Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα τα καρτοκινητά , μόλις αλλάξεις το ΑΡΝ γίνονται καρτοinternet.

Σε συμβόλαιο δεν το έχω δοκιμάσει , γιαυτό σου ζήτησα να κάνεις μία δοκιμή.

Στην συνέχεια αγοράζεις ένα πακέτο καρτοinternet , μέσω του αριθμού σου ή οποιοδήποτε αριθμού Vodafone.

Αν μιλάς για Tethering δηλαδή για laptop 150 MB δεν φτάνουν ούτε για ένα απόγευμα.

Μα πως γινεται να εχει καταργηθει , αφου το εχω ακομα; :wacko: (εχω αυτη τη στιγμη 100 sms προς ξενα δικτυα , 50mb κτλ..οτι δινει το unlimited 15 δηλαδη)

Παντως εχεις δικιο 50 mb δεν φτανουν με τιποτα , αλλα το θελω για μερικες μερες μονο ..και 50*3 mb (αφου 3 ειναι τα μελη) νομιζω θα με καλυπτααν..

Τωρα για το παρακατω , μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες; Εννοεις το καρτοInternet?

Eπειδη εδω δεν σε πιανω..

Ευχαριστώ και τον kotsianis7 για την βοηθεια!

Βασικά, δικό μου το λάθος. Ο Βασίλης έχει δίκιο. Μέχρι το Unlimited 45 είναι 2 ευρώ τα 30 ΜΒ. Από κει και πάνω είναι 5 ευρώ τα 100 ΜΒ.

Το δικό σου πρόγραμμα δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο για νέα συμβόλαια. Εσύ ωστόσο το έχεις κανονικά.

Edited by kotsianis7

Παιδια , μια απλη ερωτηση,

επειδη ετοιμαζομαστε για διακοπες , 3 μελη της οικογενειας εχουμε unlimited 15 , με 50 mb δωρεαν (μες στην τιμη δηλαδη :))

η ερωτηση μου ειναι , μπορω να κανω tethering χωρις καμια χρεωση μεχρι τα 50 mb σε καθε συσκευή ετσι; Επειδη κατι διαβασα πιο πριν στο ιντερνετ , θελω να βεβαιωθω οτι δεν θα εχω καποια εκπληξη οταν επιστρεψω Αθηνα..

[τα κινητα ειναι symbian/bada/android]

( και αν ειναι ευκολο , σε περιπτωση που περασω καταλαθως καποια MB , η χρεωση ειναι ιδια με αυτη που θα ειχα , αν εμπαινα κανονικα απο το κινητο; )

δώσε 15 ευρώ και αγόρασε wind καρτοιντερνετ

δινει τον πρώτο μήνα 3gb

απο τον δεύτερο και έπειτα αν κανείς ανανέωση 15ευρώ δίνει 1,5gb

Απλά το θέμα είναι αν έχεις 3G εκει που θα πας.

Δοκίμασα να μπω στο facebook zero μέσα από mini οπερα και παλιά δεν με άφηνε να μπω καθολου τώρα με αφήνει κανονικά να μπω και μου γράφει και δωρεάν πρόσβαση από το δίκτυο vodafone greecε συνδεόμαι με το web vodafone προφίλ και όχι με vodafone live .

500 MB με 5 ευρώ . Το ενεργοποιείς δύο φορές και έχεις 1GB με 10 ευρώ.

Σε καρτοκινητό Vodafone , cu, international, ολυμπιακός

το βάζεις στο στικάκι και ρυθμίζεις το APN : internet.vodafone.gr ή webkarta.vodafone.gr

Αν έχεις σύνδεση Vodafone, πέρνεις 1GB τον μήνα με 10 ευρώ, με συμβόλαιο για 1 χρόνο

Έχω καρτοκινητό voda με πακέτο δεδομενων. Χρησιμοποιώντας το στικάκι πώς το κάνω να τραβάει από το κινητό?

Έχω καρτοκινητό voda με πακέτο δεδομενων. Χρησιμοποιώντας το στικάκι πώς το κάνω να τραβάει από το κινητό?

εγω θα το συνδέεa με teethering μέσω wifi hotspot για να μην έχανα τις κλήσεις φωνής και τα μυνηματa τις γραμμής μου από ότι να το βάλω σε stick.

72 MB Ακριβώς είναι η διφορά στα 3Gb δεν είναι 200 ΜΒ

Κάνεις λάθος.

3000 * 1000 * 1000 / 1024 / 1024 = 2861 MB

3072 - 2861 MB = 210 MB

Ναι, μπορείς.

Αν ξεπεράσεις τα 50 ΜΒ χρεώνεσαι +5 ευρώ για άλλα 100 ΜΒ κλπ,κλπ

Στο site της vodafone μόλις είδα αυτό [λινκ]:

"H Vodafone, με σκοπό την προστασία της ποιότητας των υπηρεσιών της και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου υπερχρέωσης των συνδρομητών της, προέβη στο σχεδιασμό προγραμμάτων για διακίνηση δεδομένων αποκλειστικά και μόνο μέσω συσκευών Smartphone. Στην περίπτωση που η συσκευή χρησιμοποιείται ως modem κατά την σύνδεσή της με υπολογιστή/laptop, οι συνδρομητές για το χρόνο πρόσβασής τους θα χρεώνονται βάσει των εκάστοτε χρεώσεων της υπηρεσίας KartoInternet όπως αυτές δημοσιεύονται στον ισχύοντα τιμοκατάλογο και στην ιστοσελίδα της εταιρίας."

Το οποίο ίσως και να έχετε αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες.

Κατα πόσο ισχύει? Έκανα tethering από το ipad μου στο laptop και όλα καλά το πάσχα, αλλά τώρα λόγω διακοπών, και εγώ, θέλω να ξέρω αν δεν θα έχω πρόβλημα και με το tethering μέσω του συμβολαίου του κινητού μου.

Βασικά υπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτό το μήνυμα που σου βγάζει

Η χρέωση Kartointernet βάσει του δημοσιευμένου καταλόγου είναι

2 ευρή η μισή ώρα 500 ΜΒ

5 ευρώ η ημέρα 1GB

10 ευρώ οι 3 ημέρες 2GB

20 ευρώ οι 15 ημέρες 2GB

40 ευρώ οι 30 ημέρεs 5 Gb.

Με πια τιμή να σε χρεώσει ?

Εγω τωρα μπερδευτηκα. Εχω καρτοκινητο κι εχω βαλει πακετο 5ε/500 ΜΒ που και που κανω tethering αλλα δεν εχω χρεωθει κατι. Τι δλδ απο δω και περα θα χρεωνομαστε;

Είναι πολύ παλιό το κείμενο , Δεν πρόκειται να χρεωθείς

ειναι μια καλη λυση...μονο 1 ευρω.

γιατι δεν???

1 € κάθε μέρα. Δεν συμφέρει από την άποψη ότι υπάρχει πακέτο 5€ 500mb.

Εξαρτάται πάντα από τη χρήση που θα κανεις.

Δε ξέρω αν το έχετε δοκιμάσει αλλά πλέον και μέσω 3g στο CU υπάρχει η δυνατότητα να καλέσεις απο Skype και Viber και η ποιότητα ειναι πολύ καλή. Δε ξέρω για σας αλλά το voip πετάει και με τα πακετα ιντερνετ αν διατηρηθουν θαναι πολυ καλα για την τσεπη μας!!!

Καλησπέρα σας! Σε ένα μήνα περίπου θα πάω διακοπες στην Λευκάδα . Θα ήθελα λοιπόν, να κάνω σύνδεση για Internet στο λάπτοπ, με 3G. Έχει κάποιος υπόψιν του αν η Vodafone έχει καλό σήμα;;; Θα μείνω κοντά στον Άγιο Ιωάννη.

