JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 τα 3 δωρεάν gb που δίνει η vodafone από 8 μέχρι 18 Αυγούστου μπήκαν σε κανέναν; έχω το φοιτητικό πρόγραμμα που δίνει 4 gb με 5euro περίπου. Στο δελτίο τύπου της νομίζω έλεγε πως θα δοθούν σε όλους τους συνδρομητές ανεξαιρέτως. πρέπει mb έχουνε μπεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) τα 3 δωρεάν gb που δίνει η vodafone από 8 μέχρι 18 Αυγούστου μπήκαν σε κανέναν; έχω το φοιτητικό πρόγραμμα που δίνει 4 gb με 5euro περίπου. Στο δελτίο τύπου της νομίζω έλεγε πως θα δοθούν σε όλους τους συνδρομητές ανεξαιρέτως. Όχι δεν γράφει πουθενά την λέξη ανεξαιρέτως.( γράφει όμως -Όλοι οι συνδρομητές) Περιγράφει τα πακέτα , το KαρτοInternet δεν θα πάρει την προσφορά. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές Vodafone Συμβολαίου (ιδιώτες & επαγγελματίες), Καρτοπρογράμματος , Καρτοκινητής, Vodafone Mobile Broadband & Vodafone Internet 4Sharing Από την προσφορά εξαιρούνται τα προγράμματα Vodafone ΚαρτοInternet, M2M http://www.vodafone.gr/portal/free?utm_source=Homepage-top&utm_medium=Promo-Banner&utm_campaign=free-data Edited August 8, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 το M2M τι είναι; αυτό που έχω εγώ πάντως η vodafone το κατατάσσει στα προγράμματα συμβολαίου όχι στο καρτοinternet. και στο site της στα προγράμματα συμβολαίου το έχει. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 έχω vodafone Mobile στικάκι με κάρτα όμως, μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς απο 8-18 Αυγούστου; Δεν είδα κάτι που να με αφήνει να μπω χωρίς να βάλω κωδικό κάρτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 έχω vodafone Mobile στικάκι με κάρτα όμως, μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς απο 8-18 Αυγούστου; Δεν είδα κάτι που να με αφήνει να μπω χωρίς να βάλω κωδικό κάρτας Ναι παραδοξως το ιδιο διαπιστωσα και εγω.. και εκανα το εξης.εβγαλα την σιμ για το ιντερνετ απο το στικακι και εβαλα σιμ καρτα μεσα απο δευτερο αριθμο CU που διατηρουσα.Αν βαλεις και το APN CU και οχι το Vodafone Greece που εχει το στικακι σερφαρεις κανονικα με την προσφορα.. Ετσι εκανα και εγω απλα πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και ειπα στο παλικαρι τι ακριβως εκανα (οτι εβαλα δηλαδη στο στικακι σιμ CU ) και ολα καλα... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Στο φοιτητικό συμβόλαιο που δίνει 4GB με 4.7€ έχων κανονικά την προσφορά των 3GB από σήμερα παρόλο που δεν έλαβα ενημερωτικό sms Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ούτε εγώ έλαβα sms ΑΛΛΑ έχει κολλήσει από εχθές το βράδυ στα 758mb υπόλοιπο. Μήπως έχουν μπει απλά δεν το γράφει; εσύ όταν πας να δεις πόσο έχεις ακόμα τι σου βγάζει; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ούτε εγώ έλαβα sms ΑΛΛΑ έχει κολλήσει από εχθές το βράδυ στα 758mb υπόλοιπο. Μήπως έχουν μπει απλά δεν το γράφει; εσύ όταν πας να δεις πόσο έχεις ακόμα τι σου βγάζει; Ακριβώς αυτό. Δεν φαίνεται το δώρο πουθενά, όπως και στα καρτοκινητά. Αλλά το υπάρχον υπόλοιπο απ τα πακέτα, ή το υπόλοιπο του συμβολαίου, δεν καταναλώνεται, οπότε καταλαβάινεις ότι τρως το δώρο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εγώ έχω cosmote καρτοκινητό και το 1.5gb που έδωσε το βλέπω κανονικά, οπότε νόμιζα θα ήταν κάπως έτσι κι εδώ. Οκ αφού έχει μπει όλα καλά. Μικρό το κακό που δεν μπορούμε να δούμε πόσο έχουμε καταναλώσει. Αν και θα έπρεπε να γίνεται.. