Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να του πεις ότι έχεις συμβόλαιο , γιατί μόνο έτσι θα σε αφήσει να ρυθμίσεις ΑΡΝ

Αν του λες ότι έχεις προπληρωμένη θεωρεί ότι έχεις καρτοιντερνετ και βάζει το web.session και δεν μπορείς να το αλλάξεις

Για αυτό καλύτερα με ξεκλείδωτο στικακι που κάνεις ο,τι θες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα αλλά από την 1η Ιουλίου έως την 6η είχα ενεργοποιημένο το 4G στο κινητό... Λίγο τα e-mails, λίγο το Facebook, μου "ρούφηξε" περίπου 300MB από το πακέτο δεδομένων μου (Red 1 - 750MB)... Από την 6η μέχρι και σήμερα 10 Ιουλίου το γύρισα σε 3G και συνεχίζει πάλι κανονικά την κατανάλωση των MBs! Προσοχή στην χρήση του 4G και των ρυθμίσεων στην συσκευή σας γιατί τα "καταπίνει" εν ριπή οφθαλμού!!!

Δε νομίζω ότι το 4G σχετίζεται με το ποσό των δεδομένων που καταναλώνεις. Λογικά θα πρέπει να είναι το ίδιο με το 3G. Εκτός κι αν οι πάροχοι έχουν άλλη ελάχιστη χρεώση, δηλαδή αντί να μετράνε ανά KB μετράνε ανά MB κλπ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπερα παιδιά.. Έβαλα mb στην vodafone (cu) και ανοιξα τα δεδομένα στο εξοχικό και το nexus 4 σέρνεται..Έχω φουλ σήμα και γράφει g ή E..τι σημαίνουν αυτά;;Το 3g είναι το E;

Καλησπερα παιδιά.. Έβαλα mb στην vodafone (cu) και ανοιξα τα δεδομένα στο εξοχικό και το nexus 4 σέρνεται..Έχω φουλ σήμα και γράφει g ή E..τι σημαίνουν αυτά;;Το 3g είναι το E;

Πρέπει να ενεργοποιήσεις και το 3g εκτός από τα δεδομένα. Κάπου στις ρυθμίσεις δικτύων έχει επιλογή για παραμονή μόνο σε 2g. Απενεργοποίησε το.(Αν έχεις όντως NExus 4)

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Το έχω ενεργοποιήσει το 3g..Οποτε το σήμα της voda είναι χάλια εδώ..Και ανχωθηκα μήπως έχω θέμα με την κεραία γιατί τώρα το πήρα..Ευχαριστώ παιδιά!!

Πρέπει να ενεργοποιήσεις και το 3g εκτός από τα δεδομένα. Κάπου στις ρυθμίσεις δικτύων έχει επιλογή για παραμονή μόνο σε 2g. Απενεργοποίησε το.(Αν έχεις όντως NExus 4)

Εξορισμού είναι ενεργοποιημένο το 3G στο Nexus.

Όταν δεις Η σημαίνει ότι έχεις 3G.

Τα Ε και G είναι πολύ πιο αργά, αλλά προφανώς δεν πιάνει καλό σήμα στην περιοχή σου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ε είναι το EDGE παλιά τεχνολογία πρόδρομος του 3G με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα από το 3G , αλλά καλύτερη από την 2G

αν βάλω πακέτο data θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για κλήσεις voip;

έχω cu

Ναι το VoIP είναι ανοικτό στα καρτοκινητά

Γιατί μου βγάζει την παρακάτω σελίδα όταν πάω να μπω στο skroutz?

Από ότι φαίνεται προέρχεται από την Vodafone.

[ATTACH]34208[/ATTACH]

[ATTACH]34208[/ATTACH]

εφω μπαινω κανονικα μηπως πατας κατι λαθος στο url?

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εφω μπαινω κανονικα μηπως πατας κατι λαθος στο url?

Απο σελιδοδείκτη μπαίνω όπως πάντα.....

Δοκίμασα και χειροκίνητα και μέσω google αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο....

Τέλος πάντων, είπα μπας και είναι γενικό το πρόβλημα.

Ναι το VoIP είναι ανοικτό στα καρτοκινητά

δηλαδή μόνο στα καρτοκινητά της το έχει ανοιχτό η vodafone;

κάτι είναι και αυτό.

[ATTACH]34208[/ATTACH]

Το ίδιο εμφανίζει και σε μένα με VMB στο Skroutz. Μέχρι χθες έμπαινε κανονικά, τι έπαθε σήμερα; :worry:

Έβγαλα την κάρτα του VMB και έβαλα το Cu στο στικάκι, έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αλλά στο ίδιο σημείο και με το ίδιο σήμα (3/5 γραμμές 3G), ενώ η mobile broadband "πετάει", το Cu σέρνεται. Ακόμα και το myPhone το φορτώνει απελπιστικά αργά, για facebook ούτε λόγος. Γιατί; :worry:

ΥΓ: Το πρόβλημα με το Skroutz λύθηκε σε μένα.

Έβγαλα την κάρτα του VMB και έβαλα το Cu στο στικάκι, έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αλλά στο ίδιο σημείο και με το ίδιο σήμα (3/5 γραμμές 3G), ενώ η mobile broadband "πετάει", το Cu σέρνεται. Ακόμα και το myPhone το φορτώνει απελπιστικά αργά, για facebook ούτε λόγος. Γιατί; :worry:

ΥΓ: Το πρόβλημα με το Skroutz λύθηκε σε μένα.

και εγω νομιζα οτι μονο εγω εχω το προβλημα το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω.. π.χ. με καρτα καρτοιντερνετ εχει φοβερες ταχυτητες ενω οταν βαλω του cu σερνεται.. και με apn internet.vodafone.gr τιποτα δεν αλλαζει πολλες αποσυνδεσεις παντως με το apn webonly.vodafone.gr δεν εχω αποσυνδεσεις τοσο συχνα και παει ελαχιστα καλυτερα παντως αυτη η διακριση που γινεται στις ταχυτητες του ιντερνετ στο καρτοιντερνετ και σε προγραμμα vmb και οταν βαλεις την καρτα του καρτοκινητου σου στο στικακι παει αργα δεν μπορω να καταλαβω την πολιτικη της .. π.χ. με wind σημ προγραμμα καρτοκινητου που εχω δοκιμασει δεν ειχα τετοιο προβλημα αποσυνδεσεων.. επισης δεν εχει καθολου καλο 3g εκει που το κινητο μου βγαζει 3/5 γραμμεσα hsdpa το στικακι μου στο ιδιο σημειο εχει μονο μια γραμμη και πολλες φορες χανεται και αυτο γιατι γινεται αυτο; . Στο τμημα εξυπηρετησης πελατων μου ειπανε οτι πρεπει το ιδιο σημα που εχω στο κινητο μου να εχω και στο στικακι μου για το 3,5g αλλα εμενα δεν μου γινεται αυτο.. Παντως ειχα ακουσει οτι αλλο σημα εχει η γραμμη data και αλλo εχει η γραμμη του καρτοκινητου που ειναι και ομιλια και data... τωρα τι οντως ισχυει ας μου εξηγησει κανενας; να δοκιμασω αλλο στικακι; .

• 3 weeks later...
Έφυγα απο cosmote γιατί ήταν χάλια το δίκτυο με πολλά κολλήματα παρά το καλό σήμα και ήρθα εδω στην vodafone και ωραία πέρασε 1 μηνάς στο 2ο βλέπω μερικές φορές τα ίδια χάλια που είχε η cosmote ....
:ninja:

Έφυγα απο cosmote γιατί ήταν χάλια το δίκτυο με πολλά κολλήματα παρά το καλό σήμα και ήρθα εδω στην vodafone και ωραία πέρασε 1 μηνάς στο 2ο βλέπω μερικές φορές τα ίδια χάλια που είχε η cosmote ....

ειναι αληθεια οτι το τελευταιο καιρο υπαρχουν καποια προβληματα στη καλυψη, που ελπιζω να ξεπεραστουν συντομα για το καλο της...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και το ίντερνετ πάει σφαίρα

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και το ίντερνετ πάει σφαίρα

μικροπροβληματα παρατηρησα και εγω και με το συστημα της και με το 1286 και το call me back αλλα οκ εκανα επεκταση και ολα οκ. οποτε παλι καλα που δεν ανυσηχησανε οι δικοι μου.

καλα το γελιο σημερα εβαλα καρτα σημ κοσμοτε στο στικακι κ3772 και μου βγαζει στο δικτυο c-ote 3g καλα δεν το περιμενα οτι θα το βγαζει ετσι; καλα την λεγαμε την κοσμοτε κοτα το ειδα και με τα ματια μου στην ενδειξη στο στικακι παντως την πηρα για να την δοκιμασω και πηγαινε καλυτερα απο την βοντα και ειχε και καλυτερο σημα αλλα και παλι για δοκιμη την εχω παρει για να δω πως παει εγω υποστηριζω βοντα ετσι και αλλιως.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Μια ερώτηση για το 4G επειδή διαβάζω ότι η κατανάλωση mb είναι μεγαλύτερη.

Αν θέλω να ανοίξω 10 ιστοσελίδες,να δω 10 video να είμαι στο tapatalk δυο ώρες και ακούσω streaming μουσική τρεις ώρες για παράδειγμα,αν τα κάνω αυτά με 4G θα καταναλώσει παραπάνω για τα ίδια πράγματα ?

τα 3 δωρεάν gb που δίνει η vodafone από 8 μέχρι 18 Αυγούστου μπήκαν σε κανέναν;

έχω το φοιτητικό πρόγραμμα που δίνει 4 gb με 5euro περίπου.

Στο δελτίο τύπου της νομίζω έλεγε πως θα δοθούν σε όλους τους συνδρομητές ανεξαιρέτως.

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"