stelios4 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 ΑΑΑ!!!! και για οσα παιδια εχουν προβλημα με τις επαφες...δλδ οταν τους περνει καποιος που τον εχουν περασει και βγαζει μονο αριθμο αντι για ονομα, αυτο λυνετε με τον εξης τροπο: περνατε τις επαφες ολες στον υπολογιστη κανοντας ενα sychronization και αφου σιγουρευτιτε οτι εχουν περαστει στον outlook κανετε διαγραφη ολων των επαφων στο τηλ. και μετα της ξαναπερνατε απο τον υπολογιστη στο κινητο και..δεν το ξανακανει αυτο.... :) :) Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelar Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 akousa oti an anavathmiseis to S700 mporei na ipostiriksei mexri 1gb karta mnimis.To exei dokimasei kaneis kati tetoio? Mέχρι 128 βγαίνουν οι κάρτες που παίρνει το s700 από όσο ξέρω. Mπορεί κάποιος να μου πει τι κανει η συγκεκριμένη εφαρμογή Word.jar στη σελίδα http://briefcase.pathfinder.gr/contents/soniasim/33718 ή η bookreader.jar. Λέω να πάρω το s700 και κάποιος μου είπε ότι υπάρχουν java εφαρμογές που ανοίγουν pdf κ doc αρχεία αλλά εδώ μέσα ακούω τα αντίθετα. Μπορεί κα΄ποιος να μου κάνει την χάρη να δοκιμάσει αν ανοίγει κάποιο τύπο αρχείων. Θα ήμουν πολύυυυυυ ευγνώμων!!!! To link είναι από την υπογραφή της Valeria και έχει Πολλές εφαρμογές για το s700. Please γιατί θέλω 2 κινητά!Ο ένας θα το πάρει σίγουρα κ ο άλλος (-εγώ) περιμένει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Βασικά παίδες έχω ορισμένες απορίες σχεικά με το τηλέφωνο. Κάπου διαβασα ότι έχει αισθητήρα CCD, ενώ άλλα τηλέφωνα έχουν CMOS (η κάτι τέτοιο τελος πάντων). Ο CCD είναι καλύτερος; ΤΟ μεγαλύτερο μέγεθος κάρτα μνήμης που μπορει να πάρει είναι 128 ΜΒ???ΕΠίσης, σκέφτομαι να πάρω το τηλέφωνο κυρίως λόγω της κάμεράς του. Αν τυχόν θέλω να τυπώση καμμια φώτο, αρκέι η ανάλυση του ή να περιμένω για κάποιο αλλο τηλέφωνο καλύτερα;(βλεπε κ750ι) :w00t: Α, και κατι τελευταιο: ποιο θα έχει καλύτερη ποιότητα, CCD στα 1,3 Mpixel ή CMOS στα 2 Mpixel? (SOrry για την ελφρώς κουλή τελευταία ερώτηση!!!! :lol: Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 re paidia otan theloume na perasoume ena java game sto kinito apo card reader mipos kserei kaneis se poio fakelo to apothikeyoume sthn memory card gia na mporei na to xrisimopoihsei to kinito? Δεν μπορεις να περασεις Java games και εφαρμογες στο M.stick. Μονο με υπερυθρες, BT, καλώδιο. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Βασικά παίδες έχω ορισμένες απορίες σχεικά με το τηλέφωνο. Κάπου διαβασα ότι έχει αισθητήρα CCD, ενώ άλλα τηλέφωνα έχουν CMOS (η κάτι τέτοιο τελος πάντων). Ο CCD είναι καλύτερος; ΤΟ μεγαλύτερο μέγεθος κάρτα μνήμης που μπορει να πάρει είναι 128 ΜΒ???ΕΠίσης, σκέφτομαι να πάρω το τηλέφωνο κυρίως λόγω της κάμεράς του. Αν τυχόν θέλω να τυπώση καμμια φώτο, αρκέι η ανάλυση του ή να περιμένω για κάποιο αλλο τηλέφωνο καλύτερα;(βλεπε κ750ι) :w00t: Α, και κατι τελευταιο: ποιο θα έχει καλύτερη ποιότητα, CCD στα 1,3 Mpixel ή CMOS στα 2 Mpixel? (SOrry για την ελφρώς κουλή τελευταία ερώτηση!!!! :lol: Το S700 δεν δέχετε μεγαλύτερο memory stick από 128MB ακόμη και με την νέα έκδοση R3M008. Η ποιότητα στο τύπωμα σε φωτογραφείο είναι σχετικά καλή-ανεκτή ειδικά όταν η λήψη έχει γίνει με καλές φωτιστικές συνθήκες. Σαφώς και είναι καλύτερος ο αισθητήρας CCD αλλά είναι και μεγάλη η διαφορά στην ανάλυση 1,3 με 2,0 megapixel. Δες *** εδώ *** για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για την ποιότητα των φωτό του Κ750. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Λέω να πάρω το s700 και κάποιος μου είπε ότι υπάρχουν java εφαρμογές που ανοίγουν pdf κ doc αρχεία αλλά εδώ μέσα ακούω τα αντίθετα. Μπορεί κα΄ποιος να μου κάνει την χάρη να δοκιμάσει αν ανοίγει κάποιο τύπο αρχείων. Θα ήμουν πολύυυυυυ ευγνώμων!!!! Το bookreader είναι μια παλιά καλή εφαρμογή java όπου μπορείς να βάλεις ένα κείμενο στο notepad και να το συμπιέσεις στο αρχείο bookreader.jar πριν το στείλεις στη συσκευή σου. Απ'ότι θυμάμαι έχει περιορισμό στο μέγεθος. Μην φανταστείς όμως οτι 'εχεις ένα doc αρχείο το οποίο το πετάς στο τηλέφωνο και μπορείς να το διαβάσεις. Τέλος δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσεις .pdf Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Σχετικά με την επανεκίνηση της συσκευής όταν αυτή βρίσκετε πάνω σε μεταλλική επιφάνεια και δέχετε κλήση, αυτό συμβαίνει μόνο όταν έχει το memory stick μέσα η συσκευή. Αν αφαιρέσεις το memory stick, η συσκευή δουλεύει απόλυτα φυσιολογικά. :scared: Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον ήχο της κάμερας του S700;Please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Για Vodafone Live! συσκευή μιλάμε; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Και ναι σήμερα στο γερμανό έμαθα πως δίνοντας όποια μπακατέλα έχεις παίρνεις το s700 με 270 ευρώ.Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 5 Ιουνίου.Δίνεις δηλαδή μια παλιά συσκευή που έχεις και παίρνεις το τηλέφωνο.Τα 270 είναι τιμή συσκευής ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 logika nai gia vf live milaei to palikari...distixws den ginetai kati gia na min akoygete o thoribos!!!mono an pas kai kaneis anabathmisi kai bgaleis to menu toy vf live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 PAidia skeftomai gia to s700 ki exw kapoies erwthseis: Ειναι πιο αργο κι απο την καθυστερηση στα μενου οπως λενε η συνηθιζεις? Μπορεις να δεις βιντεο full screen με ικονοποιητικο frame rate η σερνεται?Με το Movie to mobile του Γερμανου γινεται τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 MONO 10sec video γραφει η εγω δεν βρισκω την επιλογη μεγαλυτερου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 παιδιά επειδή έχω μείνει λίγο πίσω εδώ και για να με βοηθήσετε μπορείτε να μου πείτε μερικά χρήσιμα links που περιέχουν πολύ υλικό για το s700 ? ειδικά για προγραμματάκια και παιχνίδια...ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 MONO 10sec video γραφει η εγω δεν βρισκω την επιλογη μεγαλυτερου? Πήγαινε στο βιντεο - ρυθμίσεις - διάρκεια βίντεο - και διάλεξε κανονικό. Απ'ότι ξέρω από τη έκδοση R3F και μετά έχουν ανεβάσε την εγγραφή στα 10ΜΒ χωρητικότητα το οποίο σημαίνει περίπου 18 λεπτά συνεχούς εγγραφής. Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει σε τέτοιο μέγεθος (μέχρι περίπου 3 λεπτά). Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANTAMXR Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα στην r3k με την r3m???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα στην r3k με την r3m???? Εχει λυθεί μερικώς η αναζήτηση επαφής ώστε με το c να σβήνεις γράμματα προς τα πίσω χωρίς να σβήνετε η επαφή (γράφει όμως όλα κεφαλαία ώστε να είναι αχρηστη η αναζήτηση γι'αυτόν που γράφει με μικρά-όπως του προτείνει η συσκευή άλλωστε) Λίγο πιό γρήγορη η ταχύτητα της JAVA. Τέλος ίσως να είναι πιό ασταθές το Bluetooth, μιάς και ενώ είναι συνδεδεμένο το ακουστικό όταν το χρειαστείς δεν δουλεύει και απαντάς σαν μ@λ@κ@ς :X στην συσκευή ενώ έχεις κρεμασμένο το ακουστικό στο αυτί (σε κοιτάει ο κόσμος και λέει τι'ν τούτος). Κατά τ'άλλα δεν νομίζω να υπάρχει κάποια ορατή τουλάχιστο βελτίωση.... :alien: Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 ρε παιδια ειχα το K700 με παλιο λογισμικο και μπορουσα να χρησιμοποιω τα AMR για ηχο κλησης η για ξυπνητιρι.Μετα που αλλαξα το λογισμικο δεν μπορουσα να τα χρησιμοποιω.Τωρα εχω το S700 με παλιο λογισμικο (Ρ3F) και μπορω να χρησιμοποιω τα AMR.Αν κανω αναβαθμιση θα εχω παλι προβλημα με τα AMR? Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mask-1 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 ρε παιδια ειχα το K700 με παλιο λογισμικο και μπορουσα να χρησιμοποιω τα AMR για ηχο κλησης η για ξυπνητιρι.Μετα που αλλαξα το λογισμικο δεν μπορουσα να τα χρησιμοποιω.Τωρα εχω το S700 με παλιο λογισμικο (Ρ3F) και μπορω να χρησιμοποιω τα AMR.Αν κανω αναβαθμιση θα εχω παλι προβλημα με τα AMR? Φιλε Ancient_Flame εχω την R3M (τελευταια) και εχει την δυνατότητα να εχεις σαν ήχο κλήσης ή ξυπνητήρι τα AMR. Αρα κάνε το update άφοβα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 thanks! :) Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 prin valeis to kinito se camera mode kratas pathmeno to c gia na girisei sto silent mode.afto... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Climent Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Στο Κ700 που δοκίμασα δεν γινόταν οπότε πήγα και έβαλα το unbranded firmware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasTheGreat Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 mono pou exo faei olous tous germanous kai exei eksantlithei pantou :-( an vreite pouthena peite vre paidia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 mono pou exo faei olous tous germanous kai exei eksantlithei pantou :-( an vreite pouthena peite vre paidia Μονο με συνδεση τα δινουν σκετα σου λενε δεν εχουν διαθεσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proimaki Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 gia sas paidia!skeftomai na xtuphsw to s700i. mporei kapoios na mou pei poies einai oi diafores tou s700 me to s700vodafon live???einai kleidwmeno to Bluetooth h kati tetoio???opoios kserei as apanandisi please!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts