Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@Mobile_Killa,yiannis64:

Έχετε απενεργοποιήσει τους "Εθνικούς Χαρακτήρες";(Στο μενού σύνταξης του SMS,επιλέγετε:επιλογές-->εθνικοί χαρακτήρες-->μη ενεργό). ;)

Γεια σε όλη την παρέα.

Πριν 2 ημέρες πήρα το S700i και είναι τέλειο. Απίστευτα τέλειο σε όλα του !!!!

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ βάζω σε κάποια επαφή μια φωτογραφεία ,όταν με παίρνει τηλέφωνο δεν εμφανίζεται η φωτογραφία του .Άμα απαντήσω όμως τότε εμφανίζεται , η όταν εγώ κάνω τον παίρνω τηλέφωνο. Ξέρει κανίς να μου πει πως μπορώ να βλέπω την φωτογραφία αυτού που με παίρνει τηλέφωνο πριν απαντήσω στην κλίση ; Επίσης πως βλέπουμε ποια έκδοση Firmware έχουμε στο τηλέφωνο ; Ευχαριστώ....

Guest valeria
Γεια σε όλη την παρέα.

Πριν 2 ημέρες πήρα το S700i και είναι τέλειο. Απίστευτα τέλειο σε όλα του !!!!

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ βάζω σε κάποια επαφή μια φωτογραφεία ,όταν με παίρνει τηλέφωνο δεν εμφανίζεται η φωτογραφία του .Άμα απαντήσω όμως τότε εμφανίζεται , η όταν εγώ κάνω τον παίρνω τηλέφωνο. Ξέρει κανίς να μου πει πως μπορώ να βλέπω την φωτογραφία αυτού που με παίρνει τηλέφωνο πριν απαντήσω στην κλίση ; Επίσης πως βλέπουμε ποια έκδοση Firmware έχουμε στο τηλέφωνο ; Ευχαριστώ....

Δυστυχώς δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος,αλλά είναι bug του κινητού.Με μια αναβάθμιση θα λυθεί,το είχα κι εγώ το πρόβλημα.Για δοκίμασε να πάρεις κάποιον τηλέφωνο και να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ το τονίζω αυτό γιατί εμένα μόνο έτσι μου εμφάνιζε μετά τις φωτογραφίες όταν με έπαιρναν! :wacko:

γεια χαρα και απο μενα ειμαι και εγω καινουριος κατοχος τουs 700i ειναι φοβερο σε ολα του ψαχνω να βρω βιντεο full sreen και κανενα προγραμματακι ,παιχνιδακι κα α! το μονο που μου παρουσιασε δυο φορες εγινε ασπρη η οθονη και εκανε αναζητηση δυκτιου δεν ζητησε πιν αμα ξερει κανεις κατι (δεν το ξανακανε ομως) τι εκδοση λογισμικου εχει απο που το βλεπω ευχαριστω

HI THA ITHELA NA ROTISO AN AXIZI TA 514 EURO POU KANEI. NA TO PARO???

Πρωτον η τιμη του δεν ξεπερνα τα 485 ευρω (γερμανος vodafone) και δευτερον με ολα αυτα που εχει πανω του σε οποιδηποτε αλλο κινητο θα εδινες 100 ευρω παραπανω

Guest valeria
THANKS !!! TO KOLPO EPIASE. ALA POS MPORO NA DO PIP FIRMWARE EXO ?

KAI POS KANOYME ANABATMISI ?

Έτσι > * << * < * βλέπεις το firmware (όπου βελάκια τα αντίστοιχα κουμπιά του κινητού)Για αναβάθμιση αν έχεις τη βάση του P800-P900 μπορείς να την κάνεις και μόνος σου on line,αν όχι πήγαινε σε ένα service center και θα στην κάνουν! :)

Έτσι > * << * < * βλέπεις το firmware (όπου βελάκια τα αντίστοιχα κουμπιά του κινητού)Για αναβάθμιση αν έχεις τη βάση του P800-P900 μπορείς να την κάνεις και μόνος σου on line,αν όχι πήγαινε σε ένα service center και θα στην κάνουν! :)
οταν λες αντιστοιχα κουμπια τι ακριβως εννοεις κολλησα τωρα :sorry: α και αναβαθμιση εχει κανει κανενας απο την βαση ?γιατι εγω δεν ειδα κατι τετοιο :blink: γραμμενο
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Guest valeria
οταν λες αντιστοιχα κουμπια τι ακριβως εννοεις κολλησα τωρα :sorry: α και αναβαθμιση εχει κανει κανενας απο την βαση ?γιατι εγω δεν ειδα κατι τετοιο :blink: γραμμενο
Εννοώ τα πλήκτρα του joystick!Δεν θυμάμαι αν έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα αλλά σε κάποια σελίδα έχει αναφερθεί και το site...Πάντως για να πω την αλήθεια δεν παρακολούθησα το θέμα ώστε να διαπιστώσω αν κάποιος την έκανε με επιτυχία...

