Inevar Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 (edited) δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις για mms για το κινητό μου (lwW) έστειλα κενό μήνυμα στο 1392 αλλά μπήκα και στο σαιτ της βοντα για να τα στείλω ηλεκτρονικά .. αλλά τίποτα.. μπορείτε να βοηθήσετε; ΑΚΥΡΟΝ! Όταν μπήκα στο σαιτ της βοντα για να δώσω τον αριθμό του κινητού μου αλλά και έναν ζητούμενο κωδικό για να μου αποστείλλουν τις ρυθμίσεις...το πράγμα κολλούσε στην λέξη αποστολή! Και την πάτησα 3000 φορές και τώρα μου έρχονται ένα κάρο μηνύματα αλλά οκ τις βρήκα τις ρυθμίσεις MMS....το μόνο που με προβληματίζει είναι πως εκεί που είναι τα APN του κινητού μου στην υπηρεσία vodafone MMS δεν δίνει την δυνατότητα να επιλέξω την κουκκίδα... δηλαδή να την τικάρω με λίγα λόγια ... αν δω ότι δεν δουλεύει η υπηρεσία επανέρχομαι για βοήθεια. Edited October 29, 2013 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 τελευταία έχει πολλή λαγκ το 3G τα πρωινά είναι ασύμφορο και αρκετές φωρες βάζει GPRS & EDGE Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Τελικά πήγα κ πήρα το mifi της vodafone με φοιτητικό πακέτο,4.7€ τα 4gb,απλα ελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια android εφαρμογή που να σου δειχνει ποσα mb εχεις ξοδέψει απο συγκεκριμένο δικτυο wifi κ οχι γενικα απο ολα τα wifi πόσο στο χρέωσαν το mifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Απο 39 το πηρα 17. Στα 22 ευρω ειναι η επιδοτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Απο 39 το πηρα 17. Στα 22 ευρω ειναι η επιδοτηση μπορούμε να πάρουμε mifi πιο οικονομικά στο πρόγραμμα cu ίντερνετ on you ; ή οχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Αλήθεια τι ταχύτητες βλέπετε μέσω MiFi? Εγώ πάνω από 8mbps δεν έχω δει στο download. Το περίεργο είναι ότι πάνω μεγαλύτερη ταχύτητα στο speedtest μέσω Grnet server , παρά με αυτόν της Vodafone. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις για mms για το κινητό μου (lwW) έστειλα κενό μήνυμα στο 1392 αλλά μπήκα και στο σαιτ της βοντα για να τα στείλω ηλεκτρονικά .. αλλά τίποτα.. μπορείτε να βοηθήσετε; ΑΚΥΡΟΝ! Όταν μπήκα στο σαιτ της βοντα για να δώσω τον αριθμό του κινητού μου αλλά και έναν ζητούμενο κωδικό για να μου αποστείλλουν τις ρυθμίσεις...το πράγμα κολλούσε στην λέξη αποστολή! Και την πάτησα 3000 φορές και τώρα μου έρχονται ένα κάρο μηνύματα αλλά οκ τις βρήκα τις ρυθμίσεις MMS....το μόνο που με προβληματίζει είναι πως εκεί που είναι τα APN του κινητού μου στην υπηρεσία vodafone MMS δεν δίνει την δυνατότητα να επιλέξω την κουκκίδα... δηλαδή να την τικάρω με λίγα λόγια ... αν δω ότι δεν δουλεύει η υπηρεσία επανέρχομαι για βοήθεια. Πήγα χθές να στείλω mms παίδες αλλά δεν με αφήνει... τι παίζει;; στο APN γράφει Vf MMS1 αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να το τικάρω με κουκκίδα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 τελευταία έχει πολλή λαγκ το 3G τα πρωινά είναι ασύμφορο και αρκετές φωρες βάζει GPRS & EDGE Και μένα μου το κάνει πολύ συχνά αυτό κι έλεγα ότι φταίει το τηλ αλλα πολύ συχνά εκεί που βρίσκομαι σε σημείο με φουλ 3g γίνεται g η Ε. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40129&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Απο 39 το πηρα 17. Στα 22 ευρω ειναι η επιδοτηση Πολύ καλή τιμή. Εγώ πέρυσι από 80 το πήρα 50! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αλήθεια τι ταχύτητες βλέπετε μέσω MiFi? Εγώ πάνω από 8mbps δεν έχω δει στο download. Το περίεργο είναι ότι πάνω μεγαλύτερη ταχύτητα στο speedtest μέσω Grnet server , παρά με αυτόν της Vodafone. κ εγώ εκεί παίζω στο 7-8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Με συμβόλαιο internet vodafone στο κέντρο του Βόλου , ενω εδώ και δυο χρόνια που το έχω μετράω σε tablet με το speedtest ταχύτητες 2-4 mbps κατέβασμα και 1-3 Mbps ανέβασμα τον τελευταίο μήνα σέρνεται με ταχύτητες 0,2-1 mbps. Δεν μπορεί παρά να κλείσανε κεραίες ή να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Λέω να ενεργοποιήσω το 4G στην κάρτα CU του MiFi μου. Έστειλα το sms στο 1285. Πόσο χρόνο θα πάρει για να ξεκινήσει να δουλεύει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Λέω να ενεργοποιήσω το 4G στην κάρτα CU του MiFi μου. Έστειλα το sms στο 1285. Πόσο χρόνο θα πάρει για να ξεκινήσει να δουλεύει; αγόρασες mifi 4g ; είναι πανάκριβο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 αγόρασες mifi 4g ; είναι πανάκριβο ! Αυτό που πήρα στα 23€ της Tplink υποστηρίζει και 4G. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αυτό που πήρα στα 23€ της Tplink υποστηρίζει και 4G. για δώσε λινκ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 για δώσε λινκ Ψάξε για MR3020. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ψάξε για MR3020. Μα αυτο δεν είναι mifi δε δέχεται κάρτα σιμ, θέλει στικακι να κουμπωσεις πάνω οπότε θελεις και 4g usb stick και απλά το διαμοιραζει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Εχω στικακι που υποστηρίζει μέχρι 28mbps. Έτσι και αλλιώς δεν περιμένω να δω 40αρια από mifi. Λοιπόν ενεργοποιήθηκε τελικά, μου ήρθε και sms. Η διαφορά είναι ότι από εκεί που έπιανα 7mbps πήγα στο 11.5. Αυτά στο Μαρούσι. Edited November 5, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τελικά δεν λειτουργεί η υπηρεσία των mms με αυτες τις ρυθμισεις που εγραψα σε προηγουμενη σελιδα..μπορεί καποιος να μου τις δωσει χειροκινητα γιατι δεν τις βρισκω; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Όταν λέει ότι το 4G είναι δωρεάν εννοεί ότι το browsing/κατέβασμα κτλ μέσω κινητού δε θα χρεώνεται ως το τέλος Νοέμβρη ή δεν έχω καταλάβει κάτι; :O Γιατί ενεργοποίησα το 4G στη συσκευή μου αλλά τα MB συνεχίζουν να μου μειώνονται... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εννοεί ότι το προνόμιο να έχεις 4G πρόσβαση και άρα μεγαλύτερες ταχύτητες δεν χρεώνεται. Όχι ότι είναι δωρεάν ο όγκος που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εννοεί ότι το προνόμιο να έχεις 4G πρόσβαση και άρα μεγαλύτερες ταχύτητες δεν χρεώνεται. Όχι ότι είναι δωρεάν ο όγκος που χρησιμοποιείς. πολύ πόντιο αυτό ! Όταν λέμε δώρεάν 4g εγώ κατάλαβα δώρεάν ίντερνετ ! Απο ότι φαίνεται θa to χρυσό πληρώνουν to 4g μετά την λήξη του οπότε μια χαρά είμαι με to 3g και κάνω την δουλειά μου όταν to 4g γίνει σαν to 3g δηλαδη χωρίς να χρεώνεται παραπάνω απλά να χρησιμοποιείς ta mb ίντερνετ του προγράμματος σου ανάλογα με την κάλυψη που έχεις είτε 2g είτε 3g είτε 4g τότε to συζητάμε ! Ο κόσμος δεν θa έχει λεφτά για να to ενεργοποιεί ! Έτσι όπως πάμε χάλια σαν χωρά με τους φόρους ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 πολύ πόντιο αυτό ! Όταν λέμε δώρεάν 4g εγώ κατάλαβα δώρεάν ίντερνετ ! Απο ότι φαίνεται θa to χρυσό πληρώνουν to 4g μετά την λήξη του οπότε μια χαρά είμαι με to 3g και κάνω την δουλειά μου όταν to 4g γίνει σαν to 3g δηλαδη χωρίς να χρεώνεται παραπάνω απλά να χρησιμοποιείς ta mb ίντερνετ του προγράμματος σου ανάλογα με την κάλυψη που έχεις είτε 2g είτε 3g είτε 4g τότε to συζητάμε ! Ο κόσμος δεν θa έχει λεφτά για να to ενεργοποιεί ! Έτσι όπως πάμε χάλια σαν χωρά με τους φόρους ! Δεν καταλαβαίνω απο που προκύπτει το συμπέρασμα οτι θα χρεώνεται και μάλιστα χρυσό.... Δωρεάν θα ειναι η πρόσβαση στο 4G, αλλά μην περιμένεις να εχεις πρόσβαση αν εχεις πχ 300mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Δεν καταλαβαίνω απο που προκύπτει το συμπέρασμα οτι θα χρεώνεται και μάλιστα χρυσό.... Δωρεάν θα ειναι η πρόσβαση στο 4G, αλλά μην περιμένεις να εχεις πρόσβαση αν εχεις πχ 300mb. εγώ θέλω να χρησιμοποιείται όπως ανάλογα με to σήμα που ποιανεις πχ όσα και mb να έχεις να μπορείς να μπεis και με 4g όπως ισχύει μέχρι τώρα με to 2g αλλά και με to 3g ! Αν και λένε ότι με 4g καταναλώνει περισσότερα mb ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts