthor & xilisoft dvd converter. τα κατεβασα και τα 2 αλλα ακομη προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργουν

re paidia phga xtes se mia synaylia k traviksa kapoies fotos me to S700 k parathrhsa oti otan to thema ths fotografias kineitai h foto vgainei PARA poli tholi,pragma pou den simvainei sto poli ftinotero K700 pou to eixa mazi mou k to dokimasa k oi fotos tou htan poli kaliteres apo tou...S700!mipws exw kanei kapoia lathos rithmisi sto S700?giati px epairna foto me to S700 ton tragoudisth pou ekane sinexws kiniseis k evgaine ena tholo pragma k meta me to K700 evgaine mia xara!

Το αγόρασα περίπου 3 βδομάδες πριν.

Καλό design, έξυπνο το πλαινό κουμπάκι για κλείδωμα του τηλεφώνου και ξεκλείδωμα, μεγάλη οθόνη, εύκολη χρήση, κρατάει η μπαταρία (3 μέρες με αρκετή χρήση), οι ήχοι παίζουν πολύ δυνατά που στα μέχρι τώρα κινητά που έχω αγοράσει δεν μου 'χει ξανατύχει.

Η κάμερα καλή αλλά η αλήθεια είναι ότι σε απόδοση στο pc χάνουν κατά πολύ οι φωτογραφίες και δεν φαίνονται όπως στην οθόνη του κινητού. Λύση: πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι ή να βάλεις χρονοδιακόπτη. Στο σκοτάδι αργεί (καρέ καρέ) αλλά μπορείς να πας στη λειτουργία λήψης και να επιλέξεις γρήγορη λήψη και σου βγάζει 4 φώτος πολύ γρήγορα και με περισσότερη σταθερότητα από πριν.

Κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου είναι ότι στα γραπτά μηνύματα έχει καθορισμένα ringtones. Πρέπει να το σκεφτήκανε πολύ για να το κάνουνε αυτό το λάθος.

Το κλείστρο που καλύπτει την κάμερα καθώς και το στρογγυλό καθρεφτάκι είναι από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχω δει σε κινητό.

Μέσα στο κουτάκι δείνει και το hands free διότι έχει και ραδιόφωνο το κινητάκι. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να με ικανοποιεί αλλά δεν καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου.

« Everyone has a dark side,

some are just darker than others... »

BiZ zzzzzzz z z z zzzzz

paides mipos mporeite na mou peite pou tha vrw free themes paixnidia kai genika oti sipote gia to s700?efxaristw

Εδω θεματα http://www.zedge.no/?side=themes&type=11&search=&pid=110&cat=0&sortby=0&finn=Find στην υπογραφη του μελους valeria [δραστηριοποιηται στα θεματα του P910i] τα παιχνιδια και τις λιγες εφαρμογες

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Παιδια το θεμα με τις φκουταρισμενες φοτο ειναι γνωστο.Λογικα φταει ο επξεργαστης που laggaρει οταν κανει focus τη στιγμη που πατας το κλειστρο.Live with that

nai re ON3 alla to thema einai oti mou fainetai koulo na to kanei mia kamera 1.3megapixel k na mhn to kanei h VGA.dhladh ola ta kinita pou exoun kameres megapixel to exoun afto to provlima h mono to S700?

Ante pali.Otan h cpu laggarei paei na pei pws yparxei fortos ergasias.Eite einai to Qvga rendering tou viewfinder eite h sympiesh twn fotos eite otidhpote allo.Paizei na eythinetai kai h ligh mnhmh.Kai fysika h VGA apaitei safws ligoterous porous systhmatos.San na leme 150 aloga sto amakswma mias 320 kai mias 520.

De kserw ti ennoeis gia tis alles kameres.

1)Θέλω να χαίρομαι τις φωτογραφίες που έχω στον υπολογιστη μου στιν απίστευτη οθονη του κινητου και συγκεκριμένα να τις ορίζω σαν ‘’φοντο’’ και όταν το τηλεφωνο ερχεται σε κατασταση αναμονης να βγαινει η φωτογραφια που εχω ορισει αλλα να είναι full screen…κατι το οποιο δεν μπορο να κανω οσο και αν εχω προσπαθησει να ‘’παιξω’’ με την αναλυση τις κάθε φωτογραφιας.Παντα βγαινουν 2 ανταισθητικα μαυρα κενα πανω-κατω(αν η φωτογραφια είναι οριζοντια) και αριστερα – δεξια(αν η φοτογραφια είναι καθετη).Το παραπανω πρόβλημα δεν το αντιμετωπιζω όταν βαζω για φοντο μια φωτο του κινητου(από αυτές που ειχε ηδη στην μνημη του),bγαινει κανονικα full screen!!!Πως διωρθωνεται αυτό?

Υπαρχει αν γνωριζετε καποιο προγραμματακι editor το οποιο βαζοντας μια οποιαδηποτε φωτο που εχουμε στον υπολογιστη να την μετατρεπει στο μεγεθος εκεινο το οποιο χρειαζεται για να βγει η φωτο full screen σε κατασταση αναμονης.

Αγαπητέ Frangiskos η λύση είναι να δημιουργήσεις μόνος σου ένα θέμα με το SE Themes Creator που βρίσκετε στο CD της συσκευής σου. Φτιάχεις μια φωτό 240*320 και την τεμαχίζεις στα τρία με διαστάσεις οι οποίες αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Δές το συνημμένο για να το αναλύσεις.

BluSmovegood.zip

Υπάρχει κανένας converter 'σπασμένος' από mp3 σε midi; Αν έχετε υπόψιν σας τίποτα παρακαλώ να με φωτίσετε κι εμένα!

BiZ zzzzzzz z z z zzzzz

Καλησπερα και παλι.

Για δωστε μου την βοηθεια σας.

Μιλαγα σημερα με το service της SE και μου ειπαν πως πλεον η καινουργια εκδοση λογισμικου (R3M008) ειναι διαθεσιμη.Εγω εχω την R3F008.Να παω να κανω την αναβαθμιση(χωρις κοστος βεβαια..)???

Ποιες οι διαφορες της R3F με την R3K(που ''παλιωσε'' πλεον..) και με την καινουργια R3M που λεω να παω να βαλω???

Σορρυ αν εχει γινει ξανα η παραπανω ερωτηση!!

Ααα.... και εντος της αλλης εβδομαδος θα ποσταρω και μερικες φωτο με την καινουργια προσοψη που πηρα για το τηλεφωνακι μου(μαυρη και αραχνη :cool: :cool: )

Πηγαινοντας το τηλ για αναβαθμιση στο service θα τους ρωτησω εαν γινεται να μου την περασουν....Εαν μου το παιξουν δυσκολοι :mad: :mad: :mad: τοτε κατεβαινω στο 9volto και με 10-15€ οπως μου πανε..... :yahoo: :up: :tease:

Μπείτε εδώ h**p://forum.gsmhosting.com/vbb/index.php, κάντε δωρεάν εγγραφή και θα βρείτε πολλά μέσα στο forum. Να ρωτήσω κάτι αν και κάπου το 'χε πάρει το μάτι μου σε άλλο topic, πώς .rar αρχεία τα μετατρέπω σε .sis? Καθώς και τα .jad & .jar? Τελοσπάντων, ας μου εξηγήσει παρακαλώ κάποιος τι παίζει. Ευχαριστώ!

BiZ zzzzzzz z z z zzzzz

Μπείτε εδώ h**p://forum.gsmhosting.com/vbb/index.php, κάντε δωρεάν εγγραφή και θα βρείτε πολλά μέσα στο forum. Να ρωτήσω κάτι αν και κάπου το 'χε πάρει το μάτι μου σε άλλο topic, πώς .rar αρχεία τα μετατρέπω σε .sis? Καθώς και τα .jad & .jar? Τελοσπάντων, ας μου εξηγήσει παρακαλώ κάποιος τι παίζει. Ευχαριστώ!

Δεξι κλικ και μετονομασια και αλλαζεις την καταληξη στην επιθυμητη αν τωρα δεν σου δινει αυτη την επιλογη δεξι κλικ στην εναρξη ανοιγει η εξερευνηση πας εργαλεια ...επιλογες φακελων..ρυθμισεις για προχωρημενους...εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων ..και εισαι οκ :)

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

• The title was changed to Sony Ericsson S700i