Kalispera se olous sas! Eimai neo melos sto myphone.gr kai edw k 3 meres peripou prospathw diabazontas tis kritikes sas gia to Sony Ericsson s700i na apofasisw an tha to parw. Auti ti stigmi exw to SHARP GX30i. Thelw tin symbouli atomwn pou to exoun parei. Na simeiwsw pws den eimai poly sxetiki me tin texnologia, tha me diskolepsei? episis, diabasa gia anabathmisi, thelw na rwtisw an me tin anabathisi tha mporw na exw mp3 ws ixous klisis (giati mallon vodafone live tha to parw) k an tha megalwsei i lipsi video. Sygnwmi gia to megalo post kathws k gia to an sas kourazw me tis idies erwtiseis, alla den anteksa na diabasw oles tis selides! :O
:innocent:

Kalispera se olous sas! Eimai neo melos sto myphone.gr kai edw k 3 meres peripou prospathw diabazontas tis kritikes sas gia to Sony Ericsson s700i na apofasisw an tha to parw. Auti ti stigmi exw to SHARP GX30i. Thelw tin symbouli atomwn pou to exoun parei. Na simeiwsw pws den eimai poly sxetiki me tin texnologia, tha me diskolepsei? episis, diabasa gia anabathmisi, thelw na rwtisw an me tin anabathisi tha mporw na exw mp3 ws ixous klisis (giati mallon vodafone live tha to parw) k an tha megalwsei i lipsi video. Sygnwmi gia to megalo post kathws k gia to an sas kourazw me tis idies erwtiseis, alla den anteksa na diabasw oles tis selides! :O

MP3 Ως ηχους κλησεις δεν μπορεις να βαλεις σε καμια vodafone live συσκευη.

Αν κανω λαθος που δεν νομιζω ας σε με διορθωσει καποιος αλλος φιλος.

Το μεγεθος ληψης του video θα μεγαλωσει με την αναβαθμιση απ'οτι εχει αναφερθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest valeria
MP3 Ως ηχους κλησεις δεν μπορεις να βαλεις σε καμια vodafone live συσκευη.

Αν κανω λαθος που δεν νομιζω ας σε με διορθωσει καποιος αλλος φιλος.

Το μεγεθος ληψης του video θα μεγαλωσει με την αναβαθμιση απ'οτι εχει αναφερθει.

Nαι όντως δεν μπορείς να βάλεις εξαρχής,αλλά αυτό διορθώνεται με το λεγόμενο DRM PACKAGER. :)

Εχω την βαση συγχρονισμου του P900 ετρεξα το PCSuite του S700 αλλα το τηλεφωνο δεν αναγνωριζεται τι κανω λαθος ???? :O
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Nαι όντως δεν μπορείς να βάλεις εξαρχής,αλλά αυτό διορθώνεται με το λεγόμενο DRM PACKAGER. :)

Kalimera! Paidia sas euxaristw! Simera tha paw alli mia fora se kapoio katastima na dw to megethos apo konta, giati kyriws auto me problimatizei. Telika an einai den tha to parw Vodafone Live (tha paw se allo katastima wste na exoun k apli ti syskevi) gia na min antimetopisw ta kleidwmena tis Vodafone.

:innocent:

Γεια σας παιδια.Εχω 2 ερωτησεις σχετικα με το s700:

1)Εχουν λυθει τα ρχικα προβληματα του SW με την καθυστερηση αποκρισης(lag) κατα την πλοηγηση στο μενου?

2)Το ηχειακι του τι λεει σε γενικες γραμμες σε σχεση με sx1 P910 κτλ?

Ευχαριστω

Οποιος φίλος έχει παιχνίδια για το κινητό μας και δεν τον βάζω σε κόπο ας στείλει κανένα στο xagios@yahoo.gr

Guest valeria
Οποιος φίλος έχει παιχνίδια για το κινητό μας και δεν τον βάζω σε κόπο ας στείλει κανένα στο xagios@yahoo.gr
Φίλος ή και φίλη :D ;Aν θες σου στέλνω εγώ κάποια που έχω!

Aν και κάποιος άλλος θέλει παιχνίδια ας ρίξει μια ματιά εδώ:http://docs.pathfinder.gr/verify_adult.php?forward=http%3A%2F%2Fbriefcase.pathfinder.gr%2Fview%2Fsoniasim Έχω συγκεντρώσει παιχνίδια από διάφορα forums αλλά και από το δικό μας (by Didimos :) )που έχω τσεκάρει ότι παίζουν πολύ καλά σε s700 και πολλά από αυτά είναι full screen :) Για να μην ψάχνετε και βάζετε και βγάζετε συνέχεια παιχνίδια μέχρι να βρείτε ποια κάνουν για το S700!

Guest valeria

Αν και φοβάμαι οτι αυτό ήταν το S700 και τελείωσε.

Thanks,δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο... :) Αλλά τι ακριβώς εννοείς; :worry: :(

• The title was changed to Sony Ericsson S700i