Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια...γμτ την τυχη μου η vodafone δεν το δινει χωρις Vf live...Το θεμα ειναι πως με την επιδοτηση μου θα το παρω μονο 6 €...

Μπορειτε να μου πειτε τι δεν μπορω να κανω με Vf live?

Den mporeis na valeis mp3 (pou pernas esi sto kinito) gia ixo klisis :(

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αναβαθμιση ειναι R3F ;) και αυτο που σας λεω ειναι σιγουρο μεσα απο ericsson και οχι η R3K η οποια μαλλον ειναι κατι ενδιαμεσο μετα την πρωτη την R4A.Μαλλον η R3K δεν πετυχε και τοσο γιατι δεν ελυνε τα καποια προβληματα και δεν υπηρχαν πολλες διαφορες και κατα πασα πιθανοτητα αποσυρθηκε η ισως εχει μεινει απο λαθος σε καποια μαγαζια.

Ακομη το ψαχνω και θα σας πω τι ακριβως κανει γενικα για να μην λεμε και λογια :X .

Αν και μαλλον ετσι ειναι φιλες και φιλοι και παντα φιλικα Γιαννης :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια...γμτ την τυχη μου η vodafone δεν το δινει χωρις Vf live...Το θεμα ειναι πως με την επιδοτηση μου θα το παρω μονο 6 €...

Μπορειτε να μου πειτε τι δεν μπορω να κανω με Vf live?

ela re blade pan gia onoma tou 8eou :blink: toses selides pio piso den milame gia ton kairo .. kita kai ligo den blapti :cry:

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

για να κανω backup το κινητο γινεται μονο μεσο καλωδιου?αναβαθμιση στην αθηνα σε ποιο καταστημα μπορω να κανω?

Auth h efarmogh pu perigrafeis einai mia xazomara pu kukloforei kai gia to k700. To mono pu kanei einai na travaei screenshots kai na ta stelnei mesw gprs se kapoion ftp server pu exeis , meta oi photos apla benun sth seira ktlp kamia sxesh me webcam not even close

Φιλε ripper το ξερω επισης αυτο το προγραμμα που λες!Εγω ζηταω κατι που να μετατρεπει το τηλ σε realtime webcam(αν υπαρχει).Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει για symbian60 αλλα για s700i μαλλον χλωμο ε?Και εγω αυτο νομιζω.Εχω φαει το νετ αλλα πεη λιλλα!!!!!!(π$@%ες μπλε)

poly apla tha xreiasteis to DRM packager ths SonyEricsson gia na stelneis ta arxeia sou (MP3) kleidwmena sto kinhto wste na mporei na ta anaparagei. to DRM packager tha to vreis sto http://www.s700i.co.uk alla tha prepei na kaneis log in gia na exeis prosvash sto site.

Ωραια βρηκα αυτο...αλλα διαβασα και πως με μια αναβαθμιση στο 9volto θα βγει το κλειδωμα της voda,δηλαδη δεν θα εχω μενου το μενου της?

Μονο τα mp3 ειναι ετσι ε...τπτ αλλο?

Dane sorry απλα αγχωνομαι γιατι θα το παρω αυριο και θελω να ειμαι σιγουρος οτι οι μαλ.....της voda θα φυγουν....

Ευχαριστω! :)

Η αναβαθμιση ειναι R3F ;) και αυτο που σας λεω ειναι σιγουρο μεσα απο ericsson και οχι η R3K η οποια μαλλον ειναι κατι ενδιαμεσο μετα την πρωτη την R4A.Μαλλον η R3K δεν πετυχε και τοσο γιατι δεν ελυνε τα καποια προβληματα και δεν υπηρχαν πολλες διαφορες και κατα πασα πιθανοτητα αποσυρθηκε η ισως εχει μεινει απο λαθος σε καποια μαγαζια.

Ακομη το ψαχνω και θα σας πω τι ακριβως κανει γενικα για να μην λεμε και λογια :X .

file giannh proxthes to ekana sto service center ths thessalonikhs, h kyria ekei mou eipe afou th rwthsa pws h teleytaia pou evgalan einai kai ayth pou mou perasan (dhl R3K) apodeiksh einai enas filos mou pou phgame mazi exei to idio kinhto me R3F (to agorase prin 2 mhnes) kai toy vgazei psiloprovlhmata. epishs to logismiko paei me alfavitikh seira (prwta F kai meta K) osoi thelete na sas pw kai thn agglikh alfavhto! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

...epishs to logismiko paei me alfavitikh seira (prwta F kai meta K)...

O x8diesel exei dikio se auto pou leei :)

File yiannis64 apo pou emathes oti h R3K vgike provlimatiki ?! :O

Ego pou tin perasa (apo R3F) den exo antimetopisei kanena provlima me tin litourgia tis siskevis ;)

thn r3f exw file mou kai mou eipan apo thn SE oti einai h teleutaia

alla dusthxws video 1 MB exw

mhpws 3erei kapoios "ka8ara" sites me mp3 gia free downloading

episeis pou borw na brw hxhtikes atakes tou ellhnikou kinhmatografou?

telos otan stelnw mia epafh mou apo to pc sto kinhto thn kataxwrh sta

alla egrafa kai den thn diabazei ti kanw la8os

pls help

Kαταρχην καλο ειναι να μην πουλαμε πνευμα οσο αναφορα το αγγλικο αλφαβητο.Το ξερω κι εγω πολυ καλυτερα πιστεψτε με!!

Ολοι εδω μεσα θελουμε και ψαχνουμε το καλυτερο για το κινητο μας.

Αρα καλο ειναι να συνεργαζομαστε και οχι να συναγωνιζομαστε.

Εχει διαφορα η μια λεξη απο την αλλη.

Λοιπον Η ericsson επισημα λεει οτι η R3F ειναι η τελευταια αναβαθμιση και οτι δεν εχει καμια απολυτως σχεση η αλφαβητικη σειρα.

Αν η ericsson λεει ψεμματα η δεν ξερει τι λεει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Το θεμα ειναι ποιος απο εδω μεσα το υπογραφει υπευθυνα σε χαρτι αυτο που λεει και μαλιστα αν δεν ισχυει αυτο που λεει να εχει και κυρωσεις για δυσφημηση της εταιριας.Πεστε μου ποιος?

Αν λοιπον υπαρχει καποιος υπευθυνος της εταιριας και το αποδειξει αλλα και μας αποδειξει και αυτο που θα μας πει ειμαστε ολο αυτια η μαλλον ματια για να διαβασουμε.

Αυτα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους καπως.

Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα πρεπει να βαλουμε ενα τελος σε αυτο το θεμα με το τελευταιο λογισμικο και την αναβαθμιση.

Παντα φιλικα. (αλλοιμονο δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα). Γιαννης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Dane sorry απλα αγχωνομαι γιατι θα το παρω αυριο και θελω να ειμαι σιγουρος οτι οι μαλ.....της voda θα φυγουν....

Ευχαριστω! :)

oxi mono 8a figi alla 8a ine kenurgio kinito meta ... kanto kai 8imisoume

Μήπως ξέρει κάποιος/α ποια κάρτα μνήμης ενδείκνυται περισσότερο (μιλάω για το duo memory stick) για το S700i, 128 Mb ή 256 Mb? (Ρωτάω από θέμα συμβατότητας και καλύτερου χρόνου προσπέλασης).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Kαταρχην καλο ειναι να μην πουλαμε πνευμα οσο αναφορα το αγγλικο αλφαβητο.Το ξερω κι εγω πολυ καλυτερα πιστεψτε με!!

Ολοι εδω μεσα θελουμε και ψαχνουμε το καλυτερο για το κινητο μας.

Αρα καλο ειναι να συνεργαζομαστε και οχι να συναγωνιζομαστε.

Εχει διαφορα η μια λεξη απο την αλλη.

Λοιπον Η ericsson επισημα λεει οτι η R3F ειναι η τελευταια αναβαθμιση και οτι δεν εχει καμια απολυτως σχεση η αλφαβητικη σειρα.

Αν η ericsson λεει ψεμματα η δεν ξερει τι λεει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Το θεμα ειναι ποιος απο εδω μεσα το υπογραφει υπευθυνα σε χαρτι αυτο που λεει και μαλιστα αν δεν ισχυει αυτο που λεει να εχει και κυρωσεις για δυσφημηση της εταιριας.Πεστε μου ποιος?

Αν λοιπον υπαρχει καποιος υπευθυνος της εταιριας και το αποδειξει αλλα και μας αποδειξει και αυτο που θα μας πει ειμαστε ολο αυτια η μαλλον ματια για να διαβασουμε.

Αυτα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους καπως.

Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα πρεπει να βαλουμε ενα τελος σε αυτο το θεμα με το τελευταιο λογισμικο και την αναβαθμιση.

Παντα φιλικα. (αλλοιμονο δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα). Γιαννης.

prwta ap'ola me plhgwse ayto peri "pneymatos" :cry:

se parakalw mhn to ksanakaneis...

Pou les file mou giannh gia na erthoume sto thema mas kai na valoume ena telos na sou pw pws exoun ta pragmata. den kserw ti sou leei h SE sto thl alla ayto pou leei o filos parapanw

"thn r3f exw file mou kai mou eipan apo thn SE oti einai h teleutaia

alla dusthxws video 1 MB exw"

diapseydei ayta pou sou lene ap'thn SE. ginomai kourastikos alla tha to ksanapw pws o filos mou me ton opoio phga proxthes parea sto SE service gia anavathmish agorase to kinhto toy prin apo 2 mhnes exei R3F xwris na exei kanei anavathmish (asxetos einai) kai emena proxthes mou perasan thn R3K kai exw video 10MB (sorry pou eipa aperioristo se prohgoumeno post den to eixa dokimasei na dw an exei periorismous) epishs o filos FOTISPROP ekane anavathmish apo R3F se R3K opws anaferei prohgoumenws. edw elpizw na kleinei to thema mas ws pros to teleytaio SW. (oxi tipota prhzoume kai aytoys pou den asxolountai me ayto adika) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως ξέρει κάποιος/α ποια κάρτα μνήμης ενδείκνυται περισσότερο (μιλάω για το duo memory stick) για το S700i, 128 Mb ή 256 Mb? (Ρωτάω από θέμα συμβατότητας και καλύτερου χρόνου προσπέλασης).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Dystyxws filtate mexri 128 MB mporei na shkwsei mias kai den yposthrizei MS Duo PRO. oso gia thema xronou prospelashs ktl ola ta MS Duo (16 32 64 kai 128MB) thn idia douleia kanoun. ta exw dokimasei ola. :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Dystyxws filtate mexri 128 MB mporei na shkwsei mias kai den yposthrizei MS Duo PRO. oso gia thema xronou prospelashs ktl ola ta MS Duo (16 32 64 kai 128MB) thn idia douleia kanoun. ta exw dokimasei ola. :cool:

Ευχαριστώ ;)

prwta ap'ola me plhgwse ayto peri "pneymatos" :cry:

se parakalw mhn to ksanakaneis...

Pou les file mou giannh gia na erthoume sto thema mas kai na valoume ena telos na sou pw pws exoun ta pragmata. den kserw ti sou leei h SE sto thl alla ayto pou leei o filos parapanw

"thn r3f exw file mou kai mou eipan apo thn SE oti einai h teleutaia

alla dusthxws video 1 MB exw"

diapseydei ayta pou sou lene ap'thn SE. ginomai kourastikos alla tha to ksanapw pws o filos mou me ton opoio phga proxthes parea sto SE service gia anavathmish agorase to kinhto toy prin apo 2 mhnes exei R3F xwris na exei kanei anavathmish (asxetos einai) kai emena proxthes mou perasan thn R3K kai exw video 10MB (sorry pou eipa aperioristo se prohgoumeno post den to eixa dokimasei na dw an exei periorismous) epishs o filos FOTISPROP ekane anavathmish apo R3F se R3K opws anaferei prohgoumenws. edw elpizw na kleinei to thema mas ws pros to teleytaio SW. (oxi tipota prhzoume kai aytoys pou den asxolountai me ayto adika) ;)

Kalimera sas kai apo emena!

Lipon, simera (17/02/05 10.20) kalesa tin SE sto 21089919191 kai rotisa pio einai to telefteo firmware gia S700i

apli kai vodafonized

H apantisi toy ekprosopou me ton opio milisa (exo kratisei onoma alla gia evnoitous logous den tha to anakinoso!) itan:

Gia tin apli to telefteo firmware einai h R3K

Gia to vodafonized den gnorizoume akoma!!!

Vlepete lipon oti den einai efkolo va bgaloume akri me aftin tin ipothesi!!!

2 periptoseis paizoun, h oi ekprosopoi me tous opious milisame (ego kai o Giannis) den kserane ti tous ginete (kinos pesame stin periptosi) h apla apo xtes mexri simera h SE enimerothike "episima" gia to neo version (episimi enimerosi tis eterias afou kikloforisei to "proion" pistepsteme ginete!!!)

Afino ton kathena na vgalei ta simperasmata toy, ego tha ksanakaleso kapia stigmi argotera gia na diastavroso tin pliroforia auth...!!!

(edit: )

epishs o filos FOTISPROP ekane

Re x8diesel :cry: me psilo tsakises!!!! :O :p :lol:

Χθές το αγόρασα κι εγώ 293 € από Γερμανό με σύνδεση στο V-120 με ΠΚ. Έκδοση R3F.

Aπογοήτευση προς το παρόν μόνο από το μέγεθος της οθόνης στο βίντεο, πολύ μικρή για τα δεδομένα της συσκευής. Διαρκεια βίντεο φυσικά μόνο 1,5 mins.

Το ραδιόφωνο όμως σκίζει με τα ακουστικά όσο και από το εξωτερικό μεγάφωνο.Στο προσπέκτ λέει για αποθήκευση έως 20 σταθμών. Τους 10 τους αποθηκέυουμε στα πλήκτρα 0-9, τους άλλους 10 που?

Σε σκοτεινές λήψεις φωτό πολύς κόκκος και με τις ρυθμίσεις πολύ μικρή βελτίωση.

Η απόκριση σε κλήσεις με caller Id δεν μου φάνηκε αργή αλλά πολύ άμμεση και το μέγεθος της φωτό δεν είναι φυσικά full screen αλλά σε ικανοποιητικό (για μενα) μέγεθος, περίπου 1χ1 εκ.

Ορισμένες φωτό δεν μπορώ να βρω που τις αποθηκεύει και τις εμφανίζει μόνο όταν κάνω προεπισκόπηση με την κάμερα και όχι στο "οι εικόνες μου".

Το μέγεθος θέλει λίγο καιρό να το συνηθίσω, μάλλον το καλοκαίρι θα έχω πρόβλημα αλλά .... στιβαρή κατασκευή, το περιστρεφόμενο πληκτρολόγιο δεν με ξένισε.

Κατά την αγορά του η μπαταρία ήταν φορτισμένη περίπου στα 2/3 και κράτησε για 3 ώρες περίπου με συνεχή αναπαραγωγή ΄ραδιοφώνου από το εξωτερικό ακουστικό, συνεχές ψάξιμο στο μενού και αρκετή λειτουργία κάμερας και βίντεο. το φόρτισα επί 12 ώρες(δεν ξέρω αν έκανα σωστά).

Αυτά τα λίγα για πρώτη εντυπωση

Τωρα σοβαρα δεν παιρνει πανω απο 128?Το κινητό παίρνει Memory Stick Duo και Memory Stick Duo Pro οπως το V800?

Και κατι αλλο τα themes αλλαζουν χρωμα ή θα εχω αυτο της vodafone συνεχεια?

dane μετα δεν θα ειναι voda?

Ευχαριστω αλλα η voda με εχει φοβισει...

Τωρα σοβαρα δεν παιρνει πανω απο 128?Το κινητό παίρνει Memory Stick Duo και Memory Stick Duo Pro οπως το V800?

Για το πρώτο ερώτημα εξακριβωμένο δεν παίρνει πάνω από 128,το έχω δοκιμάσει και δεν το αναγνωρίζει.Άρα ξέχασε τα duo pro(διότι duo pro=χωρητικότητες μεγαλύτερες από 128).Για το δεύτερο ερώτημα δεν ξέρω,για το τρίτο ναι,μετά δεν θα είναι voda θα έχει βέβαια το σπαστικό αυτοκόλλητο-λογότυπο στη συσκευή.

Μπορείτε να μου πείτε κάποιο σοβαρό phone manager για το S700 (κάτι σαν τον oxygen που κυκλοφορεί για τα NOKIA)? 'Εχω την εντύπωση ότι αυτός που υπάρχει στο συνοδευτικό cd είναι εντελώς απαράδεκτος

den 8a mini tipota apo to vodafone menu ... akoma na to kanis ??? sto pirea ine to 9 volto.

ego akousa mia fimi pos me ena update 8a perni mehri 1gb kartes opos to p910 i to v-z 800 alla ine FIMI akoma

Καλησπερα επειδη σκοπευω να το αγορασω εχω 2 ερωτησεις:α)μπορουμε να βαλουμε ως ηχο για το ξυπνητηρι mp3? και β) mp3 ως ηχο για τα μηνυματα? ευχαριστω.

• The title was changed to Sony Ericsson S700i