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Και σ'εμένα που έχω φοιτητικό το ίδιο γίνεται, έχει σταματήσει το κοντέρ στα 2gb που έχω από το πρόγραμμα. Το ίδιο είχε γίνει και τα Χριστούγεννα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 έχω vodafone Mobile στικάκι με κάρτα όμως, μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς απο 8-18 Αυγούστου; Δεν είδα κάτι που να με αφήνει να μπω χωρίς να βάλω κωδικό κάρτας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4836513#post4836513 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Έχω vodafone cu φοιτητικό και αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιο πακέτο ιντερνετ ενεργό. Πρέπει να κάνω κάτι για να πάρω την προσφορά με το απεριόριστο mobile internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Έχω vodafone cu φοιτητικό και αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιο πακέτο ιντερνετ ενεργό. Πρέπει να κάνω κάτι για να πάρω την προσφορά με το απεριόριστο mobile internet; Απλά έμπα στο Internet και απόλαυσε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 το M2M τι είναι; αυτό που έχω εγώ πάντως η vodafone το κατατάσσει στα προγράμματα συμβολαίου όχι στο καρτοinternet. και στο site της στα προγράμματα συμβολαίου το έχει. Το M2M σημαίνει machine-to-machine. Είναι τα προγράμματα internet για συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου (αυτόματοι πωλητές, φωτοβολταϊκά, κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 καλησπερα εχω το k3372 αλλα στην εφαμογη που εχει μεσα το λαπτοπ δεν μπορω να στειλω sms γιατι; πως μπορω να το κανω; ή δεν το υποστηριζει; ή πρεπει να κατεβασω αλλη εφαρμογη που το υποστηριζει; αν υπαρχει αν μπορειτε στειλτε μου το λινκ σας ευχαριστω εκ των προτερων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 καλησπερα εχω το k3372 αλλα στην εφαμογη που εχει μεσα το λαπτοπ δεν μπορω να στειλω sms γιατι; πως μπορω να το κανω; ή δεν το υποστηριζει; ή πρεπει να κατεβασω αλλη εφαρμογη που το υποστηριζει; αν υπαρχει αν μπορειτε στειλτε μου το λινκ σας ευχαριστω εκ των προτερων . Από τις ρυθμίσεις άλλαξε το κέντρο μηνυμάτων και θα δουλέψει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Από τις ρυθμίσεις άλλαξε το κέντρο μηνυμάτων και θα δουλέψει . και το πως το κανω αυτο; . γενικα δεν εχει σμσ ουτε σαν επιλογη που θα βρω το κεντρο μυνηματων; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Αρχίσαμε πάλι τα ίδια με το lagggg Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 μια φιλη απο γερμανια θα χρειαστει στικακι για ιντερνετ για 2 μηνες περιπου 20gb το μηνα..υπαρχει καποιο πακετο χωρις συμβολαιο για τοσο μικρο χρονικο διαστημα? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 μια φιλη απο γερμανια θα χρειαστει στικακι για ιντερνετ για 2 μηνες περιπου 20gb το μηνα..υπαρχει καποιο πακετο χωρις συμβολαιο για τοσο μικρο χρονικο διαστημα? 2 μήνες είναι η ελάχιστη παραμονή για συμβόλαιο, αν δεν αγοράσεις στικάκι δε υπάρχει τόσο πολύ internet σε προπληρωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 2 μήνες αλλά μην πάει 3+ μέχρι την διακοπή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Βρήκα μια sim της vodafone που μου είχαν δώσει πέρισυ όταν πήγα να πάρω το πάσο για τη σχολή και την είχα ξεχασμένη σε ένα συρτάρι.Ξεκίνησα λοιπόν αρχικά το πείραμα να τη μετατρέψω σε micro sim κόβοντάς την και όχι μόνο πέτυχε,αλλά δοκιμάζοντάς την στο κινητό μου,βλέπω ότι έχει φουλ σήμα σε αντίθεση με την cosmote που έχω (που μερικες φορές μου κάνει και διακοπές την ώρα που μιλάω αν είμαι μέσα στο σπίτι:mad:).Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που έχω με την cote είναι ότι ώρες ώρες με καλούν κάτι άγνωστα νούμερα+ότι εδώ και 1,5 χρόνο μου στέλνουν ευχές εκτός από Χριστούγεννα και Πάσχα και σε κάτι άσχετες ονομαστικές εορτές αριθμοί τελείως άσχετοι:ninja:.