Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικοτατος!! :p

Arketa ofilo na omologiso!!! :O Thank you x8diesel ;)

YG. Orea doulia exeis kanei sto briefcase sou !!!! :up:

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Arketa ofilo na omologiso!!! :O Thank you x8diesel ;)

YG. Orea doulia exeis kanei sto briefcase sou !!!! :up:

thanx :D

perimenw paragelies! ;)

ormate evala kai backgrounds!!! :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

thanx :D

perimenw paragelies! ;)

ormate evala kai backgrounds!!! :!:

Wraio to briefcase kai ta themes :up:

mia parathrhsh ta mp3 epeidh prowrizodai gia hxoi klhsewn nomizw prepei na grafodai pio dynata gia n akougodai kalytera :music:

Live by the sword,

Die by the sword

kalispera paidia...endiaferomai na agorasw to S700i alla apo ta prohgoumena Sony Ericsson pou eixa(T610,K700i) den hmoun euxaristhmenos apo thn poiothta analyshs ths o8onhs(oxi pws fainontai oi fwto stopc alla sto tilefwno)...sto S700i exei diafora h einai mia apo ta idia?

kalispera paidia...endiaferomai na agorasw to S700i alla apo ta prohgoumena Sony Ericsson pou eixa(T610,K700i) den hmoun euxaristhmenos apo thn poiothta analyshs ths o8onhs(oxi pws fainontai oi fwto stopc alla sto tilefwno)...sto S700i exei diafora h einai mia apo ta idia?

EEELAAA ALEKO!!!!! :lol:

den sygrinoume tis vourtses agori mou (t610 k700) me tis p..tses (s700)!!!

:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητέ Fostirop, και εγώ έκανα αναβάθμιση σε R3K004, πριν απο 2 εβδομάδες σε S.E Service Center στην Καρδίτσα, αλλά δεν έχασα ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που είχα αποθηκευμένα στο τηλ. (μην, επαφές, ρυθμίσεις GPRS κλπ.)

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και εγώ αν σε αυτό το update φτιάχτηκε η αναζήτηση στις επαφές ώστε το 2ο γράμμα να είναι μικρό και όχι κεφαλαίο.

(για όνομα....είπαμε παιδικές ασθένειες αλλά όχι και έτσι).

Επίσης αν κατά την αναζήτηση κάνεις λάθος ένα γράμμα πως πας πίσω ??

Περιμένεις σαν μ@λ@κ@ς :X να καθαρίσει η οθόνη and try again. :alien:

Someone, Somewhere in Summer Time

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και εγώ αν σε αυτό το update φτιάχτηκε η αναζήτηση στις επαφές ώστε το 2ο γράμμα να είναι μικρό και όχι κεφαλαίο.

(για όνομα....είπαμε παιδικές ασθένειες αλλά όχι και έτσι).

Επίσης αν κατά την αναζήτηση κάνεις λάθος ένα γράμμα πως πας πίσω ??

Περιμένεις σαν μ@λ@κ@ς :X να καθαρίσει η οθόνη and try again. :alien:

Eeetsi eeetsi! :shoot: :kill: :knife: :spam:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wraio to briefcase kai ta themes :up:

mia parathrhsh ta mp3 epeidh prowrizodai gia hxoi klhsewn nomizw prepei na grafodai pio dynata gia n akougodai kalytera :music:

ta epeksergazomai oso den fantazesai me to CoolEditPro mexris otoy na akougontai teleia xwris paramorfwseis apo to athlio poly mikro se isxy

megafwnaki toy s700! sto p900 (otan eixa) ta edina OLA terma kai den katalavaine xristo!

[sIGPIC][/sIGPIC]

File x8diesel sou estila ena asteio klipaki ihou elliniko pou diamorfosa o idios. Ean sou aresi, eho para polous na sou stilo gia na tous mirastoume me tous ipolipous sindrofus - katohous s700i. Einai mp3 klidomena me drm (gia vodafon live siskeues), etima gia xrisi.

Γεννήθηκα χωρίς να θέλω.

Θα πεθάνω χωρίς να θέλω.

Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω.

Καλημερα κ απο μενα.Μολις γυρισα απο mobitel servise κηφισιας 62 στο μαρουσι απεναντι απο το κτιριο του οτε,οπου ειχα παει το κινητο για αναβαθμιση κ τους ειπα οτι δεν μου εχουν περασει την τελευταια την R3K αλλα την R3F που ηδη ειχε το κινητο.Δηλαδη δεν εκαναν τιποτα.

Η απαντηση της κοπελλας στην ρεσεψιον ηταν οτι ο τεχνικος περναει παντα την τελευταια αναβαθμιση που εχει διαθεσιμη.

Φυσικα ρωτησα ποια ειναι η τελευταια που εχει για να μην το αφησω και παλι αδικα αλλα δεν μου ειπε.Ειχε βαλει κασσετα και μου απαντησε τα ιδια.

Αυτα.Μπορειται να κρινετε λοιπον απο μονοι σας.

Ευχαριστω. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia mipos xeri kanis poio einai to sonyericsson service sti rodo gia na pao gia anavathmisi?

Γεννήθηκα χωρίς να θέλω.

Θα πεθάνω χωρίς να θέλω.

Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω.

Βρε παιδια να ρωτησω.Σημερα πηγα να στειλω ενα mp3 σε ενα φιλο με 7610 και εκανε 15 λεπτα τα 4ΜΒ.Ο αλλος ειχε ελευθερο χωρο πολυ.Γιατι αργει τοσο?Γενικα ψιλοαργει στις αποστολες.

Επιτέλους άνοιξε το πολυπόθητο Update site της SE όπου έχει την R3K.

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο πρέπει να φύγω, ας το ελέγξει κάποιος ως λειτουργία. Ελπίζω να έχετε νέα το βραδάκι.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10140

Someone, Somewhere in Summer Time

Βρε παιδια να ρωτησω.Σημερα πηγα να στειλω ενα mp3 σε ενα φιλο με 7610 και εκανε 15 λεπτα τα 4ΜΒ.Ο αλλος ειχε ελευθερο χωρο πολυ.Γιατι αργει τοσο?Γενικα ψιλοαργει στις αποστολες.
Ναι έχεις δίκιο το έχω προσέξει κι εγώ ότι αργεί πολύ γι'αυτό και ξενέρωσα και δεν του περνάω πια mp3,βαριέμαι να περιμένω.... :zzz:

Καλησπερα σε ολους,

Μπορε καποιος υπευθυνα να γραψει την διαδικασια που περναμε ενα παιχνιδι στο S700?

Οχι με λογια τυπου μαλλον ετσι, και αν το κανεις ισως γινει αυτο κτλ κτλ.

Να πει την διαδικασια με βηματα...

τα αρχεια πρεπει να ειναι τυπου .jar .

θα πρεπει ο υπολογιστης να τα εμφανιζει ως .zip??

και αφου φαινεται ως zip λογικο ειναι οταν το περναμε να πηγαινει στα ''αλλα'' και οχι στα παιχνιδια...

Παρακαλω οποιος πραγματικα ξερει ας μας πει.

Αν εχει αναφερθει πιο πριν αναλυτικα συγνωμη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Επιτέλους άνοιξε το πολυπόθητο Update site της SE όπου έχει την R3K.

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο πρέπει να φύγω, ας το ελέγξει κάποιος ως λειτουργία. Ελπίζω να έχετε νέα το βραδάκι.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10140

Απο Ελληνικα πως παει? :worry:

Καλησπερα σε ολους,

Μπορε καποιος υπευθυνα να γραψει την διαδικασια που περναμε ενα παιχνιδι στο S700?

Οχι με λογια τυπου μαλλον ετσι, και αν το κανεις ισως γινει αυτο κτλ κτλ.

Να πει την διαδικασια με βηματα...

τα αρχεια πρεπει να ειναι τυπου .jar .

θα πρεπει ο υπολογιστης να τα εμφανιζει ως .zip??

και αφου φαινεται ως zip λογικο ειναι οταν το περναμε να πηγαινει στα ''αλλα'' και οχι στα παιχνιδια...

Παρακαλω οποιος πραγματικα ξερει ας μας πει.

Αν εχει αναφερθει πιο πριν αναλυτικα συγνωμη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τα extensions των αρχείων!Μετά,αφου έχεις λοιπόν ένα αρχείο του στυλ Backgammon.zip κάνεις rename και το μετονομάζεις σε Backgammon.jar Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω! :)

Προσπαθησα να κανω το Update αλλα εχω 2 προβληματα.

1)Συνδεω το S700 με τη βαση συγχρονισμου που εχω για το P900 (κανει) αλλα δε συνδεεται.Τι μπορει να φταιει?Τους οδηγους τους εχω.

2)Ενω παταω I Agree στη σελιδα για το Update μετα δεν κανει τπτ.Εμφανιζει μια λευκη σελιδα και μενει εκει.Τι γινεται?

παιδια καλησπερα,

Αποφασισα να παρω το s700, και μια που ξεκινησε και το update μεσα απο το site της se θα ηθελα να ρωτησω. Το desk stand Που χρειαζεται υπαρχει στην αγορα? (Με μια γρηγορη ματια στο πλαισιο δεν το βρηκα)

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γινει με καλωδιο ας πουμε?

Ευχαριστω

D.T

Προσπαθησα να κανω το Update αλλα εχω 2 προβληματα.

1)Συνδεω το S700 με τη βαση συγχρονισμου που εχω για το P900 (κανει) αλλα δε συνδεεται.Τι μπορει να φταιει?Τους οδηγους τους εχω.

2)Ενω παταω I Agree στη σελιδα για το Update μετα δεν κανει τπτ.Εμφανιζει μια λευκη σελιδα και μενει εκει.Τι γινεται?

1. Πηγαινε στο device manager και δες σε ποια com εχει μπει η βαση. Μετα πηγαινε στο τηλεφωνο (phone monitor) που σου βγαζει κατω δεξια, διαλεξε την com και πατα

enable και reserve και πατας οκ.

2. Θα πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το java application.

1. Πηγαινε στο device manager και δες σε ποια com εχει μπει η βαση. Μετα πηγαινε στο τηλεφωνο (phone monitor) που σου βγαζει κατω δεξια, διαλεξε την com και πατα

enable και reserve και πατας οκ.

2. Θα πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το java application.

1)Το εκανα αλλα και παλι τιποτα.Θα δοκιμασω ξανα εγκατασταση.

2)Δεν δουλευει και παλι... :(

1)Το εκανα αλλα και παλι τιποτα.Θα δοκιμασω ξανα εγκατασταση.

2)Δεν δουλευει και παλι... :(

1. Σου βγαζει καποιο μυνημα λαθους? Λογικα θα πρεπει να σου βγαζει ενα πρασνο τικ στο phone monitor.

2. Εβαλες την τελευται εκδοση? Η 5 ειναι μου φαινεται.

Σημειωση: Εχω κανει update με το Κ700. Πιστευω το ιδιο ειναι και για το S700.

• The title was changed to Sony Ericsson S700i