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

Πάρε 1399 και πάτησε 9 . Είναι δωρεάν και είναι η εξυπηρέτηση του Kartointernet.

Θα σου πουν για την κάλυψη σε όποιο σημείο σε ενδιαφέρει.

Μπορω με ενα usb vodafone mobile connect και με μια κάρτα sim (καρτοκινητού) να κάνω χρήση των 500mb (με 5 ευρώ) και να απολαμβάνω απο το laptop μου το internet?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ναι γίνεται

Α) βάλε στις ρυθμίσεις ότι έχεις συμβόλαιο

Β) φτιαξε έναν νέο λογαριασμο με ΑΡΝ internet.vodafone.gr

Γ) Συνδέσου

Δε ξέρω αν το έχετε δοκιμάσει αλλά πλέον και μέσω 3g στο CU υπάρχει η δυνατότητα να καλέσεις απο Skype και Viber και η ποιότητα ειναι πολύ καλή. Δε ξέρω για σας αλλά το voip πετάει και με τα πακετα ιντερνετ αν διατηρηθουν θαναι πολυ καλα για την τσεπη μας!!!

Μακάρι γιατί πριν 10 μέρες που ρώτησα μου είπαν οτι δεν γίνεται, ειναι κομμένο το voip σε καρτες, καρτοιντερνετ και συμβόλαια κατο των 45 ευρό αλλα σε μια διαφημιστική sim καρτοιντερνετ που είχα δουλευε κανονικά.

Το δοκιμάσε κανείς με cu να το επιβεβαιώσει..

όχι οτι δεν πιστεύω τον φίλο απλα ρωτάω μηπως έτυχε οπως σε εμένα( βαση αυτών που λένε απο την voda)

Σημερα εκοψα το mobile broadband των 15 ευρω και εβαλα απεριοριστο mobile internet στο κινητο.

Θα ηθελα να ρωτησω, αν και νομιζω εχει απαντηθει αν ισχυει το δωρεαν tethering με επιβαρυνση του

mobile internet απο συσκευη android. Ρωταω γιατι η vodafone στο site της γραφει:

H Vodafone, με σκοπό την προστασία της ποιότητας των υπηρεσιών της και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου υπερχρέωσης των συνδρομητών της, προέβη στο σχεδιασμό προγραμμάτων που αφορά διακίνηση δεδομένων αποκλειστικά και μόνο μέσω συσκευών Smartphone του συνδρομητή, ενώ στην περίπτωση που η συσκευή χρησιμοποιείται ως modem κατά την σύνδεσή της με υπολογιστή/laptop, θα δίνεται η δυνατότητα στον συνδρομητή να αγοράζει χρόνο πρόσβασης βάσει των χρεώσεων της υπηρεσίας Vodafone KαρτοInternet.

Επισης, ειναι αληθεια οτι η ταχυτητα περιοριζεται δραματικα μετα τα 3 gb?

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Σημερα εκοψα το mobile broadband των 15 ευρω και εβαλα απεριοριστο mobile internet στο κινητο.

Θα ηθελα να ρωτησω, αν και νομιζω εχει απαντηθει αν ισχυει το δωρεαν tethering με επιβαρυνση του

mobile internet απο συσκευη android. Ρωταω γιατι η vodafone στο site της γραφει:

Επισης, ειναι αληθεια οτι η ταχυτητα περιοριζεται δραματικα μετα τα 3 gb?

Το δωρεάν tethering ισχύει επίσημα, μην ανησυχείς.

Με το όριο, παίζει πρόβλημα όπως έχω γράψει πριν μερικές σελίδες.

Περίπου στα 2861MB σε ρίχνει σε πρακτικά άχρηστες ταχύτητες. (Μπορεί και να σου έρθει κανένα email, αλλά θα απελπιστείς αν πας να ανοίξεις από τον browser το οτιδήποτε...)