Βλέπω λοιπόν ότι η voda στη φοιτητική αυτή κάρτα κάνει καλές προσφορές του τύπου 200mb+600' προς όλους για ένα μήνα με 5 ευρώ που με υπερκαλύπτει:D. Τί λέτε να την κάνω την αλλαγή?Από σήμα,ποιότητα ήχου κλήσεων και ταχύτητα ίντερνετ πώς τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Βρήκα μια sim της vodafone που μου είχαν δώσει πέρισυ όταν πήγα να πάρω το πάσο για τη σχολή και την είχα ξεχασμένη σε ένα συρτάρι.Ξεκίνησα λοιπόν αρχικά το πείραμα να τη μετατρέψω σε micro sim κόβοντάς την και όχι μόνο πέτυχε,αλλά δοκιμάζοντάς την στο κινητό μου,βλέπω ότι έχει φουλ σήμα σε αντίθεση με την cosmote που έχω (που μερικες φορές μου κάνει και διακοπές την ώρα που μιλάω αν είμαι μέσα στο σπίτι:mad:).Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που έχω με την cote είναι ότι ώρες ώρες με καλούν κάτι άγνωστα νούμερα+ότι εδώ και 1,5 χρόνο μου στέλνουν ευχές εκτός από Χριστούγεννα και Πάσχα και σε κάτι άσχετες ονομαστικές εορτές αριθμοί τελείως άσχετοι:ninja:.Βλέπω λοιπόν ότι η voda στη φοιτητική αυτή κάρτα κάνει καλές προσφορές του τύπου 200mb+600' προς όλους για ένα μήνα με 5 ευρώ που με υπερκαλύπτει:D. Τί λέτε να την κάνω την αλλαγή?Από σήμα,ποιότητα ήχου κλήσεων και ταχύτητα ίντερνετ πώς τα πάει? οσο για την κοσμοτε πεταξε το νουμερο και παρε αλλο σουμερο αυτο θα σε συμβουλευα για να ηρεμησεις απο ενημερωτικα και σπαστικες κλησεις , θα σε συμβολευα μεχρι να βρεις νεο νουμερακι να παρεις μερικα νουμερα που δινουνε δωρεαν π.χ στο σταθμου του τρενου στην ομονοια και ψαξε το πιο ευκολο νουμερο! οσο για την βονταφον και την φοιτητικη προσφορα ειναι σουπερ δεν υπαρχει καλυτερη! ακομα και απο τα συμβολαια , το σημα της περιοχης και οι ταχυτητες του ιντερνετ ειναι καθαρα θεμα περιοχης! οποτε αφου εχεις φουλ 3g σημα ( hsdpa) τοτε εισαι μια χαρα!! αλλα κρατα και την κοσμοτε να σε παιρνουνε τηλεφωνο του νουμερα what's up και κοσμοτε συμβολαιο που πιθανον θα εχεις , ετσι ωστε να τους καλεις εσυ αλλα και σε καλουνε και εκεινοι για μην χρειαζεται να σου κανουνε αναπαντητη και να τους παιρνεις τηλεφωνο! και να καταναλωνεις τα λεπτα σου πιο ευκολα . οσο για την ποιοτητα ηχου πολυ καλη ειναι! δοκιμασε την και εσυ!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) καλησπερα θελω να παρω ενα mifi hotspot αλλα 4g αμα παρω απο το εξωτερικο θα παιζει στην ελλαδα; επειδη ειναι πιο οικονομικο για αυτο το λεω; . για αυτο εδω ενδιαφερομαι http://www.ebay.com/itm/Sprint-Sierra-Wireless-4G-LTE-Tri-Fi-Hotspot-/251332610410?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item3a8497496a ή ειναι κλειδωμενο σε αλλο δικτυο; . επισης ειδα οτι η vodafone εβγαλε οικονομικο mifi hotspot με 39 ευρω! δειτε εδω http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Mobile-Wi-Fi-R206# τελευταια ενημερωση 1:37am 11/9/2013 και για τα 2 site. συμφερει!! πολυ που εβγαλε οικονομικο mifi!! βεβαια στην wind στο προγραμμα καρτοιντερνετ εβαλε το ιδιο mifi με την vodafone αλλα το δινει 50 ευρω και εχεις και 3gb ιντερνετ ενω στην vodafone το δινει μονο σκετη συσκευη στα 39 ευρω . ποιο απο τα 2 να παρω; . ηθελα να δοκιμασω το 4g αλλα δεν θελω να αλλαξω συσκευη τηλεφωνου! . οποτε για αυτο σκεφτομαι το mifi!!. το 4g του εξωτερικου θα ποιανει και στην ελλαδα ; . Edited September 10, 2013 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά το 3G δίκτυο.Πρίν κανα χρόνο στο Κιάτο τέτοιες ταχύτητες μόνο με τα κυάλια (και καλό ping για cell network) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts