Theodore41 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 μπορει να εχει πεσει η αποδοση της μπαταριας.κατα 99% αυτο συμβαινει οταν εχεις να λειτουργησεις συσκευη μεγαλο χρονικο διαστημα. Παντως,μπαταρια,υπαρχει στο Ιντερνετ.Πηρα μια με 20 δολλαρια=14Ευρω.Καινουρια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 τελικα το ανοιξα και το καθαρισα και απο τοτε η οθονη παιζει τζαμι μαλλων οι επαφες του δεν ακουμπουσαν καλα. αναστηθηκε το s μου!! ρε παιδια ποιο ωραια ποιοτητα και ευκρινια οθονης δεν εχω δει σε αλλο se τοσα χρονια μετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 τελικα το ανοιξα και το καθαρισα και απο τοτε η οθονη παιζει τζαμι μαλλων οι επαφες του δεν ακουμπουσαν καλα. αναστηθηκε το s μου!! ρε παιδια ποιο ωραια ποιοτητα και ευκρινια οθονης δεν εχω δει σε αλλο se τοσα χρονια μετα! Και αμα θελεις να παρεις καμια καινουρια μπαταρια,η να βαλεις ανταπτορα για να βαλεις αλλα ακουστικα,καλυτερα,αν κατα τυχη,εχεις,γραψε να σου πω που θα πας. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 βασικα θελω να του αλλαξω τα πλαστικα του γιατι εχουν ξεβαψει του εβαλα και το γνησιο θεμα με τους γαλαζιους κυβους που του παει γαντι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 βασικα θελω να του αλλαξω τα πλαστικα του γιατι εχουν ξεβαψει του εβαλα και το γνησιο θεμα με τους γαλαζιους κυβους που του παει γαντι Ελα,τυχερε,σου βρηκα αυτο που θες. http://www.ecplaza.net/tradeleads/seller/5425619/sell_sonyericsson_s700.html Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ελα,τυχερε,σου βρηκα αυτο που θες. http://www.ecplaza.net/tradeleads/seller/5425619/sell_sonyericsson_s700.html thx theodore αλλα πως μπορουμε να μαθουμε την τιμη του?? δεν την γραφει πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 thx theodore αλλα πως μπορουμε να μαθουμε την τιμη του?? δεν την γραφει πουθενα Τους εστειλα ενα μηνυμα και θα δουμε. Και κατι αλλο. Ειδα οτι γραφουν S700/S700i.Θυμασαι ποια ηταν η διαφορα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ειδα οτι γραφουν S700/S700i.Θυμασαι ποια ηταν η διαφορα; καμια απολυτως διαφορα δεν υπαρχει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Τους εστειλα ενα μηνυμα και θα δουμε. Και κατι αλλο. Ειδα οτι γραφουν S700/S700i.Θυμασαι ποια ηταν η διαφορα; δεν νομιζω να υπαρχει και προσωπικα οσα χρονια βλεπω το μοντελο δεν εχω προσεξει καποια μικρη διαφορα, εξωτερικα παντα! εσυ το τηλεφωνο σε τι κατασταση το εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 δεν νομιζω να υπαρχει και προσωπικα οσα χρονια βλεπω το μοντελο δεν εχω προσεξει καποια μικρη διαφορα, εξωτερικα παντα! εσυ το τηλεφωνο σε τι κατασταση το εχεις?? Αψογη.Μονο το κουμπι που ανοιγει τις κλησεις,τωρα τελευταια,το νοιωθω καπως πιο χαλαρο. Αν δε βρω καποιο που να ειναι σαφως καλυτερο,δεν το αλλαζω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Αψογη.Μονο το κουμπι που ανοιγει τις κλησεις,τωρα τελευταια,το νοιωθω καπως πιο χαλαρο. Αν δε βρω καποιο που να ειναι σαφως καλυτερο,δεν το αλλαζω. To κεντρικό πολυπλήκτρο δεν σου έχει ξεβάψει καθόλου? Το λέω γιατί τα περισσότερα που έχω δεί έτσι είναι. Πάντως παιδιά, σας χαίρομαι.Πάτε κόντρα στο ρεύμα και αυτό είναι και το σωστό δηλαδή, να παίρνεις ένα τηλέφωνο και να το χαίρεσαι, όχι να το πετάς από από 3 ή 6 μήνες.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 To κεντρικό πολυπλήκτρο δεν σου έχει ξεβάψει καθόλου? Το λέω γιατί τα περισσότερα που έχω δεί έτσι είναι. Πάντως παιδιά, σας χαίρομαι.Πάτε κόντρα στο ρεύμα και αυτό είναι και το σωστό δηλαδή, να παίρνεις ένα τηλέφωνο και να το χαίρεσαι, όχι να το πετάς από από 3 ή 6 μήνες.:) Οχι,καθολου δεν εχει ξεβαψει. Οσον αφορα στο αλλο,το εχω απλως ερωτευθει,και δεν θα το αλλαξω,εαν δε μου κανει κλικ για καποιο αλλο. (Το ιδιο ειχα παθει και με το Κλιο 1800 16V,που ειχα καμια 10αρια χρονια,και που δεν θα το αλλαζα,αν δεν με ενοχλουσε η ελλειψη air conditioning). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 καλησπερα τα παιδια μπορω να βρω τους ηχους απο το s700i σε καποιο αρχειο για να τους βαλω στο nokia που εχω και να μου θυμηζουν τις παλιες εποχες??? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ψαξε λιγο και στο google Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 εχω δει και στο google απλα μου βγαζει καινουρια ringtone εγω θελω αυτα που ειχε απο τη μανα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 πατοντας < **< σε ενα s700i μου βγαζει ενα μενου που γραφει δικτυο υποσ. δικτυου sp εταιρικο μετα απο αυτο μου ζηταει κωδικους ξερει κανεις κατι παραπανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δοκίμασε τέσσερα μηδενικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μπαταριες,υπαρχουν για το 700; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts